Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 71

Θέμα: μπουνίδια και Airoh

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Ρε τι γινεται στον κοσμο...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δε διαβασα τα σχολια σας αλλα για το θεμα του κρανους θα πω οτι γιαυτο οι "καλες" μαρκες εχουν ΜΟΝΟ double D δεσιμο στα λουρακια....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν έχω λυσσάξει στο γέλιο.... έχω λιώσει λέμε...

Εκτινασόμενα κράνη, κράνη με δώρο ασπιρίνες για καυγά, κράνη για γεννητικά όργανα, Κράνη που ζαλίζουν αυτούς που τα φοράνε , μπουνιά-resistant υποσιάγωνο...

Δακρύζω απο τα γέλια λέμε :rotflmao:

Φίλε Orestis82....

Είναι να μην σου κάτσει. Μαγκιές στον δρόμο ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξουν. Μπορεί να τις φάει και μετά να πάει σπίτι, να βγεί με διμούτσουνη και ενα βράδυ που θα παρκάρεις να σε κάνει Ελβετική γραβιέρα.

Χίλιες φορές ακόμα και να σου έχει γρατζουνίσει την μηχανή και εισαι στα κόκκινα, (άκρως κατανοητό) αν δεν σου επιτεθεί πρώτος , παίρνεις τηλέφωνο αστυνομία και του κόβεται η μαγκιά αμέσως... έρχονται... πας κάνεις μύνηση και αγωγή για αποζημίωση και αντί για την πρόσκαιρη ικανοποίηση της μπουνιάς, αντί να βάψεις την μηχανή με τα λεφτά που θα πάρεις, την περνάς όλη ανθρακόνημα και αυτός δεν σου ξαναμιλάει για να μην σου πληρώνει και τα ελαστικά μετά.

Αν τώρα σου επιτεθεί , τον ξαπλώνεις αλλά φροντίζεις να έχεις μάρτυρα κοντά καθώς έδρασες σε αυτοάμυνα. Αμέσως μετά πάλι καλείς αστυνομία να καταγραφεί το περιστατικό (για τυχόν μετέπειτα αντιδράσεις που μπορεί να έχει ο παπάρας) και κάνεις και πάλι μύνηση για εξύβριση και επίθεση.

Έχε υπόψη σου οτι αν σου έχει κάνει μύνηση αυτός, εσύ δεν θα το γνωρίζεις μέχρι να σου έρθει κλήση απο δικαστήριο , επί ξυλοδαρμού.

Όσο για αυτο που σου είπε ο Kyriakos , έχει απόλυτο δίκιο... σε ενα δημόσιο χώρο ποτέ δεν γνωρίζεις ποιός διαβάζει. Καλύτερα να μην "ανοίγεσαι" τόσο πολύ.

Υ.Γ. Το Airoh θα το αλλάξεις τώρα;... ή θα το κρατήσεις για περαιτέρω "δοκιμές";....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ειχα μαρτυρες την ωρα της επιθεσης, οσο για την Αστυνομια ειχα παει 2 φορες στο τμημα,ειχα παει και στον διοικητη και μου λεει αμα δεν εχεις μαρτυρες δεν μπορω να του κανω τιποτα,ε τελικα οπως διαβασες πιαστηκαμε στα χερια και απο τοτε μου εκανε μια τελευταια γρατζουνια στο φτερο (επειδη περασε καποιος και του εριξε κατι στο σπιτι μεσα και εκανε μπαμ).
    Απο τοτε εβαλα συρματοπλεγματα δεν μπορεσε να πειραξει ξανα το μηχανακι.
    Τον εχω δει 2-3 φορες στο δρομο αλλα δεν τον βριζω πλεον γιατι θελω να αλλαξω τα πλαστικα οποτε μην τα αλλαξω παλι αδικα...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΚΩΣΗ ΔΕΞΙΟΥ ΟΡΧΥ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΡΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ,ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!

λοοοολ

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!

λοοοολ

πως το τσεκαρες με ενα @???

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Έχε υπόψην σου, πως άμα χάσεις και τα δυό σου @@ πρέπει να πουλήσεις το Husqvarna και να πάρεις Γιαπωνέζικο.

Γιατί ο Ευρωπαίος θέλει @@.

Όχι σαν τις σαβούρες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    πως το τσεκαρες με ενα @???

LooooooooooL! Εγινα Μονάρχης τι να κανουμε...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Εσύ ήσουνα ο αλητήριος που πήγαινε driftαριστός ανάμεσα στην κίνηση σήμερα?Προς Ομόνοια πλευρά Πέμπτη μεσημέρι?

Καλα ρε αφου με ειδες γιατι δε με σταματησες να τα πουμε;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΚΩΣΗ ΔΕΞΙΟΥ ΟΡΧΥ,
    man, den ksero ti tha ginei me tin istoria, alla gomena apo do mesa, den paizei pleon na bgaleis..
    me ena arxidi den pas pouthena

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Καλά που δεν φώναξες την αστυνομία..
    Έτσι όπως θα είσουνα με το κράνος να βαράς κόσμο θα σε περνούσαν για διαδηλωσάκια του ΚΚΕ και θα σε κλείναν μέσα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    man, den ksero ti tha ginei me tin istoria, alla gomena apo do mesa, den paizei pleon na bgaleis..
    me ena arxidi den pas pouthena

Oχι ρε να μην ανησυχουν οι θαυμαστριες μια χαρα γ......Ω, εκανα τεστ μετα απο 2-3 μερες με την γκομενα μου! λοοοοοοολ!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	durex.jpg 
Προβολές:	448 
Μέγεθος:	38,5 KB 
ID:	105072

Που ναι τα χρόνια αυτά...?
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

ΔΝΤ times my friend, ΔΝΤ.....

Κάτι τέτοια διάβαζα εδώ και έγινα μέλος.....

Νοσταλγία...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Epic το θρεντ (mlk vourk δεν το ειχα δει θενκς):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF