Αφήστε ρε το μηχανάκι στη ησυχία του Απάτσι ε Απάτσι.
Η λογική λέει οτι αμα θέλεις κάτι που πάει καλύτερα αγοράζεις κάτι που πάει καλύτερα.
Αφήστε ρε το μηχανάκι στη ησυχία του Απάτσι ε Απάτσι.
Η λογική λέει οτι αμα θέλεις κάτι που πάει καλύτερα αγοράζεις κάτι που πάει καλύτερα.
Παναγιωτη σε συγκριση με πιο 600αρι τετρακυλινδρο σου φανηκε ψοφιο στις χαμηλες; Να πω στις ψηλες ενταξει. Αλλα στις χαμηλες; Εχεις οδηγησει το fazer 600;Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Ετσι κι αλλιος εχεις καταλαβει οτι το μηχανακι ειναι ψοφιο ειδικα στις χαμηλες...![]()
Στο συνεργειο, μου εκαναν μια καυσαναλυση με ρυθμιση καρμπς και μου ειπε οτι με τον συνδιασμο της συγκεκριμενης εξατμισης & με το συγκεκριμενο φιλτρο δεν χρειαζοταν ζιγκλερωμα και οτι απλα με την ρυθμιση των καρμπς δουλευε οπως θα επρεπε.Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
αμα αλλαξεις ομως φιλτρο και εξατμιση πρεπει να το ζιγκλερωσεις αυτα τα τρια πανε πακετο ειναι νομος.
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Ενοεις οτι αποδιδει παραπανω απο 72 αλογα χωρις ζιγκλερομα τζαβανεζ?
Δεν εκανα δυναμομετρηση φιλε μου. Δεν ξερω τι αποδιδει συνολικα. Απλα μου ειπαν οτι δουλευει κανονικα και οπως πρεπει ο κινητηρας με την ρυθμιση των καρμπς που εκαναν και δεν χρειαζεται ζιγκλερ προκειμενου να αλλαξουν κι αλλο το μειγμα.
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~