Δεν θέλω να *@μήσω το πόστ σας αλλά μιας και μιλάτε για λάστιχα, έχει βάλει κανένας σε Strom τα Continental TKC 80 (χωματερά λάστιχα) ;
Εντυπώσεις από αυτά ;
Δεν θέλω να *@μήσω το πόστ σας αλλά μιας και μιλάτε για λάστιχα, έχει βάλει κανένας σε Strom τα Continental TKC 80 (χωματερά λάστιχα) ;
Εντυπώσεις από αυτά ;
Τα TKC 80 ειναι σαν τα KAROO..αλλα γενικα τα κοντινεταλ δεν παραπροτιμουνται...δεν ξερω γιατι....παντως μπαινεις χωμα και λυσσας καλα! αλλα με το στρομ; σε χωμα; μπα....για ηρεμη βολτα ναι,αλλα αυστηρα τιποτα περισσοτερο ειναι "ξεβρακωτο" το μηχανακι (ποδιες κλπ) και θα σκορπαει ψυγεια... εχει πιο ασφαλτινο προορισμο απο το ΤΑ...τωρα αν θες σωνει και καλα να ανακαλυψεις το μοτορι σου,θα προτεινα να βαλεις οπως και δηποτε ποδια,πατεντα ψηλο φτερο, και τα Metzeler Karoo που ειναι πιο "ακουστα"αλλα ακριβα,και πας ααανετα χωμα αλλα και στην ασφαλτο πας με 160-170+...τωρα αν τα TKC 80 (που δε νομιζω)ειναι φτηνοτερα μεσα! το πολυ πολυ ναχεις εναλαξιμα και τα ασφαλτινα!!! αρχοντας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Εντυπώσεις από αυτά ;![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Ευχαριστώ Nasosxlvbros αλλά σαφώς δεν περιμένω το Strom με τα off-road λάστιχα να γίνει KTM απλά να έχω περισσότερη σιγουριά στα χωμάτινα κομμάτια (τα οποία συχνά τιμώ)...
Γνωρίζεις τιμές από Karoo ;
χοντρικα 160 το πισω 120 το μπροστινοΑρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Ευχαριστώ Nasosxlvbros αλλά σαφώς δεν περιμένω το Strom με τα off-road λάστιχα να γίνει KTM απλά να έχω περισσότερη σιγουριά στα χωμάτινα κομμάτια (τα οποία συχνά τιμώ)...
Γνωρίζεις τιμές από Karoo ;
δες τιμες στο www.motoroda.gr και αν πας ολιγον ψαχνοντας μπορει να πετυχεις και φτηνοτερες τιμες...
και ερωτω!αφου τιμας το χωματακι μηηηπως λεω τωρα μηηηπως να ετοιμαζεσαι για κανα πιο ειδικο για χωμα εργαλειο;οχι κανα εξωφρενικο αλλα και DT 200 να βρεις κανεις τη δουλιτσα σου και τη τρελη πλακα μια χαρα!!
ψηνεσαι;
(εγω ψημενος ειμαι,χεχεχε)
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Καλημέρα σε όλους,
ήρθε και μένα η ώρα μου για αλλαγή μετά απο 21000 με τα Metzeler Tourance και φυσικά μετά απο διάβασμα εδώ προβληματίζομαι λίγο για τα ποιά να βάλω.
Είδα χθές στο συνεργείο που πήγα για λαδάκια τα καινούργια της Metzeler τα Tourance EXP, που όπως μου είπε ο μάστορας γίνονται ανάρπαστα για τον λίγο καιρό που βγήκαν.
Έχει κανείς δοκιμάσει ή ακούσει κάτι για τα EXP και τιμή δεν μου είπαν οπότε άν γνωρίζετε....
Thnx
Mimas
μακρια παντος απο anakee
![]()
Τα έβαλε πρόσφατα γνωστός σε Vara, πήγαν γύρω στα 270...Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
Καλημέρα σε όλους,
ήρθε και μένα η ώρα μου για αλλαγή μετά απο 21000 με τα Metzeler Tourance και φυσικά μετά απο διάβασμα εδώ προβληματίζομαι λίγο για τα ποιά να βάλω.
Είδα χθές στο συνεργείο που πήγα για λαδάκια τα καινούργια της Metzeler τα Tourance EXP, που όπως μου είπε ο μάστορας γίνονται ανάρπαστα για τον λίγο καιρό που βγήκαν.
Έχει κανείς δοκιμάσει ή ακούσει κάτι για τα EXP και τιμή δεν μου είπαν οπότε άν γνωρίζετε....
Thnx
Mimas
Δες ένα Review
http://www.superbike.co.uk/news/Supe...ws_120635.html
Δες και το λάστιχάκι...
http://www.moto-net.com/images/metze...7/pneus-02.jpg
Γιατί ρε Costas81???Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
μακρια παντος απο anakee
![]()
Ναι ρε, γιατί;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
μακρια παντος απο anakee
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
Γιατί ρε Costas81???Οδηγησα φιλου με ενος μηνα anakee και ειναι αλλου για αλλου. Μαλακο λαστιχο μεν και ζεστενεται γρηγορα αλλα δεν στριβει το λαστιχο. Μεσα στην στροφη ενιωθα την μηχανη οτι μια χανει μουτρα μια κωλο! Μου ειπε το παλικαρι οτι το νιωθει το λαστιχο με τις ωρες του. Στα φρενα μια ουρλιαζει σαν τρελο και μια παει τσουληθρα. Σε καμια περιπτωση δεν θα το ξαναβαλει. Παντος σου λεω και εγω που αλλαξαμε μηχανακια δεν το ενιωθα να μου ταιριαζει. Προσπαθησα να το βγαλω διπλωμενο με δευτερα σε μια στροφη λιωμα (που με το δικο μου θα την πηγαινα ολη πλαι) και ενω εφυγε ωραια και γλυκα ξαφνικα ζεσταθηκε και επιασε και μου κανει ενα μαζεμα πολυ ασχημο στο σημειο που ειχα διπλωσει τελειως .Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ναι ρε, γιατί;![]()
![]()
Δεν εχω διαβασει τα προιγουμενα ποστ (ειναι πολλα και δεν εχω το χρονο) αλλα στη ερωτηση του τοπικ η απαντηση μου οτι τα anakee ειναι αισχος.
Λεω αισχος για ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ.Φωραω εδω και 6 μηνες και 10000 χιλιομετρα σχεδον τα anakee και δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημενος.
Τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης:
1. οταν ειμαι πλαγιασμενος μεσα στη στροφη αισθανομαι ενα περιεργο χασιμο του πισω ελαστικου,κατι σαν να διπλωνει το προφιλ του ελαστικου,το οποιο ειναι ποιο εντονο οταν ειμαι διπλος (και απο τα 34000 km που εχω γραψει συνολικα,τα περισσοτερα ειμαι διπλος).
2. οταν εχει πολυ ζεστη (και εχει πολυ στη κρητη) στους στριφτερους βουνισιους αλλα και με χαλια πισα δρομους εχω χασει πολλες φορες το εμπρος λαστιχο.τι εννοω;δεν εχω πεσει (μακρια απο μας) αλλα μου δινει την εντυπωση δε κραταει και ανοιγω πολυ τη τροχια μου.
3. στη βροχη,την πολυ βροχη ειναι απεχτα κρατανε σα βεντουζα.τι φουλ γκαζι οταν ξεκινας,τι ανοιγμα του γκαζιου στη στροφη,τι φρεναρισμα,αλλη φαση.Αλλα... υπαρχουν 2 αλλα.
__ α. αν εχει λιγο νερο,π.χ. εχει μια λουριδα νερου στο δρομο τοτε αστα και βραστα,καμια σχεση με το αν εχει πολυ βροχη,και
__ β. δεν βρεχει συχνα στη κρητη.
4. στο χωμα δε μπορω να πω και πολλα πραγματα γιατι
__ α. ειμαι ασχετος με το αθλημα αλλα και
__ β. οταν το πατω,πηγαινω σιγα.Αρα οτι και να πω ... λαθος θα ειναι.
Τα παραπανω τα λεω σε σχεση παντα με τα μαμα brigestoone TW που τα ειχα πανω για 24000 km και δεν ειχα αντιμετωπισει τοσο εντονα τα παραπανω προβληματα.
Εκει που επαθα πλακα ειναι με τα καινουρια brigestoone BW που φοραει ο κολλητος μου με το 1000αρι.Οποτε το περνω μετανιωνω καθε ευρω που εδωσα για τα anakee,αλλη κλαση.
Τα καινουργια Metzeler ESP
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ