Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: Για να συγκεντρωθούμε λιγάκι.....

Για να συγκεντρωθούμε λιγάκι.....

Καταρχήν, να πω την καλησπέρα μου σε όλους, μιας και δεν την λέω και πολύ συχνά τελευταία...

Και μπαίνω στο ψητό....
    Παρατηρώ εδώ και καιρό μια αλλαγή ως προς την αντιμετώπιση των μελών, και ειδικά των νέων, από άλλα μέλη τα οποία θεωρούνται, ή θέλουν να θεωρούνται, παλαιότερα. Δεν στέκομαι σ' αυτόν τον ανόητο και ανούσιο διαχωρισμό των μελών, ο οποίος το μόνο που εξυπηρετεί είναι να δικαιολογεί εν μέρει την όποια οικειότητα μεταξύ των παλιών, καθαρά και μόνο επειδή είναι φυσιολογικό να γνωρίζονται καλύτερα, να έχουν πιει και πέντε καφέδες ρε αδερφέ... Πέρα από αυτό, εμένα τουλάχιστον δε μου λέει κάτι αν κάποιος είναι παλιός ή νέος στο χώρο αυτό!!
    Όμως, με αφορμή πρόσφατα θέματα, και αιτία αρκετά παλιότερα, από την αλλαγή της δομής του forum και μετά, έχω να επισημάνω αντιδράσεις και γραφόμενα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως θα έπρεπε, ή όπως ήταν παλαιότερα. Αρκετές φορές έχει γραφτεί εδώ στο moto η άποψη πως είναι ένα forum με ανθρώπινο χαρακτήρα, ανοιχτές απόψεις, ελεύθερη έκφραση και εν πάσει περιπτώσει πάντα παρουσιάζεται σαν ένας χώρος όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, με τα καλά και τα στραβά του ο καθένας!! Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν κατηγορηθεί γειτονικά και ομοϊδεατά forums για την αυστηρή πολιτική που ακολουθούν ή για την ανάρμοστη συμπεριφορά, κυρίως από απλά μέλη, ούτε καν από τους άρχοντες του εκάστοτε forum... και "εδώ στο moto δεν είμαστε έτσι", "εσείς εκεί είσαστε έτσι κι αλλιώς", και ένα κάρο άλλες διαμάχες, που ποτέ δεν κατέληξαν κάπου.... Παρόλα αυτά λοιπόν, παρατηρώ μια τάση να κυριαρχήσει μια τέτοια συμπεριφορά και στο moto. Μια συμπεριφορά του στυλ "πες ελεύθερα ο,τι θέλω εγώ" ή ακόμα χειρότερα "πες ο,τι θες, αλλά με τον τρόπο που θέλω εγώ", αλλιώς θα ακούσεις (ή μάλλον θα διαβάσεις) ο,τι δεν χωράει ο νους σου.... Φυσικό επακόλουθο είναι να δημιουργούνται εντάσεις από το πουθενά και χωρίς αιτία, και άτομα που εισέρχονται στο χώρο αυτό με σκοπό να επικοινωνήσουν και να πουν το κοντό και το μακρύ τους, να αποκρούονται με τρόπο άκομψο και ιδιαίτερα προσβλητικό!!! Πάντα (ή σχεδόν πάντα αν θέλετε...) υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να πεις σε κάποιον την άποψή σου για την άποψή του, χωρίς να του δείχνεις τα δόντια σου... Ορισμένες φορές, νομίζω ξεχνάμε πως πρόκειται για γραπτή διαδικτυακή επικοινωνία, η οποία θεωρώ πως όλοι μας καταλαβαίνουμε τα υπέρ αλλά και τα κατά της!!! Και είναι κατά πολύ χειρότερο, όταν το επισημαίνουμε αυτό το γεγονός στον άλλον, θέλοντας να του δείξουμε το λάθος του, χωρίς όμως να αντιλαμβανόμαστε πως κι εμείς πρώτοι πέφτουμε σ' αυτήν την παγίδα...
    ’ποψή μου λοιπόν, και αυτήν και μόνο εκφράζω, είναι πως τέτοιου είδους αντιδράσεις και συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές, τις περισσότερες φορές είναι κατακριτέες, και γενικότερα δεν έχουν θέση σε μια κοινωνία όπως καλή ώρα ετούτη εδώ, στο moto.gr!!! Ας είμαστε λιγότερο υπερόπτες, παντογνώστες και γενικότερα ερειστικοί και αρνητικοί απέναντι σε άτομα που είναι νεοεισερχόμενα όχι μόνο σε μοτοσυκλετιστικό site, αλλά πολλές φορές και γενικότερα στη μοτοσυκλετιστική κοινωνία!!! Και, εν τέλει, αν αντικειμενικά κάποιος λέει ασυναρτησίες, ή να το πω κι αλλιώς, αν κάποιος λέει μαλακίες.. ε, ας μην τρέξουμε να του πούμε κατευθείαν "λες μαλακίες" έτσι ξερά... Είναι νομίζω πιο φρόνιμο πρώτα να του πούμε το σωστό, ελπίζοντας πως θα αντιληφθεί από πάρτη του το λάθος και να επανακάμψει... Ίσως έτσι, να εκτειμάται και περισσότερο η "σωστή άποψή μας"....
    Ας μην ξεχνάμε εν τέλει, πως όλοι μας το "σωστό" από κάπου το διδαχτήκαμε, δεν ξεκινήσαμε "σωστοί"...

Αυτά τα ολίγα είχα να πω...
    Με μοτοσυκλετιστικούς χαιρετισμούς σε όλους.....
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Παλαιό μέλος

.....

Nικόλα δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες.Και το moto.gr έτσι είναι όπως τα λες.Είναι ανοιχτό και ελεύθερο σε οτιδήποτε.Όπως και γειτονικά forum.Απλώς εδώ είμαστε ακόμα πιο ελεύθερα!

Τα δεδομένα είναι πως όταν μπαίνει κάποιος καινούργιος στον χώρο του απαντάμε και γενικά δεν τον γράφουμε (σε αντίθεση με άλλα forum) επειδή είναι καινούργιος.Αλίμονο,Στρατός είμαστε?Τον βοηθάμε σε ερωτήματα και απορίες που έχει και γενικά κάνουμε διάλογο.Και τον κάνουμε να νιώσει καλύτερα και λίγο πιο άνετα πιστεύω.

Το άλλο δεδομένο είναι πως πλέον το moto.gr έχει αλλάζει προς το καλύτερο πιστεύω.Μπαίνουν νέα θέματα και γενικά υπάρχει συμμετοχή πολύ περισσότερη από πριν.Ανταλλάσουμε γνώμες για διάφορα θέματα και πολλές φορές έξω από τον χώρο της μοτοσυκλέτας.Και φαίνεται από τις επισκέψεις είτε μελών είτε guest.Χτες είχαμε 51 άτομα!!Νέο ρεκόρ!

Το άλλο δεδομένο είναι ότι έχει μείνει ο χαβαλές του moto.gr άθικτος όπως πρώτα.Με την διαφορά ότι πλέον δεν γίνεται για να γίνει αλλά βγαίνει σε πολλά θέματα.Χτες για παράδειγμα σχεδόν σε όλα τα θέματα που μπήκαν ξεσκιστήκαμε στον χαβαλέ αφού πρώτα είπαμε τις απόψεις μας.

Εσύ μάλλον θα στέκεσαι σε 2-3 άτομα καινούργια που με το καλημέρα τα αρπάξαμε από την μούρη (όχι άδικα πιστεύω) και μετά το γυρίσαμε στον χαβαλέ.Αλλά και πάλι δεν το κάναμε από κακία ή για να δείξουμε ότι είναι καινούργιο άτομο.Τις απόψεις μας είπαμε.Ίσως με λάθος τρόπο ίσως πάλι με αληθινό πέρα από τα κοινότυπα καλως όρισες κτλ κτλ.

Σε όλα τα καινούργια παιδιά τους κάναμε πρόταση να έρθουν να μας γνωρίσουν!Είτε αυτό λέγεται πίτα είτε καφές.Είτε έχουν γίνει μέλη είτε αυτά είναι απλοί guest.Σίγουρα ο γραπτός λόγος παρεξηγείται δεν λέω.Αλλά υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχει κάποιος που δεν έχει ξαναγράψει.Πόσα καινούργια παιδιά μπήκαν με μια απορία με ένα ερώτημα και του απαντήσαμε.’λλοι προτίμησαν να μπουν και να γράψουν "Είμαι καινούργιος καλώς ήρθα" και εμείς τον καλοσωρίσαμε.’λλοι με προσωπικά προβλήματα επίσης του απαντήσαμε.Και άλλοι με θέματα "κάπως" για πρώτο ποστ.Επίσης του απαντήσαμε.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΙΚΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ MOTO.GR ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ MOTO.GR ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.

δεν επέστρεψα
    η αλήθεια είναι ότι είναι καλύτερα από παλιότερα

όλα καλά και με τον χαβαλέ και με την άνεση-με-το-ζόρι (προέκταση του "σα στο σπίτι σου" ίσως το λένε κάποιοι) αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση και μια άτυπη δεοντολογία

σίγουρα, ξαναλέω τα πράγματα είναι αρκετά πιο οκ

τώρα και να "ξεφύγει" ο παλιός, δεν ξεφεύεγει πολύ

σίγουρα όλοι έχουμε τον χαρακτήρα μας, τα προβλήματα μας (που μπορεί να μην μάθει ποτέ το φόρουμ) κλπ. κλπ.

όμως πρέπει να αυτοφιλτραριζόμαστε (και να βοηθάνε και οι operator σε αυτό - παλιό μου παράπονο αυτό αν θυμάστε) και να δεχόμαστε την πάνω παράγραφο ("σίγουρα όλοι...") ΚΑΙ ΓΙΑ τον άλλο

δεν μπορεί πχ. ένας να έχει τη σημαία "εγώ είμαι γνωστό μαγκάκι" ή δεν ξέρω τι και αυτό να του δίνει αυτόματα την "άδεια" (και παλιότερα με την ανοχή) να λέει σε έναν που δεν ξέρει "ρε είσαι μαλάκας" ή "αυτός είναι ηλίθιος μαζέψτε τον" ή δεν ξέρω τι άλλο

εντωμεταξύ η internetοεμπειρία (όχι "μου", γενικά) έχει δείξει ότι αυτό δεν αποδεικνίει και τίποτα εκτός ίσως από 1-2 κωλοχαρακτήρες (fact of life) ή απλά ανθρώπους που ξέρουν να μιλάν μόνο με πληκτρολόγιο

λογικό κάποιος να νιώθει πιο άνετα από άνετα, λογικό επίσης ο τάδε νέος να το πάρει αυτό σαν "α ωραία εδώ είμαστε χαβαλέ" (και να το αντιμετωπίσει ωραία) ή ο δίνα νέος να το πάρει τελείως στραβά (πχ. να είναι κάνας 35άρης, που μόλις του πήγε στραβά η συζήτηση με το αφεντικό του ή μάλωσε με τη γυναίκα του ή ότιδήποτε) - για αυτά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ΜΙΑ παραπάνω, όταν εμείς αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι από ελεύθεροι (ή "λίγο πιο ίσοι") να είμαστε έτοιμοι για το backfire ΑΝ υπάρξει (και έτοιμοι να το δεχτούμε ή να το αντιμετωπίσουμε ΧΩΡΙΣ πλάτες άλλων)

σίγουρα η πορεία στο να παν καλύτερα τα παραπάνω χτίζεται από τον καθένα σιγά σιγά, απλά πρέπει και το κλίμα να βοηθάει και όχι να ενυσχίει το αντίθετο (υπάρχει πχ. σε κάποια forum - και εδώ παλιότερα - η φιλοσοφία του "ε και μαλακία να πω δεν πειράζει, οι παλιοί δικοί μου είναι, μπορώ να πω ότι θέλω" (μαγκιά σε στυλ συμορίας)

νομίζω δεν έχουμε χοντρά παραδείγματα πια - τα πιο κοντινά που μου έρχονται είναι ίσως η αντιμετώπιση προς και από τον αφρο πριν λίγο καιρό από κάποιους (και από μένα) (στην περίπτωση αυτή μάλιστα είχαμε το να πάρει στραβά εκείνος κάποιους ακόμα και αν δεν εννοούσαν ότι νόμιζε) και ακόμα πιο φρέσκο η κοπέλα που παρεξηγήθηκε (χμμ) σαν να κάνει αγγελία prive ή ο τυπάς που πρόσφατα θέλησε να μας πει πόσο γαμώ είναι στα λιμανάκια (ε εκεί έπαιρνε λογικά να φάει λίγο έως πολύ επίθεση αλλά νομίζω το αντιμετώπισε ΠΟΛΥ καλά μετά - καλύτερα ίσως από ότι θα το αντιμετώπιζα εγώ με το χαρακτήρα μου)

πάμε καλύτερα

Παλαιό μέλος

Re: .....

[i].
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΙΚΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ MOTO.GR ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ MOTO.GR ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ. [/B]

Αυτό ακριβώς!!! Αυτο αντικατροπτίζει και την γνωμη μου στο ερώτημά σου!!

Υπερόπτες κλπ το παίζουμε σε άτομα που ξερουμε και που ξερουν οτι τους κανουμε χαβαλέ.

Δεν νομίζω να αποπείραμε ποτε καποιον με το "καλημερα" εκτος αν το προκάλεσε ο ίδιος...βεβαίως βεβάιως...

Υ.Γ: Μιχαλη οταν διαβαζα αυτο το τελευταίο "ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ MOTO.GR ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ MOTO.GR ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ" μου ήρθε στο μυαλο εκεινο το τραγουδι του Μ.Jackson We are the world, we are the children......χαχαχαχα!!!!!

δεν επέστρεψα
    εμένα μου θύμισε παλιά συνθήματα του ΠΑΣΟΚ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....

ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.....

DEMINIO ΘΕΕ......ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΜ!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ!!
    ΤΙ ΛΕΤΕ??

Παλαιό μέλος

Re: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....

[i]ΕΠΙΣΗΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΜ!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ!!
    ΤΙ ΛΕΤΕ?? [/B]
    Ο Χ Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΛΜΑΛΙΜΠΕΡΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΑΨΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ADMINISTRATOR....
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ..ΤΑ BOLD ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!! !ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
    ΑΥΤΑ!
    Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

δεν επέστρεψα
    βασικά εσύ έχεις δίκιο ΠΡΩΤΑ επειδή έχεις ΚΤΜ και μετά για τους άλλους λόγους

Παλαιό μέλος

Re: ΕΠΙΣΗΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΑΛΜΑΛΙΜΠΕΡΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΑΨΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ADMINISTRATOR....
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ..ΤΑ BOLD ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!! !ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
    ΑΥΤΑ!
    Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Καλα γύρνα τώρα και απ το αλλο πλευρό παίζει western...

ALMALIBERA..

ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ......

ΤΟ WESTERN EINAI ΚΑΛΟ??ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ???

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ego san afro mia ke anaferome se aftin tin sizitisi ke epidi den mporite na milate gia mena xoris emena exo na po ta eksis.afto pou antimetopisa apo merikous ine iperopsia apolitarxismos ke akoma exo tin es8isi oti prokite gia mia klika atomon pou gnorizonte (oso kala gnorizonte) ke sizitane apo ta grafiakia tous opos oloi mas ke oso pernai o xronos ke erxonte perisotera atoma toso perisotero isxirognomoune ke prospa8oun psaxnontas to adinato simio sou an epemvenis me tin apopsi sou stis sizitisis tous na se kanoun na es8an8is parisaktos.eno se atoma pou mpenoun sto forum psaromeni tous to pezoun 8eoi ke kalokardi. den mporoun se kamia periptosi na dextoun oti iparxoun kaliteri apo aftous se pola kina simia pou mpori na exoun me ton sinomiliti tous ekfrazonte san idikoi safos es8anonte to forum san tsifliki tous ke to periergo ine oti den ine apo ta kiria atoma pou dimiourgisan to forum. diladi o julius pou fantazome ine apo ta atoma pou dimiourgisan to forum ine ipodigma prota apo ola kalou an8ropou, isoropimenou, ke epikinoniakou. episis ke oi aloi dio mederatores fenonte kala pedia ke fisika den vazo to xeri mou stin fotia giati den tous exo gnorisi apo konta ala me ta osa grafoune edo afto simpereno opos to idio simpereno ke me merika atoma idiori8ma pou ftano sto simio na pistevo oti xriazonte iatrofermakeftikis parakolou8isis. ala mia kinonia periexi ta panta ke afto tin kani ke omorfi. omos otan i simperifora kapiou ftani se simio na ine prosvlitiki gia tin an8ropini aksioprepia prepi na lamvanonte kapia metra ke na paragkonizete to atomo pou tin dieprakse. giati ta an8ropina enstikta den kseroume pou mpori na ftasoun ke ti sinepies mpori na exoun gia to idio to forum. ti enoo an kapios ta pari sto kranio apo edo mesa ke ka8arisi kapion i ton afisi anapiro aftomatos oloi emeis imaste apo sinenoxi mexri martires ke 8a mpleksoume apo anakrisis mexri filakisi. eno an lamvanoume ta metra mas den iparxi tetios fovos mleksimatos episis an kapios ta pari me kapion edo mesa ke ton iperaspizomaste xoris na imaste antikimenikoi kseroume an 8a kapsi tin ke tin diki mas mixani ektos tin diki tou giati min ksexnate oti iparxoun stixia mas edo se afto to forum. ola afta pou anafero vevea ine akrees periptosis ke ime sigouros oti apokliete na simvoun ala ine ena endexomeno ke apodo8i se oli tis tin diastasi i kaki simperifora ke i sinepies tis outo soste na siniditopioisoume oti mpori na ftasi se simio me katastrofiko gia olous mas aneksartitos poso dinati i magkes es8anomaste.
    diladi prepi na katalavoume oti
    sevomaste ton eafto mas ke den to vazoume se kamia asximi 8esi
    sevomaste ton alon ke den ipotimame tin apopsi tou
    i prosopikes mas apopsis aforoun tin diki mas ekseliksi ke den mporoume na tis metavivasoume se kanenan
    i apolites apopsis me katastrofiko iponooumeno ke ratsistika fenomena apenanti se an8ropous alis e8nikotitas i katoterou kinonikou stromatos prepi na 8eorounte aformi gia tin aporipsi tou atomou pou tis ekfrazi
    atomo pou xrisimopioi ivristikes ekfrasis me apodedigmeno f8ono entos tis kinonias mas (forum) prepi na dexete afstires ipodiksis ke fisika na katargounte ta legomena tou keala metra pou prepi na pernonte se spanies akrees katastasis
    tora pios ime ego pou ta leo ola afta ke pos tin exo di?
    ime enas tipos pou exi apla gnomi ke tin leei ke pou pistevi oti i prolipsi ine to kalitero pragma stin zoi gia ta panta. ke pou pistevi oti oli prepi na elef8eri lamvanontas ipopsi oti ke i aloi girotous prepi na ine elef8eroi ke prepi na ma8oume na akoume otan den exoume tipota na poume ke na siniditopioisoume oti afto pou mas kani iperoxous ine oti diaferoume
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος

Να μην σε προβληματίζει καθόλου!!!

...ειναι αναλογο με το δικό σου

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Afrotwin.... γιατί δεν γράφεις ελληνικά;

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για να τους κράξουμε λιγάκι....
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 12:34
  2. Για Να Αναψουν Λιγο Τα Αιματα.....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 15:37
  3. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας