Οντως πολύ ωραία διαδρομή αυτή που λές στο Τσεπέλοβο. Μένεις Γιάννενα ; Αν ναι κανόνισε να βρεθούμε. Είναι και ο Miraze από εδω μέσα Γιάννενα (V-Strom 6,5 K4) και αυτός και πεταγόμαστε ωραίες εκδρομούλες (όποτε δεν δουλεύουμε)
![]()
Οντως πολύ ωραία διαδρομή αυτή που λές στο Τσεπέλοβο. Μένεις Γιάννενα ; Αν ναι κανόνισε να βρεθούμε. Είναι και ο Miraze από εδω μέσα Γιάννενα (V-Strom 6,5 K4) και αυτός και πεταγόμαστε ωραίες εκδρομούλες (όποτε δεν δουλεύουμε)
![]()
Οχι μένω αρτα.
Ανεβαίνουμε συχνά στα γιάννενα γιατί ή μάνα μου είναι από τον κρυφοβό.Ξέρεις??? που είναι:rotflmao:
Τρελός εισαι ;;;;![]()
![]()
![]()
Αρτα κατεβαίνω σχετικά συχνά έχω κάποιους φίλους και γνωστούς στην ΛΕΜΟΤΑ.
pepes1gr μην τον ακούς τον γιατρό, όλο εκδρομές στους χάρτες πηγαίνουμε πίνοντας καφέ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε να βάλω και μία από τις φετινές διακοπές στην Ιθάκη.
Οι γνώστες μπορούν να διακρίνουν την ομπρέλα θαλάσσης στην ειδική θέση που έχει προβλέψει η μαμά Suzuki για όλους τους κατόχους των 650!!!
![]()
![]()
![]()
Ποιοί είναι γνωστοί γιατί πολύ παλιά είχα και εγώ σχέση με την ΛΕΜΟΤΑ αλλά.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Τρελός εισαι ;;;;![]()
![]()
![]()
Αρτα κατεβαίνω σχετικά συχνά έχω κάποιους φίλους και γνωστούς στην ΛΕΜΟΤΑ.
Οποτε θέλεις στείλε pm και πάμε καμία κορωνησσία για καφεδάκι.Φυσικά πάντα θεού και δουλειάς θέλοντος.
Κάποιος παλιός και πολυταξιδευμένος μηχανόβιος μου είπε ...αν θέλεις βόλτα μακρινή τράβα μόνος αν θέλεις παρέα πήγαινε κοντά.Μέχρι στιγμής έχω καταλάβει ότι δύσκολα βρίσκεις παρέα να ταιριάζεις .Φυσικά πάντα με υποχωρήσεις από όλες τις πλευρές.Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
pepes1gr μην τον ακούς τον γιατρό, όλο εκδρομές στους χάρτες πηγαίνουμε πίνοντας καφέ
Αντε να βάλω και μία από τις φετινές διακοπές στην Ιθάκη.
Οι γνώστες μπορούν να διακρίνουν την ομπρέλα θαλάσσης στην ειδική θέση που έχει προβλέψει η μαμά Suzuki για όλους τους κατόχους των 650!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Κάποιος παλιός και πολυταξιδευμένος μηχανόβιος μου είπε ...αν θέλεις βόλτα μακρινή τράβα μόνος αν θέλεις παρέα πήγαινε κοντά.Μέχρι στιγμής έχω καταλάβει ότι δύσκολα βρίσκεις παρέα να ταιριάζεις .Φυσικά πάντα με υποχωρήσεις από όλες τις πλευρές.
Bil: Γιάννη έχω μία ιδέα για ένα εκδρομικό στο βόρειο ακρωτήρειο, κατεβάζω χάρτες, βρισκω διαδρομές και φύγαμε?
Miraze: Μέσα ρε τρελέ, αρκεί να μην έχω δουλειά, πές πότε και πήρα άδεια.
Bil: Φίλε θα περάσουμε γαμάτα.
ΝΤΡΙΝ (Χτυπά το τηλ του γιατρού και έίναι η γυναίκα του)
Bil: Ναί μωρό μου, θα φέρω γάλα για το παιδί,
Τίποτα δεν κάνουμε, απλά κανονίζουμε ένα ταξίδι μέχρι τη Νορβηγία με το Γιάννη τον άλλο μήνα. Τι???? έχουμε τα γενέθλια του μικρού του μπατζανάκι του αδερφού σου και πρέπει να πάμε? Καλά.
- Αστο Γιάννη, δεν μπορώ!
ΝΤΡΙΝ (Χτυπά το τηλ μου και είναι το αίσθημα)
Miraze: Ναί μωρό μου
Κάθομαι με το γιατρό και λέμε να πάμε μέχρι Νορβηγία για μία εβδομάδα τον άλλο μήνα.
Τι πρέπει να πάμε να βρούμε κουρτίνες και να πάμε ένα τριήμερο γιατί έχουμε την επαίτειο μας???
- Αστο Βασίλη, δεν μπορώ! Το κανονίζουμε κάποια άλλη φορά!!!
Καί έτσι κυλά η ζωή στα όμορφα Γιάννενα
Πλάκα πλάκα παρόλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας και τα 36 ωρά μας τα κάναμε και τις μονοήμερες τις χτυπήσαμε τις βολτούλες
Πολύ καλό.
Κάτι μου θυμίζει αυτή η κουβέντα.
Λες να ήταν κοντά και η γυναίκα μου και παίρνει παραδείγματα φράσεων ή όλες οι γυναίκες έχουν τις ίδιες δικαιολογίες????
ΒρωμοMiraze θέλεις πιασιμο απο τα γένια σου και πνίξιμο στην λίμνη. Θα επιλειφθώ του θέματος σύντομα. Για την ώρα ετοιμάσου για μονοήμερη μάλλον το επόμενο Κ.
Άκου .... στους χάρτες !! Αφού ρε μια μαγία του ταξιδιού είναι αυτή... !!!!![]()
Κοιτάξτε και αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από marioman
Ante kai kanena video paidia....
http://www.youtube.com/watch?v=ddJslBPf82g
auto to traviksame me to etero imisi stin Kriti prin mia vdomada kathws anevainame ston Omalo sta Chania.
M
http://www.youtube.com/watch?v=CXCRhfB99S0
αλλά να αναφέρω ότι είναι η πρώτη μου "κινηματογραφική" δουλειά και τα λάθη και η ποιότητα είναι ........ουδέν σχόλιο.
Ευχαριστώ
Στην παραλία της Σύμης
http://img46.imageshack.us/img46/4374/vstromuu0.jpg
Όρθια χιλιόμετρα