Ξέρω.. ξέρω... θα μου πείτε οτι εδώ είναι για διαμάχες κτλ...
Έλα όμως που και πάλι κάτι με ενόχλησε στην χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής μας, που αποδείχτηκε ψυχάρα στο τέλος;
Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν , με δύο λάθη του Χαλκιά τρώμε δύο goal χωρίς να χρειάζεται. Και αν στο πρώτο , το φάουλ του Κάριου ήταν εμφανές (τι σπρώχνει ρε; ) στο δεύτερο , απο τα 25-30 μέτρα , ήταν τουλάχιστον λάθος.
Επίσης στο Α ημίχρονο, μας είχαν περάσει για σκιάχτρα στο πλάι και έκαναν ότι ήθελαν. Τα χαφ μας ανύπαρκτα με αποτέλεσμα να κλωτσάμε καμινάδες για να μην φάμε goal.
Παρόλα αυτά όμως, στο Β ημίχρονο ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΑΜΕ ΣΤΕΓΝΑ!
- Με κόντρα διαιτησία όπου φάνηκε τεφαρίκι μεταγραφή για την Ελλάδα ο διαιτητής!... θα γίνουν τα τσιμέντα στα γήπεδα πλατεία και θα χτίσουμε καινούρια με αυτά που δεν έδινε.
- Με Νορβηγούς να παίζουν ράγκμπυ αντί ποδόσφαιρο.
- Με συνεχή πίεση σε αγώνα τόσο κρίσιμο εκτός έδρας...
Με τόσα και τόσα.. να τρώμε συνέχεια επιθέσεις. να τρώμε ξύλο και να μην δίνει τίποτα ο χασάπης (ε ρε έτσι και ήταν στην Ελλάδα.. με κόκκινη κυλότα θα έβγαινε όπως κάποιοι άλλοι).
Με τόσα λοιπόν και στο 93 παραλίγο και να τους κλείναμε το σπίτι αν ο Πατσατζόγλου σούταρε αντί να πάει πλάγια ή αν το δοκάρι αμέσως μετά του Λύμπε (βρίσκει την φόρμα του ή μου φαίνεται; ) πήγαινε απλά μέσα.
Ας είναι... παληκάρια τα παιδιά και δεν θέλει τίποτα παραπάνω πλέον , για να περάσουμε απο το να πράξουμε αυτά που μπορούμε. 2 νίκες μέσα και 1 βαθμό έξω. Και άστους άλλους να κουρεύονται!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!... Αυτό είναι ψυχή πρωταθλητών. Σας καμαρώσαμε χθες.
Τώρα σειρά έχουν οι Σλοβένοι την Παρασκευή απο τον Γιαννάκη και την παρέα του basket.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΡΕ... να σας περάσουμε ενα χεράκι στεγνά-στεγνά.
Gandalf