Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Ελλάδα Euro 2008...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Ελλάδα Euro 2008...

Ξέρω.. ξέρω... θα μου πείτε οτι εδώ είναι για διαμάχες κτλ...

Έλα όμως που και πάλι κάτι με ενόχλησε στην χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής μας, που αποδείχτηκε ψυχάρα στο τέλος;

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν , με δύο λάθη του Χαλκιά τρώμε δύο goal χωρίς να χρειάζεται. Και αν στο πρώτο , το φάουλ του Κάριου ήταν εμφανές (τι σπρώχνει ρε; ) στο δεύτερο , απο τα 25-30 μέτρα , ήταν τουλάχιστον λάθος.
    Επίσης στο Α ημίχρονο, μας είχαν περάσει για σκιάχτρα στο πλάι και έκαναν ότι ήθελαν. Τα χαφ μας ανύπαρκτα με αποτέλεσμα να κλωτσάμε καμινάδες για να μην φάμε goal.

Παρόλα αυτά όμως, στο Β ημίχρονο ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΑΜΕ ΣΤΕΓΝΑ!

- Με κόντρα διαιτησία όπου φάνηκε τεφαρίκι μεταγραφή για την Ελλάδα ο διαιτητής!... θα γίνουν τα τσιμέντα στα γήπεδα πλατεία και θα χτίσουμε καινούρια με αυτά που δεν έδινε.
    - Με Νορβηγούς να παίζουν ράγκμπυ αντί ποδόσφαιρο.
    - Με συνεχή πίεση σε αγώνα τόσο κρίσιμο εκτός έδρας...

Με τόσα και τόσα.. να τρώμε συνέχεια επιθέσεις. να τρώμε ξύλο και να μην δίνει τίποτα ο χασάπης (ε ρε έτσι και ήταν στην Ελλάδα.. με κόκκινη κυλότα θα έβγαινε όπως κάποιοι άλλοι ).

Με τόσα λοιπόν και στο 93 παραλίγο και να τους κλείναμε το σπίτι αν ο Πατσατζόγλου σούταρε αντί να πάει πλάγια ή αν το δοκάρι αμέσως μετά του Λύμπε (βρίσκει την φόρμα του ή μου φαίνεται; ) πήγαινε απλά μέσα.

Ας είναι... παληκάρια τα παιδιά και δεν θέλει τίποτα παραπάνω πλέον , για να περάσουμε απο το να πράξουμε αυτά που μπορούμε. 2 νίκες μέσα και 1 βαθμό έξω. Και άστους άλλους να κουρεύονται!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!... Αυτό είναι ψυχή πρωταθλητών. Σας καμαρώσαμε χθες.

Τώρα σειρά έχουν οι Σλοβένοι την Παρασκευή απο τον Γιαννάκη και την παρέα του basket.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΡΕ... να σας περάσουμε ενα χεράκι στεγνά-στεγνά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Ελλάδα Euro 2008...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΡΕ... να σας περάσουμε ενα χεράκι στεγνά-στεγνά.

Gandalf
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αυτό είναι το πνεύμα των ίσων αποστάσεων που πρεσβεύει η Ελβετία?Τι χασαπακλας ήταν αυτός...Εντεταλμένη αποστολή είχε ο φούστης.Τι διάολο τόσο πια τους μπήκε στην μύτη κάποιους ότι ΕΜΕΙΣ ήμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ πυ προτημούν τους τουρκους στα γήπεδα της Ελβετίας?
    Και να πω και κάτι άλλο....για 45 λεπτά που η διατησια μας γαμούσε ο Γκαγκατσης τι έκανε?Σηκω ρε τρόμπα φώναξε,κανε μανούρα και ας τιμωρηθείς με 2-3 αποκλεισμούς απ το γήπεδο τι έγινε δηλαδή?Κανε κάτι να υπερσπιστεις την ομάδα....
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!... Αυτό είναι ψυχή πρωταθλητών. Σας καμαρώσαμε χθες.
    Αν και μου βγήκε η ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο και κατέβασα και κάμποσες θείτσες..

Συμφωνώ απόλυτα !

Νέο μέλος
    Αν είχαμε και 2-3 κλώνους του Γκέκα στο τέλος καλά θα ήταν Ο Πασατζόγλου γιατί χέστηκε στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα;

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Ας είναι... παληκάρια τα παιδιά και δεν θέλει τίποτα παραπάνω πλέον , για να περάσουμε απο το να πράξουμε αυτά που μπορούμε. 2 νίκες μέσα και 1 βαθμό έξω. Και άστους άλλους να κουρεύονται!!!

Δεν ειμαι σιγουρος οτι στην 3πλη ισοβαθιμια με 2 ηττες απο τουρκους οτι περναμε..
    ΚΑΠΛΑΝΙ

αντε να τρελαθουμε παλι φετος αν και χλωμο το κοβω!

που ξερεις ομως!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όντως στην τριπλή ισοβαθμία δεν περνάμε...

Αλλά πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να γίνει αυτό. Χώρια που αν εμείς σταθούμε στο ύψος μας και πάρουμε 3 νίκες ή 2 νίκες και 2 ισοπαλίες... άστους να χτυπιούνται.

Στα δικά μας πόδια είναι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!!! ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ, Α ΡΕ ΠΑΤΣΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΣΥ Η Ο ΛΥΜΠΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    γιατί έχετε τρελαθεί όλοι με τη διαιτησία???
    έπαιξε ενας διαιτητής που απλά άφησε το δυνατό παιχνίδι....και απο τις δύο πλευρές....
    το γεγονός οτι πριν απο θεωρούμενο φάουλ-γκολ προηγήθηκε πέναλντι του Κυργιάκου το οποίο επίσης δεν έδωσε δεν σας λέει κάτι???
    έχουμε συνηθήσει εδώ στην Ελλάδα να μας σφυρίζουν κ το κλάσιμο κ ειδαν πως παίζεται το ποδόσφαιρο κ τα βρήκαν ζόρια....

σφύριξε λίγο έδρα αλλά λογικό ειναι οταν μια ομάδα προσπαθεί να σκοράρει κ η άλλη παίζει κλοτσοσκούφι ....και ο διαιτητής άνθρωπος ειναι...θα πριμοδοτήσει αυτούς που παίζουν λίγο μπάλα....

Υ.Γ.
    1.αυτή η Εθνική ειναι επικίνδυνη για το ποδόσφαιρο....
    ελπίζω να μην πάει ευρωπαικό....
    ποιος αντέχει να τους βλέπει κ να ακούει τις βλακείες των σχολιαστών.....

καλύτερα να τον διαγράψουν αυτόν τον όμιλο κ να περάσει καμία ομάδα παραπάνω απο τους άλλους...

2. πάλι καλά που μπήκε αλλαγή κ ο Λυμπερόπουλος κ είδαμε ένα κοντρόλ.... γιατί οι υπόλοιποι με τις 3 την πετυχαίνανε....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    γιατί έχετε τρελαθεί όλοι με τη διαιτησία???
    έπαιξε ενας διαιτητής που απλά άφησε το δυνατό παιχνίδι....και απο τις δύο πλευρές....
    το γεγονός οτι πριν απο θεωρούμενο φάουλ-γκολ προηγήθηκε πέναλντι του Κυργιάκου το οποίο επίσης δεν έδωσε δεν σας λέει κάτι???
    έχουμε συνηθήσει εδώ στην Ελλάδα να μας σφυρίζουν κ το κλάσιμο κ ειδαν πως παίζεται το ποδόσφαιρο κ τα βρήκαν ζόρια....

σφύριξε λίγο έδρα αλλά λογικό ειναι οταν μια ομάδα προσπαθεί να σκοράρει κ η άλλη παίζει κλοτσοσκούφι ....και ο διαιτητής άνθρωπος ειναι...θα πριμοδοτήσει αυτούς που παίζουν λίγο μπάλα....

Υ.Γ.
    1.αυτή η Εθνική ειναι επικίνδυνη για το ποδόσφαιρο....
    ελπίζω να μην πάει ευρωπαικό....
    ποιος αντέχει να τους βλέπει κ να ακούει τις βλακείες των σχολιαστών.....

καλύτερα να τον διαγράψουν αυτόν τον όμιλο κ να περάσει καμία ομάδα παραπάνω απο τους άλλους...

2. πάλι καλά που μπήκε αλλαγή κ ο Λυμπερόπουλος κ είδαμε ένα κοντρόλ.... γιατί οι υπόλοιποι με τις 3 την πετυχαίνανε....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ............

Ή χοντρή τού διαιτητή ήταν όταν περίπου στό 85 έπεσαν τέσσερεις πάνω στό Χαλκιά........
    Καί κανά δυό τσαμπουκάδες πάλι στό Χαλκιά άπό τό 11.........

Κατά τά άλλα άν ήθελε έδινε καί 2 πέναλτυ στόν Κυριάκο....!!!!!!!!!

Ό Ρεχάγκελ όμως πάλι τίς έκανε τίς ξερές..........
    Τοροσίδης ..............μιά όμορφιά.....!!!!!!!!
    Δέλλας.......Σαλπιγγίδης άπό τά άζήτητα.........!!!!!!!
    Καραγκούνης...........ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝ.........μέ τέτοια γομάρια άντιπάλους......!!!!!!!!!
    Ό Χαλκιάς παρά τό ότι ρούφηξε τά 2...........καλός.........άν ήταν ό Νίκ.........γιά 5-6 τόν έκοβα
    μέ τό ξύλο πού έπεφτε.......!!!!!!!!!

Κυριάκος .........Άντζας............πολύ καλοί........!!!!!!!!
    Κατσουράνης ό γνωστός,Μπασινάς καλός..........ό Λύμπε κλάση........ΑΛΛΑ........
    ή γκαντεμιά συνεχίζεται........!!!!!!!!!
    Πάτσα μαχητικός άλλά στήν εύκαιρία δείλιασε έπρεπε νά σουτάρει.......!!!!!!!!
    Οί ύπόλοιποι.............τίποτε ίδιαίτερο..........

ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΚΛΗΡΑ?? ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ............

Ή χοντρή τού διαιτητή ήταν όταν περίπου στό 85 έπεσαν τέσσερεις πάνω στό Χαλκιά........
    Καί κανά δυό τσαμπουκάδες πάλι στό Χαλκιά άπό τό 11.........

Κατά τά άλλα άν ήθελε έδινε καί 2 πέναλτυ στόν Κυριάκο....!!!!!!!!!

Ό Ρεχάγκελ όμως πάλι τίς έκανε τίς ξερές..........
    Τοροσίδης ..............μιά όμορφιά.....!!!!!!!!
    Δέλλας.......Σαλπιγγίδης άπό τά άζήτητα.........!!!!!!!
    Καραγκούνης...........ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝ.........μέ τέτοια γομάρια άντιπάλους......!!!!!!!!!
    Ό Χαλκιάς παρά τό ότι ρούφηξε τά 2...........καλός.........άν ήταν ό Νίκ.........γιά 5-6 τόν έκοβα
    μέ τό ξύλο πού έπεφτε.......!!!!!!!!!

Κυριάκος .........Άντζας............πολύ καλοί........!!!!!!!!
    Κατσουράνης ό γνωστός,Μπασινάς καλός..........ό Λύμπε κλάση........ΑΛΛΑ........
    ή γκαντεμιά συνεχίζεται........!!!!!!!!!
    Πάτσα μαχητικός άλλά στήν εύκαιρία δείλιασε έπρεπε νά σουτάρει.......!!!!!!!!
    Οί ύπόλοιποι.............τίποτε ίδιαίτερο..........

ο μη καταλογισμός των πεναλντι σε βάρος του Κυριακου αποδεικνύει οτι δεν τηρησε δύο μέτρα και δύο σταθμά...
    και αν θες την άποψή μου εχει παρατραβήξει το θέμα με την υπερπροστασία του τερματοφύλακα....2 μέτρα γομάρι , έχει στη διάθεσή του τα χέρια κ διαμαρτύρεται γιατί του πήραν κεφαλιά...
    οπως προείπα και επεσήμανες αν ηταν ο Νικοπολίδης θα έγραφαν ολες οι στημένες φάσεις....

συμφωνώ στις περισσότερες επισημάνσεις...αλλά δεν μπορείς να κρίνεις τον Σαλπιγγίδη οταν τον βάζει να παίξει γραμμή κ μάλιστα να γυρίζει να μαρκάρει τον Ρίσε οταν κάνει επελάσεις....το δεξί χαφ τι έκανε δηλαδή..??
    θυμίσου πόσες φορές γύρισε να κόψει ο Σαλπι...και μάλιστα με το γνωστό παθιασμένο κ άχαρο τρόπο (επικίνδυνα τάκλιν-μισή κίτρινη).....
    σε γενικές γραμμές δεν θα κάτσω να συγκρίνω μονάδες.....το θέμα ειναι οτι οι έλληνες παίχτες δεν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο....
    τρελένεσαι με τις οπισθοδρομικές κινήσεις τους μεσα στο γήπεδο....
    από πότε έχεις να δεις συνδυασμό εν κίνησει με πάνω από δύο παίχτες???
    οι έλληνες παίχτες μου θυμίζουν το παλιό ποδοσφαιράκι....εκείνο που οι παίχτες ηταν βιδωμένοι με ένα ελατήριο....το θυμάσαι???
    έτσι συνδυάζονται...τρέχουν πέρνουν μια θέση...και περιμένουν την πάσα για να τη δώσουν μετά στον επόμενο πιο κοντινό , που περιμένει την πάσα στη θέση του.....και φυσικά όλοι μαρκαρισμένοι....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΚΛΗΡΑ?? ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ!
    εμείς αμυνόμαστας ως επί το πλείστον....ως εκ τούτου κληθήκαμε να κάνουμε περισσότερα τάκλιν...και από εκεί προέκυψαν και οι κάρτες....
    οι Νορβηγοί μπαίνανε δυνατά στις μονομαχίες αλλα σε διεκδικούμενη μπάλα δεν πέρνεις εύκολα κίτρινη.....
    αντίθετα δεν κλήθηκαν να κάνουν επικίνδυνα μαρκαρίσματα στην άμυνα γιατι η επιθετική μας λειτουργία ήταν αναιμική...

Υ.Γ. και το δεύτερο γκολ του Κυργιάκου ειναι πολύ περισσότερο επιθετικό φάουλ (και μάλιστα διπλό) απο το γκολ των Νορβηγών....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Υ.Γ. και το δεύτερο γκολ του Κυργιάκου ειναι πολύ περισσότερο επιθετικό φάουλ (και μάλιστα διπλό) απο το γκολ των Νορβηγών

Σε καμια περιπτωση εαν εννοεις οτι εκανε προβολη.Γκολαρα και με τσαμπουκα..
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βόρεια Ελλάδα 03-10 Φεβρουαρίου 2008
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 123
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2009, 00:30
  2. Στην Ελλάδα του 2008
    από sniper στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2008, 12:47
  3. Ο νεος υμνος για την Ελλαδα στο Euro 2008!!!!
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2008, 23:25
  4. Αυστρία - Euro 2008
    από panosko στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2008, 22:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας