Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αναλογα τις ορεξεις των εμπλεκομενων: μπορει και πετωντας! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι και αυτο
μετα απο τα τσιπουρα και αν ο ερωτας ειναι δυνατος
ααα ρε κρουκι σε ζηλευω:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αναλογα τις ορεξεις των εμπλεκομενων: μπορει και πετωντας! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι και αυτο
μετα απο τα τσιπουρα και αν ο ερωτας ειναι δυνατος
ααα ρε κρουκι σε ζηλευω:rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
στείλε πμ στον crs-k να σου πει πώς τα κατάφερε 20+ χρόνια μετά :rotflmao: :rotflmao:
Καλε μου φιλε Λεω, εισαι εντελως λαθος πληροφορημενος![]()
Συνεπιβατης σε μηχανη ειμαι απο παρα παρα πολυ μικρη....Σε μια φλορετα του θειου μου αρχικα
με την οποια οταν ημουνα 11 ετων εκανα την διαδρομη Λευκαδα -Κερκυρα....
Αργοτερα συνεπιβατης και συντροφος στις πολλες περιπετειες με χαλαζια , βροχες, χωρις κανενα στοιχειωδη εξοπλισμο σε αθλιες επαρχιακες ασφαλτους σε ενα ζακς του αδερφουμου
ο οποιος αλλαζε συχνα μηχανες και ακομα εχει μηχανη.....
Ποτε δεν φοβηθηκα, παρολο που δεν τρεφω κανενα ερωτα για τις μηχανες....παντα τις εβλεπα σαν ενα μεσον γρηγορο και οικονομικο να φτασεις καπου....
Φυσικα δεν ηταν και το καλυτερο μου να τρωω ολα τα καιρικα φαινομενα κατακεφαλα....Μιας και δεν φορουσαμε κρανος και μπουφαν....Εχω πολλες εμπειριες με μωλωπες απ το χοντρο χαλαζι, με βροχες που δεν βλεπαμε την μυτη μας κι ομως συνεχιζαμε γιατι το βλεπαμε σαν περιπετεια κι ευκαιρια για λιγη αδρεναλινη και διασκεδαση....
Δεν ξερω αν ειχα αγνοια κινδυνου αλλα ποτε δεν φοβηθηκα πραγματικα....
Απ ολα αυτα το μονο που μου εμεινε ηταν ομορφες εικονες ξενοιασιας και διασκεδασης χωρις να εχω ομως το μικροβιο της μηχανης....Βεβαια δεν πεσαμε και ποτε.....
Φετος πηρα κι εγω το βαφτισμα στις τουμπες αλλα και παλι κανενας φοβος.....Μιας και δεν επαθα κατι σοβαρο...Κι ετσι απλως το ειδα σαν μια ακομα εμπειρια.....
Ο λογος που δεν ανεβαινω συχνα σε μηχανη ειναι μονο επειδη εξ αιτιας καποιου προβληματος υγειας μου το απαγορευσε ο γιατρος....κι οχι ο φοβος....
Αλλωστε το οτι μ αρεσει το "ζειν επικινδυνως¨" αποδεικνυεται ευκολα αν σκεφτεις πως παντρευτηκα τον CRS-K.....![]()
Οσο για σενα φιλε που σε απασχολει ο φοβος της κοπελιας σου, σεβασου τον....Δεν ειμαστε ολοι για ολα.....Μπορειτε να μοιραστειτε αλλα πραγματα που θα τα θελετε κι οι δυο......
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Λέω να σε παω γαμιώντας μεχρι την Κρήτη !!!![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
αυτο γινεται κολυμπωντας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
....Σε μια φλορετα του θειου μου αρχικα
με την οποια οταν ημουνα 11 ετων εκανα την διαδρομη Λευκαδα -Κερκυρα....
![]()
τελικά έχετε μια τάση για κολύμπι σαν οικογένεια:rotflmao: :rotflmao:
τελικά έχετε μια τάση για κολύμπι σαν οικογένεια:rotflmao: :rotflmao:
Οτι την εχουμε την εχουμε
![]()
Αλλα εμεις στην Κερκυρα πηγαμε οδικωςΑυγουστο μηνα να προσκυνησουμε τον αη Πιπη, σιορε μου.
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Η κοπελα μου φοβαται
:rotflmao::rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Οτι την εχουμε την εχουμε
![]()
Αλλα εμεις στην Κερκυρα πηγαμε οδικωςΑυγουστο μηνα να προσκυνησουμε τον αη Πιπη, σιορε μου.
![]()
![]()
δλδ πως ;;
εχουν βαλει γεφυρα Ηγουμενίτσα Κερκυρα:hypnotize
ξερω εχω καει αλλα μου αρεσει
η αληθεια ειναι πως αν τη βλαβη την παρεις απο μικρος-η δεν εχεις προβλημα ουτε μεγαλος
αρκει να μην σου κατσει αλλα και παλι σχετικο το αποτελεσμα (δεν μιλαω για μικροτουμπες κλπ)
![]()
![]()
δλδ πως ;;
εχουν βαλει γεφυρα Ηγουμενίτσα Κερκυρα:hypnotize
ξερω εχω καει αλλα μου αρεσει
η αληθεια ειναι πως αν τη βλαβη την παρεις απο μικρος-η δεν εχεις προβλημα ουτε μεγαλος
αρκει να μην σου κατσει αλλα και παλι σχετικο το αποτελεσμα (δεν μιλαω για μικροτουμπες κλπ)
![]()
![]()
Δηλαδη μου λες πως εχω καψει φλατζα στο τσερβελο απο μικρη;και γι αυτουνο δεν σκιαζομαι;![]()
Μα τον αη-Πιπη τζογια μου σα να΄χεις δικιο μου φαινεται και μαλιστα αν σκεφτεις πως φετος το καλοκαιρι αρχισα και πτησεις με αλεξιπτωτο πλαγιας.......Κι εχω μια τεραστια τσατιλα που δεν το ξεκινησα νωριτερα........
:rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Nietzsche
Πες της να γραφτεί στο φόρουμ..![]()
Σπορέλαιο από το Dia..είναι δύσκολοι καιροί..Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Τι λαδι χρησιμοποιεις?
Για μπότες κ λοιπό εξοπλισμό θα μάθεις αρκετά πράγματα εδώ..
![]()
loipon bartal, skiniko:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ενω το μωρακι μου το καρκινακι μολις απολυθηκε απο την αεροπορ(Δ)ια...![]()
![]()
o dikos sou filaei skopia, kai si vlepeis tileasti..ekso vrexei..
kai ksafnika paizei o rakintzis(o thodoris) paragellia apo to KARKINAKI Gia to moro tou.(oxi onomata, min kseftilistite panellinia..)
http://www.youtube.com/watch?v=LqmdQAWT13g
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα σου λεει αν φοβαται παρτο αποφαση οτι η μοτο ειναι μονο για σενα.
και εγω φοβαμαι απιστευτα να ανεβω πανω σε αλλον ετσι για να ξερεις.
δηλαδή δε το κανω σχεδον ποτε και αν ανεβω φοβαμαι απιστευτα .
+500
Τωρα να σου πω την αληθεια αν φοβαται ο αλλος ειναι δυσκολα τα πραγματα...
Εγω οδηγαω πολλα χρονια μηχανη αλλα και να με πληρωνουν συνεπιβατης σε αλλον δεν ΑΝΕΒΑΙΝΩ!!!
Τωρα ομως μπορει να μην φοβαται αλλα να νομιζει οτι φοβαται...
Δοκιμασε να κανεις μαζι της μια διαδρομη πηγαινοντας παρα μα παρα πολυ ομαλα...
Σκεψου σα να εχεις ενα αβγο στο ντεποζιτο και να μην πρεπει να το σπασεις...
Εγω με μια κοπελα η οποια φοβοταν πολυ πηγαμε Μοναστηρακι (με το παπι ομως) και γυρισαμε στις 4:00 το πρωι στο Γαλατσι.Πηγαινα τοσο αργα που την διαδρομη την καναμε σε 30'...
Και υποψιν οτι αυτες τις ωρες ο δρομος ειναι τελειως αδειος...
Απο τοτε ανεβαινει συνεχως μαζι μου και δεν φοβαται...
Το παν ειναι να σε εμπιστευτει...
Κατι ακομα που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις στο youtube και να της δειξεις οτι πιο φριχτο ατυχημα εχει γινει με αυτοκινητο.Μετα να τις δειξεις κατι βιντεακια με μηχανες που πανε χαλαρα σε κατι δρομους χωρις κινηση,μεσα σε κατι δαση...![]()
Αμα δεν πιασει τιποτα απ'τα δυο παρατατο γιατι δεν μπορουν ολοι να ανεβουν συνεπιβατες...
Οπως ειπα εγω δεν ανεβαινω με τιποτα συνεπιβατης...
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
[SIZE=3]......Αυτα ειναι ...
γιατι οπως πολλες φορες εχει ξαναματαειπωθει......αλλαδεν το βρισω τωρα...
η μοτοσυκλετα μας ειναι μας...δικη μας ....
δεν την εχουμε για την κοπελα μας τους φιλους μας κλπκλπ
![]()
![]()
αυτο πες το στον δικο μου που με μενα απεκτησε αλλες 2 μηχανες (τις δικες μου)![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Δωσ'της έναΑρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Τι να κανω για να την κανω να χαλαρωσει? Γνωμες?.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι εντάξει...κάποια στιγμή νομίζω θα συνηθίσει πάνω στη μηχανή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
η δικιά σου η κοπελιά είναι εξαίρεση, και να αισθάνεσαι τυχερός για αυτό![]()
![]()
τωρα για τον mpou (καταρχήν φίλε μου, αμα οδηγείς όπως σαν το nickname σου, κάνωντας της mpou, πως να μη φοβάται το κορίτσι), αφενός μάθε αν υπάρχει κατι συγκεκριμένο πχ στο τρόπο οδήγησης σου που την τρομάζει... Επίσης μπορεί να ειναι και θέμα συνήθειας, σιγα σιγα θα της φύγει ο φόβος. Μπορεί και ποτέ όμως. Κάποιοι (-ες) δεν ειναι για μοτο και δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποβάλλουν το φόβο, δεν μπορούμε να κάνουμε κατι για αυτό
+1000000000000000
![]()
Έτσι και 'γω με τη δικιά μου της έλεγα "μα ανέβα να σε πετάξω μια στιγμή απο το μαγαζί στο σπίτι" (ούτε λόγος για πιο μακριά) και δεν ήθελε με τίποτα. Είχε πέσει μια φορά με το ποδήλατό της οταν ηταν μικρή γιατί ο πατέρας της την πίεζε να βγάλει τα ροδάκια και δεν ήθελε απο τότε να ξέρει για τους 2 τροχούς.
Ώσπου μια μέρα απλά μου το ζήτησε και την πήγα! :smilea:
Ίσως κι' η δικιά σου να θέλει απλά λίγο χρόνο να ξεφοβηθεί.
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μπορείς να μου πεις τι έχεις κάνει στη δικιά σου και φοβάται, για να το κάνω κι εγώ στη δικιά μου, γιατί όπου πάω με τη μηχανή θέλει να έρχεται μαζί μου?![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics