Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ

snatch στο μαγαζί που πήγα με τα παραεισαγωγής μου έδειξε τα βιβλιαρακια service. Τον ρώτησα γιατί δεν τον πιστεύα, είμαι καχύποπτος το παραδέχομαι αλλά δίνω τα λεφτά μου, και μου το έδειξε κανονικά. Του απάντησα βέβαια ότι δεν έχει καμία σημασία γιατι θα πρέπει να το παγαίνω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Suzuki και μου απαντάει ότι αυτά είναι μα@@@@ιες, γιατί έχει βγει λέει κοινοτική οδηγία όπου λέει το μηχανάκι μπορει να το φτιάξει και να υπογραψει στο βιβλιαράκι οποιοσδήποτε έχει σφραγίδα , αντίστοιχη δικαιοδοσία ή κατι τέτοιο δεν ξερω. Ισχυεί δεν ισχύει?Φωτίστε με

Παλαιό μέλος
    vezouvie συμφωνώ με όσα λες για το κέρδος που θέλει να βγάλει κάθε αντιπρόσωπος, αλλά μην ξεχνάς οτι τα παραεισαγωγής δεν τα φέρνει ο Σφακιανάκης αλλά ο κάθε αντιπρόσωπος που ενδιαφέρεται να τα πουλήσει!
    Γι'αυτό και δεν συνεδεύονται απο βιβλιαράκι εγγύησης το οποίο είναι μεν της Suzuki αλλά με την σφραγιδα του Σφακιανάκη ο οποίος είναι ο γενικός και αποκλειστικός για ΟΛΗ την Ελλάδα!

Στο δικο μου το γράφει καθαρά.Στοιχεία της μηχανής(αρ. πλαισίου - Κωδ.χρώματος - αρ. κινητήρα κλπ.) και από κάτω Σημειώνεται "Sfakianakis Greece".

Επίσης στο φάκελο που μου ήρθε με το ταχυδρομείο το βιβλίο εγγύησης, αποστολέας ηταν ο Σφακιανάκης και οχι η μητρική εταιρία στην Ιαπωνία.
    Εσυ που το πήρες απο Γεμανια έχεις "ελληνικο' βιβλίο εγγύησης?

snatch , ο παραεισαγωγής μου έδειξε βιβλιαράκι εγγύησης. Τι είναι ψεύτικο? Εχω χάσει τη μπάλα ! Τι να κάνω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
    Χαιρετίσματα σε όλους!

Το θέμα το έχω ψάξει αρκετά και νομίζω πως μπορώ να σας βοηθήσω .
    .........................

2)Η ιπποδύναμη.49 ίππους το παραεισαγωγής, 70 το αντιπροσωπείας.

........................

Hi Guys

Εγώ δεν είμαι suzukaκιας, αλλά η κουβέντα σας μου κίνησε την περιέργεια κ έριξα μια ματιά στο Γαλλικό site της suzuki όπου τα αλογάκια αναφέρονται 67( Κ4 είναι το VStrom 600 έτσι δεν είναι? με μπερδευουν τα Κ ).
    αν δε με μπιστεύετε :

http://www.suzuki-moto.com/pages/gam...odele=70&id=11

Type de moteur : bicylindre en V, 8 soupapes, refroidissement liquide
    Alimentation : injection 39 mm
    Cylindrée : 645 cc
    Puissance : 67 ch à 8800 tr/min
    Couple : 60 Nm à 6400 tr/min
    Boîte de vitesse : 6 rapports
    Cadre : périmetrique en aluminium
    Frein avant : double disque 310 mm, étriers 2 pistons
    Frein arrière : simple disque 260 mm
    Suspension avant : Fourche télescopique, compression réglable
    Suspension arrière : mono amortisseur réglable
    Longueur : 2 290 mm
    Hauteur de selle : 820 mm
    Garde au sol : 165 mm
    Empattement : 1 540 mm
    Pneu avant : 110/80R 19 M/C
    Pneu arrière : 150/70R 17 M/C
    Réservoir : 22 litres
    Poids à sec: 189 kg

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Τα συμπερασματα δικα σας!!!!!
    Ακομα και για τα γαλλικα!!!

Παλαιό μέλος
    vandrielo tha soy pw pws egine stin diki moy periptwsi.
    Pira tin mixani apo episimo antiprosopo moy ekopse to timologio tin pira ki efiga.
    Meta apo ena mina me piran apo ton sfakianaki kai mou eipan oti moy esteilan to biblio eggiisis kai oti tha to parw mesw taxydromeioy me sistimeno meta apo liges meres opws kai egine!
    Prosoxi kaneis den dinei biblia eggiisis apeytheias sto magazi apo opoy tha tin agoraseis.
    Ta stelnei mono o Sfakianakis kai sto eswteriko toy mprostinoy eksofilou yparxei kollimeni kartela me ta stoixeia tis moto alla kai toy idioktiti(ta dika soy diladi)!!!
    Afto poy soy edeikse o tipos sto magazi einai moufa giati apla den exei dikaivma na katexei biblia eggiisis.Ta eggrinei mono o Sfakianakis,typwnei panw ta stoixeia poy anefera prin kai sto stelnei sistimeno sto onoma soy kai mono!!!

Twra oson afora to galliko site nomizw oti einai apla metafrasi sta gallika kai tipota allo.
    Den tha grafane diaforetika stoixeia apodosis giati tha ginotan xamos kai tha mperdevotan o kathe endiferomenos.
    Telos pantwn Vandrielo to kalitero poy exeis na kaneis einai na epikoinwniseis me ton Sfakianaki kai na liseis tis apories soy!Den ginetai kai oi 3 episimoi stin Thessaloniki na lene psemata!Moy eipan akrivws ta idia pramata!

Δώστε μου ρε παιδια μια κατεύθυνση, τι να κάνω?
    Εντάξει καταλήξαμε ότι τα εισαγωγής και τα αντιπροσωπιας είναι τα ίδια. Υπάρχουν κινδυνοι, μπορεί να με ξεγελάσει σε κάτι όταν θα του το πάω μέσα στην εγγύηση για να μου το φτιάξει,δεν θα το δεχτεί?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ολα ειναι θεμα εμπορου.

Τελεια και παυλα.

Αν θελει να σε καλυψει ετσι ωστε να μην του βγει το ονομα θα σε καλυψει.

Αν ειναι καραγκιοζης θα σου πει τρεχα βρεστα με τη σουζουκι.

Ρωτα για κανα αξιοπιστο εμπορο και εισαι κομπλε.

Αν εισουν Β. Ελλαδα κατι θα καναμε

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Pira tin mixani apo episimo antiprosopo moy ekopse to timologio tin pira ki efiga.
    Meta apo ena mina me piran apo ton sfakianaki kai mou eipan oti moy esteilan to biblio eggiisis kai oti tha to parw mesw taxydromeioy me sistimeno meta apo liges meres opws kai egine!
    Prosoxi kaneis den dinei biblia eggiisis apeytheias sto magazi apo opoy tha tin agoraseis.
    Ta stelnei mono o Sfakianakis kai sto eswteriko toy mprostinoy eksofilou yparxei kollimeni kartela me ta stoixeia tis moto alla kai toy idioktiti(ta dika soy diladi)!!!
    Afto poy soy edeikse o tipos sto magazi einai moufa giati apla den exei dikaivma na katexei biblia eggiisis.Ta eggrinei mono o Sfakianakis,typwnei panw ta stoixeia poy anefera prin kai sto stelnei sistimeno sto onoma soy kai mono!!!

Twra oson afora to galliko site nomizw oti einai apla metafrasi sta gallika kai tipota allo.
    Den tha grafane diaforetika stoixeia apodosis giati tha ginotan xamos kai tha mperdevotan o kathe endiferomenos.
    Telos pantwn Vandrielo to kalitero poy exeis na kaneis einai na epikoinwniseis me ton Sfakianaki kai na liseis tis apories soy!Den ginetai kai oi 3 episimoi stin Thessaloniki na lene psemata!Moy eipan akrivws ta idia pramata!
    κατσε γιατι σαν πολυ το αναλυσαμε το θεμα χωρις λογο!
    Εγω εχω γερμανικο service book,αυτο τι σημαινει?
    Δευτερον οι επισημοι εμποροι τι θα σου λεγαν?
    Μηπως περιμενες να σου πουνε κιολας,ρε φιλαρακι πηγαινε παρε παραεισαγωγης,???
    Το γαλλικο site κανει μεταφραση???????????Ειναι δυνατον να το πιστευεις αυτο???
    Οσο αφορα τωρα το vstrom σου λεω καθαρα την εμπειρια μου
    Το εχω 4 χρονια,απροβληματιστο,το εκανα 50000 χλμ και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,
    Στα 2 χρονια εγγυησεις πηγαινα στον ρακαλη ( ο γνωστος επισκευαστης)βεβαια ποτε δεν ειχα προβλημα εγγυησης πολυ απλα γιατι δεν χαλασε κατι το οποιο ηταν για αντικατασταση μεσω εγγυησεως!
    Τωρα εχω να πω κατι αλλο,αν το μηχανακι το αγορασει απο εμπορο ο οποιος εχει και συνεργειο και αναλαμβανει αυτος τα 2 χρονια εγγυησεως τοτε που ειναι το προβλημα?
    Αστον αυτον να βγαλει ακρη.
    Εγω δεν το μετανιωσα που το εφερα απο γερμανια,και το επομενο παλι απο εκει θα το φερω,οποιο και να ειναι αυτο!

Παλαιό μέλος
    Paidia tha ithela na episimanw oti egw anaferomai MONO sta v-strom K7(2007) me ABS kai oxi se proigoymena montela!
    Morei sta paliotera montela na min ypirxe kamia apolitws diafora oute se ippodinami oyte se eggiisi!

snatch, θα συμφωνήσω μαζί σου σε πολλά αλλά και το Σφακιανάκη να πάρω περιμένεις να μου κάτι διαφορετικό,να χάσει πελάτη?Δεν νομίζω!
    Αυτό που σκέφτομαι όμως είναι το εξής: μάλλον θα καταλήξω στο Vinio και συγνώμη αν κάνω διαφήμιση και δεν πρέπει να το λέω αλλά με τα extra που μου το δίνει φτάνει κοντα στο χιλιάρικο που είναι η διαφορά με το παραεισαγωγής, οπότε πριν το πάρω στα χέρια μου κάνω τηλεφωνακι στο Σφακιανάκη να ελεγξω τον αριθμό πλαισίου και αν ολά οκ μένω ήσυχος με όλες τις εγγυήσεις που παρέχει ο Σφακιανάκης

Παλαιό μέλος
    Ok file vandrielo.Kserw mporei na se mperdepsame ligo alla egw pragmatika ithela na se voithisw,pistepse me!!!
    Episis na ksereis oti sto service to vivlio sfragizetai 2 fores!!!To ena apokomma menei panw sto vivlio(ka to kratas esy) kai to allo to apostellei to synergeio sta kentrika toy Sfakianaki opoy kai mpainei ston fakelo tis mixanis.Vlepeis kratane stoixeis gia olles tis moto poy poylithikan.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Λοιπόν να βοηθήσω και εγώ λίγο την συζήτηση.

Κανονικά η εγγύηση είναι της SUSUKI και πρέπει να ισχύει, σύμφωνα με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης, παντού και πάντα από όπου και να έχεις αγοράσει το μηχανάκι.

Αυτό φυσικά δεν το εφαρμόζουν, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, στην Ελλάδα οι αντιπροσωπείες.
    Σου λένε ότι δεν ισχύει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία δεν θα πάρουν τα λεφτά τους από την αντιπροσωπεία και δεν στο φτιάχνουν, γιατί δεν θέλουν να μπλέξουν με την επίσημη SUSUKI.
    Κανονικά αν είχε κάποιος την όρεξη θα έπρεπε να τους κυνηγήσει για αυτό.

Κατά τα άλλα τα μηχανάκια είναι ακριβώς τα ίδια!!
    Είτε είναι από Γαλλία είτε από όπουδοίποτε αλλού.

Υπάρχουν πολλοί έμποροι που φέρνουν και τα δύο. Ειδικά στο v-strom είναι πολλοί αυτοί που φέρνουν και παραεισαγωγής και της αντιπροσωπείας. Η διαφορά είναι συνήθως 200 με 300 ευρώ πιο φτηνά για το παραεισαγωγής, αλλά η γνώμη μου είναι να προτιμήσεις αντιπροσωπείας.

Για έναν βασικό λόγο. Για το παραεισαγωγής θα σου δώσει ο έμπορος εγγύηση δική του (στην ουσία ισχύει της SUSUKI, γιατί από εκεί θα πάρει τα λεφτά του ο έμπορος αν πάθει κάτι η μηχανή), με την προϋπόθεση να το πηγαίνεις σε αυτόν για sevice. Σου στερεί δηλαδή το δικαίωμα να επιλέξεις άλλο συνεργείο αν δεν σου αρέσει ή αν σου φαίνεται ακριβό. Πολλοί έμποροι σου πουλάνε την μηχανή φτηνά με τον όρο να την πηγαίνεις σε αυτούς και σε γδύνουν σε κάθε service.

Αν θες στείλε μου πμ να σου συστήσω 1-2 εμπόρους που έχουν και τα δύο

Ok file vandrielo.Kserw mporei na se mperdepsame ligo alla egw pragmatika ithela na se voithisw,pistepse me!!!
    Episis na ksereis oti sto service to vivlio sfragizetai 2 fores!!!To ena apokomma menei panw sto vivlio(ka to kratas esy) kai to allo to apostellei to synergeio sta kentrika toy Sfakianaki opoy kai mpainei ston fakelo tis mixanis.Vlepeis kratane stoixeis gia olles tis moto poy poylithikan.
    Φίλε snatch, ευχαριστώ για το ενδιαφερον και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτη τη κουβέντα για να λύσουμε αυτό το δίλλημα που είναι εύλογο να μπαίνει σε πολλά μυαλά.
    Θέλω να με βοηθήσεις και σε κάτι άλλο, αν το πάρω από το Vinio και όχι από το Σφακιανάκη δεν θα έχω την ίδια εγγυήση με τον Σφακιανάκη?

Παλαιό μέλος
    File vandrielo den xreiazetai na to agoraseis apo ton Sfakianaki,apla apo kapoion episimo antiproswpo Suzuki.Mpes sto suzuki.gr kai tha toys vreis!Exei oloys toys episimoys gia kathe Nomo.
    Oloi oi episimoi sinergazontai anagkastika me ton Sfakianaki giti apla aftos toys elenxei olous!
    Giana sto pw pio apla o Sfakianakis einai to kefali tis Suzuki stin Ellada kai oles oi antiproswpeies einai parakladia tou.
    Den tha exeis provlima an to agoraseis apo to magazi poy les,arkei na einai official Suzuki.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ?
    από banditgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 19:12
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 21:06
  3. ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 22:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία