Σελίδα 14 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 317

Θέμα: Europe is our playground: Aθηνα - Wroclaw 2007

Φτανοντας στο Turnov ο δρομος πλεον γινοταν Εθνικη Οδος, οποτε ειχα κοψει για να βρω το δρομο μεσα απο την μικρη κωμοπολη.

Καπου εκει λοιπον και ενω παω παρακολουθοντας τις οδηγιες του GPS, βλεπω μπροστα μου ενα αμαξι με πινακιδες που κατι μου θυμιζαν....

ΚΖΝ **** Ελληνικες πινακιδες και μαλιστα απο Κοζανη!!! Μα καλα, ακομα και εδω στη μεση του πουθενα βρισκεις Ελληνες; Ελεος!

Τον προσπερναω και βλεπει την πινακιδα μου, οποτε σταματαμε στην ακρη. Ο κυριος Γιωργος και η Πολωνεζα γυναικα του γυρνουσαν απο Πολωνια για Ελλαδα, και μαντεψτε ΠΟΥ ηταν: στο Wroclaw!

Με ρωτησαν απο που ερχομαι και που πηγαινω, και μου εδωσαν συγχαρητηρια για το ολο ταξιδι, ποσο μαλλον που το εκανα μονος μου! Ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ που τους συναντησα και εκανε τη διαθεση μου ακομα καλυτερη!

Η εθνικη απο εκει και περα μεχρι τα περιχωρα της Πραγας ηταν ευκολη υποθεση....

Πραγα, 5:43 μμ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dscf1214.jpg 
Προβολές:	804 
Μέγεθος:	76,8 KB 
ID:	103742
    Νίκος
    Open Horizons

Εκεινη την ωρα μου στελνει μηνυμα ο φιλος μου ο Guy.
    Μου λεει να παω στο σπιτι του κατευθειαν και οτι εχει ηδη ειδοποιησει τη γυναικα του και με περιμενουν.

Λιγο αργοτερα περναω μεσα απο την πανεμορφη Πραγα και βεβαια περνοντας τον ποταμο Vltava δεν μπορουσα να αντισταθω σε μερικες φωτογραφιες....

Όνομα:	dscf1223.jpg 
Προβολές:	797 
Μέγεθος:	88,9 KB 
ID:	103743
    Νίκος
    Open Horizons

Μεσα στο ποταμι, μικρα καραβακια νωχελικα κινουνται κανοντας ξεναγησεις τουριστων στην πολη...

Όνομα:	dscf1224.jpg 
Προβολές:	538 
Μέγεθος:	82,0 KB 
ID:	103744
    Νίκος
    Open Horizons

Όνομα:	dscf1228.jpg 
Προβολές:	788 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	103745
    Νίκος
    Open Horizons

Ακολουθω το GPS πιστα καθως με κατευθυνει εξω απο την πολη, και ανηφοριζω ενα λοφο: "Σιγουρα απο εδω παμε, η θα ψαχνομαι;"

Λιγο μετα με ενημερωνει οτι εχω φθασει στον προορισμο μου: ενα μεγαλο συγκροτημα απο μεζονετες, με ιδιοκτητους δρομους και μεγαλους κηπους.

Φθανω εξω απο το σπιτι με τον αριθμο που μου ειχε δωσει και σβηνω τη μηχανη.
    Ενω σκεφτομαι τι να κανω τωρα και αν οντως ειναι το σωστο νουμερο, η πορτα ανοιγει και βγαινει εξω ενα κουκλι πιτσιρικι κοριτσακι που με ρωταει: "Εισαι ο Νικος;" :o

Με το που λεω "ναι"ορμαει και πηδαει στην αγκαλια μου, γελωντας και λεει: "Χαρηκα! Εγω ειμαι η Zara!" :hypnotize

Εγω εχω μεινει λιγο αναυδος απο την φοβερη υποδοχη και πλεον εχουν βγει να με χαιρετησουν και τα υπολοιπα μελη της οικογενειας: 2 ακομα αγορακια και η μητερα τους - η γυναικα του φιλου μου.

Ολοι μου μιλανε με πολυ οικειοτητα σαν να ειμαι ενας παλιος οικογενειακος φιλος, ενω τα μεγαλυτερα πιτσιρικια χαζευουν την μηχανη.
    Ο ...μεγαλος, μου λεει με οσο σοβαροτητα μπορουσε να εχει στα 10 του χρονια:

- Ο μπαμπας μου εχει και εμενα Ducati, και θα σε παει βολτα!
    - "Το ξερω", απανταω, "οι μηχανες ειναι που μας εκαναν να γνωριστουμε"
    - Εγω του χρονου θα ξεκινησω στο πρωταθλημα παιδων γιατι θελω να γινω σαν τον Rossi! Kαι αυτος σε τετοια ηλικια ξεκινησε! :o

Καπου εκει κατεφθασε και ο φιλος μου ο Guy, με την Ducati ST4s του.
    Χαιρετιομαστε εγκαρδια και με βοηθαει να βγαλω τα μπαγκαζια απο τη μηχανη και μου δειχνει το δωματιο μου.

Μου λεει: "Πηγαινε να φρεσκαριστεις αν θες, και μετα θα παμε για ενα μικρο δειπνο με μερικους φιλους Ducatisti."

Λιγο αργοτερα καβαλαμε τις μηχανες στην εξοχη της Πραγας, και καταφθανουμε στο Okor, σε ενα κομψοτατο ξενοδοχειο μπροστα σε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ λιμνη!

ΑΥΤΟ ειναι το "μικρο δειπνο;;;"

Όνομα:	hotel.jpg 
Προβολές:	798 
Μέγεθος:	41,9 KB 
ID:	103748
    Νίκος
    Open Horizons

Παρκαρουμε τις μηχανες και το θεαμα γινεται ακομα καλυτερο!

"Μ' αρεσει που θα αρχικα ηταν να ερθει ενα ζευγαρι ακομα με Ducati" σκεφτομαι...

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	782 
Μέγεθος:	96,7 KB 
ID:	103749
    Νίκος
    Open Horizons

Μπαινω μεσα και βλεπω οτι ο Guy εχει κλεισει ουσιαστικα το μεγαλυτερο μερος του μικρου εστιατοριου, φτιαχνοντας ενα μεγαλο τραπεζι μια την παρεα μας!

Με βαζουν στην μεση του τραπεζιου ως τιμωμενο προσωπο και αρχιζουν οι συστασεις! Ολα αυτα για εμενα ρε παιδια;;;

Ο Robert με την γυναικα του και τον γιο του ειναι παλιος αγωνιζομενος της Τσεχιας στα Superbikes και ενας απο τους καλυτερους μηχανικους Ducati στην χωρα.
    Τωρα πλεον την παραδοση ακολουθει ο 28χρονος γιος του, τρεχοντας στα Superbikes τοσο σε εθνικο οσο και παγκοσμιο επιπεδο...

Ε; Τι εγινε ρε παιδια; Τι'ν' τουτοι;;;

Διπλα καθεται ο Paolo, ενας 48αρης Ιταλος και σκεφτομαι "ενταξει, να και καποιος πιο "φυσιολογικος" αναβατης".
    Η χαρα μου κραταει πολυ λιγο, καθως με ενημερωνει οτι τρεχει ΚΑΙ αυτος στο πρωταθλημα της Τσεχιας με SS και παιρνει τακτικα μερος σε διεθνεις αγωνες Endurance με Yamaha R6.

Παραδιπλα, ο Guy -που ξερω ηδη οτι τρεχει επισημα στο Τσεχικο πρωταθλημα με μια 996 R- και διπλα του μια κοπελιτσα με Ducati Monster 620ie, με το οποιο σχεδιαζει να ξεκινησει του χρονου Track Days, "και βλεπουμε"! :wacko:

Ειχα κουφαθει εντελως! Που πα ρε Καραμητροοοοοο;;;

Το μεγαλο κλου ομως ηταν ο Ηλιας. Ενας Ελληνας της διασπορας, γεννημενος στην Τσεχια, πηγε στην Ελλαδα για να σπουδασει και να δουλεψει, αλλα δεν αντεξε τους μισθους πεινας της χωρας.
    Ετσι γυρισε πισω στην Τσεχια, οπου εφτιαξε μια εταιρια μεταφορων και τωρα εχει καποια φορτηγα TIR, απο τα οποια ζει, και μαλιστα πλουσιοπαροχα!

Φοβερος τυπακος!

Όνομα:	45cervenezaclony.jpg 
Προβολές:	768 
Μέγεθος:	15,1 KB 
ID:	103751
    Νίκος
    Open Horizons

Μετα το φαγητο ομως μου φυλαγαν την μεγαλυτερη εκπληξη!

Ο Robert ηθελε τιμης ενεκεν που ημουν εκει, να παμε απο το συνεργειο του και να κατσουμε για μια μπυρα. :smilea:

Εγω ενοιωθα λιγο περιεργα να βλεπω τοσους ανθρωπους να με εχουν ως ...Guest Star και να κανουν τοσα πραγματα για εμενα...

Με χαρα ειπα λοιπον οκ.
    Ετσι ξεκινησαμε 8 μηχανες μια βραδυνη βολτα στην υπεροχη εξοχη της περιοχης...

Αυτο και μονο ηταν για εμενα ενα τεραστιο δωρο!
    Ενα ακομα ονειρο ζωης γινοταν πραγματικοτητα: να κανω μια βολτα με τις μηχανες παρεα με ξενους αναβατες....

Η ωρα ηταν γυρω στις 11 και οδηγουσα στο σβελτο στροφιλικι της περιοχης, παρεα με 7 ξενους, που ομως εκεινη την ωρα τους ενοιωθα σαν αδελφια μου!

Συντομα φτασαμε σε ενα χωριουδακι στην μεση του πουθενα, και ολοι σταματησαν εξω απο την πορτα ενος παλιου σταυλου. Ουτε καν που φαινοταν οτι ειναι μαγαζι εκει, ποσο μαλλον αντιπροσωπεια Ducati!

Ανοιγει τις πορτες και μου κανει νοημα να μπω μεσα.

Μπαινω και........... ΧΑΝΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	757 
Μέγεθος:	95,6 KB 
ID:	103752
    Νίκος
    Open Horizons

MΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΧΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!

Ducati, MV Agusta, Laverda, Moto Guzzi, Benelli.....

Και γυρω απο ολα αυτα, ενα σωρο καθαρα αγωνιστικα της Ducati, απο το 750 μεχρι και Superbikes του Παγκοσμιου Πρωταθληματος!!!

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

Όνομα:	4a.jpg 
Προβολές:	758 
Μέγεθος:	83,3 KB 
ID:	103753
    Νίκος
    Open Horizons

Ducati Mille Mike Hailwood Replica.... :hypnotize

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	756 
Μέγεθος:	87,4 KB 
ID:	103754
    Νίκος
    Open Horizons

Benelli TNT Cafe-Racer και Moto Guzzi Daytona! :hypnotize :hypnotize

Quiz: Μπορειτε να μαντεψετε τι ειναι αυτο που ειναι στα δεξια της Daytona;;; Hint: Δειτε το καντραν που εχει!

Όνομα:	4b.jpg 
Προβολές:	745 
Μέγεθος:	95,4 KB 
ID:	103755
    Νίκος
    Open Horizons

996 R Superbike και πισω του (δεν φαινεται εδω) ενα 998 "Ben Bostrom" Replica, που ειχε ερθει κατοπιν παραγγελιας απο Αμερικη. :hypnotize

Όνομα:	11.jpg 
Προβολές:	741 
Μέγεθος:	93,1 KB 
ID:	103756
    Νίκος
    Open Horizons

Τι; :wacko:

Νομιζετε οτι τελειωσαμε;;; :wacko:

ΧΑ!!!!!

Τωρα ειναι μια καλη ευκαιρια να παρετε τα υπογλωσσια!
    Νίκος
    Open Horizons

Ducati 851 Superbike.... :hypnotize

Όνομα:	12.jpg 
Προβολές:	740 
Μέγεθος:	89,0 KB 
ID:	103757
    Νίκος
    Open Horizons

Ducati 750 F1

Όνομα:	13.jpg 
Προβολές:	737 
Μέγεθος:	94,4 KB 
ID:	103758
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 14 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Shadow Rider - This is not what you expect!... RapidShade
    από RapidShade στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2004, 13:17