Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Ελλάδα Euro 2008...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    λοιπόν τόσες εμπάθειες και μάλιστα άπο άτομα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδιαβάσει.

1. Που έκανε ρε παληκάρια επιθετικό ο Κυριάκος στο 2ο goal; Γιατί μπορείτε να το δείτε και απο το Youtube και να δείτε πουθενά επαφή του με αμυντικό ή με τερματοφύλακα ΠΡΙΝ να κλωτσήσει μπάλα μου το ξαναλέτε. Στην κεφαλιά είναι με το σώμα ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και χωρίς να σπρώχνει ή να πιέζει κάτω τον άλλον. Όσο για την προβολή... όπως είπα... διεκδικίσιμη η μπάλα και ο παίκτης πάει προς αυτήν και οχι προς τον τερματοφύλακα.

2. Δέλλας... ρε iriniaa... ΈΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!!... Ο παίκτης που πήρε το υπόλοιπο ψηλό παιχνίδι πλην Carew-Κυριάκο, αυτός ήταν... 2 σούτ εντός περιοχής αυτός τα έκοψε με προβολή... δηλαδή τι άλλο να κάνει;

3. Στα χαφ έχετε δίκιο... πραγματικά τα παιδιά δεν έπαιζαν στο Α ημίχρονο. Επίσης απο κανέναν σας δεν διάβασα να γράφει για Σεϊταρίδη!!! Άχρωμος, αόσμος ανύπαρκτος.

Όσον αφορά το φάουλ στον τερματοφύλακα... να σας δώ ρε παληκάρια να πάτε να πιάσετε την μπάλα με τα χέρια , ενώ κάνουν επίθεση οι άλλοι και μάλιστα πέφτει πάνω σου ενα σώμα 80 κιλών με φόρα να δώ αν μπορείτε να ανταπεξέρθετε.

Εντάξει δεν παίξαμε επιθετικά... δεν μπορούμε να το κάνουμε.... δεν είναι το παιχνίδι μας! Παίξαμε οτι παίξαμε και στο euro και πήραμε την κούπα. Αυτό μπορούμε , αυτό κάνουμε. Και το κάναμε καλά. Δεν γίναμε Βραζιλία απο την μια μέρα στην άλλη.

Όσον αφορά τον ανεκδιήγητο διαιτητή, ποιό σκληρό παιχνίδι ακριβώς;... Δεν μιλάμε για τάκλιν... δεν μιλάμε για σώμα-προς-σώμα... Μιλάμε για αγκωνιές, για σπρωξίματα εκτός φάσης (κάθε στημένο και ενας δύο αμυντικοί κάτω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!!).
    Όσο για τον τερματοφύλακα το ΚΑΠ της UEFA αναφέρει ρητά πως κάθε επαφή προς τον τερματοφύλακα , την στιγμή που έχει κατοχή της μπάλας , ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ!!!
    Σε σημεία μάλιστα εκτός φάσης , που έχει την μπάλα στα χέρια και τον σπρώχνει το τσουτσέκι ο Νορβηγός είναι Κ-Ο-Κ-Κ-Ι-Ν-Η!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... τέτοια εμπάθεια πια!

Εντάξει ο Ρεχάγκελ έκανε λάθος όσον αφορά την κατάσταση των παικτών αλλά στην θεωρία τους έστησε σωστά. Το λάθος του είναι οτι δεν παρακολουθεί τους παίκτες όπως πρέπει και το Ελληνικό πρωτάθλημα συνάμα ... δεν είχε λάθη τακτικής όμως.

Αίντε καλημέρα μας και κρατήστε και λίγο χολή για όταν (ΑΝ!) αποκλειστούμε.

Gandalf

GANDALF.......................ΘΑ ΜΑΛΛΩΣΟΥΜΕ.............

Έγώ σέ διαβάζω,έσύ........???????????

Πρώτον γιά τό Σειταρίδη.............ΤΟΓΡΑΨΑ............ΤΙΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.........!!!!!!!!!

Δεύτερον γιά τά φάουλ στό Χαλκιά.............ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΡΑΨΑ...........
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ............ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ..............
    καί πρίν τό φάουλ πού είδες στό πρώτο γκόλ καί 2-3 φορές άκόμα........!!!!!!!!!!

Τρίτον τό 11 άρι τους έπρεπε νά πάρει ...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΗ......έπειδή έσπρωξε
    τό Χαλκιά 2 φορές ένώ είχε μπλοκάρει τή μπάλλα.........
    Ή τρίτη φορά πού έφαγε τό πόδι στό κεφάλι καί έκει θά μπορούσε νά δοθεί ίσως κίτρινη τραβηγμένη..............αύτός πού παρά λίγο νά σκοτώσει τόν Τσέχ ....άποβλήθηκε...????

Γιά θύμισε μου έσύ ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ.........πού ένώ έχει μπλοκάρει ό τερματοφύλακας καί πέφτει
    έπίτηδες καί καθυστερημένα κάποιος έπάνω πού νά έδειξε....ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ....???????

Ο ΔΕΛΛΑΣ..................ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.............
    Όπως είπες δύο φορές έκοψε...........τή μία κατά λάθος καί τήν άλλη ένα σούτ........!!!!!!!!!
    Τί δουλειά έχει ό άνθρωπος άπό .........
    ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.............ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...????????

Έγώ ξέρω ότι θεραπεία έκανε ό άνθρωπος καί έδώ καί καιρό είναι έξω.........
    Δοκίμασε πουθενά........???????
    Έκανε παιχνίδι........??????????

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ............ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..???
    Τόν είδες νά πέσει σέ καμμιά φάση..??????
    Όρθιος τελείωσε τόν άγώνα........πού νά πέσει........!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ..........ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ............Ο ΔΕΛΛΑΣ..........!!!!!!!!!!!!!

Ό διαιτητής μπορεί νά ήτανε πιωμένος ,μπορεί σουρωμένος,.........ΑΛΛΑ........έπαιζε τόν άγώνα
    κατά πώς νόμιζε χωρίς πρόθεση είς βάρος κανενός........
    Ξέρεις έσύ άν έβριζε καί τούς Νορβηγούς...???????
    Άν ήθελε έδινε 2 πέναλτυ γιά πλάκα......?????????
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΙΝΑ............ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...????????

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ............
    ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕ..............ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ............!!!!!!!!!!!

Καί στήν προβολή τού Κυριάκου μέσα στή μικρή περιοχή...........ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΦΑΟΥΛ....
    ΘΑ ΕΔΙΝΕ...........

Θά τούλεγε κανείς όχι....???????
    πού τό πόδι του πήγε στή μάπα τού τερματοφύλακα.....??????

Καί στήν κεφαλιά στό δεύτερο γκόλ..........Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΛΑ ΣΤΟΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ....!!!

Πρός ποιόν δείχνω έμπάθεια ρέ παιδιά....????????

ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΜΑΙ........???????

Άλλά ότι βλέπω λέω.........!!!!!!!!!!!

καί άντε νά στό πώ μιά καί μέ έφερες μέχρι έδώ..........

Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΕΚΑΡΑΣ.......................

Τόν είχα καί πολλά χρόνια μαθητή ............Γυμνάσιο......Λύκειο όταν ήταν άκόμα στούς
    έρασιτέχνες τού Άρη........!!!!!!!!

Θαυμάσιος χαρακτήρας............πολύ καλό παιδί...........
    Ή καταγωγή του Μικρό Μοναστήρι..........νομός θεσσαλονίκης..........
    μή μού μιλάς λοιπόν γιά έμπάθειες..........!!!!!!!!!!!

ΟΤΙ............ΒΛΕΠΩ ΕΙΠΑ.........

Δικαίωσα σου νά βλέπεις διαφορετικά..........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Πως λοιπόν να παίξεις απέναντι σε τρεχαντήρια Νορβηγούς με τεράστια αντοχή, κόντρα στους Τούρκους που επίσης έχουν καλές ανάσες, ή ακόμα και σε ομάδες όπως Μάλτα και δεν συμμαζεύεται που όντως είναι "αγγούρια" απο τεχνική πλευρά για αυτό και τα δίνουν όλα στην αντοχή;

Gandalf
    κάτσε θα τρελαθούμε....
    οι ημιεπαγγελματίες Μαλτέζοι έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση απο τους δικούς μας που οι μισοί τουλάχιστον παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης????

δεν φταίει η φυσική κατάσταση....
    φταίει οτι απο την ημέρα που μπαίνουν στο πρώτο ερασιτεχνικό γήπεδο οι Ελληνες (οπως ειπε κ ο Φερερ)... δεν ξέρουν ουτε τα βασικά....από κοντρόλ μέχρι συστήματα ανάπτυξης....στα ερασιτεχνικά σωματεία ακόμα τη χιαστί κίνηση των επιθετικών μαθαίνουν.....
    μέχρι εκεί εχει πάει η πρόοδος.....
    ήρθε ενας Μαλεζάνι, ένας Φερέρ, ένας Μουνιοθ και αντί να ξεστραβωθούν να κάτσουν να μα΄θουν δύο πράγματα για το ποδόσφαιρο τους 2 απο τους 3 τους φάγανε......
    και αν δεν ηταν ο Ντέμης που εχει παίξει μπάλα κ ξέρει κανα δύ οπράγματα θα ειχε φαγωθεί κ ο δικός σας....

Υ.Γ. επιθετικό ποδόσφαιρο έπαιξε ο Άρης πέρσι....και ωραίο θέαμα και πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε....και το έπαιξε απέναντι σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους....
    αλλά το έπαιξε γιατί ηταν όλοι ξένοι και πιτσιρικάδες και με ξένο προπονητή....μπορούσαν να συννενοηθούν κ οι παίχτες ηξεραν τα βασικά....
    αμα προσπαθήσεις να εξηγήσεις στον Κωλομπούρδα πως παίζεται το ποδόσφαιρο άστο....δεν γίνεται....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πού ένώ έχει μπλοκάρει ό τερματοφύλακας καί πέφτει
    έπίτηδες καί καθυστερημένα κάποιος έπάνω πού νά έδειξε....ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
    iriniaa.... στην φάση ο τερματοφύλακας είναι όρθιος, έχει την μπάλα αγκαλιά τουλάχιστον γις 2-3'' και πάει ο παίκτης και τον σπρώχνει χωρίς να διεκδικεί μπάλα. Με αγκώνα κιόλας!!!

Αυτό στον ΚΑΠ , λέγεται ΚΟΚΚΙΝΗ... μπορείς να το τσεκάρεις αν θες.

Το σχόλιο για εμπάθεια δεν πήγαινε προς τους παίκτες. Αλλά για το σύνολο που παρουσιάζει ο Ρεχάγκελ όπως και την τακτική που ακολουθεί. Μπορεί να μην είναι αρεστό αλλά παρουσιάζει αποτελέσματα και κατά το δοκούν αρκετών όπως και του φίλου zzr2005 , είναι το επιδιωκόμενο.

Και τώρα στον φίλο zzr2005.

Ναι φίλε έχουν καλύτερες αντοχές. Γιατί όπως σου είπα δεν έχουν τεχνική και επικεντρώνονται έκεί. Ταχύτητα όμως δεν έχουν και για αυτό χάνουν σαν "υποδεέστερες" απο εμάς.
    Στα βασικά κάθε αθλήματος είναι και η ανάπτυξη της έκρηξης , και της ανάσας.

Για πές μου σε πόσα ποδοσφαιρικά σωματεία το κάνουν;

Έχω φίλους (δεν έπαιξα ποτέ μπάλα προσωπικά σε ομάδα...μόνο basket σε επίπεδο πρωταθλητισμού!) που μου δήλωναν οτι σε ακαδημίες έκαναν απλά τρέξιμο - "γύρους" για αντοχή και μετά έκαναν συστήματα και τεχνικές με μπάλα ΜΟΝΟ!

Πως λοιπόν να μάθουν να κινούνται χωρίς αυτήν ;
    Πως θα αναπτύξουν έκρηξη χωρίς να τους βάλεις να κάνουν το γήπεδο πάνω κάτω 3-4 φορές σε ορισμένο χρόνο για να κάνουν πνευμόνια;

Καλή η αντοχή , αλλά χωρίς ταχύτητα , η "χιαστί" που αναφέρεις θα είναι κάτι απο διασταύρωση τράμ και τρόλευ στην πηγμένη Καλιρρόης.

Στο επίπεδο που γνώρισα το basket με την γενιά που αγωνίστηκα (γεννηθείς του 72) το 80% της προπόνησης ήταν τρέξιμο, έκρηξη, κίνηση χωρίς μπάλα και πάλι τρέξιμο , βάρη. Στο τέλος ενα 10% τεχνικές και μετά ενα 10% αποθεραπεία και ανάσες.
    Πέρναγες απο τα παιδο-εφηβικά και έκανες μόνο γυμναστική ουσιαστικά μαθαίνοντας τα βασικά μόνο της πορτοκαλί μπάλας,
    π.χ. τι είναι reverse drible, pivot, high post overload, weak side , screan (pick n' roll) και φυσικά ΑΜΥΝΑ (βήματα , χέρια).

Έφτανες στο αντρικό για να μάθεις κάτι παραπάνω απο figure 8 ή απο pick n roll. Εκεί μάθαινες πλέον τι εστί "βεντάλια" , "balance", "power zone" κτλ. Όταν είχες τα βασικά προσόντα για να τα κάνεις.

Νομίζεις οτι είναι τυχαίο πως οι Έλληνες παίκτες είναι πλέον στην αφρόκρεμα του διεθνές στερεώματος στο basket;

Θες τώρα να μου πείς και εσύ με την σειρά σου , τι ακριβώς μαθαίνουν στα παιδιά στο ποδόσφαιρο πέρα απο το να τρέχουν γύρω γύρω και να κουβαλάνε την μπάλα;
    Εγώ πραγματικά γνωρίζω μόνο απο φίλους. Άνθρωποι όπως εσύ ή ο iriniaa πιθανόν να τα ζήσατε απο μέσα. Για πείτε μου.....

Τι θέλω να πώ με αυτά;.

Οτι οι Έλληνες παίκτες, ξεκινάνε με λάθος βάση. Δεν έχουν μετά την δυνατότητα να εφαρμόσουν "ρόμβους" , 4-3-3 και μπρος-πίσω όλοι μαζί. Δεν έχουν τα εφόδια δηλαδή.

Δάσκαλοι δεν υπάρχουν και οι Φερέρ-Μουνιόθ-Μαλεζάνι δεν είναι τέτοιοι.. .επαγγελματίες προπονητές είναι που για να κάνουν δουλειά πρέπει και αυτοί να έχουν σωστό υλικό. Ακριβώς όπως και ο Ρεχάγκελ.

Οι δάσκαλοι των παιδιων είναι ανύπαρκτοι στην Ελλάδα και σχολές τύπου 5Χ5 και "ακαδημίες" μόνο ποδόσφαιρο στύλ αλάνας περνάνε στα παιδιά. Κουβαλάμε την μπάλα, κάνουμε και καμιά πασούλα και είμαστε παικταράδες!!! Την ίδια στιγμή που κάποια άλλα παιδιά άλλης χώρας , σε ίδια ηλικία, μαθαίνουν να τρέχουν και να κινούνται χωρίς το τόπι αγκαλιά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    iriniaa.... στην φάση ο τερματοφύλακας είναι όρθιος, έχει την μπάλα αγκαλιά τουλάχιστον γις 2-3'' και πάει ο παίκτης και τον σπρώχνει χωρίς να διεκδικεί μπάλα. Με αγκώνα κιόλας!!!

Αυτό στον ΚΑΠ , λέγεται ΚΟΚΚΙΝΗ... μπορείς να το τσεκάρεις αν θες.

Το σχόλιο για εμπάθεια δεν πήγαινε προς τους παίκτες. Αλλά για το σύνολο που παρουσιάζει ο Ρεχάγκελ όπως και την τακτική που ακολουθεί. Μπορεί να μην είναι αρεστό αλλά παρουσιάζει αποτελέσματα και κατά το δοκούν αρκετών όπως και του φίλου zzr2005 , είναι το επιδιωκόμενο.

Και τώρα στον φίλο zzr2005.

Ναι φίλε έχουν καλύτερες αντοχές. Γιατί όπως σου είπα δεν έχουν τεχνική και επικεντρώνονται έκεί. Ταχύτητα όμως δεν έχουν και για αυτό χάνουν σαν "υποδεέστερες" απο εμάς.
    Στα βασικά κάθε αθλήματος είναι και η ανάπτυξη της έκρηξης , και της ανάσας.

Για πές μου σε πόσα ποδοσφαιρικά σωματεία το κάνουν;

Έχω φίλους (δεν έπαιξα ποτέ μπάλα προσωπικά σε ομάδα...μόνο basket σε επίπεδο πρωταθλητισμού!) που μου δήλωναν οτι σε ακαδημίες έκαναν απλά τρέξιμο - "γύρους" για αντοχή και μετά έκαναν συστήματα και τεχνικές με μπάλα ΜΟΝΟ!

Πως λοιπόν να μάθουν να κινούνται χωρίς αυτήν ;
    Πως θα αναπτύξουν έκρηξη χωρίς να τους βάλεις να κάνουν το γήπεδο πάνω κάτω 3-4 φορές σε ορισμένο χρόνο για να κάνουν πνευμόνια;

Καλή η αντοχή , αλλά χωρίς ταχύτητα , η "χιαστί" που αναφέρεις θα είναι κάτι απο διασταύρωση τράμ και τρόλευ στην πηγμένη Καλιρρόης.

Στο επίπεδο που γνώρισα το basket με την γενιά που αγωνίστηκα (γεννηθείς του 72) το 80% της προπόνησης ήταν τρέξιμο, έκρηξη, κίνηση χωρίς μπάλα και πάλι τρέξιμο , βάρη. Στο τέλος ενα 10% τεχνικές και μετά ενα 10% αποθεραπεία και ανάσες.
    Πέρναγες απο τα παιδο-εφηβικά και έκανες μόνο γυμναστική ουσιαστικά μαθαίνοντας τα βασικά μόνο της πορτοκαλί μπάλας,
    π.χ. τι είναι reverse drible, pivot, high post overload, weak side , screan (pick n' roll) και φυσικά ΑΜΥΝΑ (βήματα , χέρια).

Έφτανες στο αντρικό για να μάθεις κάτι παραπάνω απο figure 8 ή απο pick n roll. Εκεί μάθαινες πλέον τι εστί "βεντάλια" , "balance", "power zone" κτλ. Όταν είχες τα βασικά προσόντα για να τα κάνεις.

Νομίζεις οτι είναι τυχαίο πως οι Έλληνες παίκτες είναι πλέον στην αφρόκρεμα του διεθνές στερεώματος στο basket;

Θες τώρα να μου πείς και εσύ με την σειρά σου , τι ακριβώς μαθαίνουν στα παιδιά στο ποδόσφαιρο πέρα απο το να τρέχουν γύρω γύρω και να κουβαλάνε την μπάλα;
    Εγώ πραγματικά γνωρίζω μόνο απο φίλους. Άνθρωποι όπως εσύ ή ο iriniaa πιθανόν να τα ζήσατε απο μέσα. Για πείτε μου.....

Τι θέλω να πώ με αυτά;.

Οτι οι Έλληνες παίκτες, ξεκινάνε με λάθος βάση. Δεν έχουν μετά την δυνατότητα να εφαρμόσουν "ρόμβους" , 4-3-3 και μπρος-πίσω όλοι μαζί. Δεν έχουν τα εφόδια δηλαδή.

Δάσκαλοι δεν υπάρχουν και οι Φερέρ-Μουνιόθ-Μαλεζάνι δεν είναι τέτοιοι.. .επαγγελματίες προπονητές είναι που για να κάνουν δουλειά πρέπει και αυτοί να έχουν σωστό υλικό. Ακριβώς όπως και ο Ρεχάγκελ.

Οι δάσκαλοι των παιδιων είναι ανύπαρκτοι στην Ελλάδα και σχολές τύπου 5Χ5 και "ακαδημίες" μόνο ποδόσφαιρο στύλ αλάνας περνάνε στα παιδιά. Κουβαλάμε την μπάλα, κάνουμε και καμιά πασούλα και είμαστε παικταράδες!!! Την ίδια στιγμή που κάποια άλλα παιδιά άλλης χώρας , σε ίδια ηλικία, μαθαίνουν να τρέχουν και να κινούνται χωρίς το τόπι αγκαλιά.

Gandalf
    μου φαίνεται οτι τα ίδια λέμε/.....

παντελής έλλειψη σοβαρών προπονητικών τιμ σε ερασιτεχνικές ομάδες ακόμα και των μεγάλων σωματείων (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ΚΤΛ)

και απο εκεί ξεκινάει το κακό...
    γενικά το να κάνεις προπόνηση με μπάλα δεν ειναι κακό...τα σύγχρονα προπονητικά συστήματα επικεντρώνονται στη χρήση μπάλας ακόμα και σε ασκήσης που αφορούν έκρηξη η φυσική κατάσταση.....για να εξοικιώνεται ο παίχτης με τη μπάλα στα πόδια....
    γιατι αν εχεις έκρηξη αλλα οταν σου έρθει η μπάλα, την προσπεράσεις, δεν έχει νόημα.....

ξάδερφος μου που προπονει παιδιά σε ερασιτεχνικό σωματείο παρακολούθησε προετοιμασια ακαδημίας Αγιαξ....αυτά που κάνουν τα πιτσιρίκια εκεί σε τακτική δεν μπορούν να τα κάνουν εδώ οι επαγγελματίες.....

στο μονο που διαφωνώ ειναι οτι μπορεί ενας παιχτης της Μάλτας ή της Βοσνίας να έχει καλύτερη έκρηκτικότητα, ταχύτητα και αντοχή από ενα παίχτη της Εθνικής Ελλάδος όταν το 80% αυτών κάνει προετοιαμία με ομάδες PREMIER LEAGUE ή PRIMERA DIVISION.....
    απλά δεν γίνεται.....
    απλά οι έλληνες παίχτες δεν εχουν ποδοσφαιρικό μυαλό, και σε συνδυασμο με την ελλιπή τεχνική κατάρτιση βλέπουμε στο γήπεδο αυτό το άθλιο θεαμα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Εγω αυτο που ειδα ηταν ενας αγωνας που ο διαιτητης τον αφησε να γινει κατς........πολυ ξυλο.....κατα 80% απο του Νορβηγους κατα 20% απο τη Ελλαδα....και βασικα σε εναν παιχτη τον Riise που απο αριστερα ηταν ασταματητος....βεβαια της κιτρινες τις τρωγανε οι ελληνες χαλαρα....ενω την μια κιτρινη την εφαγε ο Καριου για θεατρο....ολα τα αλλα τα περασε στο ντουκου....με ποιο χαρακτηριστηκη σκηνη το κορνερ οπου στην ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (οπου αν φυσηξεις τον τερματοφυλακα δινεται φαουλ) επεσαν πανω στον Χαλκια 4 Νορβηγοι.....και επαναλαμβανω....ΕΠΕΣΑΝ 4 .....μετα σε μια φαση για φαουλ σε καλη θεση υπερ του Λυμπε το κορακι την εκανε γαργαρα......και το χειροτερο σου δινει φαουλ εναντιον σου στο 90 φευγα σε απιστευτο σημειο....οχι οτι δεν ηταν,αλλα οταν αφηνεις εναν ολοκληρο αγωνα ΡΟΝΤΕΟ το τηρεις μεχρι το τελος...και βεβαια εκεινο το μπασμενο που συνεχεια...ξαναλεω ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκουνταγε και χτυπαγε τον Χαλκια μετα απο εξοδο του δεν πηρε ουτε μια καρτα....

Παλαιό μέλος
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..........Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙ.......

Τί νά κάνει,????? νά σταματήσει μετά καί νά δώσει φάουλ..???

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..............ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ...........

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.............μπορούσε νά μάς στήσει στόν τοίχο......!!!!!!!!

Όπως πολύ εύκολα ό Κολίνα στό Καραισκάκη μάς άβαντάρισε.....!!!!!!!!

Τώρα γιά τό φίλο μου τό Μάγο........
    Άν οί κανονισμοί ......ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.........τό παιχνίδι
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΟΤΕ.......!!!!!!!!

Τό τάκλιν άπό πίσω είναι .....ΚΟΚΚΙΝΗ....???????
    Πόσα δίνονται......???????????????????????????

Πόσο μάλλον ένα σπρωξίδι πάνω στήν τσατίλα.....!!!!!!!!!!!!
    Τώρα Μάγε μου άν πάμε στό γιατί καί τό διότι........ΚΑΗΚΑΜΕ.....!!!!!!!
    Όταν στίς παιδικές ήλικίες .....ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.........
    είναι μανάβηδες,μπακάληδες,χασάπηδες........χωρίς νά έχω τίποτε μέ τά
    έπαγγέλματα,
    όταν στούς συλλόγους τής Α Έθνικής τήν έντεκάδα καί τίς μεταγραφές
    τίς κάνουν αύτοί μέ τό μπαγιώκο.........
    όταν........
    όταν................κ.λ.π............

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.........!!!!!!!!!!!

Πάντως τό ότι ό Δέλλας πήρε παιχνίδι στά πόδια του είναι ...ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ...
    Παρόλα αύτά άν καί Άεκάρας.......καί τό ήθελα πολύ...
    ........ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ......γιά αύτό τό παιχνίδι.....!!!!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Βόρεια Ελλάδα 03-10 Φεβρουαρίου 2008
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 123
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2009, 00:30
  2. Στην Ελλάδα του 2008
    από sniper στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2008, 12:47
  3. Ο νεος υμνος για την Ελλαδα στο Euro 2008!!!!
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2008, 23:25
  4. Αυστρία - Euro 2008
    από panosko στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2008, 22:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας