ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ:rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ:rotflmao: :rotflmao:
Καλά ρε, τι θα γίνει με τη πάρτυ σας ρε άτομα??? Κάθε φορά που θα μπαίνω μέσα, θα έχετε προσθέσει και 2-3 σελίδες σε κάθε topic????![]()
![]()
![]()
Πάντος κι'εγώ πολύ χαίρομαι που το βλέπω αυτό, γιατί αυτό δείχνει οτι ήταν μια φανταστική βόλτα, και πως όλοι περάσαμε καλά (εκτός από το καιμένο το αρνάκι στα 7Φ !!!)
Εγώ να πώ μόνο οτι συμφώνω απολύτως με το road book που δημοσίευσε ο Κατάνας 2-3 σελίδες πρίν (ακόμα και με το μεγάλο κύκλο: Επίδαυρος, Ναύπλιο, Πύργος, Πάτρα, Ιτέα, Α8ήνα), και είμαι έτοιμος να πάμε όποτε θέλετε, και να ξυπνήσουμε και νωρίς, και απ'όλα, αλλά θα διαφωνήσω με ένα πράγμα μόνο: Δε χρεiάζεται να κάνουμε τσιγκουνιές στο φαγητό ρε παιδιά !!! Ζητώ τη κατανόηση σας δηλαδή !!! Έλεος...
Όπως το μηχανάκι χρειάζεται βενζίνη για να δουλέψει, έτσι και ο Μήτσος χρειάζεται κανά 2 κιλά παιδάκια, 2 μερίδες χωριάτικο λουκάνικο, 2 σαλάτες, 2 πατάτες, 2 τζατζίκια και 2 κιλά ψωμί έτσι για να έρθει στα ίσα του...:hypnotize
![]()
Μετά... είμαι έτοιμος να πάμε όπου θέλετε. Έτσι για να γουστάρουμε δηλαδή. Επίσης ακόμα και η διανυκτέρευση δε με χαλάει καθόλου. Μπορούμε άνετα να μείνουμε ένα βράδυ στη Πάτρα για παράδειγμα, ειδικά τώρα που έρχονται και απόκριες και όλα τα γκρούπ θα έχουν πάρτυ θα γίνεται χαμός εκεί κάτω. Και μετά επιστροφή από Γαλαξίδι όμορφα και οραία, για να κλείσει με το καλύτερο τρόπο αυτό το ΣΚ.
Μιλάμε οτι με μια τέτοια εκδρομή θα κάνουμε τόσα χιλιόμετρα που μετά θα θέλουμε και λάστιχα, αλλά κυριολεκτικά χαλάλι του. Σκεφτείτε το παίδες...
Άντε και καλά μας χιλιόμετρα ρε...
Και εγώ μέσα!!
Δεν ξαναβγαίνω Σάββατο βράδυ!!
Δεν ξαναχανω εκδρομή!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
Όπως το μηχανάκι χρειάζεται βενζίνη για να δουλέψει, έτσι και ο Μήτσος χρειάζεται κανά 2 κιλά παιδάκια, 2 μερίδες χωριάτικο λουκάνικο, 2 σαλάτες, 2 πατάτες, 2 τζατζίκια και 2 κιλά ψωμί έτσι για να έρθει στα ίσα του...:hypnotize
![]()
Μετά... είμαι έτοιμος να πάμε όπου θέλετε. Έτσι για να γουστάρουμε δηλαδή. Επίσης ακόμα και η διανυκτέρευση δε με χαλάει καθόλου. Μπορούμε άνετα να μείνουμε ένα βράδυ στη Πάτρα για παράδειγμα, ειδικά τώρα που έρχονται και απόκριες και όλα τα γκρούπ θα έχουν πάρτυ θα γίνεται χαμός εκεί κάτω. Και μετά επιστροφή από Γαλαξίδι όμορφα και οραία, για να κλείσει με το καλύτερο τρόπο αυτό το ΣΚ.
Άντε και καλά μας χιλιόμετρα ρε...
εγω ως πατρινος και ΜΕΓΑαααΛΟΣ καρναβαλος θα διαφωνησω????αντε να δουμε!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο! Εγώ πλάκα πλάκα εχώ χάσει πολύ κόσμο από τότε που πήρα τη μηχανή! 1000 φορές βόλτα πρωί πρωί με το μωρό (τη μηχανή, ΌΧΙ τη γκόμενα!) παρά ξενύχτι Παρασκευή-Σάββατο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Και εγώ μέσα!!
Δεν ξαναβγαίνω Σάββατο βράδυ!!
Δεν ξαναχανω εκδρομή!!!
ΤΙΓΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ,ΘΑ ΣΥΣΚΕΥΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ