Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Καταγγελία σε βενζινάδικο!

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Παντως,πρεπει να ειναι ηλιθιος ο βενζινοπωλης ωστε να κλεψει σε πελατη που του λεει να το γεμισει.Μπορει να εκτεθει πολυ ευκολα,αφου δεν ξερει ποσο χωρα το καθε ρεζερβουαρ.
    Μπορει να το κανει πολυ πιο ευκολα οταν βαζουμε 20-30 ευρω κτλ...
    το κλεψιμο δεν γινετε κατ επιλογην σε πελατεσ ....

απλα λεει για μια ωριτστα αλλαζω το προγρμμα για να κονομισω

για να ξερει αν εσυ θεσ φουλαρισμα ειναι δυσκολο εκτοσ
    αν καθετε συνεχεια στο κομπιουτερ
    και εχει και ακουστικη επαφη με το τη ζητανε οι πελατες

αν και συνιθος ξερουν ...
    η ανλια 1 ειναι θα κλεβει η 2 κανονικη η 3 για φουλαρισμα

γιατι πολλες φορες μας λενε να αλλαξουμε αντλια μολις τους πουμε ....

10 ευρα

η φουλαρισετο

δηθεν να μην περιμενουν οι υπολοιποι

κλπ κλπ

ε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παντως,πρεπει να ειναι ηλιθιος ο βενζινοπωλης ωστε να κλεψει σε πελατη που του λεει να το γεμισει.Μπορει να εκτεθει πολυ ευκολα,αφου δεν ξερει ποσο χωρα το καθε ρεζερβουαρ.
    Μπορει να το κανει πολυ πιο ευκολα οταν βαζουμε 20-30 ευρω κτλ...

Μα δεν ξερει ρε συ πόσο εχεις μεσα εσυ!

Πιστεύω οτι το ρυθμίζουν αρχικά να κλέβει π.χ. 10%.

και άν σκάσει μύτη έλεγχος απλά το γυρνάνε στο 0%. Συνήθως υπάρχει κάποιος μόνιμα στο ταμείο απο ότι βλέπω. Οπότε κλέβουν όλες οι αντλίες από λίγο, τόσο ώστε η φτηνή τιμή που αναγράφεται να βγαίνει ακριβή.

Re: Καταγγελία σε βενζινάδικο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Με λίγα λόγια...

Είναι αρκετός καιρός τωρα που δεν αντέχω!
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ με οτιδήποτε μου κάνει "στραβά" στη καθημερινότητά μου!

Δεν ξέρω κατα πόσο θα μου γεί σε καλό ή όχι...θα δείξει!

Στο θέμα μας!

Το Σαββάτο που μας πέρασε πάω να φουλάρω το μηχανάκι! Είχε μπεί στη ρεζέρβα και μου έβγαζε υπόλοιπο 30χλμ!
    Το εχω τσεκάρει κάμποσες φορες, πως και στο 0 να φτάσει το trίpmaster, έχει με οικονομική οδήγηση αλλα 30 χλμ περίπου!

Φτάνω λοιπόν στο βενζινάδικο και ζητάω να μου το φουλάρει!
    Σταμάτησε στα 19.5 ευρώ τουτέστιν 20.20 λίτρα!
    Σημ: ΔΕΝ έφτασε εντελώς μέχρι πάνω η στάθμη, απλώς θεώρησε ότι δεν χωράει να γίνουν 20 τα ευρώ.

Ε = Εγώ
    Π = Πωλητής ή Πακιστανός, ό,τι θέλετε βάλτε!

Ε: (Με "ύφος" αλλά χαλλαρό τόνο φωνής) Τί συμβαίνει με την αντλία σου μεγάλε?
    Π: Τί συμβαίνει?
    Ε: Πως γίνεται να χωράει 20 λίτρα το τεπόζιτό μου, να έχω μέσα βενζίνη και εσυ να μου βάζεις 20.20?
    Π: Δεν εβαλα 20, 19,5 έβαλα!
    Ε: ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΛΕΩ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
    Π: Α, ντεν ξέρει! Ρωτα αφεντικό αυριο!
    Ε: Καλά, δεν ξέρεις! Κόψε μου ενα τιμολόγιο να εχω τα στοιχεία του και τα λέμε αύριο!
    Π: Δεν μπορώ τωρα κόψει τιμολόγιο, δεν έχει!

Μπλά μπλα μπλα....

Να μην τα πολυλογώ, πήρα τα στοιχεια του πρατηρίου και την επομένη το πρωί στο καπάκι πηρα το 1520 και έκανα επώνυμη καταγγελία!
    Τα αποτελέσματα δεν τα ξέρω και αυτό είναι μια ερώτηση βέβαια!

Ρωτάω λοιπόν 1ον, πώς μπορώ να μάθω τί έγινε και ΑΝ τελικώς έγινε?
    2ον, ο πωλητής οκ, παίζει και να μην ήξερε, αλλά στην τελική τί να φταίει κι αυτός? Ότι του λένε κάνει! Έπρεπε να το χειριστώ αλλιώς?
    Προσωπικά έκανα μλκία που δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό την αντλία με τα νούμερα για του λόγου το αληθές, γιατι είχα ουρά από πίσω μου που κορνάριζε και ο έταιρος πωλητης πρόλαβε και μηδένησε πρίν κατέβω από τη μηχανή!
    Και 3ον, άκουγα καθ όλη τη διάρκεια του γεμίσματος κάτι σαν να βγαίνει αέρας από την αντλία πράγμα που δεν το έχω ξανακούσει! Παίζει τπτ τέτοιο?

Αυτά...
    η αντλία είναι μια μηχανολογική κατασκευή που έχει δικλείδες ασφαλείας που εξασφαλίζουν τον πελάτη από κακόβουλες παρεμβάσεις, είναι δηλ. φτιαγμένη να μετράει σωστά τα λίτρα και αυτό δεν παραβιάζεται από κανένα.

το κλέψιμο γίνεται α) με άερα όπως περιέγραψες και β) με ανάμιξη με φτηνότερα υγρά (πετρέλαιο, άλλα υγρά) που αναμιγνύονται με την βενζίνη και δεν γίνονται αντιληπτά.

περαστικά μας

Παλαιό μέλος

Re: Re: Καταγγελία σε βενζινάδικο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    η αντλία είναι μια μηχανολογική κατασκευή που έχει δικλείδες ασφαλείας που εξασφαλίζουν τον πελάτη από κακόβουλες παρεμβάσεις, είναι δηλ. φτιαγμένη να μετράει σωστά τα λίτρα και αυτό δεν παραβιάζεται από κανένα.

το κλέψιμο γίνεται α) με άερα όπως περιέγραψες και β) με ανάμιξη με φτηνότερα υγρά (πετρέλαιο, άλλα υγρά) που αναμιγνύονται με την βενζίνη και δεν γίνονται αντιληπτά.

περαστικά μας

Μην είσαι τόσο σίγουρος

Όταν θέλεις πολλά μπορείς να κάνεις

Αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη γνώση

Πιστεύω ότι το κέρδος που θα έχεις είναι αρκετό για να γίνεις επιστήμονας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Μα δεν ξερει ρε συ πόσο εχεις μεσα εσυ!
    Ουτε εσυ ξερεις ακριβως ποσο εχεις μεσα,οποτε με τα 10 ευρω που θα βαλεις,θα σου βαλει βενζινη για 8 ευρω.Τι να αποδειξεις;Ενω οταν σου βαζει 21 λιτρα σε ρεζερβουαρ των 20 ειναι αυταποδεικτο.
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ουτε εσυ ξερεις ακριβως ποσο εχεις μεσα,οποτε με τα 10 ευρω που θα βαλεις,θα σου βαλει βενζινη για 8 ευρω.Τι να αποδειξεις;Ενω οταν σου βαζει 21 λιτρα σε ρεζερβουαρ των 20 ειναι αυταποδεικτο.

Ρε παλληκαρι μ, ας πουμε οτι εγω ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ!!!
    Αυτος δεν το ξερει!

Δε μιλαμε να εχω 20 λιτρα ρεζερβουαρ και να μου βαλει 19.5....

Μιλαμε να εχω 20 λιτρα ρεζερβουαρ, να εχω βενζίνη για τουλάχιστον 50 χλμ ακόμα και να μου βαλει 20.20!!!

Ρε παλληκαρι μ, ας πουμε οτι εγω ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ!!!
    Αυτος δεν το ξερει!

Δε μιλαμε να εχω 20 λιτρα ρεζερβουαρ και να μου βαλει 19.5....

Μιλαμε να εχω 20 λιτρα ρεζερβουαρ, να εχω βενζίνη για τουλάχιστον 50 χλμ ακόμα και να μου βαλει 20.20!!!

μια απο τα ιδια και σε εμενα!

σε αλλη περιπτωση και ενω ειμαι πολυ ευχαριστημενος (πηγαινω 2 χρονια καθε δυο μερες) παει η κοπελα να μου βαλει βενζινη και αντι για την τρυπα κοπαναει την μανικα πανω στο πισω φτερο πανω απο την ταπα στο αυτοκινητο.

Της λεω φωναξε τωρα το αφεντικο μου λεει ελα δεν επαθε τιποτα.Της λεω φωναξε το αφεντικο τωρα.

Και μου σκαει ο μαλακας και να μου λεει ελα θα δαλεις λιγο χρωμα και δεν εγινε τιποτα!

Πηγα να τον δαγκωσω...

Μετα απο πολυ βρισιμο πηγα σε φιλο και μου το εφτιαξε μονο με τα εξοδα απο τα χρωματα παλι καλα.

Ειναι απαραδεκτοι. Το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος. Αλλα καλα να παθουμε γιατι ολοι μας κοιταμε πως θα βγαλουμε πιο πολλα!Ετσι ειναι ο μαλακας ο Ελληνας.

ένας καλός τρόπος για να δεις αν η αντλία είναι εντάξει, είναι να πας στο βενζινάδικο με ένα κάνιστρο, ορισμένης χωρητικότητας με διαγράμμιση των 50 ml , 5Ltr, 10Ltr ή και παραπάνω.

Αν το βενζινάδικο είναι "σωστό" θα στο γεμίσει,

Αν όχι, θα σου πεί ότι απαγορεύεται να γεμίζουμε μπετόνια(εννοεί οτιδήποτε εκτός από ντεπόζιτο) ενώ τα κάνιστρα βενζίνης έχουν προδιαγραφές Ce, EU, 32 και είναι αυτός ο σκοπός τους,τότε φίλε μου κάτι "βρωμάει".

εγώ προσωπικά μετά από ένα "ατύχημα" ας το πούμε νερωμένης βενζίνης και αφού δεν αποδείχτηκε τίποτα (μέσω καταγγελίας) στο συγκεκριμένο βενζινάδικο, αγόρασα 2 κάνιστρα των 10 λίτρων τα οποία τα γεμίζω από συγκεκριμένο βενζινάδικο, που είναι πολύ "σωστό σε όλα του" και τα χρησιμοποιώ με την Goldwing σε μεγάλες αποστάσεις.

τώρα όσο αφορά την ποιότητα της βενζίνης, δεν ξέρω τι παίζεται στα άλλα, αλλά το συγκεκριμένο που γεμίζω το έχει θείος μου,,,,,,,

ride hard.....die free, κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι , έγινα κιόλας 57 ετων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77

Μιλαμε να εχω 20 λιτρα ρεζερβουαρ, να εχω βενζίνη για τουλάχιστον 50 χλμ ακόμα και να μου βαλει 20.20!!! [/B]
    Και για 1 μονο χιλιομετρο να εχεις βενζινη μεσα,αν σου βαλει 20.20 σε ρεζερβουαρ 20 λιτρων,σημαινει οτι κλεβει.
    Γι'αυτο ειπα οτι αν του πεις να το γεμισει,δεν τον συμφερει να σε κλεψει.Αν ομως του πεις "βαλε μου 10 ευρω",πως μπορεις να αποδειξεις οτι σου εβαλε 8 ευρω;Αυτο εννοω.

Αποδεδειγμενα να αποδειξεις οτι κλεβει,μπορει να γινει μονο αν σου βαλει καυσιμο περισσοτερο απο την χωρητικοτητα σου,ανεξαρτητως ποσο εχεις μεσα.Tου δειχνεις το manual οτι παιρνει 20 λιτρα και τελειωσε το θεμα.Αλλιως,δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα.Ελπιζω να συνεννοηθουμε τωρα!!!
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τηλέφωνο για καταγγελία για βενζινάδικο
    από MikeG στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2019, 00:46
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2012, 14:34
  3. καταγγελία για βενζινάδικο
    από XENIA στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0