Εμένα η προσωπική μου γνώμη για τα γραφώμενα σου είναι ότι διαβάζεις διαφορετικό forum από αυτό που διαβάζω εγώ.
και εξηγούμε .
Λες : «Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν κατηγορηθεί γειτονικά και ομοϊδεατά forums για την αυστηρή πολιτική που ακολουθούν ή για την ανάρμοστη συμπεριφορά, κυρίως από απλά μέλη, ούτε καν από τους άρχοντες του εκάστοτε forum... και "εδώ στο moto δεν είμαστε έτσι", "εσείς εκεί είσαστε έτσι κι αλλιώς", και ένα κάρο άλλες διαμάχες, που ποτέ δεν κατέληξαν κάπου»
Πότε δεν είπες την γνώμη σου ελεύθερα?
Πότε διάβασες ρε μέσα στις σελίδες του forum του moto.gr σχόλια για forum-boards από άλλα site??!?!?!?!??!?!?! Ποιος είπε ότι εμείς είμαστε λίγο ποιο ίσιοι ή λίγο ποιο κάπως? ποιος και πότε σου φόρεσε ταμπελίτσα, μπορείς να διακρίνεις ποιος τις έχει ανάγκη της ταμπέλες και τον διαχωρισμό σε Intellectuals - παντογνώστες και πλέμπα?
Λές : «Παρόλα αυτά λοιπόν, παρατηρώ μια τάση να κυριαρχήσει μια τέτοια συμπεριφορά και στο moto. Μια συμπεριφορά του στυλ "πες ελεύθερα ο,τι θέλω εγώ" ή ακόμα χειρότερα "πες ο,τι θες, αλλά με τον τρόπο που θέλω εγώ", αλλιώς θα ακούσεις (ή μάλλον θα διαβάσεις) ο,τι δεν χωράει ο νους σου» .
«Ας είμαστε λιγότερο υπερόπτες, παντογνώστες και γενικότερα ερειστικοί και αρνητικοί απέναντι σε άτομα που είναι νεοεισερχόμενα όχι μόνο σε μοτοσυκλετιστικό site, αλλά πολλές φορές και γενικότερα στη μοτοσυκλετιστική κοινωνία»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και φτάνεις να κατηγορείς «υπερόπτες, παντογνώστες, ερειστικούς και αρνητικούς σε νέα μέλη» τον κόσμο του forum!!!! Σε παραπέμπω πάλι στην πρώτη πρόταση .
Πάντως θα ήθελα να κάναμε την συζήτηση αυτή live ή τουλάχιστον να ήσουν παρών για να μπορέσεις να τεκμηριώσεις τα παραπάνω γραφώμενα σου.
Φιλικά και χωρίς ίχνος υπεροψίας, παντογνωσίας και αρνητισμού :P
J ο Μέγας (χα χ αχ αχ αχ αχ αχ αχ χα)