Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 239

Θέμα: 16 σεπτεμβριου ημερα εκλογων.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Μην νομίζεις ότι είσαι ο πρώτος που δέχεσαι επίθεση από τον δημοκράτη. Μας τα έψαλε χθες γιατί δεν δεχόταν ότι το φόρουμ δεν είναι μέσο διαφήμισης κόμματων
    Θυμάστε δεκαετία ΄80 που σφαζόντουσαν μέσα στην οικογένεια για το ποιος θα μας σώσει ? ελπίζω να μην συμβεί σε αυτή την οικογένεια που ανήκουμε και να μάθουμε με όμορφο τρόπο να σεβόμαστε ανθρώπους που θυσιάζουν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο για να διατηρούν αυτό το φόρουμ όσο γίνετε καθαρό
    ΥΓ. σας μυρίζει τίποτα , κάτι θα σκάσει αύριο ( φοβάμαι την φασιστική αντίδραση των διαχειριστών του φόρουμ που είναι και εγκάθετοι)
    trigger
    Με τον conkark τα εχουμε πει και παλιοτερα και ξερω την σταση του προς το φορουμ, γενικα δεν με ειχαν ενοχλησει ποτε οι αποψεις του και διαβαζα και καποια πραγματα που με ενδιεφεραν.

Βεβαια απ'οτι καταλαβα παιζει ρολο και η χτεσυνη βραδια που υπαρχει ο εκνευρισμος απο μερους του.

Το κακο ειναι οτι ηρθε πολυ τσατισμενος και πορωμενος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    zephyr1 πες στον el hymador να φέρει το ενυδρείο ξέρει αυτός...

Αμ εγω δεν ξερω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    ΕΣΈΝΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΓΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙς ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΣΟΥ. εΊΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌ. γΙΑΥΤΌ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΩΛΏΝΕΙΣ. Εγώ δηλώνω στα ίσα ότι ψηφίζω Ενωση Κεντρώων και εκθέτω τους λόγους εμπεριστατωμένα. Κανείς άλλος δεν τολμά να κάνει το ίδιο, γιατί μασσάνε τη καραμέλλα του κατεστημένου ότι ΔΗΘΕΝ η ψήφος πρέπει να είναι μυστική. Ο λόγος; Να μη διακινούνται ιδέες που εναντιώνονται σ'αυτούς και ο λαός να μη συνεννοείται μεταξύ του. Ψάξ'το. Αλλά αυτό δεν μπορεί να τραβήξει επ'άπειρον. Η αλήθεια στο τέλος θα φανεί. Και κάποτε αυτός ο χαμερπής λαουτζίκος θα ξυπνήσει και θα τους πάρει φαλάγγι όλους, για να δει μιαν άσπρη μέρα επί τέλους. Ξυπνηστε και αντισταθειτε στισ εκλογες. Ψηφίστε ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠ'ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ...
    Τώρα απάντησες ακριβώς στο θέμα του zephyr1!
    Σωστά αυτά που λες αλλά.... για πήγαινε να δεις τι θα ψηφίσουνε οι πληγέντες... (δεν υποστηρίζω την άποψη πως ο Καραμανλής ή Παπανδρέου έβαλε τις φωτιές)
    Ξέρεις ποιούς γουστάρω; Τους κατοίκους των Λειψών είναι μάγκες με @@ :a19:

Όσο για την υπογραφή έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Μην νομίζεις ότι είσαι ο πρώτος που δέχεσαι επίθεση από τον δημοκράτη. Μας τα έψαλε χθες γιατί δεν δεχόταν ότι το φόρουμ δεν είναι μέσο διαφήμισης κόμματων
    Θυμάστε δεκαετία ΄80 που σφαζόντουσαν μέσα στην οικογένεια για το ποιος θα μας σώσει ? ελπίζω να μην συμβεί σε αυτή την οικογένεια που ανήκουμε και να μάθουμε με όμορφο τρόπο να σεβόμαστε ανθρώπους που θυσιάζουν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο για να διατηρούν αυτό το φόρουμ όσο γίνετε καθαρό
    ΥΓ. σας μυρίζει τίποτα , κάτι θα σκάσει αύριο ( φοβάμαι την φασιστική αντίδραση των διαχειριστών του φόρουμ που είναι και εγκάθετοι)
    trigger

Η επεξήγηση του γιατί ψηφίζω ένα κόμμα δεν είναι διαφήμηση του κόμματος. Αλλά επειδή όλοι σας φάγατε τη πατάτα του εγκάθετου Μητσικώστα(υπαλλήλου των διαπλεκομένων), και αν σας έλεγα ότι ψηφίζω Λεβέντη θα χλευάζατε, γιαυτό θεώρησα αναγκαίο για να εξηγήσω για τον Λεβέντη και την Ενωση Κεντρώων και μάλιστα από τη Βικυπαίδεια που όλοι τη γουστάρετε, μήπως και ανοίξουν τα μάτια σας.
    Λυπάμαι ωστόσο για τη πάρτη σου που δεν βλέπεις και δεν μπορείς να καταλάβεις ποιό είναι το καθαρό και ποιό το βρώμικο. Κι έτσι θα συνεχίζει η Ελλάδα να καίγεται με τη ψήφο σου...
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Τώρα απάντησες ακριβώς στο θέμα του zephyr1!
    Σωστά αυτά που λες αλλά.... για πήγαινε να δεις τι θα ψηφίσουνε οι πληγέντες... (δεν υποστηρίζω την άποψη πως ο Καραμανλής ή Παπανδρέου έβαλε τις φωτιές)
    Ξέρεις ποιούς γουστάρω; Τους κατοίκους των Λυψών είναι μάγκες με @@ :a19:

Όσο για την υπογραφή έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω

Για όσους δεν ξέρουν οι κάτοικοι των Λειψών αρνήθηκαν να ψηφίσουν αν δεν βάλουν πάλι στη γραμμή πλοίο που να προσεγγίζει το λιμάνι τους! Όταν τους είπαν οτι είναι αντισυνταγματική η αποχή από την ψηφοφορία και πως πρέπει να πάνε όλοι στο σχολείο να ψηφίσουν απάντησαν πως το σχολείο το κλείδωσαν και δεν το ανοίγουν επειδή το έχουν φτιάξει με δικά τους χρήματα και δεν ανήκει στο δημόσιο! Τότε τους είπαν να πάνε υποχρεωτικά στο νηπιαγωγείο να ψηφίσουν.... εκεί ήρθε το τελειωτικό χτύπημα! Το νηπιαγωγείο το κλείδωσε ο παπάς γιατί το έχει φτιάξει με δικά του χρήματα!!!!!!

Τουλάχιστον από εμένα έχετε ένα μεγάλο και τον απόλυτο σεβασμό μου!
    Εμείς οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου εμού, όταν έρθει η ώρα τα ξεχνάμε όλα!!!!!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Λυπάμαι ωστόσο για τη πάρτη σου που δεν βλέπεις και δεν μπορείς να καταλάβεις ποιό είναι το καθαρό και ποιό το βρώμικο. Κι έτσι θα συνεχίζει η Ελλάδα να καίγεται με τη ψήφο σου...
    Αγαπητέ συνάδελφε, πιστεύεις ότι συμμετέχεις σωστά, σε ένα δημόσιο φόρουμ; Αν δεν γνωρίζεις στα ελληνικά τον όρο forum, να σε διευκολύνω: "Βήμα" σημαίνει. Αν έχεις επιχείρημα να αντικρούσεις τα όσα δημόσια καταθέτω κάντο. Αν θες να σπαμάρεις, λάθος πόρτα χτύπησες. Πάρε τα κουβαδάκια σου και αλλού. Σου φαίνονται γελοίοι οι προβληματισμοί μου; Πρότεινε μας κάτι άλλο. Αλλά με επιχειρήματα. Εγώ δεν μπήκα σε δικό σου θρεντ να σε προσβάλλω. Εκτός αν η παιδεία σου είναι αυτή, οπότε θα κλείσουμε τα μάτια και θα σε υποστούμε. Κάνε όμως μια προσπάθεια να σοβαρευτείς. Δεν θα χάσεις. Η πολιτική που ρυθμίζει τη ζωή σου νομίζω ότι είναι σοβαρό θέμα.
    ρε παιδιά προβληματιζόμαστε για να ξέρω?
    Και εγώ αν λέω όλοι είναι απατεώνες αλήθεια θα λέω , αυτό σημαίνει πως αξίζω να ψηφιστώ ή να μπω στη βουλή?
    Είναι η 2η φορά που με κρίνεις ευθέος χωρίς να με ξέρεις και παρεξηγείς και την θέση μου και αυτά που λέω . ξανά διάβασε και αν γουστάρεις μπορούμε και να τα πούμε και πρόσωπο με πρόσωπο αν και νομίζω πως είναι χαμένος χρόνο . λυπάμαι που το λέω αλλά δεν διακρίνω διάλογο. όσο για το τι ψηφίζω , απλά τίποτα γιατί δεν είμαι τις λογικής το λιγότερο κακό. Σκέψου ότι με την χαμένη ( προσωπική άποψη ) ψήφο σου ουσιαστικά ενισχύεις τα δυο μεγάλα λαμογια . ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
    Σκέψου και αυτό 50% αποχή ή αυτό 60% ή καλύτερα αυτό 100% για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν πλέον να μας κοροϊδεύουν
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Για όσους δεν ξέρουν οι κάτοικοι των Λυψών αρνήθηκαν να ψηφίσουν αν δεν βάλουν πάλι στη γραμμή πλοίο που να προσεγγίζει το λιμάνι τους! Όταν τους είπαν οτι είναι αντισυνταγματική η αποχή από την ψηφοφορία και πως πρέπει να πάνε όλοι στο σχολείο να ψηφίσουν απάντησαν πως το σχολείο το κλείδωσαν και δεν το ανοίγουν επειδή το έχουν φτιάξει με δικά τους χρήματα και δεν ανήκει στο δημόσιο! Τότε τους είπαν να πάνε υποχρεωτικά στο νηπιαγωγείο να ψηφίσουν.... εκεί ήρθε το τελειωτικό χτύπημα! Το νηπιαγωγείο το κλείδωσε ο παπάς γιατί το έχει φτιάξει με δικά του χρήματα!!!!!!

Τουλάχιστον από εμένα έχετε ένα μεγάλο και τον απόλυτο σεβασμό μου!
    Εμείς οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου εμού, όταν έρθει η ώρα τα ξεχνάμε όλα!!!!!
    +1000
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος
    Είναι η 2η φορά που με κρίνεις ευθέος χωρίς να με ξέρεις και παρεξηγείς και την θέση μου και αυτά που λέω . ξανά διάβασε και αν γουστάρεις μπορούμε και να τα πούμε και πρόσωπο με πρόσωπο αν και νομίζω πως είναι χαμένος χρόνο . λυπάμαι που το λέω αλλά δεν διακρίνω διάλογο. όσο για το τι ψηφίζω , απλά τίποτα γιατί δεν είμαι τις λογικής το λιγότερο κακό. Σκέψου ότι με την χαμένη ( προσωπική άποψη ) ψήφο σου ουσιαστικά ενισχύεις τα δυο μεγάλα λαμογια . ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
    Σκέψου και αυτό 50% αποχή ή αυτό 60% ή καλύτερα αυτό 100% για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν πλέον να μας κοροϊδεύουν

KI AYTO ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........

Τόσα χρόνια........περιμένω νά άνεβεί τό ποσοστό.......ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ.........

Ρέ παιδιά πώς μπορώ νά γίνω κάτοικος Λειψών....???????

CONKARΚ

Άμα θές ........ΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..........
    πάνε σέ εναν άπό αύτούς τούς τρείς πού θά μπούνε...........
    Γιατί οί άλλοι μέ τό 0,2 καί τό 0,5...........
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥΣ.......!!!!!!!!

Όσο γιά τήν άποχή φίλε μου.........ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ........
    ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ...........
    Τρίβουν τά χέρια τους.........!!!!!!!

Η ΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ..........καί στίς Η.Π.Α. μέ τό 50%-60% ΑΠΟΧΗΣ..!!
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..........μέ τό 40%.......!!!!!!!!!!

Μόνο ένέργειες τύπου Λειψών καί ένός χωριού τής Λακωνίας πού διάβασα
    σήμερα........
    ΤΣΟΥΖΟΥΝ..........
    Καί τσούζουν .........ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ.............
    άλλά τούς τσούζει............
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.....................καί φοβούνται μπάς
    καί ξυπνήσουν......!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Ναι, ναι! Μην πας εκεί που θες εσύ. Πήγαινε με κάποιον από τους τρεις που θα μπουν στη βουλή! Και που να σκέφτεσαι τώρα ποιον από τους τρεις να επιλέξεις.. Δώσε σε κάποιον που σου προτείνει που να πας, να επιλέξει αυτός το ψηφοδέλτιο! Πήγαινε εδώ, πήγαινε εκεί, τράβα παραπέρα! Έλα εδώ! Που πας;; Πάρ'το αριστερά..
    Τι 'στε 'σεις ρε; (Ορισμένοι! Ξέρουν αυτοί..)

Και μια άσχετη απορία: Οι μύγες δε θα έπρεπε να έχουν ψοφήσει μέχρι τώρα;

Παλαιό μέλος
    Τελικά εμείς δεν ψηφίζουμε! Δεν μπορείς να ψηφίσεις ταχυδρομικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, παρά μόνο να πας στο εκλογικό τμήμα. Γιατί υπάρχει η δυνατότητα αυτή σε άλλες χώρες της Ε.Ε.; Ευκαιρία να ρωτήσουμε τον Συνήγορο του Πολίτη. :smilea:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ................................
    μας ξαναθυμηθηκες τωρα με τις εκλογες ???

δε σε ψηφιζουμε ρε παιδι μου...παρτο χαμπαρι !!!!!

παρε το μπεζουκι σου και τραβα να κανεις καμια κανταδα και τα υπολοιπα αστα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επισης ειδα οτι αλλαξαμε και τακτικη ε....?παλια οποιος χρησιμοποιουσε υβρεολογιο απαξιουσες να απαντησεις...τωρα πεσαν μπινελικια κανονικα ε...?βρε πως αλλαζουν τα πραματα...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

παρε το μπεζουκι σου και τραβα να κανεις καμια κανταδα και τα υπολοιπα αστα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επισης ειδα οτι αλλαξαμε και τακτικη ε....?παλια οποιος χρησιμοποιουσε υβρεολογιο απαξιουσες να απαντησεις...τωρα πεσαν μπινελικια κανονικα ε...?βρε πως αλλαζουν τα πραματα...

Εγω ομως Κυριος εεε?

Παλαιό μέλος
    ΠΑΙΔΙΑ..........Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ......

Νά κάνουμε καί κανέναν έξορκισμό......άντε γιατί άπό Δευτέρα..........
    θάχουμε όλοι κάτι στό στόμα.......
    καί δέ θά μπορούμε νά μιλάμε........!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ....!!!!!!!
    ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ............!!!!!!!!!!
    Αύτό μέ τό στόμα έννοώ........

Σάς εύχομαι όλους............ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.......
    Κι άπό Δευτέρα...........κουράγιο.........
    4 χρόνια είναι θά περάσουν.......

Καί προσοχή μή χάσουμε τήν αύτοδυναμία.......γιατί αίσθάνομαι.......
    μιά άνασφάλεια.............ΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ............!!!!!

Νά έτσι αύθόρμητα μούρχεται ξανά στό μυαλό.........

Η.........ΕΓΩ............Η..............ΤΑ ΤΑΝΚΣ.........!!!!!!

Μού φαίνεται τό ξανάκουσα αύτές τίς μέρες.........

Άντε καί νά σάς έρθουν όλα .........ΔΕΞΙΑ.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

Αγαπητέ συνάδελφε, δείχνεις πως με παρακολουθείς. Ποιός σ'έβαλε;
    Νομίζω ότι ξες πως ΠΟΤΕ' δεν έχω καταθέσει τα προσωπικά μου στοιχεία. Αρα κανείς δεν μπορεί να με ψηφίσει.

Μπουζούκι δεν ξέρω.Είμαι ροκάς. Αν γουστάρεις κανταδίτσα με κιθάρα το συζητάμε:rotflmao:

Οσο για το τελευταίο: Εγκληματίζομαι, ώστε ν'ανταποδίδω τα ίσα τουλάχιστον. ΟΛΟΙ μας έχουμε ίσα δικαιώματα. Ελπίζω να συμφωνείς. Εχω όμως μία αρχή, (ακόμα): Η βωμολοχία δεν θα βγει πρώτη απ'το δικό μου στόμα.
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF