ε οσο λετε ανεκδοτα εγω θα γελαωΑρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Καλα γελα εσυ,μιλαμε για μεγαλες πλακες οτι θα παθετε φετος ρεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ε οσο λετε ανεκδοτα εγω θα γελαωΑρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Καλα γελα εσυ,μιλαμε για μεγαλες πλακες οτι θα παθετε φετος ρεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τώρα αφού τα θέλει ο π@π@ σας .... !
Όπου να ναι αρχίζει η ξευτίλα της Ευρώπης και η χαρά του κάθε ευρωπαίου να παίζει με τον γαύρο... Πόσο είπαμε 0-5-???? 27.? 34 .? έχω χάσει τον λογαριασμό.Από την μία εμείς θα γελάσουμε από την άλλη θα ξανά ξευτιλιστούμε σαν Έλληνες. Ας είναι η Πανάθα θα επανέλθει σύντομα. Δύο χρόνια δεν πήγε καλά στην Ευρώπη και από του χρόνου θα παίζει μία ομάδα στο τσάμπιονς λινκ και αυτό με προκριματικά... Από άλλους δε τη να περιμένεις.
Βλέπε ΑΕΚ44. Όσο για τα τίμια πρωταθλήματα (θυμήσου Ριζούπολη) αφού είστε καλύτεροι πως δεν μπορείτε να κάνετε μια νίκη εκτός στο πρωταθλητριών και τσάμπιον λινκ 14 χρόνια τώρα.? Είδες όμως τη κακό κάνει να αγοράζεις και διαιτητές μαζί με παίχτες κάθε καλοκαίρι και όχι μόνον... Όλα έχουν ένα τίμημα... :rotflmao:
Panatha
0-7-31Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
..................
Όπου να ναι αρχίζει η ξευτίλα της Ευρώπης και η χαρά του κάθε ευρωπαίου να παίζει με τον γαύρο... Πόσο είπαμε 0-5-???? 27.? 34 .? έχω χάσει τον λογαριασμό.
.......................................
............................................................
Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Όπου να ναι αρχίζει η ξευτίλα της Ευρώπης και η χαρά του κάθε ευρωπαίου να παίζει με τον γαύρο... Πόσο είπαμε 0-5-???? 27.? 34 .? έχω χάσει τον λογαριασμό.Από την μία εμείς θα γελάσουμε από την άλλη θα ξανά ξευτιλιστούμε σαν Έλληνες. Ας είναι η Πανάθα θα επανέλθει σύντομα. Δύο χρόνια δεν πήγε καλά στην Ευρώπη και από του χρόνου θα παίζει μία ομάδα στο τσάμπιονς λινκ και αυτό με προκριματικά... Από άλλους δε τη να περιμένεις.
Βλέπε ΑΕΚ44. Όσο για τα τίμια πρωταθλήματα (θυμήσου Ριζούπολη) αφού είστε καλύτεροι πως δεν μπορείτε να κάνετε μια νίκη εκτός στο πρωταθλητριών και τσάμπιον λινκ 14 χρόνια τώρα.? Είδες όμως τη κακό κάνει να αγοράζεις και διαιτητές μαζί με παίχτες κάθε καλοκαίρι και όχι μόνον... Όλα έχουν ένα τίμημα... :rotflmao:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ!!![]()
![]()
Ακομα δεν το είδαμε ... άρχισαν οι ψάλτες το κύριε ελέησον ..![]()
Δεν κοιτάτε το μαύρο σας το χάλι !! που τα ρίχνετε στον γαύρο , που στο κάτω κάτω,
ειναι ότι καλύτερο έχουμε . ΟΕοοο![]()
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΥΕΦΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣΑρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ακομα δεν το είδαμε ... άρχισαν οι ψάλτες το κύριε ελέησον ..![]()
Δεν κοιτάτε το μαύρο σας το χάλι !! που τα ρίχνετε στον γαύρο , που στο κάτω κάτω,
ειναι ότι καλύτερο έχουμε . ΟΕοοο![]()
Η ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΣΜΠΟΥΡΓΚ!!!
ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΙΑ ΑΚΟΥ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ!!
ΣΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΣ
ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!!![]()
![]()
ειναι ότι καλύτερο έχουμε . ΟΕοοο
Που εισαι TROOPER αυτο ειναι ανεκδοτο.Εδω πεφτει πολυ γελιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
εγω νομισα οτι το ανεκδοτο το λενε λαρισα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Που εισαι TROOPER αυτο ειναι ανεκδοτο.Εδω πεφτει πολυ γελιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
οκ καραγκουνης rulezzzzzzzzzzz !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
:a029: :a029: :a029:
Ρε τι ευγένεια είναι αυτή..! Θα με βοηθήσει κάποιος να θυμηθώ 0-5-27 ή 37..? Αλήθεια δεν θυμάμαι, έχω χάσει τον λογαριασμό... :rotflmao:
Φαντάσου λέει να παίζατε και προκριματικούς... ούτε λούα λούα ή τσοου-τσοου ή λου λου θα παίρνατε όχι Γκαλέτι... Α.! ρε Ρίμπο τη έκανες στα παιδιά. Δεν τους λυπήθηκες, εγώ εκτός από παιχτούρα νόμιζα ότι είσαι και ψυχούλα αλλά εσύ να δωρίζεις αυτά που σου χρωστάει ο Πρόεδρος που αγαπάει την ομάδα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες...? τι είναι αυτά. Άσε που πέρυσι είχαν δηλώσει ότι θα πάρουν το CL αλλά δεν έγινε και εκεί που το άφησαν για φέτος τους την κάνεις εσύ δίνει και το Καστίγιο ο Πρόεδρος που αγαπάει την ομάδα...![]()
Όπως και να χει ο Γαύρος θα την βρει την άκρη.! ...σε κάποια παραλία με τα κουβαδάκια του, όπως ακριβός του αξίζει, ας γίνει λίγο όχι πολύ λίγο ποιό καθαρό (μάλλον ποιό ξεκάθαρο) το 50/50 και σου λέω εγώ. Αλλιώς Ευρώπη για γαύρο γιοκ. Είπαμε όλα έχουν ένα τίμημα.![]()
Τέλος και αυτός ο τρελός αγώνας να μην γίνει (ποτέ) αν είναι δυνατόν το γήπεδο της Πανάθας από τους φίλους μας τους απογόνους και να έχουν μόνον αυτοί βίλα πολυτελείας καταλαβαίνετε ότι πλέον δεν έχει νόημα αφού το νερό έχει μπει στο αυλάκι ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ...![]()
Panatha
περνα απο λεωφορο φιλε και πες μας...............τα δοκαρια κουνιονται ακομη???Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Ρε τι ευγένεια είναι αυτή..! Θα με βοηθήσει κάποιος να θυμηθώ 0-5-27 ή 37..? Αλήθεια δεν θυμάμαι, έχω χάσει τον λογαριασμό... :rotflmao:
Φαντάσου λέει να παίζατε και προκριματικούς... ούτε λούα λούα ή τσοου-τσοου ή λου λου θα παίρνατε όχι Γκαλέτι... Α.! ρε Ρίμπο τη έκανες στα παιδιά. Δεν τους λυπήθηκες, εγώ εκτός από παιχτούρα νόμιζα ότι είσαι και ψυχούλα αλλά εσύ να δωρίζεις αυτά που σου χρωστάει ο Πρόεδρος που αγαπάει την ομάδα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες...? τι είναι αυτά. Άσε που πέρυσι είχαν δηλώσει ότι θα πάρουν το CL αλλά δεν έγινε και εκεί που το άφησαν για φέτος τους την κάνεις εσύ δίνει και το Καστίγιο ο Πρόεδρος που αγαπάει την ομάδα...![]()
Όπως και να χει ο Γαύρος θα την βρει την άκρη.! ...σε κάποια παραλία με τα κουβαδάκια του, όπως ακριβός του αξίζει, ας γίνει λίγο όχι πολύ λίγο ποιό καθαρό (μάλλον ποιό ξεκάθαρο) το 50/50 και σου λέω εγώ. Αλλιώς Ευρώπη για γαύρο γιοκ. Είπαμε όλα έχουν ένα τίμημα.![]()
Τέλος και αυτός ο τρελός αγώνας να μην γίνει (ποτέ) αν είναι δυνατόν το γήπεδο της Πανάθας από τους φίλους μας τους απογόνους και να έχουν μόνον αυτοί βίλα πολυτελείας καταλαβαίνετε ότι πλέον δεν έχει νόημα αφού το νερό έχει μπει στο αυλάκι ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ...![]()
απο ποτε εχεις να δεις φως με τη πρασινια σου???ποτεεεεεεεεεεεε??????????αχαχαχαχαχα
φετος εγω τσου λου εσυ που?????????
κραζεις τον κοκκαλη αλλα δε μας λες γιατι...εγω τον κραζω και εχω λογο και επιχηρημα...εσυ γιατι???επειδη εφαρμοσε τις τακτικες του καβουρογιαννη χωρις καβουρια και η ομαδα της αγελαδοτροφης εχει θαφτει χρονια τωρα???και σε τελικη τι εχεις να αντιπαραταξεις???τον βαρδινογιαννη???τον καραγκουνη απεναντι στο ριμπο???τον σεριτς απεναντι στον τζοβανι???τον κυργιακο κατω (ουπς μου ξεφυγε) απο τον αντζα???τη λεωφορο απεναντι στο καραισκακη???
σε τι εισαι καλυτερος εκτος απο το μπασκετ??????????
που και κει δε σε βλεπω να κρατας για πολυ αλλα εδω και πολλα χρονια εισαι καλυτερος.
και πριν απαντησεις.για σκεψου...μηπως εχω δικιο???γιατι πως μπορεις να εξηγησεις οτι αναγνωριζω την ανωτερωτητα σου στο μπασκετ.
αντε γεια και καλη καρδια.
τα λεμε στο δρομο!!!
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
[B] μπορείτε να κάνετε μια νίκη εκτός στο πρωταθλητριών και τσάμπιον λινκ 14 χρόνια τώρα.? [QUOTE
Τι ομαδα ειναι αυτος ρε παιδια ???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τον κυργιακο κατω (ουπς μου ξεφυγε) απο τον αντζα???τ
![]()
Κρατα μια πισινη για αυτον,γιατι κατι ακουγεται για αυτον και το λιμανι......και αμα μετα μου τα γυρισεις....θα εισαι μεγαλος κολοτουμπας και γυριστρουλα.....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΥΕΦΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ
Η ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΣΜΠΟΥΡΓΚ!!!
ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΙΑ ΑΚΟΥ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ!!
ΣΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΣ
ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!!![]()
![]()
Ευτυχως δεν πεσαμε ουτε με την Χερενφεν,ουτε με την Μολντε,ουτε καν με την Μακαμπι Χαιφα.....ουφ....ευτυχως.....![]()
![]()
![]()
Τωρα που εφυγε απο εσας λενε οτι εκτος απο ζιου-ζιτσου εμαθε και μπαλα...... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Κρατα μια πισινη για αυτον,γιατι κατι ακουγεται για αυτον και το λιμανι......και αμα μετα μου τα γυρισεις....θα εισαι μεγαλος κολοτουμπας και γυριστρουλα.....
![]()
![]()
![]()