Χτες γυρίζοντας απο τη δουλειά και ανεβαίνοντας την Κηφισίας με τρακάρανε. όχι δεν έχω κάτι σοβαρό από καθαρή τύχη!
Είμαι αριστερή λωρίδα, στη μέση αυτής και πάω κανονικά όπως όλα τα αυτοκίνητα. Αρκετή απόσταση αό τον μπροστά και αρκετή απόσταση από τον πίσω. Στην μεσαία λωρίδα κινηται ένα αυτοκίνητο, λίγο πιο μπροστά από μένα με μικρότερη ταχύτητα. Βγάζει φλας να αλάξει λωρίδα και να μπει στη δική μου την ώρα που ο μπορστινός μου τροχός είναι σχεδόν στην ευθεία με τον προφυλακτίρα του. Του κορναρω για παν ενδεχόμενο και συνεχίζω την πορεία μου με σταθερή ταχύτητα.
Την ώρα που του κορνάρω βγάζει το χέρι από το παράθυρο σαν να μου λέει α στα διάλα! Είμαι πια δίπλα του. Ο καθένας στη λωρίδα του. Γυρίζω για μια στιγμή και τον κοιτάζω, με κοιτάει κι αυτός και κόβει το τιμόνι αριστερά. Δεν προλαβαίνω να φύγω (ίσως λάθος μου που προσπάθησα να αναπτύξω ταχύτητα και μου κλείνει το δρόμο, και με στριμώχνει μεταξύ μπαριέρας και αυτοκινήτου. Πλέον είναι σίγουρο ότι δεν το ΄σώζω!
Αποφάσισα να ρίξω το μηχανάκι πάνω στο αμάξι. Αποδείχτικε σοφή απόφαση, αφού είχε σαν αποτέλεσμα να μην χτυπήσω σοβαρά!!!!
όμως αυτό ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα αρχίζει μια μεγάααααααααααλη ιστορία!!!!
Δεν ήταν απλά ένα ατύχημα! Ήταν σκόπημη ενέργεια!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()