Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
έχω ακουσει οτι η Μόνικα έχει γούστο....:rotflmao:
![]()
...είδες που επιβεβαιώνεται...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
έχω ακουσει οτι η Μόνικα έχει γούστο....:rotflmao:
![]()
...είδες που επιβεβαιώνεται...
![]()
FZ6 Fazer 600cc 7490euro 8330euro, 98hp/12000rpmΑρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ναι οι Ιαπωνες βγάζουν φτηνότερες λύσεις, ιδιαίτερα στα γυμνά τους
![]()
Aprilia Shiver, 7000-8000euro, 95hp/9000rpm ή ίσως 95000.
Brembo monoblock ακτινικά φρένα, USD Ohlins μπροστινό, αλουμινένιο σασί κτλ.κτλ. κτλ.
Φτηνότερες λύσεις?Που είναι?
Επειδή είναι φτηνιάρικα...μην τα μπερδεύεις με φτηνά.
Θέλεις να ξαναβάλλω τις τιμές τους στην Γιαπωνία που ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής τους?
Ορίστε.
HONDA CBR 1000 RR : 7,752 EURO
SUZUKI BANDIT 1300 ABS : 6,439 EURO
KAWASAKI ZRX 1200R :6,400 EURO
YAMAHA T-MAX 500 : 5,475 EYRO
R6 :6,886
R1 :8,252
XT660 X :5,839
TDM 900 :5,939
FZ1 :6,886
Ένα Ευρωπαϊκό αντίστοιχα.
ΤΟ ΒΜW K 1200 R SPORT
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ 13,820 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 15,150.
15.150 - 13820 = 1330 διαφορά.
ΚΟΡΌΙΔΑ!!!! Και παθιάζεστε τόσο ώστε να postάρετε φωτογραφίες απο Escudo όταν ο άλλος σας κοπανάει MV Agusta, Ferrari, M5, Lamborghini...και μετά πείτε πάλι για τιμές, αφού ούτε εκεί κερδίζετε. Μιλάτε λες και τα πήρατε τσάμπα.
Και φυσικά δεν θα δηλώσω τον ενθουσιασμό άμα δεν τον νιώθω.
"ΦΦΦΦΦΦ....γαμάτο ψαλίδι αυτή η Kawasaki...είναι πραγματικό αλουμίνιο? Wow!!! Και το σχήμα της, είναι τόσο ξεχωριστό..."
Βάψτε όλες σας τις μηχανές το ίδιο χρώμα, κρύψτε και την θέση της εξάτμισης...και θα σκαρφαλώνει ο ένας στην μηχανή του αλλουνού..
"Γιατί δεν μπαίνει το κλειδί μου μέσα???"
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Σε πιά θέση είπαμε είναι ο Γιατρός;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Nα σου πώ κοίτα μη παρκάρεις καμία φορά δίπλα στο δικό μου και δεν καταλάβουν κάν οτι υπάρχει και άλλο μηχανάκι εκτός απο το ρ1... οι περισσότεροι μάλλον θα σκοντάφτουν επάνω στο δικό σου αφού θα χαζεύουν το ρ....![]()
Ά και απο μπεταντίν μια χαρά έχι περισέψει πολύ σου έχω κρατησει λίγο για το στόνερ και για τους ντουκατόφιλους γιατί πρέπει να έχετε πάθει εγκαυμα 1ου βαθμου στη κ!@τρυπίδα μετά την ψ%λή που φάγατε απο το Γιατρό!:rotflmao:
![]()
Με πόσους βαθμούς διαφορά;;;;
Και μου θέλετε και betadine...Πηρατε έναν αγώνα και κουζουλέψατε...![]()
Λαϊκή ρήση: "Έκανε η μύγα κ@λο και έχεσ@ τον κόσμο όλο..."
Σιγά μην παρκάρω την monsterω δίπλα απο το δικό σου R...Βρωμάει ο τόπος απο δαύτα θα πάω να δώσω αλλού αξία....:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ωωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωωω....
Θέλουνε να μιλήσουνε και για MotoGP τώρα.
Ρε φίλε Dessert, μία απορία...χαλάνε τα Γιαπωνέζικα? Γιατί σε αρκετούς αγώνες εφέτο ο Γιατρός δεν τερμάτησε ούτε 7ος...Και τον προσπερνούσε οι δορυφόροι για πλάκα...
Αλήθεια, ο De Puniet σε ποιά θέση τερμάτησε σήμερα?ΑΑΑΑ..ξέχασα...δεν τερμάτησε...έμεινε απο κινητήρα.:rotflmao:
Όσο για αυτόν τον...κουλό τον Stoner, με το Ιταλικό χρέπι που χαλάει όλη την ώρα και δεν πάει βήμα...ε βέβαια...δεν του δίνουνε μπροστινό απο Fazer να βρει την υγειά του...
:rotflmao:![]()
![]()
Φίλε Titan για να τραβήξει το ενδιαφέρον το R1, πρέπει να έχει επάνω του μπλε, άσπρο , κόκκινο, μαύρο, ασημένιο, πορτοκαλί, μωβ, κίτρινο, γαλάζιο, γαλαζοπράσινο,...όλο το εύρος ορατών συχνοτήτων φωτός δηλαδή, ανεμιγμένα όλα σε στυλ tribal, με ασορτί κράνος.
Για να ξεχωρίσει δε απο τα λοιπά του Τζαμπόν ανταγωνισμού, πρέπει να γράφει με τεράστια καρναβαλίσια γράμματα Yamaha R1 σχεδόν σε όλα τα πλάστικά επάνω.
Επίσης ίσως τραβήξεις λίγα extra βλέμματα επάνω σου, άμα πηγαίνεις σούζα.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Μα έχω ανάρτησης και κατά πολύ καλύτερες από του 1098sτι δε σου απάντησα ?
![]()
Δεν πρόσεξα νόμιζα οτι ήταν μαμα...
Τι ανάρτηση είναι btw...
Δεν μου απάντησες στην προηγούμενη ερώτηση...
Δηλαδή ρε Jim με το "φτινιάρικο" Ohlins δεν γίνεται η δουλειά μας, αλλά με το φτηνιάρικο noname, κάνουμε τα πάντα...
Ας είχε ένα Γιασπάν ακόμη πιο "φτηνιάρικο" Ohlins και το μισό σε ομορφιά και ποιότητα ψαλίδι, και ας είχε επώνυμες ζάντες, η έστω κοντά ποιοτηκά στις επώνυμες και να μην καθήσω να τα γράψω 1-1, πάραπάνω απο την 1098 θα κόστιζε και το ξέρεις καλύτερα απο μένα...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
ωωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωωω....
Θέλουνε να μιλήσουνε και για MotoGP τώρα.
Ρε φίλε Dessert, μία απορία...χαλάνε τα Γιαπωνέζικα? Γιατί σε αρκετούς αγώνες εφέτο ο Γιατρός δεν τερμάτησε ούτε 7ος...Και τον προσπερνούσε οι δορυφόροι για πλάκα...
Αλήθεια, ο De Puniet σε ποιά θέση τερμάτησε σήμερα?ΑΑΑΑ..ξέχασα...δεν τερμάτησε...έμεινε απο κινητήρα.:rotflmao:
Όσο για αυτόν τον...κουλό τον Stoner, με το Ιταλικό χρέπι που χαλάει όλη την ώρα και δεν πάει βήμα...ε βέβαια...δεν του δίνουνε μπροστινό απο Fazer να βρει την υγειά του...
:rotflmao:![]()
![]()
Φίλε Titan για να τραβήξει το ενδιαφέρον το R1, πρέπει να έχει επάνω του μπλε, άσπρο , κόκκινο, μαύρο, ασημένιο, πορτοκαλί, μωβ, κίτρινο, γαλάζιο, γαλαζοπράσινο,...όλο το εύρος ορατών συχνοτήτων φωτός δηλαδή, ανεμιγμένα όλα σε στυλ tribal, με ασορτί κράνος.
Για να ξεχωρίσει δε απο τα λοιπά του Τζαμπόν ανταγωνισμού, πρέπει να γράφει με τεράστια καρναβαλίσια γράμματα Yamaha R1 σχεδόν σε όλα τα πλάστικά επάνω.
Επίσης ίσως τραβήξεις λίγα extra βλέμματα επάνω σου, άμα πηγαίνεις σούζα.
Σσσσσςςςςς μη λές πολλά γιατι ο Stonner δήλωσε οτι είχε πρόβλημα συμπλέκτη σήμερα...![]()
Όλα χαλάνε μωρε!!!!!!!!!!!!!
Να είμαστε καλά να λέτε...
![]()
![]()
Οι ανάρτησης που φοράω είναι τις WP φουλ αγωνίστηκες και όχι οι απλές μιλάω στο πληθυντικό γιατί και τα πιρούνια είναι εξίσου και αυτά σκαλισμέναΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
![]()
Δεν πρόσεξα νόμιζα οτι ήταν μαμα...
Τι ανάρτηση είναι btw...
Δεν μου απάντησες στην προηγούμενη ερώτηση...
Δηλαδή ρε Jim με το "φτινιάρικο" Ohlins δεν γίνεται η δουλειά μας, αλλά με το φτηνιάρικο noname, κάνουμε τα πάντα...
Ας είχε ένα Γιασπάν ακόμη πιο "φτηνιάρικο" Ohlins και το μισό σε ομορφιά και ποιότητα ψαλίδι, και ας είχε επώνυμες ζάντες, η έστω κοντά ποιοτηκά στις επώνυμες και να μην καθήσω να τα γράψω 1-1, πάραπάνω απο την 1098 θα κόστιζε και το ξέρεις καλύτερα απο μένα...
![]()
![]()
Τώρα όπως γίνετε η δουλειά με το φτηνό Ohlins έτσι γίνετε και η δουλειά και με τα απλά των Ιαπώνων στο δρόμο , όταν πρόκειται για πίστα χρειάζονται αλλαγή και στα δυοΤο κακό ρε φίλε με το 1098 ξέρεις ποιο είναι εκτός από τα υπερβολικά λεφτά που κάνει , δεν συμπεριφέρεται τόσο ωραία στο δρόμο όπως το Κ7 είναι ακραίο μηχανάκι (για πίστα ) και για να ξέρεις δεν είμαι κολλημένος κιτρινιάρης είχα και ΑPRILIA 1000 (αυτό εντελώς πληροφοριακά τα OHLINS που φορά είναι καλύτερα από το 1098 έχουν καλύτερο σεταπ )και είναι κατά πολύ ποιο φτηνό μηχανάκι αλλά ο Ιάπωνας είναι αλλιώς όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε . Το συμπέρασμα σε όλη αυτή την ιστορία ποιο είναι, καλύτερα να πάρεις ένα φτηνότερο μηχανάκι και από εκεί και πέρα το σιάζεις εσύ όπως ακριβός το θέλεις και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και με λιγότερα λεφτά
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αυτό ξαναπέστο...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Το κακό ρε φίλε με το 1098 ξέρεις ποιο είναι εκτός από τα υπερβολικά λεφτά που κάνει , δεν συμπεριφέρεται τόσο ωραία στο δρόμο όπως το Κ7 είναι ακραίο μηχανάκι (για πίστα )
Ακόμα θυμάμε την πρώτη μου βόλτα...:hypnotize Δεν είχα μέση, νόμιζα οτι έτρεχα σαν τον τρελό 25 γύρους στο Brno, και να μην κάνω θέμα για τον συνοδηγό....
Είναι όντως πολύ απόλυτη....
Και κρίμα γιατί είναι πανέμορφη...
Δεν σε έχω για κολλημένο, δεν θα σου έκανα reply...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
και για να ξέρεις δεν είμαι κολλημένος κιτρινιάρης είχα και ΑPRILIA 1000 (αυτό εντελώς πληροφοριακά τα OHLINS που φορά είναι καλύτερα από το 1098 έχουν καλύτερο σεταπ )και είναι κατά πολύ ποιο φτηνό μηχανάκι αλλά ο Ιάπωνας είναι αλλιώς όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε . Το συμπέρασμα σε όλη αυτή την ιστορία ποιο είναι, καλύτερα να πάρεις ένα φτηνότερο μηχανάκι και από εκεί και πέρα το σιάζεις εσύ όπως ακριβός το θέλεις και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και με λιγότερα λεφτά
![]()
![]()
Απλά εγώ κυριολεκτικά, φοβάμαι να έχω μια μοτό που στο σύνολο της, έχει πολλά άλογα και καθόλου περιφεριακά και ένα θέμα με το πλαίσιο...
Δεν μπορώ να βάζω την ζωή των άλλων σε κίνδυνο...Όσο και να το σιάξω το Κ πάντα θα θυμάμε οτι σπάνε πλαίσιο...
Όσο και να το σιάξω το kawa θα μου κάνει θέμα με τον 3 κύλινδρο...
Αυτά φοβάμαι....
Και άντε έχω και δύο γνώσεις πάνω σε μοτό, που μου επιτρέπουν να μαστορεύω τη δικιά μου...Αμα είναι να μπλέξω με 1000, που θα το κάνω, ποιόν να εμπιστευτώ με αυτά που βλέπω...Μην μου πείς για μαστόρια, γιατί μονάχα κακό μου έχουν κάνει, χέσ@ τα φράγκα...
Τεσ' πα στο θέμα μας.....
Γιασπάν με περιφεριακά τούμπανο και στήσιμο που σκίζει, είναι ακριβότερο απο τα Europe, αυτό βλέπω...
Αν κάνω λάθος διορθώστε....
![]()
![]()
Ρε φίλε Nikker πάλι τα ίδια?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
FZ6 Fazer 600cc 7490euro 8330euro, 98hp/12000rpm
Aprilia Shiver, 7000-8000euro, 95hp/9000rpm ή ίσως 95000.
Brembo monoblock ακτινικά φρένα, USD Ohlins μπροστινό, αλουμινένιο σασί κτλ.κτλ. κτλ.
Φτηνότερες λύσεις?Που είναι?
Επειδή είναι φτηνιάρικα...μην τα μπερδεύεις με φτηνά.
Θέλεις να ξαναβάλλω τις τιμές τους στην Γιαπωνία που ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής τους?
Ορίστε.
HONDA CBR 1000 RR : 7,752 EURO
SUZUKI BANDIT 1300 ABS : 6,439 EURO
KAWASAKI ZRX 1200R :6,400 EURO
YAMAHA T-MAX 500 : 5,475 EYRO
R6 :6,886
R1 :8,252
XT660 X :5,839
TDM 900 :5,939
FZ1 :6,886
Ένα Ευρωπαϊκό αντίστοιχα.
ΤΟ ΒΜW K 1200 R SPORT
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ 13,820 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 15,150.
15.150 - 13820 = 1330 διαφορά.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάλι αυτό με τις τιμές ?
Είπαμε ένα made in japan μηχανάκι θέλει και πολλά μετεφορικά και να ξέρεις οτι σχεδόν
διπλασιάζετε η τιμή τους με τους φόρους λόγω και μόνο που είναι εκτός ευρωπαϊκής
ένωσης !
Άρα λοιπόν με τόσο χαμηλό κόστος φτιάχνουν τα μηχανάκια τους έτσι!
Ε λοιπόν μπράβο τους!
Και εντελώς πληροφωριακά το FMX που δεν είναι και κάποιο μηχανάκι ιδετέρων επιδόσεων
φοράει SHOWA αναρτήσεις μπρός-πίσω ! Αυτό μιας και αναφέρουμε και τις αναρτήσεις που
είναι απο τα βασικότερα για μένα τουλάχιστον σε ένα μηχανάκι!
Και πάλι φίλοι θα 'μαστε!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Ρε παιδιά...μην δίνετε τα χέρια τώρα...
Internet είναι..για όνομα του θεού...
Ρίξτε και άλλο κάρβουνο...ρίξτε και άλλο κάρβουνο...
Ανεβάστε φωτογραφίες απο Escudo και Hackirocku...
Dessert, ο JimK7 λέει ότι η μηχανή σου είναι ΓΤΠ, καλύτερα να πάρεις scooter..
JimK7, ο Dessert λέει ότι σε έχει...με το καροτσάκι του Supermarket...
Ρε φίλε, καλές οι μαλ@κίες, αλλά 200+ σελίδες έφτασε... Δεν δώσαμε τα χέρια απλά λέμε και απο καμιά αλήθεια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Ρε παιδιά...μην δίνετε τα χέρια τώρα...
Internet είναι..για όνομα του θεού...
Ρίξτε και άλλο κάρβουνο...ρίξτε και άλλο κάρβουνο...
Ανεβάστε φωτογραφίες απο Escudo και Hackirocku...
Dessert, ο JimK7 λέει ότι η μηχανή σου είναι ΓΤΠ, καλύτερα να πάρεις scooter..
JimK7, ο Dessert λέει ότι σε έχει...με το καροτσάκι του Supermarket...
![]()
Γ@μω τα τριμπούρδελα τα ΓιατονΠουτσάν!!!
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Γιατί ρε φίλε έχει σπάσει κανένα πλαίσιο Κ7 και δεν το ξέρω είδες σήμερα στο 24 BOL D ` OR τη κάνανε τρακάρανε με πάρα πολλά χιλιόμετρα και τα δυο GSXR στη κυριολεξία διαλύσανε τα μηχανάκια στη συνέχεια τα βάζανε στα μποξ και μετά από λίγο μπαίνανε ξανά στη πίστα και γαμουσανε τελικά κάνανε το δυο τρία και πήρανε και το πρωτάθλημα ..Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Και κρίμα γιατί είναι πανέμορφη...
Δεν σε έχω για κολλημένο, δεν θα σου έκανα reply...Απλά εγώ κυριολεκτικά, φοβάμαι να έχω μια μοτό που στο σύνολο της, έχει πολλά άλογα και καθόλου περιφεριακά και ένα θέμα με το πλαίσιο...
Δεν μπορώ να βάζω την ζωή των άλλων σε κίνδυνο...Όσο και να το σιάξω το Κ πάντα θα θυμάμε οτι σπάνε πλαίσιο...
Όσο και να το σιάξω το kawa θα μου κάνει θέμα με τον 3 κύλινδρο...
Αυτά φοβάμαι....
Και άντε έχω και δύο γνώσεις πάνω σε μοτό, που μου επιτρέπουν να μαστορεύω τη δικιά μου...Αμα είναι να μπλέξω με 1000, που θα το κάνω, ποιόν να εμπιστευτώ με αυτά που βλέπω...Μην μου πείς για μαστόρια, γιατί μονάχα κακό μου έχουν κάνει, χέσ@ τα φράγκα...
Τεσ' πα στο θέμα μας.....
Γιασπάν με περιφεριακά τούμπανο και στήσιμο που σκίζει, είναι ακριβότερο απο τα Europe, αυτό βλέπω...
Αν κάνω λάθος διορθώστε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευρωπαϊκά μηχανάκια δεν είδα πουθενά που είναι τα στριφτερα και αξιόπιστα DUCATI ?
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ 1098.......
Ποιές άναρτήσεις φοράει.....??????
καί ποιό μπροστινό.....??????????
![]()
Δεν ξέρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Γιατί ρε φίλε έχει σπάσει κανένα πλαίσιο Κ7 και δεν το ξέρω είδες σήμερα στο 24 BOL D ` OR τη κάνανε τρακάρανε με πάρα πολλά χιλιόμετρα και τα δυο GSXR στη κυριολεξία διαλύσανε τα μηχανάκια στη συνέχεια τα βάζανε στα μποξ και μετά από λίγο μπαίνανε ξανά στη πίστα και γαμουσανε τελικά κάνανε το δυο τρία και πήρανε και το πρωτάθλημα ..
![]()
![]()
Ευρωπαϊκά μηχανάκια δεν είδα πουθενά που είναι τα στριφτερα και αξιόπιστα DUCATI ?
![]()
Λέω εγώ τώρα...
![]()
Είχατε ένα θεματάκι, δεν είχατε;;;;![]()