Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Για να συγκεντρωθούμε λιγάκι.....

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Εμένα η προσωπική μου γνώμη για τα γραφώμενα σου είναι ότι διαβάζεις διαφορετικό forum από αυτό που διαβάζω εγώ.

και εξηγούμε….

Λες : «Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν κατηγορηθεί γειτονικά και ομοϊδεατά forums για την αυστηρή πολιτική που ακολουθούν ή για την ανάρμοστη συμπεριφορά, κυρίως από απλά μέλη, ούτε καν από τους άρχοντες του εκάστοτε forum... και "εδώ στο moto δεν είμαστε έτσι", "εσείς εκεί είσαστε έτσι κι αλλιώς", και ένα κάρο άλλες διαμάχες, που ποτέ δεν κατέληξαν κάπου»

Πότε δεν είπες την γνώμη σου ελεύθερα?

Πότε διάβασες ρε μέσα στις σελίδες του forum του moto.gr σχόλια για forum-boards από άλλα site??!?!?!?!??!?!?! Ποιος είπε ότι εμείς είμαστε λίγο ποιο ίσιοι ή λίγο ποιο κάπως? ποιος και πότε σου φόρεσε ταμπελίτσα, μπορείς να διακρίνεις ποιος τις έχει ανάγκη της ταμπέλες και τον διαχωρισμό σε Intellectuals - παντογνώστες και πλέμπα?

Λές : «Παρόλα αυτά λοιπόν, παρατηρώ μια τάση να κυριαρχήσει μια τέτοια συμπεριφορά και στο moto. Μια συμπεριφορά του στυλ "πες ελεύθερα ο,τι θέλω εγώ" ή ακόμα χειρότερα "πες ο,τι θες, αλλά με τον τρόπο που θέλω εγώ", αλλιώς θα ακούσεις (ή μάλλον θα διαβάσεις) ο,τι δεν χωράει ο νους σου»……….
    «Ας είμαστε λιγότερο υπερόπτες, παντογνώστες και γενικότερα ερειστικοί και αρνητικοί απέναντι σε άτομα που είναι νεοεισερχόμενα όχι μόνο σε μοτοσυκλετιστικό site, αλλά πολλές φορές και γενικότερα στη μοτοσυκλετιστική κοινωνία»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και φτάνεις να κατηγορείς «υπερόπτες, παντογνώστες, ερειστικούς και αρνητικούς σε νέα μέλη» τον κόσμο του forum!!!! Σε παραπέμπω πάλι στην πρώτη πρόταση….

Πάντως θα ήθελα να κάναμε την συζήτηση αυτή live ή τουλάχιστον να ήσουν παρών για να μπορέσεις να τεκμηριώσεις τα παραπάνω γραφώμενα σου.

Φιλικά και χωρίς ίχνος υπεροψίας, παντογνωσίας και αρνητισμού :P

J ο Μέγας (χα χ αχ αχ αχ αχ αχ αχ χα)
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΕΜ...ΣΥΓΝΩΜΗ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ Κατά ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΟΥ!
    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ …ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΕΙΧΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ Εδώ [ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ] ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝΕ?? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ /ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ!
    ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΝ…ΑΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ!ΧΑ..ΧΑΧ…

ΑΛΑ ΠΑΛΙ.. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ! ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ [ΑΠΟΨΕΩΝ] ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ [ΔΕΙΡΩ ,ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΤΛ] ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Όταν ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ /ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΑ ΑΣ ΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!

ΠΑΩ ΝΑ ΑΡΑΞΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΤ...ΕΓΩ...ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!
    ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ...ΠΑΛΙ..ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΟΥΡΗΣ Ο ΧΤΜΠΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...

Super Moderator
    Συμπέρασμα όλων των παραπάνω είναι ότι το forum είναι μια ψηφιακή κοινωνία, κάνουμε χαβαλέ, προβληματιζόμαστε μαλώνουμε και αγαπιόμαστε, είμαστε διαφορετικοί και αυτό είναι δικαίωμα μας αλλά πάνω απ’όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε τον σεβασμό που οφείλουμε στους υπόλοιπους εδώ μέσα και να μην κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία του nickname.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

να παρατηρησω

με την σειρα μου οτι υπαρχουν περιπτωσεις που ξεφευγουμε ειτε αθελα είτε εσκεμμενα.
    Απλώς υποστηρίζω αυτα που ειπε ο jul. Οταν δεν ξερουμε τον άλλον καλο ειναι να προσεχουμε πως μιλαμε γιατι θα παρεξηγηθει και θα εχει και δικιο.
    Ξέρω οτι τα σχολια δεν γινονται με κακια, απλα να προσεχουμε τι λεμε.

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    χα χα χα αχ χα χ ολα τα λεφτά το avatar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Γουλάρεις;;

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar

xAXAXAXAXAXAXAAAAA

Ρε τι ναρκωτικά παίρνετε εδώ...?

Εγώ συμφωνώ μόνο με τον Dukas II γιατί ξέρει...πολλά!!!

Αυτόν τον Deminio έχω καιρό να τονΕ δείρω...ήγκικεν η ώρα μάλλον...

Ο Μόδιστρος της κακιάς ώρας πως και δεν πετάχτηκε σαν την τσουτσού να πει κι αυτός την άποψη του...εντύπωση μου κάνει...

Όντως κάποιοι από εδώ γνωριζόμαστε πολύ καλά και η επαφή μας είναι καθημερινή,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μία παρέα μόνο θα μείνει.Εννοώ ότι και οι νεότεροι,είτε ηλικιακά είτε μοτοσυκλετιστικά,θα δέσουν και θα δημιουργήσουν την δική τους παρέα και θα συνυπάρχουν μαζί μας χωρίς να ενοχλούν βέβαια καθότι τα DUCATI είναι τα κορυφαία μηχανάκια (μαζί με τα ΚΤΜ) και δεν Ιππάρχει αμφιβολία γι'αυτό....

Θυμήθηκα και ένα τραγουδάκι τώρα που είπα αμφιβολία...

"αμφιβολίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιεεεεεεεε εεεεεεεεες το μυαλό μου βασανίζουνε πολλλλλλλλλέεεεεεεεεεεεεεςςςςς...
    αμφιβολίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιεεεεεεεεεεεεεεεεεες ςςςς τρελέεεεεεεεεεεεςςςςς..."

’ντε καλημέρα
    και που'στε

η ζωή είναι πολύ μικρή για να θέτεις όρους!

Υ.Γ Ο Julius ποιός είναι ....? Να μην ξαναμιλήσει γιατί εκνευρίζομαι κι όταν εκνευρίζομαι Σπύρο ξέρεις τι παθαίνω....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	london calling.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	32,0 KB 
ID:	731
    Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

BIBIKOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

Είσαι καλά λεβέντη μου;;
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Οι αρχικες παρεξηγησεις απο νεοφερμενους στο moto.gr ειναι κατι σαν κακη κληρονομια,δεν ειναι η πρωτη φορα που εχει γινει αυτο μπορω να σας αναφερω αρκετες περιπτωσεις με παλαιοτερα μελη συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου με γνωστοτατο μελος.
    Ολα αυτα ομως κινουνται στα ορια του πληκτρολογιου και ειναι της μιας στιγμης και μετα φυσικα ολα εξομαλυνονται (συνηθως). Νομιζω οτι θα πρεπει να το εχετε καταλαβει αυτο.Οντως απο καιρο σε καιρο ειχαν δημιουργηθει καποιες σοβαρες καταστασεις αλλα ο καιρος τα γιατρευει ολα και τελωσπαντων καλη καρδια και δεν υπαρχει προβλημα.
    Τωρα για τα υπολοιπα forum του χωρου θα μου επιτρεψεις νικο να μην απαντησω καθολου,ας τα συζητησουμε καποια στιγμη απο κοντα και να ειναι παρων και ο julius.
    Συμφωνω οτι οι τελευταιες συζητησεις ιδιως σε νεοφερμενους ηταν λιγο εως πολυ επιθετικες αλλα στην τελικη νομιζω οτι τα πραγματα ειναι καλα.
    Εχω επιλεξει πρωτα σαν ανθρωπος και υστερα σαν moderator να μην εμπλεκομαι σε συζητησεις σε μορφη δασκαλου του δημοτικου...επ εσυ γιαννακη μην τσακωνεσαι με την αννουλα να ειστε καλα παιδακια....διοτι θεωρω ολα τα μελη σαν νοημονες ανθρωπους που εχουν την δυνατοτητα να εκτιμησουν μια κατασταση και να συμπεριφερθουν αναλογως.
    Και το τελευταιο το λεω για να μην μας κατηγορησετε οτι εθελοτυφλουμε σε καποιους παλαιοτερους εις βαρος των νεων μελων.

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar

Δε με λες ρε Παπππππππούκα

Όταν λες Γιαννάκη μην τσακώνεσαι με την Αννούλα
    εννοείς κάτι...?
    Ή μήπως να πα να κοιταχτώ σε κανά γιατρό πάλι...???

Παππού θυμήθηκα ότι στις 23/03/2001 μου την είχες πει να πα να κοιταχτώ στο Ερρίκος Ντυνάν και είχα παρεξηγηθεί σφόδρα και αν και είναι λίγο αργά θα έρθω με τον Σούπερ Μόδιστρο να σε δείρω μάλλον σήμερα το βράδυ που ανέβαλλα το ραντεβού με τη Χάλι Μπέρυ...
    Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

Χαχαχα αυτο ακριβως ειχα στο νου μου.........
    Αλλα μην ερθεις σε παρακαλω με τον σουπερ μοδιστρο γιατι......

δεν αντεχω πολλες συγκινησεις

θα κλαιω

απο τα γελια!!!

[font=century gothic]Up......... up .......... and awaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!

This is a job for..... Superfour!!!!!!

Ξεκινάω....

Νικολάκη.... σε βλέπω προβληματισμένο και με ..... προβληματίζεις? Ξέρω περνάτε δύσκολες στιγμές τώρα που ο Ντέμης έγινε μπαμπάς και δεν θα πάρει την ΠΑΕ αλλά μην κάνεις κι έτσι! Cool.... κερνάω Sambuka on the rocks αν γουστέρνεις........Και επειδή είμαι σοβαρός άνθρωπος (να λείπουν τα σχόλια έτσι?) θα πώ ότι τελικά .... ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ..... αυτό που συμβαίνει εδώ! Ίσως το βλέπω από διαφορετική γωνία αλλά δεν ξέρω ρε φιλαράκι γουστέρνω γενικότερα και ίσως γι'αυτό δεν παίρνω μέρος σε συζητήσεις αμέσως. Ισως γιατί πρέπει να δώ την έκβαση που θα πάρουν, και τις περισσότερες φορές πέφτω μέσα (πσσσσσσ.... ποιος είμαι?) Και στην τελική..... ΣΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΛΙΚΗ ΧΑΛΑΡΑ!

ΒΒικο... ρε δεν πας να γίνεις Βραχάτιος να γουστέρνεις?

Ζαν.... θες να έρθω να σου ράψω το .... φόρεμα για την πίτα την Κυριακή? Κοκέτα θα είσαι!

Παππούκα.... θα συγκινηθείς Ε? Ρε δεν πας να δεις αν ..... ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ? χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχα

ΚΕΡΑΣΕΙΣ? Θα συνοδεύεσαι έμαθα την Κυριακή από τρελό μωρό ε? Να το δεις και με τι..... φόρεμα θα σκάσει! άντε, πάλι καβατζώθηκες!

Και τώρα οι 2 μας Julius!
    ΡΕ Α ΠΑΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ CHAT.... ΑΝΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.... ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΑΤΩΣΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ CHAT ΣΤΑ..... ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ!

και στην τελική...

ΓΟΥΣΤΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΤΟ ΜΕ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ .... ΠΟΤΟ!!!!!!!!!!
    [/font]
    "In Groove We Trust" - W.F.P.
    www.wolfyfunkproject.com

Χαχαχαχαχα κωστακη δεν πας καλα ρε μ@λ@κ@ γιατι ενδιαφερεσαι..... για το ασανσερ μου;
    Αμα λαχει να σε παω μεχρι το πεμπτο και μετα στο υπογειο και μετα παλι πεμπτο κλπ κλπ!!

Και πουσαι να το προσεξεις αυτο με το ποτο γιατι δεν παμε καθολου καλα....αρχιζεις και ρεταρεις χειροτερα απο το μηχανακι σου

Αγαπημένε φίλε κύριε Τσούλιους-μέγιστε...

Σε παραπέμπω εδώ ως ένα ελάχιστο δείγμα για το κατά πόσο διαβάζουμε διαφορετικό forum....!!!!
    Όσο για το live της συζήτησης, συμφωνώ απόλυτα, καθώς ομολογώ πως ο γραπτός λόγος δεν είναι και το forte μου (εν αντιθέσει με τον προφορικό!)...

Μιχάληonly, από όλη την (κατά τη γνώμη μου ωραία) τοποθέτησή σου κρατώ την κουβέντα σου "Τις απόψεις μας είπαμε.Ίσως με λάθος τρόπο ίσως πάλι με αληθινό πέρα από τα κοινότυπα καλως όρισες κτλ κτλ." , η οποία πιστεύω είναι κορυφαία, και δείχνει επίπεδο....

Παππούκα, νομίζω καλά τα λες, κι εδώ ακριβώς είναι το νόημά μου. Λίγο-πολύ παρεξηγήσεις θα υπάρχουν, και διαφωνίες, κι ο,τι λάχει... Κι άμα λάχει, (εμείς οι βλάχοι... ) και σε νέο θα την πούμε, και σε παλιό, και στον πούστη τον νεκροθάφτη.... και σίγουρα ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, κι όλα ξεχνιούνται κι όλα φτιάχνονται. Όμως αυτό ακριβώς ήθελα να επισημάνω, να μην γίνει πια και κατεστημένο πως για να καλωσορίσουμε κάποιον και να τα λέμε ωραία, θα πρέπει πρώτα να του βγάζουμε την παναγία... (φαντάσου όλοι οι νέοι να μας βγουν σαν τον Ζαν........... μας φτάνει ένας...... )

Σπύρο.....
    Ετοιμάσου ρε, τώρα που γέννησε κι η Δέσποινα........
    θα γαμήσουμε και τους ’γγλους και το δήμαρχο έτσι για να γουστάρουμε!!!!!

Πάπα...............................................
    Are you talkin' to me???????
    Υλίκη ε;;; Ετοιμάσου κι εσύ.... Αλλάζω τσιμούχες στα μπροστινά στο runner κι έέέέέρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...... ...........
    ουουουουουουου 666.......

Αnd last but not least............
    Μωρή Λουκία...
    ΠΟΥ 'Ν' ΤΟ DUCATI ΣΟΥ;;;;;;;;;
    Φορεματάκι εεε;; Σέλω κι εγώώώώώ........
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

ireneepi
    Η αληθεια ειναι οτι λογω σχολης ελειπα αρκετο καιρο και δεν ξερω τι εχει συμβει...παντως θεωρω οτι δεν θα πρεπει να γιναται διαχωρισμος αναμεσα στα νεα και παλαιοτερα μελη.

Γιατι πολυ απλα εδω βρισκομαστε ολοι λογω ενος κοινου ενδιαφεροντος και μιας κοινης αγαπης και αυτο θα πρεπει να ειναι υπερανω ολων...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για να τους κράξουμε λιγάκι....
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 12:34
  2. Για Να Αναψουν Λιγο Τα Αιματα.....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 15:37
  3. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας