Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Εχεις βάλει και δεύτερη μπαταρία από κάτω; Γιατί;
Τον διακόπτη για το βεντιλατερ που το έχεις;
η δευτερη μπαταρια
ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ για εχτρα παροχες
touratech -
12v θηλικό ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
ΦΑΚΟ -
ΚΛΠ
ΤΩΡΑ θα εξυπηρετήσει και το επικουρικό βεντιλατέρ 12v.... με ανεξάρτητο διακοπτάκι στην Mπαρα του τιμονιού
ok?
θα σου στέιλω -αργότερα φωτο διακοπτη
το 2. δεν παίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
εχω ενα μικρο βεντιλατερ απο lc4 me διαμετρο 7 εκατοστα(που ειναι και το πλατος) και υψος γύρω στα δεκα
σκεφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να το φορέσω στο δεξι μερος του ψυγειου του LC8 πανω από το λαδόκουτο για extra ψυξη
ΘΕΜΑΤΑ
1 θα χωρέσει? (90% χωραει με το ματι)
2 θα δουλεψει μαζί με το μαμα? δηλαδη θα γίνει συνδεσμολογια με τον μαμα για να περνει ταυτοχρονη εντολη απο΄τον αισθητηρα -θερμοστάτη?????????
(μην ξεχνατε στο ασφαλειοκουτι έχουμε καβατζα δύο 5ΑΡΕς ασφάλειες για δυο πατέντες)
με τις 5Ααρες ΈΧΤΡΑ Παροχών...... αυτές παιζουν μονο με roadbook και gps
ΠΡΟΣΟΧΗ......
θελει 15Α-ρα ασφάλεια που έυκολα κοτσάρεται στο κοκκινο καλώδιο του ventilator 12v LC4 που έβαλα
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
σκεφτομαι να κανω το ΚΤΜακι Dakar version ξερει κανεις που πουλανε τα πραγματα που εχει το αγωνιστικο επανω?![]()
![]()
![]()
Αυτό το thread ούτε που το είδα ποτέ, ούτε που το ξέρω....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δηλαδη να μην σε παρω τηλεφωνο που θελω να μαθω....?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Αυτό το thread ούτε που το είδα ποτέ, ούτε που το ξέρω....![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Για συνεχισε....Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
kati tetoio psaxneis?![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com