Ας γίνω , και ακόμα λίγο σπαμερ ..![]()
Ρε σεις , εσείς δεν φωνάζατε ψηφίστε μικρά κόμματα , τώρα που το κάναμε , μας την λέτε και από πάνω !! ΟΕοοοο
άντε καληνύχτα ..![]()
![]()
Ας γίνω , και ακόμα λίγο σπαμερ ..![]()
Ρε σεις , εσείς δεν φωνάζατε ψηφίστε μικρά κόμματα , τώρα που το κάναμε , μας την λέτε και από πάνω !! ΟΕοοοο
άντε καληνύχτα ..![]()
![]()
Εκτός από τον κεντρώο που αμφιταλαντεύεται μεταξύ 1 κ 2,ξέχασες κ τους διάφορους συνδυασμούς τους..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
1) Δεξιος λοιπον ειναι αυτος που θα πλουτισει και δεν πα να γ@μηθει ο κοσμος ολος
2) Αριστερος ειναι αυτος που ζηλευει τους αλλους που πλουτιζουν και σου λεει αφου δεν μπορω εγω,δεν θα μπορει κανενας
3) Κεντροος ειναι αυτος που δεν ξερει αν πρπει να διαλεξει μεταξυ του 1 και του 2 ....σου λεει αμα μου κατσει και βγαλω φραγκα γινομαι δεξιος , αν οχι το γυριζω σεαριστερος...
Πχ αφού περάσεις από το 1 κ γεμίσει αρκετά η τσέπη,περνάς στο 2 πουλάς αριστεριλίκι,αφού έχω εξασφαλιστεί εγώ ας φωνάξω λίγο κ για τους υπόλοιπους...βλ. Αλαβάνο..
φυσικα μην κανεις το λαθος και δεν εχεις γεννηθει ΕΛΛΗΝΑΣ γιατι τοτε την γ#$%^&*ες!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
.......
Που , το μόνο που θέλω, είναι η καλυτέρευση της ζωής μας , δηλαδή της πατρίδας μας , δηλαδή των Ελλήνων .
.........
V POWER
μαλλον η πολη TV βλαπτει αγορι μου.:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Συμφωνώ !!
Οι μοτοσυκλετιστες , απο την εποχη του 60 , φημίζονται ως άτομα , αμόρφωτα , με πολλά κόμπλεξ , διαθέτουν πολύ μαγκιά , και έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους κοινωνικούς δεσμούς .
Με άλλα λόγια είναι επαναστάτες χωρίς αιτία !! που αγγίζουν το περιθώριο .
Και είναι συνώνυμοι με λέξεις όπως Βια - εγκληματικότητα - ναρκωτικά .
Ισως κάποιοι , εδώ μέσα, που διαφωνούν με την παραπάνω περιγραφή , θα πρέπει να στρώσουν κάτω το κωλαράκι τους , και να μάθουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .. να συζητάνε !!
V POWER
Παντως ειναι τρομερο.
Ολα τα μελη του moto.gr ανηκουν στο 20% που δεν ψηφισε τα δυο μεγαλα κομματα.:rotflmao: :rotflmao:
Μπραβο....![]()
Keep on rocking in a free world !!!
συγγνωμη αλλα τι εννοεις με αυτο? αν δε σε πειραζει μου εξηγεις? (δεν ειρωνευομε απλως δε μπορω αυτη τη στιγμη να καταλαβω που κολλαει)Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
φυσικα μην κανεις το λαθος και δεν εχεις γεννηθει ΕΛΛΗΝΑΣ γιατι τοτε την γ#$%^&*ες!!!!!!!
ευχαριστω.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Παντως ειναι τρομερο.
Ολα τα μελη του moto.gr ανηκουν στο 20% που δεν ψηφισε τα δυο μεγαλα κομματα.:rotflmao: :rotflmao:
Μπραβο....![]()
+οτι δε πηγε κανεις απο εμας να ψηφήσει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+οτι δε πηγε κανεις απο εμας να ψηφήσει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω ψηφισα τη μεγαλη δημοκρατικη παραταξη:rotflmao:
Κανεναν αλλο δεν βλεπω ομως.
Τι διαολο , ολοι οι "κουτακηδες" ψηφιζουν δικοματισμο ;Εδω κανεις ;
![]()
![]()
Keep on rocking in a free world !!!
απλα τωρα διαβασα τα λεγομενα του kyriakost και θεωρησα σκοπιμο να απαντησω.τι δεν καταλαβενεις.το παιδι λεει οτι αγωνιζεται για μια καλυτερη ζωη για αυτον και για τους συμπατριωτες του(μου).μπραβο του.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
συγγνωμη αλλα τι εννοεις με αυτο? αν δε σε πειραζει μου εξηγεις? (δεν ειρωνευομε απλως δε μπορω αυτη τη στιγμη να καταλαβω που κολλαει)
ευχαριστω.
V POWER
Η έννοια Πατρίδα, Έθνος, Οικογένεια είναι βαθιά ριζωμένες στην πλειοψηφία των ανθρώπων. Δεν πρόκειται για σύνθημα κάποιας παράταξης αλλά για την πραγματικότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
4) τι είναι πατρίδα ? Ενα χωραφι που οι γειτονες μου σπρωξανε τους πασσαλους εχτες το βραδυ πιο μεσα..
[COLOR=red]![]()
![]()
Μπορεί εμείς εδώ στην Ελλάδα να βομβαρδιζόμαστε από παγκοσμιοποιητικές παροτρύνσεις και επιχειρήματα (θέλοντας να οδηγηθούμε στην δήθεν πρόοδο ) αλλά όταν κάποιος ζήσει μακριά από το έθνος του, την πατρίδα του και την οικογένεια του ενστικτοδώς - θα έλεγα - γίνεται πολύ πιο ευαίσθητος με αυτές τις έννοιες-αξίες . Πόσοι από την γενιά μας και από τους συνομίλικους μας εδώ στην Ελλάδα έχουν στερηθεί αυτές τις τρεις αξίες ;
Δεν είναι τυχαίο ότι στο δίκτυο - σε δυτικές πολυπολιτισμικές χώρες - ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός σελίδων(sites) έχουν φτιαχτεί για τις τρεις αυτές αξίες καθώς και για την γεννεαλογία του καθενός ( Όλοι ψάχνουν τις γεννεαλογικές τους ρίζες που συνδέονται άμεσα με τι τρεις προηγούμενες αξίες !! Γιατί άραγε.
PS: Ο πρώτος μεγαλύτερος αριθμός σελίδων έχουν φτιαχτεί για το σέξ(για ευνόητους λόγους). :rotflmao: :rotflmao:
Πάντα όρθιοι
γιατι ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Η έννοια Πατρίδα, Έθνος, Οικογένεια είναι βαθιά ριζωμένες στην πλειοψηφία των ανθρώπων.
Δεν είναι τυχαίο ότι στο δίκτυο - σε δυτικές πολυπολιτισμικές χώρες - ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός σελίδων(sites) έχουν φτιαχτεί για τις τρεις αυτές αξίες καθώς και για την γεννεαλογία του καθενός ( Όλοι ψάχνουν τις γεννεαλογικές τους ρίζες που συνδέονται άμεσα με τι τρεις προηγούμενες αξίες !! Γιατί άραγε.
:rotflmao: :rotflmao:
V POWER
ΑΚΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ !!! κανεις δεν με εκφραζει και κανεις δεν νοιάζεται " νοοτροπία ελα μωρε δεν βαριέσαι και να πα να γ...θεί και αστο για αύριο και τι να κάνουμε τώρα'' ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που μας διδάσκουν οι πολιτικοί μας οι φίλοι μας.
Δεν Θα Πεθάνουμε Ποτέ Κουφάλα Νεκροθάφτη
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Είναι η πρώτη φορά μετά από την τελευταία τετραετία του Ανδρέα Παπανδρέου που στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξαναθυμήθηκαν τις φράσεις "Πατριωτικό Κίνημα" (βλέπε Σκανδαλίδης-Ρέππας σήμερα) κάνοντας ανάγνωση του ποσοστού που πήρε το ΛΑΟΣ. Είναι η πρώτη φορά από την προαναφερθείσα περίοδο που καταλάβανε στο ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να κάνουνε "αριστερή στροφή" μετά την άνοδο των αριστερών κομμάτων(ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ). Είναι η πρώτη φορά από την εποχή Ανδρέα που στο ΠΑΣΟΚ καταλάβανε τι σημαίνει πατριωτισμός για μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού και τι σημαίνει κεντρώος χώρος. Οι ίδιοι οι δήθεν εκσυγχρονιστές στο πρόσφατο παρελθόν μετέβαλλαν το ΠΑΣΟΚ δεξιότερα του φυσικού του χώρου και το αποχρωμάτισαν από τις λαϊκές πατριωτικές του καταβολές .
Μην ξεχνάμε το ποιός πρωτοείπε το σύνθημα "Η Ελλάδα στους Έλληνες" . Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτοί που κατάστρεψαν τον κεντρώο χώρο ξέρουν πολύ καλά τι έκαναν και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε για αυτό.
Επίσης, αν δεν υπήρχε το κόμα ΛΑΟΣ δεν θα είχαμε κατά την προεκλογική περίοδο καμία αναφορά του Καραμανλή στα εθνικά θέματα. Ένας λόγος που ο Καραμανλής κινήθηκε στις προγραμματικές του δηλώσεις με μεγαλύτερο πατριωτισμό ήταν ο προβληματισμός του για τις σημαντικές απώλειες του σώματος των ψηφοφόρων που τον υποστήριζε στο παρελθόν.
Χαίρομαι για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ αποτέλεσμα γιατί κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του ή τουλάχιστον θα δεχτεί πλήγμα μέχρι να έρθει το επόμενο.
Συνεχίζοντας από προηγούμενο μου post, θα αναφέρω επιπρόσθετα, ότι σήμερα ο Βενιζέλος μεταξύ αυτών που είπε ήταν ότι " ... Οδηγήσαμε το ΛΑΟΣ στην βουλή ...". Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι ένα κεντρώο ή αριστερό κόμμα αλλά πάντα στις τάξεις του είχε στελέχη που εξέφραζαν και εξέπεμπαν πατριωτισμό. Αυτό το πατριωτισμό τον έπνιξαν στο πρόσφατο παρελθόν οι εκσυγχρονιστές και μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε ένα "δεξιό τίποτα". Εφόσον λοιπόν το ΠΑΣΟΚ απομακρύνθηκε από τις μεγάλες λαϊκές του δυνάμεις και ταυτίστηκε με την δεξιά ο λαός επέλεξε να τιμωρήσει τον γρίζο χαρακτήρα του.
Προσοχή δεν λέω ότι η Ν.Δ εκφράζει πατριωτισμό, για να μην τρελαθούμε βέβαια, πάνω κάτω την ίδια ιδεολογία έχουν. Γι' αυτό άλλωστε πολύς κόσμος που ψήφιζε δεξιά και παράλληλα δεν είχε συμφέροντα κομματόσκυλου ψήφισε ΛΑΟΣ.
Δεν ξέρω αν ο Βενιζέλος θα μας βγει πιο πατριώτης από τον Καραμανλή, λέω τουλάχιστον ότι ο Βενιζέλος μιλάει αρκετά καθαρά και εκτίθεται στην κρίση του λαού. Στο μέλλον ο τελευταίος θα αναδείξει ή θα καταδικάσει κάθε επίδοξο κυβερνήτη μας. Όπως ακριβώς έγινε με τον Γιωργάκη.
Πάντα όρθιοι
Η δική μου συλλογιστική λέει το εξής απλό .Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Δεν ξέρω αν ο Βενιζέλος θα μας βγει πιο πατριώτης από τον Καραμανλή, λέω τουλάχιστον ότι ο Βενιζέλος μιλάει αρκετά καθαρά και εκτίθεται στην κρίση του λαού.
Το σύνθημα με τον Γιωργάκη ήταν ..... ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ, ΟΛΑ .. θυμάστε ?
Επόμενη μέρα .... ο Γιωργάκης ... δεν άλλαξε τίποτα , διοτι δεν είχε τα κότσια !
Εκλογική μάχη .... η ίδια προβληματική ποδοσφαιρική ομάδα , ξαναχάνει τις εκλογές !!
Συμπέρασμα , ο επόμενος πιθανός πρόεδρος , θα πρέπει να δείξει, έστω και για τα μάτια ,
την πρόθεση , για εξτρεμιστικές αλλαγές , έτσι ώστε να κερδίσει πόντους .
Πραγματικότητα .... είναι πολλά τα συνεργαζόμενα λερωμένα χέρια , και δεν θα μπορέσουν να το καθαρίσουν , εκτός εάν πετάξουν έξω , το 70% των υπαρχόντων βουλευτών τους , και τους βοηθούς αυτών .
Ναι .. περί ΠΑΣΟΚ ο λόγος .