Σελίδα 3 από 89 ΠρώτοΠρώτο 123456781353 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    [B]ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ.........ΚΑΙ

Άν συνεχίσετε όμως νά δηλώνετε πρώτοι μέ Μπριάκους καί Ζωγράφους..........τότε
    πάντα στά κρίσιμα παιχνίδια............ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...........!!!!!!!

Πόσα δύσκολα μάτς δώσατε πέρσυ στό Έλληνικό πρωτάθλημα ,θυμάσαι...???

Δύο μέ τόν Άρη..........ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.......??????????

Δύο μέ τήν ΑΕΚ........ΤΟΝ ΜΠΡΙΑΚΟ καί τόν ΒΑΣΣΑΡΑ.........τούς θυμάσαι....?????????
    Όταν άκύρωσε τό γκόλ τής ΑΕΚ καί ζήταγε συγνώμη άπό τόν Τζόρτζεβιτς...?????????
    Τά πέναλτυ τού Μπριάκου στόν Β' γύρο τά θυμάσαι......

Απο το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός ο Ολυμπιακός κατηγορεί τον Μπριακο ότι ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των παιχτών της ΑΕΚ και τις «βουτιές» του Λεωνίδα Καμπάνταη, ότι κακώς απέβαλε τον Μιχάλ Ζεβλάκοφ και ότι θα έπρεπε να είχε στείλει στα αποδυτήρια τον Μπρούνο Τσιρίλο με δύο κίτρινες.

Ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι ηττήθηκε (1-0) κατηγορώντας τον κ. Ζωγράφο ότι του στέρησε καταφανέστατο πέναλτι.

Για τον Βασσαρα ας γραψουν οι βαζελοι....

σαν βαζελος θα γραψω για τον Γκαγκατση!
    τον πρωην τεχνικο συμβουλο της ΠΑΕ οσφπ που τωρα ειναι προεδρος της ΕΠΟ!

.............απο εμπειροτατες πηγες μεσα απ τους κυκλους της διαιτησιας απλα θα ΞΑΝΑπω οτι εδω και πολλα χρονια, κριτηριο για ενα διαιτητη/εποπτη για να προαχθει στην Α Εθνικη/σουπερλιγκα.........................ειναι να σφυριζει συμφωνα με το κατεστημενο του γκαγκατση/κοκκαλη!!!!!!

ητε το θελετε ητε οχι...............ειναι γεγονος!!!!!!!!!

οσο για την ευρωπαικη πορεια του θρυλου.......................

εφοσον το σκυλι το καλομαθεις και του δινεις ετοιμη τη μπουκια στο στομα...................
    οταν το αμολυσεις να αναζητησει το φαγητο απο μονο του.............θα το πατησει αμαξι!!!

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Καλος ογαυρος σημερα ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Κριμα ομως ρε γαμωτο,τον αδικησε ο διαιτητης
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ!!

ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ.

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΝΑ Η ΚΛΑΨΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΧΩΜΑ Η ΛΑΤΣΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΕΛΟΣ.

ΕΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΕΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλημέρα παιδιά.Καλή πορεία και καλά Χριστούγεννα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ

Aυτοι χωμα.Ενω εσεις ε;Το καλυτερο που μπορουσατε ε;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Τρανοτερο παραδειγμα απο το 3χ3 θελεις ?? Τοτε που "δεν πηγαινατε για πρωταθλημα"
    αχ πως ξεχναει ο γαυρος....

θες ενα παραδειγμα του 4 χ νικη που ειχε μια ομαδα με καποια αλλη που βγηκε πρωταθλητρια πριν λιγα χρονακια?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Aυτοι χωμα.Ενω εσεις ε;Το καλυτερο που μπορουσατε ε;
    αυτο σου λεει ρε.χωμα οι αλλοι χαλιες και εμεις.αποτελεσμα vapona !!!

απλα σου λεει οτι με τετοια διαιτησια και παλι εμεις λεμε να ειμασταν μαγκες να το περναμε και δεν ειμαστε στη κλαψα!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αυτο σου λεει ρε.χωμα οι αλλοι χαλιες και εμεις.αποτελεσμα vapona !!!

απλα σου λεει οτι με τετοια διαιτησια και παλι εμεις λεμε να ειμασταν μαγκες να το περναμε και δεν ειμαστε στη κλαψα!!!

μετά λένε για τον Παναθηναικό για τσούκου-τσουκου μπολ....

τουλάχιστον εμείς πέρναμε κ κανα αποτέλεσμα...
    χτες ο Ολυμπιακός έσπασε καθε ρεκόρ....μετά το 3-6-1 που ειχε παίξει ο θεός Μπάγεβιτς κάποτε στην Λίβερπουλ (τις εποχές που ο Ολυμπιακός έπαιζε επιθετικά... ), χτες κατέβηκε με το τρομερό 4-6-0

και μην μου πει κανεις οτι ο Λουα-Λουα έπαιζε κορυφή.... , παραλίγο να γίνει σεντερ μπακ για να ακουμπήσει το τόπι......

κάποτε μας έλεγαν παιζουμε επιθετικά (βλ. 3-6-1) για αυτό χάνουμε....
    μετά τους έφταιγαν οι διαιτητές στην Ευρώπη...
    μετά τους έφταιγε ο πρόεδρος.....
    χτες κατι άλλο θα έφταιγε αλλα δεν το έχουν εντοπίσει ακόμα.....

απέναντι σε μια ομάδα που ο πιο γνωστός παίχτης ειναι 44 χρονών......και έκανε απόκρουση με τον αγκώνα.....

Υ.Γ. κάποιος να πεις στο Λεμονή οτι εχει δικαίωμα για 3 αλλαγές.... εκτός αν ειναι τόσο υπερπλήρες το τρομερό ροντστερ του Ολυμπιακού που δεν αξίζει το κόπο να κάνεις αλλαγές.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αν ήμασταν αεκακι αυτό θα λέγαμε
    θα κλαιγόμασταν και θα φτιάχναμε παραμύθάκια με το τι μας καναν και οτι εμείς ήμασταν υπερομαδα.αλλά αυτά είναι για τα αεκακια

πάμε σε αληθινή ομάδα τωρα
    ναι ο επόπτης έκανε λάθος αλλά ας προσέχαμε

όπως λέει ο zzr.τοσο άμυνα και ΕΝΤΟΣ έδρας εγώ δεν θυμάμαι ποτε τον ολυμπιακό
    τον βάζελο ναι εμας ΠΟΤΕ

(τον μπάγεβιτς τοτε την χρονιά της Λιβερπούλ τόσο που του σκοτίζαν τα @@ να παίξουν οι "βεντετες" άστον έξω.και αυτά μονο στον ολυμπιακο γίνονται.χτες ομάδα μπάγεβιτς θα είχε ρίξει στανταρ 3 με αυτους τους παίχτες)

είπαμε την αδυναμία του ολυμπιακού φέτος την ξέρουμε.καμία έκπληξη.
    φάνηκε και χθες
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

όπως λέει ο zzr.τοσο άμυνα και ΕΝΤΟΣ έδρας εγώ δεν θυμάμαι ποτε τον ολυμπιακό
    τον βάζελο ναι εμας ΠΟΤΕ

(
    θύμισέ μου φίλε σε ποιο παιχνίδι εντός έδρας έπαιξε ο Παναθηναικός τόσο πίσω....μιλάμε η ζώνη άμυνάς σας ήταν στο πέναλντι, κ οι μέσοι έξω απο την περιοχή και ο καημένος ο Λούα-Λούα κατω απο το κέντρο για να ειναι λίγο κοντά με τους μέσους .....

όσο για τους παίχτες....δύο ειναι ολοι και ολοι που μπορούν να κανουν τη διαφορά....ο Λουα Λουα...σαν περιφερειακός επιθετικός αμα παίζει με φουνταριστό, και ο Γκαλέτι....

απο εκεί και πέρα ποια μεταγραφή σας θα σας βοηθήσει να παίξετε επιθετικά???
    αμυντικά ισως ειστε λίγο πιο μαζεμένοι....αλλά αυτό θατο δούμε σε παιχνίδια που θα χρειαστεί να ανοιχτείτε και οχι να παιζεται ολοι πίσω απο το κέντρο....γιατι και με τον βάζελο έτσι παίξατε....

και οταν πάρουν χαμπάρι το τρικ με την μακρινή διαγώνια μπαλιά - απευθείας απο την άμυνα - προς τον Γκαλέτι, που μένει στη γραμμή για να επωφεληθεί κενό χώρο, τότε θα έχει πεθάνει και ο μοναδικός τρόπος ανάπτυξης που έχετε δουλέψει....

και στο ελληνικό πρωτάθλημα που οι ομάδες δεν θα παίζουν ζώνη στην άμυνα, ωστε να εχει τόσο χώρο ο Γκαλέτι αλλά οι αμυντικοί θα τον έχουν απο κοντά τότε θα υπάρχει επιπλέον πρόβλημα καθώς δεν ειναι γρήγορος....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Νέο μέλος
    Θεωρώ απαράδεκτο να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός ΑΥΤΗ τη Λάτσιο στην έδρα του.
    Κατά τη γνώμη μου η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά στον Λεμονή.
    Αμα δε μπορείς να δείς σε ένα ημίχρονο πως χρειάζεσαι δεύτερο επιθετικό, και άμα δε μπορείς να δείς πως από το 60-65 και μετά οι παίχτες σερνόντουσαν και να κάνεις μια αλλαγή στο κέντρο, (Marco Ne), τότε συγνώμη αλλά τράβα πάλι στη Ξάνθη.

Με δεύετερο επιθετικό στο δεύτερο ημίχρονο θα είχαμε εύκολα 2 γκολ σε αυτή την ομάδα.

Ρε παιδιά έναν αυτοματισμό αυτή η ομάδα δεν έχει?
    Μια κάθετη πάσα... ένα τριγωνάκι, κάτι ρε παιδί μου....Ολο το καλοκαίρι τι κάνανε?

Οπότε μου φαίνεται πως θα δικαιωθούμε όλοι όσοι λεγαμε... με Τάκη που πας?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
    Θεωρώ απαράδεκτο να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός ΑΥΤΗ τη Λάτσιο στην έδρα του.
    Κατά τη γνώμη μου η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά στον Λεμονή.
    Αμα δε μπορείς να δείς σε ένα ημίχρονο πως χρειάζεσαι δεύτερο επιθετικό, και άμα δε μπορείς να δείς πως από το 60-65 και μετά οι παίχτες σερνόντουσαν και να κάνεις μια αλλαγή στο κέντρο, (Marco Ne), τότε συγνώμη αλλά τράβα πάλι στη Ξάνθη.

Με δεύετερο επιθετικό στο δεύτερο ημίχρονο θα είχαμε εύκολα 2 γκολ σε αυτή την ομάδα.

Ρε παιδιά έναν αυτοματισμό αυτή η ομάδα δεν έχει?
    Μια κάθετη πάσα... ένα τριγωνάκι, κάτι ρε παιδί μου....Ολο το καλοκαίρι τι κάνανε?

Οπότε μου φαίνεται πως θα δικαιωθούμε όλοι όσοι λεγαμε... με Τάκη που πας?????
    απλά ηταν χεσμένος οτι αν βγάλει αμυντικό χαφ κ βάλει επιθετικό χαφ θα φάει γκολ...ειδικά οταν δεν εχεις κανένα επιθετικό χαφ κλάσης στον πάγκο....τι να κάνει ο Νε ρε παιδια??ποτε επαιξε μπάλα ???

δεν ειναι τυχαίο οτι οταν τόλμησε κ έβαλε τον Κοβάσεβιτς ο Ολυμπιακός κινδύνευσε σοβαρά να χάσει....
    πολύ απλά γιατί ο Κοβάσεβιτς πήγε χαμένος ελλείψει κεντρικού επιθετικογενούς χαφ και η άμυνα δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με ενα άτομο λιγότερο να μαρκάρει....

εγώ θέλω να μου απαντήσουν οι φίλοι ολυμπιακοί αφού ειναι τόσο πλήρης ομάδα γιατί δεν εχουν ούτε μια εναλλακτική λύση ποιότητας στον πάγκο....

Υ.Γ. για να μην υπερβάλουμε οχι και απαράδεκτο να μην κερδίσει τη Λάτσιο...έχει χάσει απο χειρότερες ομάδες εντός έδρας....
    η Λάτσιο βγήκε C.L. απο το campionato....μην τα ισωπεδώνουμε ολα....μπορείς να μην ειναι ομάδα κλάσης αλλα για να βγεις C.L. από το ιταλικό πρωτάθλημα παει να πεις οτι εισαι το λιγότερο σκληροτράχηλη ομάδα..
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Νέο μέλος
    Ναι φίλε μου... θεωρώ απαράδεκτο να θέλεις να κάνεις κάτι στην Ευρώπη και να μην νικάς εύκολα ομάδα με τέτοια απόδοση στην έδρα σου, όπως και αν λέγεται.

Τι έκανε η Λάτσιο δηλαδή μέχρι το 60-65 που τα παίξανε οι δικοί μας? Σου έδωσε την αίσθηση ομάδας campionato όπως λες?

Και ναι πως να κάνει κάτι ο Kovasevic την ώρα που μπήκε? Ο Lua Lua ήδη είχε κουραστεί και δε μπορούσε να παίξει σαν περιφερειακός όπως πρέπει.

Αν όμως είχες από το 45 (έστω) KOVA φουνταριστό και LUA ξεκούραστο λίγο πιο πίσω έλα πες μου τι θα γινόταν.....

Και ο ΝΕ μπορεί να μην είναι ο παιχταράς αλλά ήταν ξεκούραστος και μαρκάρει, κάτι που χρειαζόταν εκέινη τη στιγμή περισσότερο από τον Πατσατζόγλου ή τον Τοροσίδη π.χ

Σελίδα 3 από 89 ΠρώτοΠρώτο 123456781353 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF