πήρα το ον-οφφακι μου για να κάνω και το "τουριστικό" μου εντούρο (ή travel enduro, πείτε το όπως θέλετε...) κοινώς, να ανακαλύψω τις ομορφιές της χώρας μας (πριν τις κάψουν όλες), οπερ και σημαίνει ορεινοί, δασικοί χωματόδρομοι κλπ κλπ... ή πχ συμμετοχή σε βόλτες όπως το τελευταίο χωμάτινο 10ήμερο του φόρουμ στα άγραφα (που το διάβαζα και λύσσαγα που δεν μπορούσα να είμαι εκεί...)
Και ενώ σιγά σιγά μπαίνει στο πρόγραμμα η παρακολούθηση κάποιου σχετικού σχολείου το οποίο να απευθύνεται σε τέτοιες μοτο (πχ βλ. motoadventures.gr) θα πρέπει να εξοπλιστώ και ανάλογα ...
Ελλείψει εμπειρίας και γνώσεων απο χώμα λοιπόν, απανταχού ταξιδιάριδες-χωματεροί με πείρα, ζητάω τις γνώμες σας και να κάνουμε κουβέντα, τα συν και τα πλην των διαφόρων επιλογών, πως το προτιμάτε και γιατί, αν έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση κλπ κλπ για την παραπάνω χρήση.
Αν κάπου είμαι άκυρος λόγω άγνοιας, διορθώστε με!
ένδυση λοιπόν : η πρώτη μου σκέψη ειναι να κινηθώ προς παντελόνι-jacket τύπου rally, πχ πως ειναι το σετ της bmw ?? ε, κάτι τέτοιο. Αντίστοιχα πχ της revit (μπουφάν cayene, παντελόνι ultimate), φαντάζομαι και άλλες εταιρείες, εδω απλά παραθέτω δυο ονόματα για να πιαστούμε απο κάπου και να ξεκινήσουμε![]()
Αξίζει τα παραπάνω χρήματα αυτή η κατηγορία rally, hi-tech, με πολλαπλές αφαιρούμενες επενδύσεις, τσέπες, εξαερισμούς κλπ κλπ και δε συμμαζεύεται...
ή
να πάμε σε κάτι ποιο λίγο πχ, απλό jacket enduro (πχ acerbis, sinisalo κλπ κλπ) και από μέσα προστασίες, jersey, fleece ή/και ότι άλλο χρειαστεί? (και τι είναι αυτό που μπορεί να χρειασθεί??)