Με το μπαρδό κιόλας αλλά εκεί στα κατσάβραχα που μας πήγες δεν μας φάνηκε και Σίδνευ Μιχαλιό μου !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δεσποινής σου φάνηκε επαρχία η Κρήτη......?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με το μπαρδό κιόλας αλλά εκεί στα κατσάβραχα που μας πήγες δεν μας φάνηκε και Σίδνευ Μιχαλιό μου !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με το μπαρδό κιόλας αλλά εκεί στα κατσάβραχα που μας πήγες δεν μας φάνηκε και Σίδνευ Μιχαλιό μου !
![]()
![]()
![]()
Γιατί μας χάλασε....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε το ξεπεράσαμε :oΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γιατί μας χάλασε....?![]()
μόλις την ξανάδα κερωμένη..
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
Μιχαλη την Κρητη την αγαπω εστω κι αν εχω δει ενα πολυ μικρο κομματι της ... δεν παυει ομως να ειναι επαρχια (για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον...) και οσο να'ναι Α8ηνα δεν ειναι...
Αλλωστε εγω εχω ακομα πολλα πραγματα να κανω εδω και περισσοτερους αν8ρωπους που δεν 8ελω να αφησω ...
Εσεις εκει εχετε τις οικογενειες σας τις δουλειες σας και γενικοτερα η ζωη σας εχει οργανω8ει εκει..
Νομιζω πως κι ο Λεωνιδας στην ιδια κατασταση ειναι και η Α8ηνα αποτελει για αυτον ενα διαλειμμα κι οχι μια παγεια κατασταση ...
![]()
![]()
υγ
Τωρα με αυτα που ειπα 8α συνεχισετε να μου μιλατε ή 8α βγει κανα δικανο απο την ο8ονη???
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μιχαλη την Κρητη την αγαπω εστω κι αν εχω δει ενα πολυ μικρο κομματι της ... δεν παυει ομως να ειναι επαρχια (για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον...) και οσο να'ναι Α8ηνα δεν ειναι...
Αλλωστε εγω εχω ακομα πολλα πραγματα να κανω εδω και περισσοτερους αν8ρωπους που δεν 8ελω να αφησω ...
Εσεις εκει εχετε τις οικογενειες σας τις δουλειες σας και γενικοτερα η ζωη σας εχει οργανω8ει εκει..
Νομιζω πως κι ο Λεωνιδας στην ιδια κατασταση ειναι και η Α8ηνα αποτελει για αυτον ενα διαλειμμα κι οχι μια παγεια κατασταση ...
![]()
![]()
υγ
Τωρα με αυτα που ειπα 8α συνεχισετε να μου μιλατε ή 8α βγει κανα δικανο απο την ο8ονη???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλακίτσα κάναμε βρε![]()
![]()
ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
![]()
ΠΙΟ ΨΗΛΑ !!!!!!![]()
![]()
:rotflmao:
δίκανο δίκανο....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
κατέβηκε απο την Ηπειρο να μας το παίξει πρωτευουσιάνα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
δίκανο δίκανο....!!!
κατέβηκε απο την Ηπειρο να μας το παίξει πρωτευουσιάνα...![]()
![]()
![]()
![]()
1.ΓΡΕΒΕΝΑ! (μην ξεχνιομαστε...)
2.ΕΙΜΑΙ πρωτευουσιανα (εδω γεννη8ηκα εδω μεγαλωσα...:o )
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τέτοιου είδους διλήματα.
Ανήκω στην ευγενή τάξη των αστών, δεν έχω χωριό και πιστεύω ότι η Αθήνα είναι η από τις πιό απάνθρωπες πόλεις στον κόσμο. Και ακούω κάποιον να διερωτάται Μπουρδέλλο ή Κρήτη και πραγματικά απορώ αν θα είχα ποτέ μου προβληματισμό σε μιά τέτοια επιλογή.
Βέβαια όσο μεγαλώνεις και το παραμύθι καριέρα, μεγαλούπολη, βόρεια προάστεια κλπ κλπ πεθαίνει τα βλέπεις κάπως αλλιώς.
Τεσπα.![]()
![]()
![]()
Αει γεια σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Ανήκω στην ευγενή τάξη των αστών, δεν έχω χωριό και πιστεύω ότι η Αθήνα είναι η από τις πιό απάνθρωπες πόλεις στον κόσμο. Και ακούω κάποιον να διερωτάται Μπουρδέλλο ή Κρήτη και πραγματικά απορώ αν θα είχα ποτέ μου προβληματισμό σε μιά τέτοια επιλογή.
Βέβαια όσο μεγαλώνεις και το παραμύθι καριέρα, μεγαλούπολη, βόρεια προάστεια κλπ κλπ πεθαίνει τα βλέπεις κάπως αλλιώς.
Τεσπα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το βασικό ίσως πρόβλημα είναι οι φίλοι / παρέες που έχει δημιουργήσει κάποιος που μένει 8 χρόνια κάπου... βέβαια όταν περνάει ολόκληρη εβδομάδα χωρίς χρόνο ή όρεξη να δεις κανένα το ξανασκέφτεσαι.
Και το άλλο μεγάλο θέμα είναι το επαγγελματικό... πολύ μεγάλη κουβέντα![]()
Ίδωμεν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Τεσπα.![]()
![]()
![]()
Βρε παιδια...αμα σας φαινεται μπουρδ... η οτι αλλο δικαιωμα σας και ολα καλα....
Στην τελικη ο κα8ενας τις επιλογες του κανει...
Επισης ''βλαχους και ''γυφτους'' βρισκεις ΠΑΝΤΟΥ!!! Το 8εμα ειναι να τους αποφευγεις και να μην ανεχεσαι να καταντησεις ετσι...
Εμενα προσωπικα η ζωη στην επαρχια 8α μου αρεσε (και παλι αμφιβολο) μετα τη συνταξη...(εστω με τα μυαλα που κουβαλαω τωρα..)
![]()
Λεωνιδα σορρυ αλλα το 8εμα ''ορεξη'' να κανω πραγματα ειναι και 8εμα χαρακτηρα ... Το να γυρισω σπιτι σκοτωμενη πιο πολυ με βαζει στην τσιτα να ξεφυγω για κανα βολτακι παρα να παραμεινω μεσα .... η εστω τις περισσοτερες φορες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Το βασικό ίσως πρόβλημα είναι οι φίλοι / παρέες που έχει δημιουργήσει κάποιος που μένει 8 χρόνια κάπου... βέβαια όταν περνάει ολόκληρη εβδομάδα χωρίς χρόνο ή όρεξη να δεις κανένα το ξανασκέφτεσαι.
Και το άλλο μεγάλο θέμα είναι το επαγγελματικό... πολύ μεγάλη κουβέντα![]()
Ίδωμεν![]()
α...σου πηρα και το λαδακι που η8ελες...![]()
![]()
έχεις κάνει πάνω από 2-3 ώρες υπερωρία μέσα σε κάποια εβδομάδα εσύ; χλωμό το βλέπωΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
Λεωνιδα σορρυ αλλα το 8εμα ''ορεξη'' να κανω πραγματα ειναι και 8εμα χαρακτηρα ... Το να γυρισω σπιτι σκοτωμενη πιο πολυ με βαζει στην τσιτα να ξεφυγω για κανα βολτακι παρα να παραμεινω μεσα .... η εστω τις περισσοτερες φορες...![]()
δεν είναι θέμα όρεξης μετά από ένα σημείο όταν είσαι 11-12 ώρες στο γραφείο
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
..το 8εμα ''ορεξη'' να κανω πραγματα ειναι και 8εμα χαρακτηρα ...
καβάλα τη μοτο σου και φευγιώ ρε Λεώ, εκμεταλεύσου κάποια χαρακτηριστικά της Αθήνας, όπως πχ το οτι εισαι "κοντά" σε διαδρομές και αντε γεια σας (το "κοντά" έναντι της κρήτης, όπου για να πας ταξίδι και να δεις την άλλη ελλάδα με τη μοτο σου, πρέπει να φας το πλοιο στη μάπα).
δουλειά? καριέρα? τι στα διάλα, όχι αυτοσκοπός, για άλλο λόγο το θέλουμε :
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις