Καλημέρα!
Πώς γίνετε να σταματήσουν να μου έρχονται mail για κάθε πόστ που απαντιέται απ αυτα που έχω γράψει?
ΥΓ: Έχω απενεργοποίηση την υπηρεσία απο την κονσόλα αλλα αυτα συνεχίζουν να έρχονται!![]()
Καλημέρα!
Πώς γίνετε να σταματήσουν να μου έρχονται mail για κάθε πόστ που απαντιέται απ αυτα που έχω γράψει?
ΥΓ: Έχω απενεργοποίηση την υπηρεσία απο την κονσόλα αλλα αυτα συνεχίζουν να έρχονται!![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Στο e-mail που σου έρχετε, κάτω γράφει:
Για να καταργήσετε την συνδρομή σας από αυτή τη συζήτηση, παρακαλούμε πηγαίνετε στην παρακάτω διεύθυνση. Κάνε κλικ εκεί, ή κλίκαρε εκεί που λέει: Για να καταργήσετε την συνδρομή σας από όλες τις συζητήσεις, επισκεφθείτε αυτήν την ιστοσελίδα.
Θένξ!
έτσι το έχω αλλα! ενώ μου ήρθαν κάποιες ειδοποιήσεις! για άλλα πόστ αυτο δε μου ήρθε!![]()
![]()
Τέσπα! μπορεί να έχει φάει κανα κώλυμα η βάση και να φτιάξει!
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!