Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
λοιπον παιδια, το μηχανακι, ειναι καταπληκτικο!!!
πολυ καλυτερο απο αυτο που περιμενα...
αναρτηση πλαισιο & φρενα συνεργαζονται αψογα, μεταξυ τους και κανουν τη βολτα απολαυση....
ειναι βεβαια λιγο μαλακο (για τα γουστα μου τουλαχιστο), αλλα αυτο διορθωνεται ευκολα.
ουτως η αλλως ειναι πληρως ρυθμιζομενο!
στη αττικη μονος μου ειδα μεχρι 242![]()
στην ευθεια της βαρκιζας, (ανεβαινοντας για riba's) εγραψε 204 πραγματικα (gps)
βεβαια, σερφαροντας στο διαδικτυο, επεσα τυχαια πανω σε ενα φορουμ με tiger οπου αναφερονταν διαφορα μικροπροβληματακια....ενα αξονακι στο λεβιε ταχυτητων που χαλαρωνει και θελει σφιξιμο και loctite, πουλ συχνο χαλαρωμα της αλυσιδας σε καποια, το οποιο συνοδευεται απο περιεργους θορυβους, (το εκανε και το δικο μου χθες), ο ψηφιακος μετρητης της βενζινης, που δειχνει οτι θελει, αδυναμα φωτα, και αδυναμο πισω αμορτισερ που ρα παιζει σχετικα ευκολα.... καποια που καιγανε λιγο λαδακι, τουλαχιστο στα πρωτα χιλιομετρα και μεχρι να στρωσει το μοτερ. αυτο βεβαια δεν ειναι ανησυχητικο, καθως ειναι χαρακτηριστικο πολλων μοτερ.
τα περισσοτερα απο τα προβληματα που αναφερθηκαν λυνονται ευκολα....σαν συνολο παντως, η μηχανη ειναι πολυ ευχαριστη, και σου κανει ολα τα χατηρια! τα καταφερνει εντος & εκτος πολεως πολυ καλα, βολευει και τον συνεπιβατη, ειναι και παιχνιδιαρικο
ΚΑΛΗ ΒΟΥΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ runneraaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: