Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Άνοιξε την πόρτα και...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    δεν νομιζω οτι φταιει ο φιλος...

Το σημειο το ξερω απ εξω κι ανακατοτα...αν θες να στριψεις για Πατησιων(δεξια)

δεν εχει νοημα να πας απο αριστερα του ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΥ αυτοκινητου,μην τρελενεστε...

Σταματημενος ηταν,και τα αλαρμ γιατι τα εχει?Μονο για οταν παει στην τουαλετα???
    Οταν αφηνεις πελατη(ΣΤΑΣΗ) αναβεις ΑΛΑΡΜ...

Περαστικα φιλε

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Κάποτε που έδινα για δίπλωμα αυτοκινήτου κόντεψα να κοπώ όταν ο ένας κριτής μου είπε :
    Τέλεια, σταμάτα και κατέβα για να έρθει ο επόμενος.
    Έτσι κι εγώ, έβγαλα φλας, πάρκαρα, έσβησα τη μηχανή, τράβηξα χειρόφρενο, έβαλα ταχύτητα, κοίταξα απο το καθρέφτη αν πλησιάζει κανένας απο μακριά, γύρισα το κεφάλι και κοίταξα αν έρχεται κανείς και άνοιξα τη πόρτα με το αριστερό χέρι.

Έχεις άλλη μια προσπάθεια ακούω απο πίσω, Πάμε απο την αρχή. Ξεκίνα, πάρκαρε και βγές απο το αυτοκίνητο.

Εκεί θυμήθηκα κάτι που μου είχε πεί ο πατέρας μου:
    Όταν βγαίνεις απο το αυτοκίνητο χρησιμοποιείς το αντίθετο χέρι για να ανοίξεις τη πόρτα, έτσι ώστε αναγκαστικά να κοιτάξεις πίσω αν έρχεται κανα μηχανάκι.

Για αυτό φίλε ο ταρίφας την έκανε αν και είχε ζημιά κι ο ίδιος.

ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΑΤ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΓΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΟΜΩΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ 5Χ5 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ TEST RIDE TO V-STROM

Βαση του ΚΟΚ και το μηχανακι θεωρητε οχημα που πρεπει να καταλαμβανει την λωριδα του.....εσυ εκανες ουσιαστικα διηθηση.......απο οπου και να ανοιγε η πορτα,παλι λαθος και αδικο θα ειχες......δηλαδη ετσι φανταζομαι οτι ειναι.....απλα περαστικα και προσοχη την αλλη φορα......

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Άνοιξε την πόρτα και...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vandrielos
    ........................
    Ερώτημα:επειδή τα είχα χαμένα εκείνη τη στιγμή και τον αφησα να φύγει, ποιος έφταιγε?
    .......................

Ολο εικασιες διαβασα...

Το αρθρο 30 του Κ.Ο.Κ. ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ !!! :wacko:

Απαγορευεται ΠΑΝΤΕΛΩΣ το ανοιγμα της πορτας, οταν μπορει να προκληθει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ανεξαρτητα τυχουσων "παρανομιων" των αλλων !!!

Για του λογου το αληθες...

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	porta.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	43,3 KB 
ID:	105134
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μ
    για ανοιξε παλικαρι μου να διαβασεις ποτε ειναι απαραιτητη η χρηση αλαρμ

τα αλαρμ δεν ειναι για σταση στο περιπτερο αλλα οπως λεει κ το ονομα τους ειναι για χργση κινδυνου!!

τωρα εμεις εδω το εχουμε συνδιασει με το "ελα μωρε 5 λεπτα θα κανω δεν χρειαζετε να παρκαρω κανονικα, θα βαλω τα αλαρμ κ ας ειναι στη μεση του δρομου"!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    προσπεραση απο δεξια σε σταματημενο οχημα.
    1.την ωρα που προσπερναει ο φιλος δεν μπορει να δει αν το ταξι εχει αναψει αλαρμ.
    2.τα αλαρμ δηλωνουν κινδυνο στα προπορευομενα οχηματα αλλα και σε αυτους που ειναι ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    3.απαγορευεται να προσπερναμε απο δεξια.

φταιει ο φιλος.

λυπαμαι.

περαστικα....μας.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    ΡΩΤΑΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΑΛΑΡΜ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?
    Λοιπόν φίλε καταρχάς αφού φταίς και εσύ, πιστεύω άστο με δικηγόρους και τέτοια! Μετράει το ότι είσαι καλά!!! Έτσι και αλλιώς η μηχανή δεν έπαθε και κάτι σοβαρό
    Και συνεχίζω...
    Απ`ότι ήξερα, ο κ.ο.κ λέει ότι άν π.χ ο άλλος αφήσει το αυτοκίνητο του στην μέση του δρόμου και φύγει και πας και πέσεις πάνω του μόνος σου, τότε φταίς και εσύ. Φταίει και ο άλλος και τιμωρείται με παράνομη και επικύνδινη στάθμευση κ.τ.λ αλλά φταίς και εσύ επειδή είσαι σε αστικό περιβάλλον με όριο ταχύτητας και ΟΦΕΙΛΕΣ να το τηρείς. Οπότε αν το τηρείς ΔΕΝ πρόκειται να πέσεις πάνω του, αλλά θα σταματήσεις μόλις το δείς. Αν έχω λάθος παιδιά διορθώστε...Άρα στο πιό πάνω εσύ θα φταίς. Έτσι και αλλιώς σε τέτοιες συγκρούσεις πάντα ο πίσω φταίει.

Τώρα για την περίπτωσή σου δεν ξέρω ποιος φταίει περισσότερο (σίγουρα και οι δύο) απλά θα πώ:
    Μην περνάτε ανάμεσα από αμάξια που βρίσκοντε στην τέρμα δεξιά λωρίδα και το πεζοδρόμιο!!! Είναι πολύ επικύνδινο, περισσότερο απ`όσο νομίζετε λόγω του ότι αν πέσεις θα πέσεις ή στο πεζοδόμιο, ή σε κάγκελα στο πεζοδόμιο, ή σε πεζούς ή κάτω από καμιά ρόδα αμαξιού!!
    Chris

προσπεραση απο δεξια σε σταματημενο οχημα.
    1.την ωρα που προσπερναει ο φιλος δεν μπορει να δει αν το ταξι εχει αναψει αλαρμ.
    2.τα αλαρμ δηλωνουν κινδυνο στα προπορευομενα οχηματα αλλα και σε αυτους που ειναι ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    3.απαγορευεται να προσπερναμε απο δεξια.

φταιει ο φιλος.

λυπαμαι.

περαστικα....μας.

Ήταν σταματημένος πολύ ώρα γιατί ήταν κόκκινο το φανάρι και τον είδα από μακρία, επομένως αν είχε αλάρμ θα τα είχα δεί.
    Τεσπα παιδιά,να μην γίνει θέμα αντιπαράθεσης,σίγουρα φταίω εγώ αλλά αν και αυτος ήταν σωστος επαγγελματίας θα είχε αποτραπεί το συμβάν. Γενικότερα αν οι ταρίφες πρόσεχαν λίγο ή μάλλον πολυ περισσότερο θα είχαμε γλυτώσει πάρα πολλά.Στην Αλεξάνδρας δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ είμαι νόμιμα στη λεοφορίδα , τσουπ κόβει δεξιά χωρίς φλας χωρίς προειδοποιήση ο ταρίφας για να πάρει τον πελάτη ο οποίος παρεπιμπτώντος μπαίνει μέχρι τη μέση της λεωφορου. Ασε ο δρόμος στις λεωφοριοδρόμους που από το βάρος των λεωφορείων έχουν κάνει κάτι απίστευτα βαθουλόματα με αποτελεσμα να κάνεις το μηχανάκι Rally Dakar και την προσευχή σου μη φύγεις από την πορεία σου και πέσεις είτε σε κανα αμάξι είτε σε κανά πεζό

........................

φταιει ο φιλος.

λυπαμαι.

περαστικα....μας.

Κανεις Λαθος!

Περαστικα σου!

Το αρθρο 30 ειναι σαφεστατο και ΔΕΝ επιδεχεται ΚΑΜΜΙΑ παρερμηνια... :smilea:

Εχω πληρωθει 3 φορες απ' αυτο το αρθρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Κανεις Λαθος!

Περαστικα σου!

Το αρθρο 30 ειναι σαφεστατο και ΔΕΝ επιδεχεται ΚΑΜΜΙΑ παρερμηνια... :smilea:

Εχω πληρωθει 3 φορες απ' αυτο το αρθρο!
    ΟΚ χρηστο.

περνα απο δεξια με τη μηχανη η κανε διηθηση και γενικα να βρισκεσαι εκει που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και εσυ να δικαιωθεις.

ειναι σα να μου λες οτι κινουμαι στο δρομο μου με 5 χλμ ανω του επιτρεπτου οριου και εσυ μπαινεις στο αντιθετο για προσπεραση τρακαρουμεκαι φταιω εγω.

εγω θα μπορουσα να φαω προστιμο (διοικητικο) για υπερβολικη ταχυτητα αλλα ο υπαιτιος του ατυχηματος εισαι εσυ.

διαβασε τι εστι ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

μολις μιλησα με ειρηνοδικη φιλο (ο οποιος δικαζει τετοιες υποθεσεις).αν δικαζε αυτος στις περιπτωσεις σου μαλον 3 φορες θα ειχες πληρωσει.

Τεσπα παιδιά,να μην γίνει θέμα αντιπαράθεσης
    δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης!!!

κουβεντα κανουμε!!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΑΤ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΓΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΟΜΩΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ 5Χ5 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ TEST RIDE TO V-STROM
    FILE, to oti to logizeis den paei na pei oti einai kala!!!
    pigaine se giatro
    etsi to kana kai go, meston pono, afou to ligizo elega ola ok,
    kai meta apo mia vdomada, eixe ginei toumpano, eixe pristei, kai me talaiporise 2 mines, eno an to xa afisei ap tin proti stigmi tha tan poli poio anodino..

den ksero ti exeis pathei, ego eixa miiko, kakosi eso plagiou
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΟΚ χρηστο.

περνα απο δεξια με τη μηχανη η κανε διηθηση και γενικα να βρισκεσαι εκει που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και εσυ να δικαιωθεις.

ειναι σα να μου λες οτι κινουμαι στο δρομο μου με 5 χλμ ανω του επιτρεπτου οριου και εσυ μπαινεις στο αντιθετο για προσπεραση τρακαρουμεκαι φταιω εγω.

εγω θα μπορουσα να φαω προστιμο (διοικητικο) για υπερβολικη ταχυτητα αλλα ο υπαιτιος του ατυχηματος εισαι εσυ.

διαβασε τι εστι ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

μολις μιλησα με ειρηνοδικη φιλο (ο οποιος δικαζει τετοιες υποθεσεις).αν δικαζε αυτος στις περιπτωσεις σου μαλον 3 φορες θα ειχες πληρωσει.

Το ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ (στην απο δεξια περιπτωση) να εβγαζε μια συνυπαιτιοτητα της ταξης του 30%!!!

Σε εντιθετη περιπτωση ειναι "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Το ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ (στην απο δεξια περιπτωση) να εβγαζε μια συνυπαιτιοτητα της ταξης του 30%!!!

Σε εντιθετη περιπτωση ειναι "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ"...
    στην αντιθετη περιπτωση δεν το συζηταμε !!!!!!!

στην συγκεκριμενη περιπτωση ριξε μια ματια στα:

αρθρο 17 (οριζει καθαρα κυκλοφορια σε στοιχους) παραγραφους 1, 2 (προσεξε το ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!) 80ευρα αν παρατυπισεις,3γ(700 ευρα) και 5.
    αρθρο 21 παραγραφος 1 (80 ευρα)
    αρθρο 25 παραγραφος 1 (100 ευρα)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2013, 08:14
  2. Ξεκλείδωσε την μηχανή, άνοιξε το γκαράζ, και go...
    από Lupo στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2008, 23:43
  3. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας