Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 129

Θέμα: Windsurfing info

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ενα καινουργιο αστερι γεννηθηκε σημερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ενα καινουργιο αστερι γεννηθηκε σημερα.

Ποσα κιλα εισαι και τι σωματοτυπο?Μπορει να σ ενδιαφερει κατι που εχω.Ρωτα με αν θες πληροφοριες γενικως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Ποσα κιλα εισαι και τι σωματοτυπο?Μπορει να σ ενδιαφερει κατι που εχω.Ρωτα με αν θες πληροφοριες γενικως.
    100 κιλα σε 1.83

σανίδα κατω απο 130 λιτρα δεν με σηκωνει μου είπαν...

θα παραμείνω στην ενοικίαση για λίγο , να δώ πώς εξελίσεται η φαση και θα αποφασίσω τύπο σκάφους...

τι έχεις απο εξοπλισμό;

130ltr εισαι οριακα προς τα κατω προτιμησε κατι σε 140-145 freeride που θα σε διευκολυνει να μαθεις βασικα πραγματα,πλαναρισμα,δεστρες,γατζο,καμμια μποτζα και αργοτερα μπορεις να το κρατησεις σαν light wind σκαφος με ενα μεγαλα πανακι 7.5- 8 μ2 για λιγα bft.Μην παρεις λιγα λιτρα με την προοπτικη να το κρατησεις πιο πολυ καιρο γιατι θα σε ξενερωσει (οι πιο πολλοι που εχω δει το surf το παρατανε στο ξεκινημα).Τυπο σκαφους δεν μπορεις να διαλεξεις σιγουρα απο τωρα γιατι δεν ξερεις τι θελεις να κανεις.Πολυ πιθανο να σε παραμυθιασουνε στα μαγαζια,να πουλησουν θελουν,με ορους freestyle,freeride,slalom κλπ απλα δεν ειναι τωρα σαν αρχαριος να μπλεκεις.Προτιμησε καποια παραπανω λιτρα,με καποιο εξτρα πλατος που θα σου δωσουν ασφαλεια να δοκιμασεις πραγματα και να αισθανθεις πιο ασφαλης επανω.Πανι κοιτα για κανα 6αρι που ειναι οτι πρεπει για τα κιλα σου.Μην παρεις σκαφος με καρινα,θα σου ειναι πιο ευκολο για αρχη αλλα τελειωνει πολυ γρηγορα.Απο τα δικα μου δεν νομιζω να σου κανει κατι,το πιο μεγαλο μου ειναι 80λτρ αλλα μπορω να ριξω μια ματια σε κανα γνωστο του χωρου αν θες.Γενικα μην πληρωσεις πολλα για πραγματα που θα τα ταλαιπωρησεις πολυ τωρα.Αυτα οτι αλλο θες ρωτα.
    Και.... ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Αυτα οτι αλλο θες ρωτα.
    se ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες και συμβουλές!

τι ειναι η μποτζα;

το πλαναρισμα ;

οι δεστρες τα θυλακια για τα ποδια;

ο γατζος η ζωνη με τον γαντζο;

τωρα τα freestyle, slalom kai freeride τι διαφορες έχουν;

Να 'σαι καλα φιλε.Μποτζα ειναι η στροφη 180 στο σερφ.Εξαρτωμενη απο το στυλ εχει πολλες παραλλαγες.Συνηθως η πρωτη στροφη που μαθαινεις ειναι το τακ.
    Απλοικα..Οταν εχουμε καταλληλο αερα ας πουμε ενα 5.5 πανι σε ενα 4-5 bft το σκαφος αναπτυσει ταχυτητα επιτρεποντας τον σερφιστα να βαλει τα ποδια στις δεστρες και να κρεμαστει στο απο το γατζο( η ζωνη που βλεπεις να φορανε οι αναβατες η οποια στο προσθιο μερος φερει ενα γατζο) στα γατζοσχοινα τα οποια ειναι δεμενα στη ματσα(απο αυτο κραταμε το ring=αλμπουρο,πανι,ματσα).Η θεση του σωματος το οποιο ειναι πλεον πισω στο σκαφος αναγκαζουν το σκαφος να σηκωσει το μπροστινο μερος,πλωρη ας πουμε,και να αναπτυξει μεγαλυτερη ταχυτητα.Πλεον το μερος του σκαφους που βρισκεται σε επαφη με το νερο ειναι πολυ μικρο,και πισω απο τον συνδεσμο αλμπουρου σανιδας και η ταχυτητα γινεται αποτομα μεγαλη(κατι σαν νιτρο ενα πραγμα!!!) τοτε ξεκιναει το fun!!!
    FREESTYLE που βοηθουν σε φιγουρες λογω σχηματος συνηθως κοντα και φαρδια.
    SLALOM ειναι σκαφη ταχυτητας πιο μακρια και στενα
    FREERIDE συνηθως ειναι σκαφη για συνθηκες απο flat νερο ως λιγο chop.
    WAVE ειναι κυμα.
    Που θες να κανεις εσυ σερφ?

Παρε και κανενα screensaver απο εδω..http://www.dailydose.de/
    Οτι χρειαστεις ρωτα να σου πω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    se ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες και συμβουλές!

τι ειναι η μποτζα;

το πλαναρισμα ;

οι δεστρες τα θυλακια για τα ποδια;

ο γατζος η ζωνη με τον γαντζο;

τωρα τα freestyle, slalom kai freeride τι διαφορες έχουν;

Θα ανεβεις αυριο?

@hotcarver Λουτσα κανει , εσυ?

Γεια σου ρε φιλε.Λαυριο παω εγω στη dow,εσυ λουτσα?

Από kite surfing γνωρίζει κανείς τίποτα?
    ---Dum spiro, spero---

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Από kite surfing γνωρίζει κανείς τίποτα?
    Οτι χαλασανε την παραλια της Λουτσας.

Πλακα κανω, σχετικα ευκολο σε σχεση με το surf,πολυ επικίνδυνο αν δεν εχεις το μυαλο μες στο κεφαλι και πολυ kawla.

6 μαθηματα και εισαι ετοιμος για ιπταμενα κολπα(σχεδον):wacko: .

Σημερα εφυγε ενας τον σηκωσε ο αετος κανα 7 μετρα απο την θαλασσα μετα μπηστηξε στη θαλασσα πηγε να παρει μαζι του ενα surfista τον ξανασηκωσε κανα 5 μετρα και μετα σταματησε.
    Καλο ε?

Δεν πρεπει να ξαναμπηκε.

Δεν ξερω λουτσα, παντως αναβυσσο δεν εχω δει καλους.Λαυριο παλι δεν ερχεται κανενας.

Πλακα κανω, σχετικα ευκολο σε σχεση με το surf,πολυ επικίνδυνο αν δεν εχεις το μυαλο μες στο κεφαλι και πολυ kawla.

Σημερα εφυγε ενας τον σηκωσε ο αετος κανα 7 μετρα απο την θαλασσα μετα μπηστηξε στη θαλασσα πηγε να παρει μαζι του ενα surfista τον ξανασηκωσε κανα 5 μετρα και μετα σταματησε.
    Καλο ε?

Δεν πρεπει να ξαναμπηκε.

Καμιά σχολή ξέρουμε (να λειτουργεί και χειμώνα) ?

Σταύρο άσε το surfing και πάμε για kitesurfing . Εδώ και δύο χρόνια το σκέφτομαι αλλά με παρέα το παίρνεις πιο εύκολα απόφαση. Δεν ξέρω στην πράξη, αλλά μου φαίνεται πιο διασκεδαστικό από το surf και πιο λειτουργικό (πχ.κουβάλημα εξοπλισμού )
    ---Dum spiro, spero---

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Καλο ε?

Δεν πρεπει να ξαναμπηκε.
    Εγω ειδα kitesurfers στην Λευκαδα φετος και μου κρεμασε το σαγονι....

Μαζευονται σε μια παραλια στην εξω πλευρα του λιμανιου και γινεται της πτνς!!

Στο λιγο που ασχοληθηκα στο Inernet βρηκα παντου αναφορες σχετικα με το ποσο επικινδυνο ειναι...

αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν σε παιρνει και σε σηκωνει οποιαδηποτε στιγμη η αν μαλακιες σαν και αυτη: http://www.youtube.com/watch?v=CE_LhbHNg2U (δειτε στο 1 λεπτο...) ειναι θεμα ηλιθιοτητας και κακου χειρισμου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py

Καμιά σχολή ξέρουμε (να λειτουργεί και χειμώνα) ?

Σταύρο άσε το surfing και πάμε για kitesurfing . Εδώ και δύο χρόνια το σκέφτομαι αλλά με παρέα το παίρνεις πιο εύκολα απόφαση. Δεν ξέρω στην πράξη, αλλά μου φαίνεται πιο διασκεδαστικό από το surf και πιο λειτουργικό (πχ.κουβάλημα εξοπλισμού )
    Στα nissakia που αναφερθηκε παραπανω, Ο σταυρος ειχε πει οτι θα ανεβαινε αυριο αμα θες ελα και τα λεμε.

@el_hymador η μαλακια συνηθως γινεται οταν επερεκτιμουμε της δυνατοτητες μας και μπαινουμε σε καιρο που δεν το εχουμε(ακομα και με της μηχανες ισχιει το ιδιο).
    Τωρα αν σε βρει κανα θερμικο ψηλα τοτε εισαι πολυ τυχερος.

Παντως οι καλοι kiteαδες δυσκολα την πατανε.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Xromata Info
    από Suner στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2006, 11:09
  2. Transalp service & info
    από xaris78 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2005, 18:50
  3. Brake lines-info
    από Krokodilos001 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2005, 20:12
  4. Πωλειται Εξοπλισμοσ Windsurf
    από jfk60 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2005, 16:02
  5. LC8 info
    από darkCount στο forum Νέα