Ρε παιδια....
τι να πω....μεγαλο πραγμα!!!
Το δινεις ταλαιπωρημενο και το παραλαμβανεις τζαμι...
Και εξηγουμαι εκτενεστερα...:o
Ειχα απηυδησει απο τον προηγουμενο μαστορα (που στην ουσια ειναι το μαγαζι απο οπου το πηρα) γιατι μου ειχε κανει καποιες χοντρες μαμακιες..![]()
Παρακεντρα τοπο8ετημενος ο πισω τροχος ...
Λαστιχα που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους και ουτε 8ελει...
Ξεχασανε να βιδωσουνε τις βιδες καλα στη πινακιδα με αποτελεσμα να σταματαω στην Αλεξανδρας και να ξηλωνω το λαστιχακι για τα μαλλια μπας και μπορεσω να τη δεσω...
και αλλα τετοια....
Ετσι λοιπον εμπιστευτηκα ενα φιλτατο συμφορουμιτη και πηγαμε στο δικο του μαστορα...
Του λεω: παρ'το...δες το..καβαλα το...σκισ'το...δεν ξερω τι 8α κανεις 8Α ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΟΟΟΛΑ!!!:hypnotize
Ετσι και εγινε...
Ο αν8ρωπος μου ειπε πως ειμαι πολυ τυχερη που ζω ακομα...
Τα λαστιχα ειναι γμσε τα και ποοοολυ μεγαλα..Μου ειπε επιγοντως να τα αλλαξω (να βαλω 150αρια) γιατι το πισω μπορει να μη βρισκει εξατμιση και αλυσιδα....και λασπωτηρα...(οπως παλια...) αλλα συνεχιζει να βρισκει αλυσιδα και γενικως το δικαβαλο μου ειπε να το ξεχασω...
Επισης ''εντυπωσιαστηκε'' με την ''πατεντα'' των προηγουμενων να μου βαλουν την εξατμιση τερμα αριστερα γαι να μη βρισκει το λαστιχο οπως και να μου αφαιρεσουν κομματι απο το λασπωτηρα παλι για να μη βρισκει...
Του ''αρεσε'' πολυ η ιδεα τους να μου βαλουν το συναγερμο καραστριμωγμενο στο τιμονι μπροστα αριστερα ..
Τις αναρτησεις τις εσφιξε γιατι ηταν εντουραδικες και σε κα8ε φρεναρισμα ''προσκυναγα'' κανονικα...
ΤΡΟΜΑΞΕ με τα υγρα φρενων μου που ηταν πιο μαυρα κι απο το αβαταρ μου γιατι δεν ειχαν αλλαχτει ΠΟΤΕ!!!
Μου μαλακωσε τη μανετα του συμπλεκτη (τωρα σωστα το ειπα αυτο??) γιατι ηταν για αυτους που 8ελουν να κανουν ''παπια'' σαν του Σβατζενε'ι'ικερ....
Ε....αυτα αμα 8υμη8ω και τιποτα αλλο 8α σας πω!!
Παντως εχει τελειως αλλη αισ8ηση το μοτο!!!Επιτελους φρεναρω!!!Ρε σεις..υπολογιζα το φρεναρισμα μου και σταματαγα 4 μετρα πιο νωρις λεμε!!!
Για τα λαστιχα εχει απολυτο δικιο γιατι κα8ως γυρναγα πατησα λιιγο παραπανω το πισω λογω παλιας συνη8ειας και ντριφταρα ωραιοτατα ..αρστεραααα....δεξιαααα...αριστερααααα..δεξιααααα..αρισ εραααααα...κι ευ8εια!!![]()
![]()
Σας εχω!!!..χαχαχχαααα!!!!!
Αρα:
8α αλλαξω λαστιχακια....8α αλλαξω και φετρακι *α..ναι και για το φτερακι ειπαμε κατι πραγματακια....8α βαλω κι αυτο το πραγμα που σου δειχνει με ποσα πας ακριβως...
ΚΑΙ 8Α ΕΙΜΑΙ ΣΟΟΥΥΥΥΥΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑΑΑΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()