nai alla 3400 gia kainourgeio einai pollaΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Γιατί το κουράζεται ρε παιδιά ;;
YAMAHA DT125 RE Λέμε!! Δίχρονο , ελαφρύ , μιζάτο και άσπαστο !!
![]()
![]()
nai alla 3400 gia kainourgeio einai pollaΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Γιατί το κουράζεται ρε παιδιά ;;
YAMAHA DT125 RE Λέμε!! Δίχρονο , ελαφρύ , μιζάτο και άσπαστο !!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
den einai bebaia polles
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
nai alla 3400 gia kainourgeio einai polla
μεταχειρο λεμε.....
για να μην σας νοιαζουν και οι πτωσεις...(φτου,φτου μακρια απο μας)...
![]()
![]()
Παίζουν μετάχειρα μοντέλα 04 και μετά γύρω στα 2μιση χιλιάρικα σε καλή κατάσταση .... τώρα αν θες να δώσεις πιο λίγα το ξεχνάς σαν επιλογή και πας σε κανα ΤΤR 250 (το μιζάτο) ....πιό βαρύ μηχανάκι όμως και θέλει και πιό πολύ φροντίδα από τον ιδιοκτήτη του από το δίχρονο...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
nai alla 3400 gia kainourgeio einai polla
Ναι, αλλάζοντας το μήκος στα 2 κάτω λαμάκια του μοχλικού (και αυτό ίσως γίνεται και σε άλλα μηχανάκια με μοχλικό ανάλογα με το design).Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
αν αγοραστει κανα wr200 υπαρχει τροπος να χαμηλωσει?????
Πριν 15 (και βάλε) χρόνια που είχε παρουσιαστεί το WR, κάποια αμερικάνικη εταιρεία είχε κιτάκι χαμηλώματος, τώρα αμφιβάλλω εάν μπορείς να το βρεις.
Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον Άκη για DT125 με μόνη επιφύλαξη το σιδερένιο τεπόζιτο.
You BETA believe...
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Το Serrow???..![]()
Καραφ8ηνο
Καραπανευκολο
Καρααξιοπιστο
Κοντο....
ε??ε???
![]()
Πες τα ρε φίλε , μην τρελαθούμε . το έχω δει σε αγώνες σε εντουρο , σκραμπλ , σε όλα τα εδάφη να μαμαει .Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μια βολτα στο βουνο θελει να κανει η κοπελα.......
Οτιδηποτε ψηλο της παρεις θα γκρεμοτσακιζετε καθε φορα που θα παταει φρενο....
Ουτε ντριφταρισματα , ουτε αλματα ... ουτε περασματα απο χασιματα με 80+ θελει να κανει....![]()
Serrow.. Να το εβλεπες στο εντουρο Σπερχειαδας πριν καποια χρονια να το κοιταμε σαν ηλιθιοι που μας περναγε στα ανηφορικα, και εμεις με τα κολημενα καθαροαιμα να βριζουμε....
Μια χαρα το βρισκω σαν ιδεα ....
![]()
και η γνωστή Μ … παλιά αγωνιζόμενη μόνο περιορισμένη δεν ένιωθε .
όταν διάβασα τον τίτλο αμέσως αυτό σκέφτηκα . εγγύηση
ξέρω και δυο άλλες κοπέλες ( την μια κάπως καλύτερα) που το είχαν , και μάλιστα το είχαν λιώσει στα ταξίδια .
(Κυριακή θα είμαι Λαμία)
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Υamaha tricker 250
Ο Δρ. Δρακατώρ!
Δεν πίνω γιατί οδηγώ!
Αν και το DT125 είναι πάρα πολύ καλό μηχανάκι
Πιστεύω και εγώ ότι το serrow είναι η καλύτερη λύση για την κοπέλα
ayto sti thewria einai TELEIO...alla sth praksi as to parei o sarakakis na to balei sto pop@$li tou 5300 fores...oso kai i timi touΑρχικά δημιουργήθηκε από blasen
Για δες και αυτο.
loooooooooool ωραιος Νικο!
Εγω σου προτεινω να ψαξεις για ενα KTMακι 125 η ενα Husqvarna 125 (οχι καινουριο,4-5ετιας που ειναι φθηνοτερα) γιατι ειναι ελαφρυ και ευκολο μηχανακι για χωμα.
Φιλε μου η δικη μου προταση ειναι αυτη...
...αλλα κολπα!
![]()
Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Gas Gas, μπορείτε να βρείτε στην Ελληνική αντιπροσωπία:
eXTra Products
Αντιπροσωπίες – Εισαγωγές, Καλλιρόης 39,
117 43, Ν. Κόσμος, Αθήνα
Τηλ. 210..., Fax. 210 9220446
Email: extramot@otenet.gr.
![]()
"If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....
Θα ημουνα και εγω ....Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
+1
(Κυριακή θα είμαι Λαμία)
![]()
Αλλα δυστυχως οι δουλειες μου αυτη την χρονια με εχουν πιασει απο το λαιμο ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ λέω να τις δώσεις το Bergo και να ησυχάσεις! (μια και καλή!)![]()
Ρε τι πάθαμε αύριο!![]()
Λοιπον πάρε KLX250 Super Takoun πολύ το καθυστερείς :rotflmao:
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
χμμμ και ένα μήνα που οδηγάω τώρα νόμιζα ότι έφταιγα εγώ που ζοριζόμουν τόσο με το mtx όταν με έκοβαν στις ανηφόρες.. τώρα νιώθω κάπως καλύτερα.. :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα του δώσει ηρεμιστικά πιο πριν...![]()
Ρε, ότι θέλουμε λέμε ...???![]()
Τα μόνα "νεύρα" που έχουν τα προαναφερθέντα μηχανάκια είναι αυτά που εμφανίζει ο οδηγός τους όταν τον κόψεις σε απότομη ανηφόρα ...!!!![]()