36926
taxydromos![]()
![]()
36926
taxydromos![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Έλα ρε , με πρόλαβες . τα πνεύματα συναντιούνταιΑρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
done motherfuckers.
36925.
μπουουουουου
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Ρε παιδιά όλο petitions υπογράφουμε,θα βγει τίποτα καλό τουλάχιστον;
Fortis Fortuna Adiuvat
+1 και εγώ αν και θα μας γράψουν κανονικότατα.Αμα δεν σταματήσει ο γείτονας να καλύπτει το γείτονα που κόβει και καταπατά το δάσος ,δηλαδή αν δεν γίνει κοινός συνειρμός η προστασία της φύσης τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Εδώ τους έκανα καταγγελία στη Περιφέρεια Αττικής για επιχωματώσης ρεμάτων στη Μεταμόρφωση Λυκόβρυση το 2003 , το 2004 , το 2005 , 2006 , 2007 και μόλις εχθές έλαβα απάντηση με την οποία τώρα ζητούν από τους Δημάρχους να τους κοινοποιήσουν στοιχεία διότι από έλεγχο που έκαναν δεν βρήκαν να έχουν κάποιο έργο δώσει εντολή να ξεκινήσει στις περιοχές αυτές εντούτοις οι παρανομίες συνεχίζονται .Δεν θα το αφήσω απλά θα πρέπει να κάνω μια συρραφή όλων των αιτήσεων και απαντήσεων με φωτογραφίες και άλλα στοιχεία και θα τα στείλω εγώ στη Νομαρχία...
38232 and counting . . .
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support
38688
Προχωραμε μονοι μας @αμω την Ελλαδα μου?Και τους ψηφισαμε παλι?Καλοι :a31: ειμαστε.(Ναι γκρινιαζω το ξερω αλλα μεγαλωνω 2 παιδια στο τσιμεντο γι'αυτο τα παιρνω).
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
39338 Signatures Total
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
39918....!!!
άντε να δούμε......
.....you may say i'm a dreamer......
....but i'm not the only one....
....i hope some day you'll join us...
....and the world will live as one....
Παιδια...μιλαγα χτες με ενα φιλο και ειπε οτι προτα8ηκε να προστατευονται ΜΟΝΟ οι ε8νικοι δρυμοι που ειναι το 2% ΜΟΝΟ του ελληνικου δασους ....
Δηλ ΟΟΟΟΛΟ το υπολοιπο 8α παει για ''εκμεταλλευση''!!!!!
ΕΕΕΕ???????????????
ΙΣΧΥΕΙ???????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
40744 Signatures Total![]()