Σελίδα 11 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
    τόσους πολλούς καραγκιόζηδες μαζεμένους σε συζήτηση πρώτη φορά βλέπω.

Κάθομαι και διαβάζω 3 σελίδες και ο καθένας λέει τον πόνο του.

Αντί να λέτε πάλι καλά που όλες οι ομάδες πήραν νίκη, κοιτάτε τι έκανε ο Ολυμπιακός. Μα τόσο κόμπλεξ επιτέλους.

Ο Άρης έπαιζε με μία από της καλύτερες ομάδες της Ισπανίας και της τον "σφύριξε".

Η Λάρισα "έδωσε ρέστα" και κέρδισε μια από της μεγάλες δυνάμης της Αγγλίας.

Ο Πανιώνιος με την ομαδάρα που έχει (το έδειξε και με τον γαύρο και με τον βάζελο) κέρδισε εκτός έδρας 2-0.

Η ΑΕΚ έκανε απλά αυτό που όφειλε να κάνει και να κερδίσει μια πολύ κατώτερή της ομάδα.

Ο ΠΑΟ έπαιζε με την χειρότερη από τις χθεσινές αντιπάλους των ελληνικών ομάδων και του "βγήκε η ψυχή" (και ο κώλος) για να κερδίσει αλλά κέρδισε.

Και μιας και είμαι γαύρος ας πάμε στα του Ολυμπιακού.

Παίρνω το πρωτάθλημα 10 χρόνια τώρα όχι γιατί έχω την υπερομάδα αλλά γιατί έχω καλύτερη ομάδα από εσάς.

Όσα λεφτά "σκάω" κάθε χρόνο για μεταγραφές δεν τα "σκάνε" όλες οι υπόλοιπες ομάδες της "Λίγκας" μαζί.

Η Λάτσιο που παίξαμε εμείς δεν παύει να είναι Λάτσιο, όπως και η Σαραγόσα δεν παύει να είναι Σαραγόσα.Μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε ομάδες "φωτοβολίδες" για ένα χρόνο.

Και προσπαθήστε τουλάχιστον αφού φέρετε γνώμη να είστε όσο γίνεται αντικειμενικοί. Τι θα λέγαμε σήμερα αν το οφσάιντ σφυριζόταν (δεν ήταν δα και 10 πόντοι...2 μέτρα ήταν και).

Και όσων αφορά το ποιοι βάζουν φωτιές στον Θρύλο σας παραπέμπω στις σημερινές φυλλάδες

http://www.sport-fm.gr/press.jsp
    καλα χαλαρωσε λιγο ρε μαστορα μη μας δείρεις κιολας ε?

εσυ τωρα τι ήρθες να κανεις το χαιτζαβάτη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    το οφσάιντ στο γκολ του Ολυμπιακού εννοείς???
    θα χάνατε.....

προφανώς λόγω απειρίας δεν βλέπεις ότι καλύπτεται ο Γκαλέτι από παίχτη στην άλλη πλευρά του γηπέδου
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

και καραγκιόζης ειναι αυτος που κανει το κόσμο να γελαέι φιλε..

σαν τον ολυμπιακο στην ευρωπη ενα πραμα καταλαβες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

.
    ...δύσκολες μέρες για Ολυμπιακούς.....
    3 μιλάνε όλοι και όλοι μην τους διώχνεις , θα πεθάνει το thread
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αν αυτό το συμπέρασμα εβγαλές από αυτά που έγραψα τι να σου πω

τσάμπα χρόνο έχασες να το διαβάσεις

Υ.Γ. όπως και εσύ γράφεις και εδώ και σε άλλα θέματα ότι παπαριά θέλεις έτσι θα γράφω και εγώ τις δικές μου παπαριές
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Παίρνω το πρωτάθλημα 10 χρόνια τώρα όχι γιατί έχω την υπερομάδα αλλά γιατί έχω καλύτερη ομάδα από εσάς.

Αυτό,σίγουρα. χαχαχαχαχαχαχαχαααχχχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τρομερές οι ειδήσεις στα πρωτοσέλιδα του πρωταθλητή και του φωτός,όπου μάς παρέπεμψες.Νά'σαι καλά,γελάσαμε πάλι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτό,σίγουρα. χαχαχαχαχαχαχαχαααχχχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τρομερές οι ειδήσεις στα πρωτοσέλιδα του πρωταθλητή και του φωτός,όπου μάς παρέπεμψες.Νά'σαι καλά,γελάσαμε πάλι.
    Βαγγέλη μην κοιτάς τις δικές μας λογικό είναι να γράφουν αυτά που γράφουν

ρίξε μια ματιά στις άλλες στα "ψιλά" γράμματα
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ma einai sovara leme ayta poy diavazo?

Mpravo eipame ston OSFP gia toys vathmous pou efere... alla mexri ekei.

An den allaksete proponiti (apo tin proti mera to leme), parolo pou exei kalo iliko o OSFP gia fetos, poreia den vlepete.

Akou 4-5-1 kai exeis Kovacevic - Konstantinou ston pagko!!!
    Ego tha valo goal? Pos na paikseis xoris vari for stin perioxi?

Episis ... poios kaneis paixnidi sto kentro? Otan ta elega , oi filoi kokkinoi moy elegan gia Torosidi, Stoltidi , Nounies (giati den epaikse?)...
    Poios alitheia mporei na kanei paixnidi ston aksona? O Lendesma einai amintiko half kai oxi paiktis pou dimioyrgei!

O Djordjevic einai kourasmenos (LOGIKOTATO!) kai an meinei ekso o Galetti mono me sentres kaminades sas vlepo na diente mpala mprosta.

Mpravo loipon gia to paixnidi me Latsio... alla gia na eimai eilikrinis , provlepo poli diskola vradia gia esas akoma kai me Ari-Larissa poy erxontai stin sinexeia.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

αν αυτό το συμπέρασμα εβγαλές από αυτά που έγραψα τι να σου πω

τσάμπα χρόνο έχασες να το διαβάσεις

Υ.Γ. όπως και εσύ γράφεις και εδώ και σε άλλα θέματα ότι παπαριά θέλεις έτσι θα γράφω και εγώ τις δικές μου παπαριές
    εγω καταλαβα οτι ειμαστε καραγκιοζηδες γιατι γραψαμε οτι πιστευουμε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ma einai sovara leme ayta poy diavazo?

Mpravo eipame ston OSFP gia toys vathmous pou efere... alla mexri ekei.

An den allaksete proponiti (apo tin proti mera to leme), parolo pou exei kalo iliko o OSFP gia fetos, poreia den vlepete.

Akou 4-5-1 kai exeis Kovacevic - Konstantinou ston pagko!!!
    Ego tha valo goal? Pos na paikseis xoris vari for stin perioxi?

Episis ... poios kaneis paixnidi sto kentro? Otan ta elega , oi filoi kokkinoi moy elegan gia Torosidi, Stoltidi , Nounies (giati den epaikse?)...
    Poios alitheia mporei na kanei paixnidi ston aksona? O Lendesma einai amintiko half kai oxi paiktis pou dimioyrgei!

O Djordjevic einai kourasmenos (LOGIKOTATO!) kai an meinei ekso o Galetti mono me sentres kaminades sas vlepo na diente mpala mprosta.

Mpravo loipon gia to paixnidi me Latsio... alla gia na eimai eilikrinis , provlepo poli diskola vradia gia esas akoma kai me Ari-Larissa poy erxontai stin sinexeia.

Gandalf
    μιλάς πολύ σωστά...

απλά σου λέω το εξής

σε τι θέση θα ήταν τώρα ο Σερ Τάκης αν έχανε το ματς

για αυτό και το 4-5-1

και πέρυσι πήγαμε να παίξουμε επιθετικά και τι έγινε

βάζαμε 2 γκολ και τρώγαμε 4
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

εγω καταλαβα οτι ειμαστε καραγκιοζηδες γιατι γραψαμε οτι πιστευουμε..
    δε θα σου πω εγώ αν είσαι καραγκιόζης (από τη στιγμή που δε σε ξέρω... νομίζω )

είπα ότι είναι καραγκίοζηδες και το εννοώ αυτοί που αντί να λένε μπράβο στις ομάδες που καρδίσανε κοιτάνε τι έκανε ο γαύρος με τη Λάτσιο.

Αυτό δεν είναι άποψη φιλάθλου αλλά κομπλεξικού
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Βαγγέλη μην κοιτάς τις δικές μας λογικό είναι να γράφουν αυτά που γράφουν

ρίξε μια ματιά στις άλλες στα "ψιλά" γράμματα
    Την έριξα τη ματιά και δεν είδα κάποιοα εφημερίδα που να "βάζει φωτιές στο θρύλο".
    Μόνο ΄το ντέρμπι είχε το οπαδίστικο πειραγματάκι για τον Ολυμπιακό.Ή εννοείς κάτι άλλο;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    δε θα σου πω εγώ αν είσαι καραγκιόζης (από τη στιγμή που δε σε ξέρω... νομίζω )

είπα ότι είναι καραγκίοζηδες και το εννοώ αυτοί που αντί να λένε μπράβο στις ομάδες που καρδίσανε κοιτάνε τι έκανε ο γαύρος με τη Λάτσιο.

Αυτό δεν είναι άποψη φιλάθλου αλλά κομπλεξικού
    προφανώς τότε εννοείς του Ολυμπιακούς που αντί να λένε μπράβο στις ομάδες , λένε μ@λ@κιες για τη δυναμικότητά των αντιπάλων τους.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    γαυρος είμαι στα @@ μου
    αλλά αν εσένα σου άρεσε ο χτεσινός παναθηναικός τότε φίλε πέσατε πολύ χαμηλά.φανταζομαι ότι θα συμμερίζεσαι και τις φυλλάδες σας περι Λιονταριων και αθλων ε?
    δεν χρειάζεται να γράψω τιποτε άλλο φαντάζομαι. (σε παραπέμπω σε δικο σου στον el_hymador που συμφωνω μαζί του,και για σας και για μας.για τις εμφανίσεις μιλάμε όχι για αποτελέσματα)

Για μενα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ηταν ο Παναθηναικος!
    επαιζε με 1 καφενειο που προπερσι πεταξε 5 στην Σελτικ, και αφησε την Πορτο πισω του στο Τσαμπιονς Λιγκ νικοντας την μεσα στην πορτογαλια!
    φετος η αρτμεντια (πλην 3/4 μονο παικτων) ειναι η ιδια ομαδα!

Στον αγωνα το χτεσινο, οπως ειπε και ο zzr2005, δειξαμε ποιος ειναι το αφεντικο κυριαρχοντας στο κεντρο, παιζοντας μονοτερμα για 90 λεπτα και νικησαμε 2-1...........
    τι παραπανω να θελω δηλαδη???

-εστω και με το βυντρα να παιζει στην ομαδα...........(εχει φυσικα προσοντα, αλλα ειναι χαζος και αμπαλλος)
    -εστω και με το νιλσον αριστερο μπακ, που δεν μπορει...........
    -με το μαλακα το Τζιολη να ψαχνει να σουταρει αντι να βγαλει ασιστ.........(θα επιστρεψουν οι τραυματιες και λογικα θα φαει παγκο).
    -τον καραγκουνη να κανει του κεφαλιου του..............με κανα δυο γκαζια ομως θα περιοριστει η παρορμητικοτητα.
    -τον ενντογιε στον παγκο................θα τελειωσει ομως το ραματζανι
    -το σαριεγκι 100% ετοιμο αλλα να μενει στον παγκο...........ελπιζω γιατι δεν εδεσε ακομα με τους συμαικτες του, και οχι γιατι ο Πεσειρο θελει να αβανταρει τον ενακαχιρε.

ολα αυτα ομως δειχνουν οτι η ομαδα με την προσθηκη των απουσιων.............θα εξαλειφθουν!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Την έριξα τη ματιά και δεν είδα κάποιοα εφημερίδα που να "βάζει φωτιές στο θρύλο".
    Μόνο ΄το ντέρμπι είχε το οπαδίστικο πειραγματάκι για τον Ολυμπιακό.Ή εννοείς κάτι άλλο;
    δες εξώφυλλο στην ΓΑΤΑ και διάβασε δεξιά στο μέσο την Πράσινη
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Σελίδα 11 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF