Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 84

Θέμα: Από παπί σε fazer 600

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Συμφωνούμε οτι δεν διαφωνούμε πολύ, πάνω κάτω άποψή μου οτι ο καθένας μπορεί να πάρει οτι θέλει και με σύνεση να οδηγήσει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και άποψή σου είναι οτι καλό είναι να υπάρχει "προυπηρεσία" για μεγαλύτερη ασφάλεια.
    Το κατηγορώ μπορείς να το βάλεις και εντός εισαγωγικών. Σίγουρα όσα λέγονται είναι για ενημέρωση των ενδιαφερομένων μιας και εμείς για την πάρτη μας οτι ήταν να κάνουμε το κάναμε .

Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Συμφωνούμε οτι δεν διαφωνούμε πολύ, πάνω κάτω άποψή μου οτι ο καθένας μπορεί να πάρει οτι θέλει και με σύνεση να οδηγήσει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και άποψή σου είναι οτι καλό είναι να υπάρχει "προυπηρεσία" για μεγαλύτερη ασφάλεια.
    Το κατηγορώ μπορείς να το βάλεις και εντός εισαγωγικών. Σίγουρα όσα λέγονται είναι για ενημέρωση των ενδιαφερομένων μιας και εμείς για την πάρτη μας οτι ήταν να κάνουμε το κάναμε .

Chris

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    γιατί το Ζ είναι ένα πολύ όμορφο μηχανάκι γυμνό, δυνατό σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ταιριάζει πολύ ωραία έξω από την καφετέρια. γιαυτό και το προτιμούν οι εφφετζίδες κάνγκουρες που δεν τους θεωρώ μοτοσυκλετιστές.

δεν θέλω να προσβάλλω τους κατόχους Ζ, μόνο μια μερίδα αγοραστών του, που όλοι κατακρίνουμε.
    κανε μια βολτα στα μεγαρα σε κανα track day και δες ποσα Ζ θα δεις μεσα στη πιστα ...και μετα συγκρινε τον αριθμο τους με τα υπολοιπα "γυμνα" που θα δεις.... μονο αυτο και τελος....

αμα δε ξερετε να μη μιλατε.+_

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    κανε μια βολτα στα μεγαρα σε κανα track day και δες ποσα Ζ θα δεις μεσα στη πιστα ...και μετα συγκρινε τον αριθμο τους με τα υπολοιπα "γυμνα" που θα δεις.... μονο αυτο και τελος....

Ο dimokritos ξέρει πολύ καλά τί λέει και μιλά για μια μερίδα κατόχων του Ζ και όχι όλους! Αυτό που λές εσύ μπορεί να είναι σωστό αλλά δεν αναιρεί αυτά που είπαμε εμείς...
    Αφού τα βλέπουμε όλη μέρα μπροστά μας ρε φίλε!
    Chris

ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....

ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ FX125 ΚΑΙ ΠΗΡΑ FAZER 600'02 ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΑΠΙ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Ο dimokritos ξέρει πολύ καλά τί λέει και μιλά για μια μερίδα κατόχων του Ζ και όχι όλους! Αυτό που λές εσύ μπορεί να είναι σωστό αλλά δεν αναιρεί αυτά που είπαμε εμείς...
    Αφού τα βλέπουμε όλη μέρα μπροστά μας ρε φίλε!
    δηλ ο dimokritos ειδε 3 καγκουρες τη γειτονια του και εβγαλε το θεικο συμπερασμα αυτο? γιατι αν ερθει σε καποια απο τις βολτες του kawasaki-bikers.gr (αμα θες ελα τη Κυριακη στο γυρο της Ευβοιας που εχουμε οργανωσει) και δει ~20 αναβατες με Ζ750+1000 να ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ καλου οδηγου, τι συμπερασμα θα βγαλει??????????????

δηλ ο dimokritos ειδε 3 καγκουρες τη γειτονια του και εβγαλε το θεικο συμπερασμα αυτο? γιατι αν ερθει σε καποια απο τις βολτες του kawasaki-bikers.gr (αμα θες ελα τη Κυριακη στο γυρο της Ευβοιας που εχουμε οργανωσει) και δει ~20 αναβατες με Ζ750+1000 να ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ καλου οδηγου, τι συμπερασμα θα βγαλει??????????????
    Κοίτα δεν στηρίζομαι σε αυτά που λέει ο dimokritos αλλά σε αυτά που βλέπω εγώ! Κάγκουρες υπάρχουν με όλων των ειδών μηχανάκια. Οι μεγάλη πλειοψηφία είναι με γυμνά street. Πάρα πολλοί από αυτούς που βλέπω ΕΓΩ είναι με Z 750. Αυτό πρόσεξα.
    Και η εξήγηση που έδωσε ο dimokritos ότι δηλαδή επειδή είναι πολύ όμορφο μηχανάκι (όχι τόσο για μένα αλλά γενικότερα είναι...) και δυνατό, το προτιμούν οι τύποι των καφετεριών και αυτοί που απλά είναι για μόστρα και πήγαινε έλα από καφέ σε καφέ πιστεύω ισχύει.
    Εσύ μπορεί να έχεις άλλη γνώμη, εγώ αυτό βλέπω...

Πίστεψε με χαίρομαι που ακούω για αναβατες με Ζ750+1000 (και γενικότερα)να ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ καλου οδηγου. Αυτό τους τιμά...

Και για να μην με πάρεις για προκατηλημένο ή κάτι, έχω δεί παλικάρι με Ζ750 (ένα και μόνο ένα) με φούλ εξοπλισμό και ήταν άψογος...

Chris

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos

ρε παιδιά ο dimokritos να μην απαντήσει??

ρε idi, γιατί αρπάζεσαι? όπως είπα δεν θέλω να προσβάλλω αυτούς που έχουν Ζ και ούτε αμφισβητώ της ικανότητες και της μοτοσυκλετιστικής παιδέιας όλων. για μια μικρή μερίδα λέω την κάφρων λέω που προτιμούν το Ζ για τους λόγους που ανέφερα.

και στο κάτω κάτω δεν μπορείς να ξέρεις στη "γειτονία" μου τι έχω δεί και τι όχι.

Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Κοίτα δεν στηρίζομαι σε αυτά που λέει ο dimokritos αλλά σε αυτά που βλέπω εγώ! Κάγκουρες υπάρχουν με όλων των ειδών μηχανάκια. Οι μεγάλη πλειοψηφία είναι με γυμνά street. Πάρα πολλοί από αυτούς που βλέπω ΕΓΩ είναι με Z 750. Αυτό πρόσεξα.
    Και η εξήγηση που έδωσε ο dimokritos ότι δηλαδή επειδή είναι πολύ όμορφο μηχανάκι (όχι τόσο για μένα αλλά γενικότερα είναι...) και δυνατό, το προτιμούν οι τύποι των καφετεριών και αυτοί που απλά είναι για μόστρα και πήγαινε έλα από καφέ σε καφέ πιστεύω ισχύει.
    Εσύ μπορεί να έχεις άλλη γνώμη, εγώ αυτό βλέπω...

Πίστεψε με χαίρομαι που ακούω για αναβατες με Ζ750+1000 (και γενικότερα)να ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ καλου οδηγου. Αυτό τους τιμά...

Και για να μην με πάρεις για προκατηλημένο ή κάτι, έχω δεί παλικάρι με Ζ750 (ένα και μόνο ένα) με φούλ εξοπλισμό και ήταν άψογος...

φίλε μου δε χρειάζεται να το ψηρίζουμε άλλο. αυτό που είχαμε να πούμε και οι 2, το είπαμε. απο κεί και πέρα επαναλαμβανόμαστε.

φιλε μου δεν το ειπα για να μαλώσουμε, απλα με ενοχλεί αυτος ο τσουβαλιασμος ολων των Ζεταδων...

Ευπρόσδεκτοι και οι δυο σας (και ολοι οι μοτοσυκλετιστές) στις βολτες μας να γνωριστούμε απο κοντα ...ισως αλλάξετε γνωμη για μας τα "καγκουρια με τα Ζ"

φιλε μου δεν το ειπα για να μαλώσουμε, απλα με ενοχλεί αυτος ο τσουβαλιασμος ολων των Ζεταδων...

Ευπρόσδεκτοι και οι δυο σας (και ολοι οι μοτοσυκλετιστές) στις βολτες μας να γνωριστούμε απο κοντα ...ισως αλλάξετε γνωμη για μας τα "καγκουρια με τα Ζ"
    αν είναι δυνατόν να θέλει κάποιος απο μας να μαλώνει χωρίς ουσιαστική αιτία.

αυτό ακριβώς παλεύω να πώ τόση ώρα, ότι κανείς δεν τσουβαλιάζει τους Ζαδες, ούτε τους θεωρούμε καγκούρια. αλίμονο αν κρίναμε τον καθένα από αυτό που οδηγεί . τα καγκούρια κατακρίνουμε που η μαμά kawasaki τους έδωσε λόγο να προτιμήσουν σε κάποιο βαθμό το Ζ από άλλα γυμνα.

ΥΓ α ρε cartman τι φωτιές έβαλες.. (έχεις ωραίο όμως μηχανάκι και δε πειράζει..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos

ΥΓ α ρε cartman τι φωτιές έβαλες.. (έχεις ωραίο όμως μηχανάκι και δε πειράζει..)
    Θένκσ μαν!!

Ναι ναι όντως δεν ήταν επί του παρόντος!!!

Κάγκουρες δυστυχώς υπάρχουν άπειροι με αμάξια ποδήλατα μηχανές πατίνια πεζοί ό,τι θές. Είναι απλά θέμα παιδείας και όχι του τί οδηγεί ο καθένας.

Ελπίζω να σε δώ ρε IDI σε καμιά βόλτα να τα πούμε και από κοντά, αν και είμαι νέος εγώ και δεν ξέρω αν μπορώ να ακολουθήσω τα Ζ...

Chris

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Θένκσ μαν!!

Ναι ναι όντως δεν ήταν επί του παρόντος!!!

Κάγκουρες δυστυχώς υπάρχουν άπειροι με αμάξια ποδήλατα μηχανές πατίνια πεζοί ό,τι θές. Είναι απλά θέμα παιδείας και όχι του τί οδηγεί ο καθένας.

Ελπίζω να σε δώ ρε IDI σε καμιά βόλτα να τα πούμε και από κοντά, αν και είμαι νέος εγώ και δεν ξέρω αν μπορώ να ακολουθήσω τα Ζ...

κυριακη πρωι 9.30 στα δευτερα διοδια προς χαλκιδα θα δεις πολλα z.ο προορισμος ειναι αγιος και μετα αιδηψο.σε περιμενουμε.ο idi ειναι ενας με z1000 με παρα πολλα αξεσουαρ και χωρις τριχα στο κεφαλι του.συνηθως μαζι του φοραει την evi :rotflmao: :rotflmao: οποτε θα τους γνωρισεις.
    τραβα να τους μιλησεις και αν σου πει καλημερα τοτε σε συμπαθησε :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    κυριακη πρωι 9.30 στα δευτερα διοδια προς χαλκιδα θα δεις πολλα z.ο προορισμος ειναι αγιος και μετα αιδηψο.σε περιμενουμε.ο idi ειναι ενας με z1000 με παρα πολλα αξεσουαρ και χωρις τριχα στο κεφαλι του.συνηθως μαζι του φοραει την evi :rotflmao: :rotflmao: οποτε θα τους γνωρισεις.
    τραβα να τους μιλησεις και αν σου πει καλημερα τοτε σε συμπαθησε :rotflmao: :rotflmao:
    Ευχαριστώ για την πρόσκληση παιδιά αλλά από Πάτρα που μένω δύσκολο να έρθω και όπως είπα είμαι και νέος...σκέψου ότι ταξίδι εθνική δεν έχω κάνει ακόμη...

Θα το κανονίσουμε άλλη φορά...

Chris

...σκέψου ότι ταξίδι εθνική δεν έχω κάνει ακόμη...

Να η ευκαιρία σου λοιπόν.Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μεταβαση απο παπι σε βοδι
    από A-Ge0 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 15:30
  2. Aλλαγη χρωματος σε Fazer 600
    από Hondar στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 10:32