για να ειμαι στο forum σημαινει οτι οδηγω μοτοσυκλετα
εχω τρακαρει κοσμακη και με εχουν τρακαρει
κανω συχνα βλακειες αν και ξερω οτι δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες
κι ομως δεν εχει περασει ποτε απο το μυαλο μου να πουλησω το μασινι και να παρω κομπολοι
αυτα για να μην παρεξηγουμε μερικα πραγματα.
δεν εχει σημασια η αιτια που θα πεσει καποιος
αλλα το γεγονος οτι μπορει να σπασεις το ποδι σου ακομα και σταματημενος αν χασεις την ισοροπια σου
το εχετε παθει πολλοι αυτο και ξερετε οτι δεν ειναι απιθανο/κουλαμαρα(δεν το εχω παθει αλλα εχω δει πολλους ξαπλωμενους μπροστα στο κοκκινο φαναρι,δεστε και κανενα κορδονι).
τυχον σκεψεις οτι η μηχανες ειναι ασφαλεστερες απο το αυτοκινητο ειναι λιγο αγαθες και πιστευω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος ο οποιος να πιστευει κατι τετοιο.
εννοειται οτι το αυτοκινητο δεν ειναι το οχημα με το οποιο θα βγεις ζωντανος απο ολες της καταστασεις
ομως μια μικρη στουκα με αυτοκινητο ισως να εχει σαν αποτελεσμα ενα σπασμενο φαναρι ή μια γρατζουνια στον προφυλακτηρα
με μηχανη; εστω και με παπακι 50αρι δεν ξερεις τι μπορεις να παθεις μπορει και τιποτα μπορει και χοντρη ζημια.
τωρα παραδειγματα τυπου "οι οδηγοι των αυτοκινητων παθαινουν αρτηριοσκληρωση ενω εμεις οχι" ειναι αγαθα γιατι με αυτη την λογικη εμεις παθαινουμε καρδιακες προσβολες καθε φορα που βλεπουμε αυτοκινητο.
να πεις μερικα πραγματα στο παιδι σου;
τι να του πεις;
να του δειξεις τα σπασμενα πλευρα που αποχτησες οταν μια ωραια πρωια εκει που πηγαινες ανεμελος ενα παρκαρισμενο αυτοκινητο ξεκινησε αποτομα και σε εβαλε μαζι με τα μυγακια που εχει στο παμπριζ;
αν ξεραμε απο που θα μας ερθει δεν θα ειχαμε μοτοσυκλετιστες να τρεχουν με την πλατη στην καλογυαλισμενη ασφαλτο.
τι αλλο να του πεις; να προσεχει στα στενακια;
αντε και σταματαει ακομα και στην περιπτωση που εχει προτεραιοτητα αν του ερθει κανενας απο πισω και τον κανει ελικοπτερο εκει τι να του διδαξεις;
γα την εθνικη οδο το να του διδαξεις;
δεξια εχει λαδια και κομενα λαστιχα απο νταλικες
στην μεση βλαμενους που κανουν σφηνες....με νταλικες και νταλικες
αριστερα μπαρες που νομιζουν οτι ειναι νυστερια
για διδαξτε και εμενα τι να κανω ρε παιδια.
τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα
δεν ειναι θεμα μοτοσυκλετας/αυτοκινητου αλλα θεμα υποδομης/παιδειας.
ΣΑΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΥΚΑΡΩ ΠΟΤΕ
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
δεν ειπα οχι στις μηχανες
μην τυφλωνεστε
μην φορατε παρωπιδες
ειπα οτι θα αφηνα το παιδι μου να οδηγαει μονο σε πιστα
γιατι το παιδι μου ισως και να το εμπιστευομαι τους αλλους με ΤΙΠΟΤΑ.
το παιδι σας το μαθατε 5 πραγματα αλλα ο αλλος που θα το εκτοξευσει δεν ξερει τιποτα.
τι να ξερει η βλαμενη σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας η οποια απο τελειως δεξια πιανει αριστερα και μετα κεντρο και πως να την ψυχολογησεις αφου η αιτια για την πορεια της ηταν επειδη βαφοταν στον καθρεφτη του αυτοκινητου;
αληθεια εκει τι μαθημα θα του κανετε;
να πηγαινει σιγα; να δω μετα πως θα τον ξεκολησετε κατω απο την νταλικα
να πηγαινει αριστερα και γρηγορα;
αυτο το μαθημα το πηρε και ενας γνωστος που τον εκλεισε ενας βλαμενος και τον απλωσε πανω στις μπαρες.
οσο δεν υπαρχει παιδεια και υποδομη εγω θα οδηγω μοτοσυκλετες και θα σηκωνω ποδι για να παιρνω σβαρνα καθρεφτες για να δειξω την παρουσια μου και οτι την αλλη φορα να κοιταει καλυτερα και θα στελνω το παιδι μου να οδηγαει μονο σε πιστες και αφου το εχω πει 5 πραγματα
αυτα σαν υποκειμενο που ειμαι
εσεις δεν ξερω τι θα κανετε καντε οτι θελετε εξαλλου δεν σας ειπε κανενας τι να κανετε
ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;
Ε;