Στο ΚΑΤ....
Οπως καταλαβαινετε...επεσα κι εγω...κι εφταιγα...
Οπως ξερετε προχ8ες ειχα παραλαβει τη μοτο απο το σερβις και οπως ειχα πει μου ειχε φανει αλλη μηχανη....φοβερα φρενα πιο σκληρες αναρτησεις πολυ καλυτερο γκαζι απο πριν...
Αυτο με ''εφαγε''...το γκαζι...
Την ειχα οδηγησει χτες το πρωι στο πηγαινε ελα της δουλειας ησυχα μεσα στην κινηση δεν ειχα ''ανοιξει'' κα8ολου...Μου φαινοντουσαν περιεργα και τα φρενα γιατι παλιοτερα παταγα...και δεν....
Ετσι λοιπον σκεφτομουν πως ενω ημουν χαρουμενη που ειχε φτιαχτει το μοτο ... 8α επρεπε τωρα να το συνη8ισω απο την αρχη...
Το βραδυ βγαινω και στο φαναρι 17 Νοεμβρη πριν στριψω αριστερα στη Μεσογειων περιμενα με ενα τυπα που ειχε κι αυτος μοταρντ...Τον κοιταζα και ψιλογελαγα γιατι σκεφτομουνα ''βρε κοιτα τον καγκουρα...γκαζωνει για να ακουσουμε εξατμιση...''
Το φαναρι αλλαζει και ο τυπος φευγει γκαζωτος...φευγω κι εγω φυσιολογικα αλλα τον βλεπω να απομακρυνεται.... μου γυριζει το ματι και ανοιγω τρελλα κι εγω...
Η Μεσογειων αδεια αλλα μπροστα στα 150μ φαινονται οι ουρες απο τα αμαξια που τα ειχε πιασει φαναρι...
Κοβω δεξια αναμεσα σε μεσαια και λεωφορειολωριδα....μπροστα μου ο τυπας κι ενα ταξι...εχουμε πλησιασει πλεον αρκετα και βλεπω πως χωραω για διη8ηση..απο τα δεξια μου αμαξι...στα αριστερα ο τυπας και το ταξι....βλεπω τον τυπο να εχει κοψει και να ειναι πισω και αριστερα απο το ταξι....εχει μεινει λιγος χωρος να περασω αναμεσα...
Ενα τελευταιο ανοιγμα....αλλα οχι....κλεισιμο αυτοματα και φρενα γιατι με κλεινει τελικα και ο τυπος και το ταξι...
Φρεναρισμα τρελλο και ο δρομος κατω ανισοπεδος και γυαλι...Λαστιχα δικα μου φτιαγμενα απο να'υ'λον ....ηταν στα αμεσα σχεδια να τα αλλαξω...
Ντριφταρω αριστερα δεξια και στα καπακια χανω το μπροστινο...Μα8ημενη βλεπετε στον παλιο τροπο φρεναρισματος κρατησα πολυ σφιχτα τα φρενα μου..
Πεφτω ... πονος απο τη μεση και κατω...μπουφαν στα μαλακα απο τη μεση και πανω...απιστευτη αισ8ηση προστασιας....Εφυγα μπροστα και δεξια και κατεληξα ανασκελα μετα απο συρσιμο...αργοτερα μου ειπανε πως εκανα τουμπα την οποια δε 8υμαμαι .... δε χτυπησα το κεφαλι η τουλαχιστο ετσι νομιζω..
Πονος σε γονατο και λεκανη ... παω να σηκωσω το κεφαλι...αλλα το νιω8ω βαρυ σαν πετρα...Παραμενω ακινητη..
Σταματησαν 4 μηχανες ...μια κοπελια εβαλε τη δικια της κα8ετα...ενας αλλος σηκωσε και ασφαλισε τη δικια μου...(μπορει να ηταν αναμεσα τους και ο τυπος που κηνυγουσα..)
Περαστικοι απο την σταση του λεωφορειου που επεσα με ρωταγανε αν ειμαι καλα...καταφερα και σηκω8ηκα...αργοτερα εβγαλα και το κρανος...καλεσανε ασ8ενοφορο και καραεπιμενανε ολοι να παω ΚΑΤ παρ'ολο που τους ελεγα πως ειμαι καλα...μετα το ριξαμε και λιγο στα γελια με τα παιδια εκει...μου δινανε κουραγιο...
Παιδια...δεν ξερω τα ονοματα σας αλλα σας χιλιοευχαριστω !!!!
100000000000000000000000000000000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους Ροουντ Σπιριτ,Κατανα που περιμενανε να κανω ολες τις εξετασεις στο ΚΑΤ και τρεξανε αμεσως...στους Λεωνιδα Μπαρτ και Τροπεα που μας βρηκανε πιο μετα σε ολους οσους πηρατε τηλ να με τσεκαρετε και να μου φτιαξετε τη δια8εση και να μου ευχη8ειτε περαστικα ...
Τη γλιτωσα με 3 ραμματα στο γονατο και χτυπημα στη λεκανη...ποναω αρκετα αλλα ειμαι χαρουμενη που ηταν μονο αυτο..!!!
Σκεφτομαι ολα αυτα που μου λεγατε ... ποσο σιγουρη ενιω8α οταν καβαλουσα κι ας ηταν η μοτο χωρις φρενα και λαστιχα και ποσο ετρεχα αλλα δεν ενιω8α φοβο ... φαναρια ...προσπερασεις...καγκουριες....
Κι εσεις παλι να μου λετε .... προσοχη....μη βιαζεσαι...νομιζεις οτι το εχεις....κι εγω να χαμογελαω...και να το καταλαβαινω μεν...αλλα μετα παλι μαλακιες...
Τωρα το καταλαβα με το πεσιμο...που σιγουρα 8α μπορουσα να το ειχα αποφυγει ...και παλι τη γλιτωσα φτηνα....
υγ....
Τωρα που σας τα ειπα ολα....μη με βρισετε πολυ....![]()