Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 298

Θέμα: Παρ8ενικη βολτα ...

non serviam Το avatar του/της kachius
    Περαστικά και αγύριστα!

Μια χαρά την έβγαλες, ότι πρέπει για να πάρεις μαθηματάκι
    (που μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις ποιό ήταν αλλά θα σε βοηθήσει στο μέλλον)

Περαστικά και πάλι
    Ξέρω από βέσπα!

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Όσο και να το'χεις....μες την κίνηση δεν το'χεις...

Επίσης δεν είναι και τεράστια μαγκιά να περάσεις κάποιον περνώντας ανάμεσα από τα αυτοκίνητα σφαίρα(διήθηση νομίζω το λένε :wacko: )...Σε τέτοιες φάσεις, μπορεί να σε περάσει και ντελίβερι με πιτσοκούτι...δεν λέει τίποτα αυτό...

Περαστικά και ας είναι αυτό το χειρότερό σου
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Σου εύχομαι περαστικά και να επανέλθης σύντομα.

Ελπίζω να πήρες το μάθημά σου γιατί γλύτωσες τα χειρότερα. Προσοχή και αυτοσυγκράτηση πάντα.

Εγώ στο φανάρι όταν βλέπω "κοντράκιδες" ακόμα και με παπί να είναι τους αφήνω να φύγουν πρώτοι και σε καμία περίπτωση δεν θα κυνηγήσω. Για κανένα μαλάκα δεν αξίζει να το "παίξεις".
    Triple 1050

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Περαστικά σου..

Πολύ προσοχή κ πάντα όρθια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Όσο και να το'χεις....μες την κίνηση δεν το'χεις...
    +1..Αυτό ισχύει για όλους μας..

Σ'αυτά τα riding schools που λέτε,έχει και κουτιά να σταματάνε όπου κ όποτε θέλουν,να περνάνε κάθετα,και φορτηγά να σου πετάνε χαλίκια..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Περαστικα και μην μασας!

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Παρ8ενικη βολτα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Στο ΚΑΤ....

Οπως καταλαβαινετε...επεσα κι εγω...κι εφταιγα...

Οπως ξερετε προχ8ες ειχα παραλαβει τη μοτο απο το σερβις και οπως ειχα πει μου ειχε φανει αλλη μηχανη....φοβερα φρενα πιο σκληρες αναρτησεις πολυ καλυτερο γκαζι απο πριν...

Αυτο με ''εφαγε''...το γκαζι...

Την ειχα οδηγησει χτες το πρωι στο πηγαινε ελα της δουλειας ησυχα μεσα στην κινηση δεν ειχα ''ανοιξει'' κα8ολου...Μου φαινοντουσαν περιεργα και τα φρενα γιατι παλιοτερα παταγα...και δεν....

Ετσι λοιπον σκεφτομουν πως ενω ημουν χαρουμενη που ειχε φτιαχτει το μοτο ... 8α επρεπε τωρα να το συνη8ισω απο την αρχη...

Το βραδυ βγαινω και στο φαναρι 17 Νοεμβρη πριν στριψω αριστερα στη Μεσογειων περιμενα με ενα τυπα που ειχε κι αυτος μοταρντ...Τον κοιταζα και ψιλογελαγα γιατι σκεφτομουνα ''βρε κοιτα τον καγκουρα...γκαζωνει για να ακουσουμε εξατμιση...''

Το φαναρι αλλαζει και ο τυπος φευγει γκαζωτος...φευγω κι εγω φυσιολογικα αλλα τον βλεπω να απομακρυνεται.... μου γυριζει το ματι και ανοιγω τρελλα κι εγω...

Η Μεσογειων αδεια αλλα μπροστα στα 150μ φαινονται οι ουρες απο τα αμαξια που τα ειχε πιασει φαναρι...
    Κοβω δεξια αναμεσα σε μεσαια και λεωφορειολωριδα....μπροστα μου ο τυπας κι ενα ταξι...εχουμε πλησιασει πλεον αρκετα και βλεπω πως χωραω για διη8ηση..απο τα δεξια μου αμαξι...στα αριστερα ο τυπας και το ταξι....βλεπω τον τυπο να εχει κοψει και να ειναι πισω και αριστερα απο το ταξι....εχει μεινει λιγος χωρος να περασω αναμεσα...

Ενα τελευταιο ανοιγμα....αλλα οχι....κλεισιμο αυτοματα και φρενα γιατι με κλεινει τελικα και ο τυπος και το ταξι...

Φρεναρισμα τρελλο και ο δρομος κατω ανισοπεδος και γυαλι...Λαστιχα δικα μου φτιαγμενα απο να'υ'λον ....ηταν στα αμεσα σχεδια να τα αλλαξω...

Ντριφταρω αριστερα δεξια και στα καπακια χανω το μπροστινο...Μα8ημενη βλεπετε στον παλιο τροπο φρεναρισματος κρατησα πολυ σφιχτα τα φρενα μου..

Πεφτω ... πονος απο τη μεση και κατω...μπουφαν στα μαλακα απο τη μεση και πανω...απιστευτη αισ8ηση προστασιας....Εφυγα μπροστα και δεξια και κατεληξα ανασκελα μετα απο συρσιμο...αργοτερα μου ειπανε πως εκανα τουμπα την οποια δε 8υμαμαι .... δε χτυπησα το κεφαλι η τουλαχιστο ετσι νομιζω..

Πονος σε γονατο και λεκανη ... παω να σηκωσω το κεφαλι...αλλα το νιω8ω βαρυ σαν πετρα...Παραμενω ακινητη..

Σταματησαν 4 μηχανες ...μια κοπελια εβαλε τη δικια της κα8ετα...ενας αλλος σηκωσε και ασφαλισε τη δικια μου...(μπορει να ηταν αναμεσα τους και ο τυπος που κηνυγουσα..)

Περαστικοι απο την σταση του λεωφορειου που επεσα με ρωταγανε αν ειμαι καλα...καταφερα και σηκω8ηκα...αργοτερα εβγαλα και το κρανος...καλεσανε ασ8ενοφορο και καραεπιμενανε ολοι να παω ΚΑΤ παρ'ολο που τους ελεγα πως ειμαι καλα...μετα το ριξαμε και λιγο στα γελια με τα παιδια εκει...μου δινανε κουραγιο...

Παιδια...δεν ξερω τα ονοματα σας αλλα σας χιλιοευχαριστω !!!!

100000000000000000000000000000000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους Ροουντ Σπιριτ,Κατανα που περιμενανε να κανω ολες τις εξετασεις στο ΚΑΤ και τρεξανε αμεσως...στους Λεωνιδα Μπαρτ και Τροπεα που μας βρηκανε πιο μετα σε ολους οσους πηρατε τηλ να με τσεκαρετε και να μου φτιαξετε τη δια8εση και να μου ευχη8ειτε περαστικα ...

Τη γλιτωσα με 3 ραμματα στο γονατο και χτυπημα στη λεκανη...ποναω αρκετα αλλα ειμαι χαρουμενη που ηταν μονο αυτο..!!!

Σκεφτομαι ολα αυτα που μου λεγατε ... ποσο σιγουρη ενιω8α οταν καβαλουσα κι ας ηταν η μοτο χωρις φρενα και λαστιχα και ποσο ετρεχα αλλα δεν ενιω8α φοβο ... φαναρια ...προσπερασεις...καγκουριες....

Κι εσεις παλι να μου λετε .... προσοχη....μη βιαζεσαι...νομιζεις οτι το εχεις....κι εγω να χαμογελαω...και να το καταλαβαινω μεν...αλλα μετα παλι μαλακιες...

Τωρα το καταλαβα με το πεσιμο...που σιγουρα 8α μπορουσα να το ειχα αποφυγει ...και παλι τη γλιτωσα φτηνα....

υγ....

Τωρα που σας τα ειπα ολα....μη με βρισετε πολυ....
    περαστικα σου!

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    περαστικά sober. ποτέ ξανά.
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

δεν έπαθες τιπτα και ολα καλα, εμπειρία είναι... τα παμε και χτες,

αλλά
    ....μου γυριζει το ματι και ανοιγω τρελλα κι εγω...
    στη μεσογείων με κίνηση ????

.... εχει μεινει λιγος χωρος να περασω αναμεσα...
    Ενα τελευταιο ανοιγμα....αλλα οχι....
    μπρε κοπελιά εκουζουλάθηκες ντελόγο???? τον κανόνα του +20 καιρός να τον μάθεις και να τον ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    ola kala spiti?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas

Περαστικά, ευτυχώς που δεν... bla bla bla....
    mouble mouble... etc... etc...
    Τι άλλο να πω..? α... κτλ...

υγ....

Τωρα που σας τα ειπα ολα....μη με βρισετε πολυ....

Να σε βρίσουμε?
    Μέχρι τώρα άκουγα μόνο καλά λόγια για το άτομό σου...
    Μετά από αυτό, ένας ακόμα λόγος να σε συμπαθήσουμε/ω περισσότερο. Όχι οίκτο... Συμπάθεια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γρηγορη αναρρωση...να περασει ο σωματικος και ο (οποιος) ψυχικος πονος...

αφου την γλιτωσες τοσο φθηνα,να το δεις σαν κατι θετικο (εμπειρια) και απο εδω και περα..(δεν θα πω προσοχη)...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ (οχι απο την Κρητη :rotflmao: αυτη ειναι κουζουλη)

να κρινεις δλδ πριν ανοιξεις το γκαζι αν πρεπει να το ανοιξεις ή πριν φρεναρεις
    αν πρεπει να φρεναρεις δυνατα ή οχι...

anyway,καταλαβες τι θελω να πω.:o

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    2 metra gineka me aeroplanika kolpa ektos elenxou ston dromo

xasame 8eama...

min anisixis

otan sou figi to ka8aroemo apo ta xeria logo kourasis se alma 2 ke metra ston aera pano apo ton lofo leme e? ( ke den ine ke poli)
    katevis apo ton ourano apo ta 6 metra peripou ke skasis me ton kolo ke koutrouvalontas mexri to telos tou lofou

ta ipolipa ine opos ta fantazete o ka8e enas...:rotflmao:

pantos opos elege ke enas mastoras otan xtipaga me kana ergalio sto sinergio pitsirikas
    den pirazi otan xtipas mpeni i texni mesa sou...:rotflmao: :rotflmao:
    katevase to moter apo to ford tora:rotflmao:

perastika ston egoismo sou malon aftos xtipise perisotero eftixos...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Περαστικα σου και κοιτα να γιανεις γρηγορα

Μάλιστα .. Θα ήθελα να σε κράξω , έτσι για αλλαγή , μιας και προκαλείς , και με το τιμόνι στο δρόμο, και με τα λόγια σου στο φορουμ, όσους κράζουν τους γκαζοφωνιάδες .

Αλλα δεν είσαι η μόνη , έχουμε πολλούς .

Σήμερα το μεσημέρι στο φανάρι , το ΑΧ-1 γυμνό απο πλαστικά αλλά αστραφτερών κατά τα άλλα .
    Και τσουπ, δίπλα μου ενα VFR 400 , που δεν γυαλιζε , ο τύπος κράνος (ποιότητας έτσι και έτσι) , μπουφάν δερμάτινο παλαιό , κοιτάει με επιμονή διαπιστώνοντας ότι η μηχανή μου γυαλιζε υπερβολικά ( Καινούργια ).

Εγω, ρελαντί, ήρεμος , βερμουδίτσα και SHOEI ... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ανάβει πράσινο !!

Ξεκίνησε με τα χίλια, παντιές και πανικός , κόντεψε να καρφωθεί σε τρία αυτοκίνητα που παραλίγο να του κλείσουν το δρόμο !! ενώ στην πραγματικότητα έκλεινε εκείνος τον δικό τους .

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ... Πιθανώς για να νοιώσει όμορφα σκεπτόμενος ότι ....
    Η δικιά μου μηχανή δεν γυαλίζει αλλά τρέχει !!

Ισως θα έπρεπε να ασχοληθούν μερικοί , περισσότερο με το γυάλισμα,
    παρά με το γκάζι !! Είναι ποιο ακίνδυνο σπορ !!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Μάλιστα .. Θα ήθελα να σε κράξω , έτσι για αλλαγή , μιας και προκαλείς , και με το τιμόνι στο δρόμο, και με τα λόγια σου στο φορουμ, όσους κράζουν τους γκαζοφωνιάδες .

......

Ισως θα έπρεπε να ασχοληθούν μερικοί , περισσότερο με το γυάλισμα,
    παρά με το γκάζι !! Είναι ποιο ακίνδυνο σπορ !!

Και μερικοί καλά θα κάνουν να παραμείνουν στα τεχνικά θέματα του φόρουμ γιατί δημιουργούν αναταραχές στα υπόλοιπα thread!!!!!

Ούτε καν περαστικά δεν είπες!!!!!!!!

Άντε συνέχισε το μοντάρισμα και άσε τους άλλους να είναι κάγκουρες!!!! Τουλάχιστον αυτοί συναναστρέφονται με ανθρώπους όχι με κατσαβίδια!!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φωτό από την τελευταία Βόλτα ....
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 16:11
  2. Μια χαλαρή Κυριακιάτικη βόλτα μέσα στα σύννεφα
    από SeNNinhA στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2003, 16:24
  3. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21
  4. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας