Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: ''Ιλιγγιωδη ταχυτητα''

Στην ΕΟ Αθηνων-Λαμιας bmw,απο υπερβολικη ταχυτητα....εγω θα πω πανω απο 200,επεσε σε διερχομενο οχημα του αντιθετου ρευματος........δεν τρυπησε μπαριερες......αλλα πεταξε στην αλλη πλευρα του δρομου....αυτα για το γεγονος.......οσο αφορα για το τι εφταιξε....ουτε ο δρομος φταιει,ουτε οι μπαριερες.......απλα ο οδηγος απο οτι φαινεται με τοσα χλμ καπου το εχασε και σκοτωσε αλλα 3 ατομα,μαζι με τους αλλους 3 που ηταν μαζι του.....τωρα τι μου λετε για ΝΔ και τηλεορασεις εγω τα ακουω βερεσε.....λες και δεν εχουμε ξεπερασει ολοι μας τα ορια ταχυτητας εστω μια φορα.....

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Όλοι μας τα παραβιάζουμε κάθε μέρα!!!!

Πολύ προσοχή θα πω εγώ, κουράγιο σ' αυτούς που έμειναν πίσω και κρίμα!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Τι λέτε ρε παιδιά?????? Μπορεί κάποιος ν μας πει τι έγινε??? Και να κάνω και ένα σχόλιο! Όταν το όριο λέει 120 εννοεί 120. Από κει και πάνω θεωρήται ιλλιγγιόδης ταχύτητα!!!! Επίσης αυτό το όριο έχει μπει γιατί προφανώς με αυτά τα χιλιόμετρα προλαβαίνεις να αντιδράσει σχετικά καλά ο μέσος οδηγός όταν βέβαια κρατάει αποστάσεις ασφαλείας από τον μπορστινό του!!! Βέβαιο μπορεί να είμαι και τελείως εκτός θέματος γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και από σας δεν έχω καταλάβει και πολλά!!!!!

[/B]

Το οριο ταχυτητας ειναι παντα σχετικο....με το ΤΤR στα 120 πετας....με το busa ακομα δεν εχεις βαλει τριτη χαλαρη......το θεμα ειναι που και πως τρεχεις......

Νέο μέλος
    To θέμα είναι να φτιαχτεί και κανένας δρόμος της προκοπής.Γιατί πολύ το έχουν ξεφτυλίσει με τα πρόστιμα για κράνη και ζώνες,αλλά αντί να πάνε να φτιάξουν κανα δρόμο που έχουμε γεμίσει επικίνδυνες λακούβες στη μέση του δρόμου,μόνο να μας τα παίρνουν ξέρουν.Ή που βγαίνεις στην καινούρια εγνατία,καινούριος δρόμος,όλο λακούβες και σκαμπανεβάσματα.Και όταν είναι να διασχίσεις γέφυρα με τα χιλιόμετρα που πας είναι σαν να άλμα με εντούρο στο βουνό.Άντε λαμόγια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PsyCost
    To θέμα είναι να φτιαχτεί και κανένας δρόμος της προκοπής.Γιατί πολύ το έχουν ξεφτυλίσει με τα πρόστιμα για κράνη και ζώνες,αλλά αντί να πάνε να φτιάξουν κανα δρόμο που έχουμε γεμίσει επικίνδυνες λακούβες στη μέση του δρόμου,μόνο να μας τα παίρνουν ξέρουν.Ή που βγαίνεις στην καινούρια εγνατία,καινούριος δρόμος,όλο λακούβες και σκαμπανεβάσματα.Και όταν είναι να διασχίσεις γέφυρα με τα χιλιόμετρα που πας είναι σαν να άλμα με εντούρο στο βουνό.Άντε λαμόγια.

Φιλε θα σου πω μια ιστορια να ακουσουν και οι υπολοιποι........καποια στιγμη που ειμαι στην Ιταλια (απο εκει καταγομαι) βλεπω σε ενα ACI (ΕΛΠΑ Iταλιας) ενα τζιπακι που δεν μπορουσες να καταλαβεις τι μαρκα ειναι οπο το πως ειχε γινει......με τα πολλα μαθαινω οτι ηταν ενα Grand Cherokee:hypnotize :hypnotize......το παλλικαρι που το οδηγαγε καταφερε να περασει πεταξει εκσφενδονιστει περα απο το ΤΕΙΧΑΚΙ προστασιας που ειχε η autostrada και να περασει στο αντιθετο ρευμα και να γινει κατι παρομοιο......για το αλλο αυτοκινητο μη ρωτησετε καλυτερα......μιλαμε για δρομο με απιστευτη ασφαλτο,τελειες γραμμες,χωρις μια λακκουβα, με 1 και μισο μετρο τειχος προστασιας(μειλαω για την Α4 venezia-milano).....και ομως λογω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ εγινε.......δηλαδη εδω που ξερουμε τι μπουρδελο δρομους εχουμε,αντι να ελατωσουμε λιγο την ταχυτητα μας,ιδιος σε σημεια που δεν γνωριζουμε,κραζουμε και απο πανω.....δηλαδη αν δουμε πεζο στον δρομο θα του κορναρουμε και δεν θα φρεναρουμε????καποιες φορες πραγματικα δεν καταλαβαινω......

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και ομως λογω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ εγινε.......δηλαδη εδω που ξερουμε τι μπουρδελο δρομους εχουμε,αντι να ελατωσουμε λιγο την ταχυτητα μας,ιδιος σε σημεια που δεν γνωριζουμε,κραζουμε και απο πανω.....δηλαδη αν δουμε πεζο στον δρομο θα του κορναρουμε και δεν θα φρεναρουμε????καποιες φορες πραγματικα δεν καταλαβαινω......
    Τι να καταλάβεις , οτι μέσα σε αυτήν την εικονική κοινότητα υπάρχουν και άτομα με λάθος βιώματα και τρόπο αντίδρασης !! σε θέματα κοινής λογικής .
    Αστο καλύτερα .

Στην ΕΟ Αθηνων-Λαμιας bmw,απο υπερβολικη ταχυτητα....εγω θα πω πανω απο 200,επεσε σε διερχομενο οχημα του αντιθετου ρευματος........δεν τρυπησε μπαριερες......αλλα πεταξε στην αλλη πλευρα του δρομου....αυτα για το γεγονος.......οσο αφορα για το τι εφταιξε....ουτε ο δρομος φταιει,ουτε οι μπαριερες.......απλα ο οδηγος απο οτι φαινεται με τοσα χλμ καπου το εχασε και σκοτωσε αλλα 3 ατομα,μαζι με τους αλλους 3 που ηταν μαζι του.....τωρα τι μου λετε για ΝΔ και τηλεορασεις εγω τα ακουω βερεσε.....λες και δεν εχουμε ξεπερασει ολοι μας τα ορια ταχυτητας εστω μια φορα.....

Ναι φιλε μου ολοι τα παραβιαζουμε και γουσταρουμε αλλα δεν κατηγορουμε την πουτανα την καινωνια μετα

Νεκρο Μελος Το avatar του/της monarxis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    WARNING! ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

κλειστε και τα ματια και τα αυτια σας...μπεστε και στο αβαταρ μου

...παλι λυση δεν θα υπαρξει...
    "If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....

Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
    κλειστε και τα ματια και τα αυτια σας...μπεστε και στο αβαταρ μου

...παλι λυση δεν θα υπαρξει...
    Οκ αλλα δεν χωραμε εισαι ηδη μεσα

ανεμελο μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PsyCost
    +1000

.....δηλαδη αν δουμε πεζο στον δρομο θα του κορναρουμε και δεν θα φρεναρουμε????
    Tι σου φταίνε τα Πεζό?

:rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Οκ αλλα δεν χωραμε εισαι ηδη μεσα
    Καλά έκανες και του την έριξες , ήταν η ποιο ηλίθια χαζομαρούλα που διάβασα ποτέ !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Τι να καταλάβεις , οτι μέσα σε αυτήν την εικονική κοινότητα υπάρχουν και άτομα με λάθος βιώματα και τρόπο αντίδρασης !! σε θέματα κοινής λογικής .
    Αστο καλύτερα .

Αν αυτο πηγαινε σε εμενα, τοτε θα ηθελα να σε δω την επομενη φορα που θα δεις οριο ταχυτητας στην εθνικη τα 60χλμ/ω, να πηγαινεις με τοσα
    Επισης μην σε δω να πηγαινεις με παραπανω απο 50 μεσα στην Αθηνα, γιατι θα εισαι παρανομος

Οποιος ειναι σε θεση να καταλαβει γιατι το ανοιξα αυτο το θρεντ, το καταλαβε
    Οσοι οχι, τοτε δεν μπορω να κανω τιποτα για εσας, σορρυ
    Συνεχιστε να μασατε κουτοχορτο
    bye

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ιλλιγγιωδης ταχυτητα μπορει να ειναι και τα 70χλμ για μερικους-μερικους...(και μερικες-μερικες)

αυτο μονο.
    εγώ πάντα το είχα απορία: Γιατί κωλάμε στο νούμερο - αριθμό;;;

Ιλιγγιώδης είναι η ταχύτητα που είναι μεγαλύτερη από αυτή που είναι ασφαλής ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες του δρόμου, του αυτοκινήτου, του οδηγού κλπ.

το θέμα δεν είναι το νούμερο.
    Ανάλογα με τις συνθήκες το 70 μπορεί να είναι ιλιγγιώδες, και το 140 να είναι αργό...

Τα ατυχήματα δεν προκαλούνται από την ταχύτητα, αλλά από την μ@λ@κία του οδηγού που πάει πιο γρήγορα από όσο θα έπρεπε...

Και ναι στην τελική, αν αιτία του ατυχήματος είναι η ταχύτητα (αν όμως), τότε μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως "ιλλιγιώδης"

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    δηλαδη αν δουμε πεζο στον δρομο θα του κορναρουμε και δεν θα φρεναρουμε????καποιες φορες πραγματικα δεν καταλαβαινω......
    Πριν μία ώρα πήγα τον ανηψιό μου στο αεροδρόμιο (ελ. βενιζέλο) και θυμήθηκα το ρόλο των διαβάσεων στους δρόμους.
    Πραγματικά είναι το μοναδικό σημείο στην Ελλάδα που οι οδηγοί παραχωρούν προτεραιότητα στους πεζούς.
    ίσως και γιατί εκεί οι διαβάσεις είναι σχεδιασμένες σωστά.
    ενώ στην υπόλοιπη χώρα επικρατεί το γενικό χάος και φυσικά φερόμαστε ανάλογα...

τελικά καλά το είπε κάποτε πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας: Είμαστε πράγματι ανάδελφο έθνος. Μόνο που αυτό δεν ισχύει μόνο για τα καλά....

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικη ταχυτητα???
    από arhagellos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2005, 18:39
  2. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση
    από giannisman στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 16:16
  3. Αν σας πιάσουν για "υπερβολική" ταχύτητα
    από sniper στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ