μπράβο μεγάλε τούμπανοςΑρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
βερμουδίτσα και SHOEI![]()
![]()
wax on, wax off kiriakost![]()
μπράβο μεγάλε τούμπανοςΑρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
βερμουδίτσα και SHOEI![]()
![]()
wax on, wax off kiriakost![]()
Οταν πάω σπίτι μου για φαγητό , και πάω με 40 δεν φοράω πανοπλία .
Και όσο για τα σχόλια της Maira , καλό θα ήταν να γνωρίζει , ότι θερμόμετρο στα συναισθήματα μου δεν δέχομαι από κανέναν .
Εγω ήρθα να κράξω με νόημα , όχι να δώσω ευχές , που θα διαγραφούν από την μνήμη της σε μια βδομάδα , που θα είναι καλύτερα το ποπουδάκι της .
Εφόσον ομολόγησε .. φαγωμένα λάστιχα .. οδήγηση εντυπωσιασμού ...
Το μόνο που έχω να πω είναι, ότι είναι πολύ τυχερή , και τίποτα παραπάνω.
Μεγαλη μπουκια φαε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
[B]Οταν πάω σπίτι μου για φαγητό , και πάω με 40 δεν φοράω πανοπλία . ]![]()
Μεγαλες κουβεντες μην λες....
Και στα 40 , και στα 30 , ακομα και οταν εισαι σταματημενος στο φαναρι ........![]()
![]()
Καλά πέστα αυτά και σε 'μένα που έσπασα το πόδι μου με 15χ.α.ω απο αμάξι που με εμβόλισε ή ακόμα καλύτερα σε αλλους που έχουν σπασίματα απο πτώση σταματημένοι γιατί δεν έκλεισε καλά το σταντ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Οταν πάω σπίτι μου για φαγητό , και πάω με 40 δεν φοράω πανοπλία .![]()
Τα υπόλοιπα ασχολίαστα...
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ζάχη είδες το παντέρμο το andrenaline rush;;;![]()
Το θέμα είναι πως είσαι εσυ καλά και την έβγαλες ποοοοολύ φτηνά. αλακίες θα ξανακάνεις, ολοι μας ξανακάνουμε αργά ή γρήγορα αλλα συνήθως η προηγούμενη επώδυνη εμπειρία μας είναι που μας σώζει-->σήμερα: προσπέραση με 110 κοντέρ σε στροφή με περιορισμένη ορατότητα, μια κίτρινη ντουλάπα (δε θυμάμαι ακόμα απ' το σοκ) με ανοιχτές αγκάλες, μπλοκάρισμα πίσω, αλλεπάλληλα μπλοκαρίσματα του μπροστινου, ανάποδο τιμόνι και μετά απο 5 λεπτά με υπόταση.
Δεν είσαι μόνη κοπελιά, πάντα κάποιος μαζί μας τελικά...![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Εντάξει , και εγώ οδηγώ 20 χρόνια , και δεν έβαλα ακόμα γύψο .Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Καλά πέστα αυτά και σε 'μένα που ...
Πρέπει να έχω τύψεις , που είμαι τόσο καλός οδηγός !! Προσεκτικός , και με γρήγορες αντιδράσεις αποφυγής ατυχήματος .
Δεν είπα αυτό. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι οτι δεν είμαστε άτρωτοι ακόμα κι' οταν είμαστε σταματημένοι. Η πανοπλία χρειάζεται παντού και πάντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Εντάξει , και εγώ οδηγώ 20 χρόνια , και δεν έβαλα ακόμα γύψο .
Πρέπει να έχω τύψεις , που είμαι τόσο καλός οδηγός !!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Καταρχήν περαστικά σου, καλή ανάρωση σωματικά και ψυχολογικά!![]()
Λίγο πολύ όλοι κάνουμε τις μλκίες μας, ιδιαίτερα εμείς οι νεότεροι και ενώ ξέρουμε τα σωστά και τα λάθος, κάπου κάπου ενεργούμε χωρίς πολύ σκέψη, επιπόλαια και επικύνδυνα!![]()
sober θα μπορούσε να το πάθει ο καθένας μας! Μόλις σήμερα γλιστρούσα στο οδόστρομα που είναι πιο γυαλισμένο και απ`τα πλακάκια του μπάνιου μου... τί σκ@τ@ πώς τα καταφέρνουν ρε γμτ!!!![]()
Μπράβο σου που φορούσες κράνος και μπουφάν!!! Πάρε φούλ εξοπλισμό!
Ας είμαστε πιο προσεκτικοί και ας μην παρασυρόμαστε από άλλους!!!!
Καλή ανάρωση![]()
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν έπαθες τιπτα και ολα καλα, εμπειρία είναι... τα παμε και χτες,
αλλά
![]()
![]()
στη μεσογείων με κίνηση ????
![]()
![]()
μπρε κοπελιά εκουζουλάθηκες ντελόγο????![]()
τον κανόνα του +20 καιρός να τον μάθεις
και να τον ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ
![]()
![]()
Να διευκρινησω κατι...οσο τρεχαμε η Μεσογειων ηταν σχεδον αδεια και οι ουρες απο τα αμαξια μπροστα μας ... οσο πλησιαζα ειδα οτι χωραγα να περασω αναμεσα και να συνεχισω στο λεωφορειοδρομο μπροστα απο το ταξι που επισης ηταν αδειος ...
Μπαρτ ενα πραγμα που με σοκαρε πιο πολυ κι απο το χτυπημα ειναι που ειδα τη μητερα μου τοοοσο λυπημενη ... αααχ...τεσπα..
Κυριακοστ...ξερω οτι τα λες για το καλο μου...δεν ειχα προ8εση να προκαλεσω η να εντυπωσιασω κανενα... απλα παρασυρ8ηκα...
(και μετα συρ8ηκα και κυριολεκτικα...)
![]()
Νικο....παρε παραδειγμα απο μενα και τοσους αλλους και ασε τα adrenaline rushes για την Αραδαινα λεμεεεε....
Παιδια ευχαριστω ολους και για τις ευχες και τις συμβουλες σας ...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Το ξέρω αυτό το αίσθημαΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μπαρτ ενα πραγμα που με σοκαρε πιο πολυ κι απο το χτυπημα ειναι που ειδα τη μητερα μου τοοοσο λυπημενη ... αααχ...τεσπα..![]()
Αράδαινα; Πφφφ...laaaast year!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Νικο....παρε παραδειγμα απο μενα και τοσους αλλους και ασε τα adrenaline rushes για την Αραδαινα λεμεεεε....![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Πρεπει να νιωθεις πολυ τυχερη με αυτο που επαθες απ'την στιγμη που δεν χτυπησες σοβαρα...
Αυτα ειναι μαθηματα που αν τα παρεις εισαι πολυ τυχερος.
Σε κανουν να αναθεωρεις πολλα πραγματα...
Αυτο δεν το λεω για να το παιξω εξυπνος αλλα γιατι ειχα κι εγω μια ''τραυματικη'' εμπειρια ευτυχως ομως οχι στο δρομο...
Δεν εφταιγαν ομως ουτε τα λαστιχα ουτε τα φρενα,και καινουρια να 'τανε παλι το ιδιο θα παθαινες...
Αυτο ειναι που πρεπει να καταλαβεις...
![]()
Περαστικούλια και φτου-κακά!!![]()
![]()
Περαστικά σου, βρε κορίτσι.
Ευτυχώς, πέρασε "φτηνά" το πάθημα-μάθημα.
![]()
Θα το σκέφτεσαι διπλά , πλέον.
Περαστικά σου Ζάχη.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
κορίτσι...
πας για σπάσιμο κοντέρ στις ευχές...![]()
![]()
περαστικά...προσοχή (δις) και κόψε τη Μεσογείων...σε χαλάει!![]()