Σελίδα 25 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

bandit

Δεν καταλαβαίνω γιατί το bandit δεν πουλάει.
    Το αγόρασα πρίν 3 μήνες καινούργιο και δεν έχω κανένα προς το παρόν πρόβλημα.
    Ας αντιπαραθέσει κάποιος τα κατά του bandit.

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ συγγνώμη κύριοι συνηδειτοποιημένοι αλλά δεν ζω στη Γαλλία και στη Γερμανία που το Bandit κάνει τρελλές πωλήσεις αλλά στην Ελλάδα.Και επειδή είμαι και ασυνείδητος και χτεσινός πήρα Honda.Τρέχω να το πουλήσω για να πάρω τη πιό τελεια μοτοσυκλέτα που έχει και ο Hans στη Γερμανία για να χειραφετηθώ μη χάσω το κελεπούρι.Το όλο σκηνικό μου θυμίζει μιά αλλη εταιρεία που οι αναβάτες της ότι μαλακία κανει ο κατασκευαστής την λένε ιδιαιτερότητα.

Κανένας δεν επιβάλει σε κανέναν να αγοράσει ή να του αρέσει μια moto.
    Ο κάθε ένας απο εμάς παίρνει μια moto που γουστάρει για Χ λόγους που απο ότι διαβάζω
    απο τον soishiro και να τους αναλύσουμε δεν θα τους καταλάβει για τον απλό λόγο οτι
    είναι προκατελημένος με την δική του moto και καλά κάνει.
    Εχουμε όμως το δικαίωμα να στηρίζουμε αυτό που διαθέτουμε να το σχολιάζουμε
    ζητώντας την γνώμη ή ακόμα και την βοήθεια των μελών και έάν κάποιος διαφωνεί με κάτι απο όλα αυτά ευχαρίστως ακούμε μόνον τα σχόλιά του τεκμιριώνοντάστα με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    και όχι του τύπου ο hans έχει στην Γερμανία bandit.
    Ολα αυτά είναι φιλικές συμβουλές.

Νέο μέλος
    Εγώ ξέρω ότι πήρα το bandit το k7 το καλοκαίρι και έφτασα πορτογαλία. Το μηχανάκι ήταν άψογο από κάθε άποψη. Και από επιδόσεις, και από φόρτωμα, και από άνεση, και από αντοχή σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομων, και από κατανάλωση. Ακόμα και το βάρος του, που σε συνθήκες πόλης είναι μεγαλούτσικο, στο ταξίδι επιδρούσε θετικά. Κάποια άλλα μηχανάκια σου ζητάνε 12.000 – 15.000 € για να σε ταξιδέψουν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα! Εγώ κράτησα τα ρέστα και τώρα που χειμωνιάζει θα τα επενδύσω (!) σε κονιάκ και καλό κρασί !!! Και δεν θα τελειώνουν τα άτιμα! bye…

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf

Τρέχω να το πουλήσω για να πάρω τη πιό τελεια μοτοσυκλέτα που έχει και ο Hans στη Γερμανία για να χειραφετηθώ μη χάσω το κελεπούρι.:
    Το παρεξηγησες. Εγω τουλαχιστον δεν αγορασα το bandit για να χειραφετηθω. Σιγα τι πανακριβο και hi-tech μηχανακι.
    Απλως ειναι ενα πολυ τιμιο μηχανακι για τα λεφτα του.

Και για να αναψουν και λιγο τα αιματα ...

ΣΕ ΕΧΩ

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Εγώ τώρα δεν κατάλαβα, ο soichiro γιατί σπαμάρει και μας σπάει τα @@; ΟΚ φίλε, τα Honda είναι το δώρο του Θεού στους ανθρώπους, το μάννα εξ ουρανού, σαρξ εξ σαρκός, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και ούτε θα υπάρξει. Εμείς είμαστε πολύ βλάκες για να το καταλάβουμε... Πάρε τη διαφωνία σου σε άλλο thread παρακαλώ, κάπου που σας αρέσει να σφάζεστε φανατισμένα. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ thread καθαρό από μαλακίες και προκαταλήψεις με μάρκες;;; Έλεος πια... Αν δεν έχεις ιδέα για το τι μπορεί να προκαλεί το τρίξιμο, ή όποιο άλλο θέμα συζητιέται, μην postάρεις. Κανένα mod να σβήσει τις p@p@ries ξέρουμε;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Εγώ τώρα δεν κατάλαβα, ο soichiro γιατί σπαμάρει και μας σπάει τα @@; ΟΚ φίλε, τα Honda είναι το δώρο του Θεού στους ανθρώπους, το μάννα εξ ουρανού, σαρξ εξ σαρκός, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και ούτε θα υπάρξει. Εμείς είμαστε πολύ βλάκες για να το καταλάβουμε... Πάρε τη διαφωνία σου σε άλλο thread παρακαλώ, κάπου που σας αρέσει να σφάζεστε φανατισμένα. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ thread καθαρό από μαλακίες και προκαταλήψεις με μάρκες;;; Έλεος πια... Αν δεν έχεις ιδέα για το τι μπορεί να προκαλεί το τρίξιμο, ή όποιο άλλο θέμα συζητιέται, μην postάρεις. Κανένα mod να σβήσει τις p@p@ries ξέρουμε;;;

ΩΩΩΩΩΩΩΩ συγγνώμη μεγάλε άρχοντα των μοτοσυκλετών που σε ενόχλησα.Αλλά μπορεί να είναι από το τρίξιμο του SUZUKI. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από frapes
    Εγώ ξέρω ότι πήρα το bandit το k7 το καλοκαίρι και έφτασα πορτογαλία. Το μηχανάκι ήταν άψογο από κάθε άποψη. Και από επιδόσεις, και από φόρτωμα, και από άνεση, και από αντοχή σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομων, και από κατανάλωση. Ακόμα και το βάρος του, που σε συνθήκες πόλης είναι μεγαλούτσικο, στο ταξίδι επιδρούσε θετικά. Κάποια άλλα μηχανάκια σου ζητάνε 12.000 – 15.000 € για να σε ταξιδέψουν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα! Εγώ κράτησα τα ρέστα και τώρα που χειμωνιάζει θα τα επενδύσω (!) σε κονιάκ και καλό κρασί !!! Και δεν θα τελειώνουν τα άτιμα! bye…

Τυχερός ήσουν.Το ότι πήγες Πορτογαλία εσύ το λές εγώ δεν το ξέρω...cheers.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Σε λαθος forum εισαι φιλε.

Περνα καμια βολτα απο εδω να τους πεις τον πονο σου

www.sarakakis.gr

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Σε λαθος forum εισαι φιλε.

Περνα καμια βολτα απο εδω να τους πεις τον πονο σου

www.sarakakis.gr

Εγώ λέω να πάω στο Σφακιανακη...να ρίξω καμιά γαρδένια.Δεν έχω κανένα πόνο γιατρός είμαι.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Soichiro, τα Honda γενικά είναι απο τις πιο αξιόπιστες μοτοσυκλέτες και δεν παρουσιάζουν προβλήματα.

Εσύ όμως εχεις χοντρό πρόβλημα και ψάχνεσαι.....

@amyroukai
    Θα συνιστούσα να μην δίνετε σημασία σε τέτοιες ατυχείς περιπτώσεις.
    Επίσης μην βάζεις τόσο μεγάλες πιέσεις στην ζέστη (παραπάνω κι απο του κατασκευαστή) γιατί η πραγματική πίεση μεγαλώνει αρκετά και το λάστιχο θα γίνει σαν μπαλόνι.
    Αν είναι να πηγαινες μόνο Εθνική και ευθείες το καταλαβαίνω οτι θες να μην φας τα λάστιχα, αλλά μετα πας και Χαλκιδική, πας και Μπράλλο με τα μπαλόνια
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Εγώ έχω χοντρό πρόβλημα και ψάχνομαι???? τσ τσ τσ τσ κακά λογάκια και νευριασμένα εμότικον.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγώ έχω χοντρό πρόβλημα και ψάχνομαι???? τσ τσ τσ τσ κακά λογάκια και νευριασμένα εμότικον.
    Επρεπε να το καταλάβω :rotflmao:

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Επίσης μην βάζεις τόσο μεγάλες πιέσεις στην ζέστη (παραπάνω κι από του κατασκευαστή) γιατί η πραγματική πίεση μεγαλώνει αρκετά και το λάστιχο θα γίνει σαν μπαλόνι.
    [/B]
    Κοίτα πως το σκέφτομαι (εν μέρει το επιβεβαίωσαν και στο σχολείο του 0-300): Όταν το λάστιχο είναι "κανονικά" φουσκωμένο, έχει μια συγκεκριμένη ελαστικότητα και ανεβάζει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία "σωστής" λειτουργίας. Η ελαστικότητα ενεργοποιεί το μηχανισμό της "υστέρησης" αν θυμάμαι καλά τον όρο, που ουσιαστικά είναι και η ιδιότητα του ελαστικού να μετατρέπει την παραμόρφωση της μάζας του σε θερμότητα. Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι μεγαλύτερη από το κανονικό, όπως πχ στον καύσωνα, η παραγόμενη μέσω της εσωτερικής τριβής θερμοκρασία στο ελαστικό δεν μπορεί να απορριφθεί και άρα το ελαστικό μαλακώνει υπερβολικά και τρώγεται πιο γρήγορα από ότι πρέπει. Η αύξηση της πίεσης στα λάστιχα καταφέρνει να τα κάνει λιγότερο εύκαμπτα, με αποτέλεσμα να μειώνεται η παραγόμενη θερμότητα, άρα καλύτερη λειτουργία σε συνθήκες καύσωνα. Δεν γίνονται μπαλόνια με 1-2 psi παραπάνω! Απλά θέλουν περισσότερο χρόνο να φτάσουν θερμοκρασία λειτουργίας, που σε ταξίδι δεν ενοχλεί. Το ότι είχαν κανονική θερμοκρασία το κατάλαβα όταν έβαλα το χεράκι επάνω στο βενζινάδικο και ζεματίστηκε... Βέβαια, όταν έπεσε η νύχτα το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ήταν ιδανικά πλέον, αλλά επειδή πήγαιναν συνολικά 6 ώρες στο όριό μου, δεν πιστεύω ότι κρύωσαν και πολύ...
    Στο σχολείο που ανέφερα πριν, μας συνέστησαν να κατεβάσουμε πιέσεις στο 28, που είναι πολύ χαμηλές για δρόμο. Αλλά επειδή ακριβώς παραμορφώνουν πολύ το σκελετό του ελαστικού και μεγιστοποιούν το φαινόμενο της τριβής, το φέρνουν γρήγορα σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας και λόγω των μικρών διαστημάτων στην πίστα (20λεπτα) δεν προλαβαίνει να υπερθερμανθεί και να πάθει ζημιά. Τα ξαναφουσκώσαμε στο κανονικό τους φεύγοντας... Λογικά λοιπόν χειμώνα και μέσα στην πόλη, λίγο πιο κάτω πίεση ίσως να είναι ευεργετικό. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.

Η φθορά του πρώτου πισινού ελαστικού ήταν και λόγω της κατασκευής του. Σε άλλα fora που είχα δει, όλοι οι πρώην κάτοχοι metzeler λένε ότι γίνονται "τετράγωνα" στις 5000-6000χλμ. Καλό κράτημα, αλλά αντι-οικονομικά.

Αύριο πάω και σε έναν ηλεκτρολόγο στους Αμπελόκηπους, ελπίζω να φτιάξει το ληστή γιατί δε μπορώ άλλο.

Νέο μέλος
    Τελικά, είμαι τυχερός ή ψεύτης ρε συ soichiro; Απ’ ότι καταλαβαίνω σου φαίνεται δύσκολο να πάει κανείς πορτογαλία. Μη φοβάσαι ρε, εύκολο είναι, μπορείς και συ, αρκεί να εμπιστευθείς λίγο το μηχανάκι σου. Άλλωστε είναι honda, μη μασάς, εγώ πρέπει να στο πω;

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •