Σελίδα 15 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Παλαιό μέλος
    ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ...............ΓΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ........

Είχαμε σήμερα........

Δέ θυμάμαι πού όμως........:rotflmao: :rotflmao:

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ας περάσει ο επόμενος...
    μόνο 6 τεμάχια σήμερα.καλά είναι,μην είμαστε και πλεονέκτες.

όταν άλλοι στας Καλογρέζας ματώνουν για να νικήσουν τους Ατρόμητους...

Αγαπητέ καθηγητά διαιτησίας κύριε iriniaa
    θα κάνετε ένα κόπο να σχολιάσετε με το μοναδικό καυστικό σας ύφος,τα δυο πέναλτυ που έπνιξε σήμερα ο διαιτητής στο Καραϊσκάκη?

λέω γω τώρα..:a13:
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    όταν άλλοι στας Καλο
    γρέζας ματώνουν για να νικήσουν τους Ατρόμητου

Καλε ρε γαυρε εσυ την ΑΕΚ εβλεπες;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    όταν άλλοι στας Καλο
    γρέζας ματώνουν για να νικήσουν τους Ατρόμητου

Καλε ρε γαυρε εσυ την ΑΕΚ εβλεπες;

KAΠΟΙΟΣ.......ΨΗΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ

Μετά άπό δέκα χρόνια.......ποιός θά θυμάται τό όνομα τής Μακεδονίας....???
    Θά τόχουμε ξεχάσει....!!!!!!!

Έδώ έχουμε μιά παρόμοια περίπτωση.......
    Άν καί νομίζω ότι δέν ύπάρχει Άλτσχάιμερ έδώ......

ΑΣΧΕΤΙΛΑ..............ΥΠΑΡΧΕΙ.........ΜΕΓΑΛΗ....

Δέ μιλάμε γιά καμμιά ζάντα καλύτερα,κανά άμορτισσέρ.....!!!!!!

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..................ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..............τόν λέγανε........

Καί όχι πρίν 2-3 χρόνια......!!!!!!!!!!

Καί όλοι ξέρουμε............
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ..................στό 80............έκτός άπό τούς πρωταθλητές....!!!!!!!!

Τί λάδι βάζετε στά μηχανάκια σας..............???

:wave2

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    KAΠΟΙΟΣ.......ΨΗΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ

Μετά άπό δέκα χρόνια.......ποιός θά θυμάται τό όνομα τής Μακεδονίας....???
    Θά τόχουμε ξεχάσει....!!!!!!!

Έδώ έχουμε μιά παρόμοια περίπτωση.......
    Άν καί νομίζω ότι δέν ύπάρχει Άλτσχάιμερ έδώ......

ΑΣΧΕΤΙΛΑ..............ΥΠΑΡΧΕΙ.........ΜΕΓΑΛΗ....

Δέ μιλάμε γιά καμμιά ζάντα καλύτερα,κανά άμορτισσέρ.....!!!!!!

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..................ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..............τόν λέγανε........

Καί όχι πρίν 2-3 χρόνια......!!!!!!!!!!

Καί όλοι ξέρουμε............
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ..................στό 80............έκτός άπό τούς πρωταθλητές....!!!!!!!!

Τί λάδι βάζετε στά μηχανάκια σας..............???

:wave2

Και για τους μη γνωστες ο Παπαπετρου ειναι γνωστος και ως ''λατρειας'' στον ΖΑΧΟ ΔΟΓΚΑΝΟ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σοβαρα τωρα ρε φιλε,τι ασχολεισε ακομα.......εσυ δεν μου ειχες πει για χαμενο σαλιο νομιζω......αφου ξερεις και βλεπεις.......

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    τι λες ρε παιδί μου;... ρίξατε 6 goal στους πεθαμένους;

Το είδες το παιχνίδι με τον ΟΦΗ; Μήπως ήταν χειρότεροι και απο παιδική ομάδα της αλάνας;
    Εντάξει σίγουρα θα κερδίζατε με τέτοιο υλικό που έχετε (αλλοίμονο!) αλλά οχι και γίνατε και ομαδάρα ρίχνοντας 6 σε ενα πεθαμένο ΟΦΗ!

Αν θες να δείς δείγμα της ομάδας σου, να το δούμε κόντρα στον ΑΡΗ. Εκεί θα δούμε τι απίδια πιάνετε.

Όσο για την ΑΕΚ.... για μένα δείχνει τώρα κάποια σημάδια ξεπιάσματος. Είναι φανερό οτι θέλει δουλειά ακόμα η χημεία της ομάδος και κυρίως οι αυτοματισμοί στον άξονα.

Επιτέλους έχουμε και τερματοφύλακα και φορ... για να δούμε τι θα κάνουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    τι λες ρε παιδί μου;... ρίξατε 6 goal στους πεθαμένους;

Το είδες το παιχνίδι με τον ΟΦΗ; Μήπως ήταν χειρότεροι και απο παιδική ομάδα της αλάνας;
    Εντάξει σίγουρα θα κερδίζατε με τέτοιο υλικό που έχετε (αλλοίμονο!) αλλά οχι και γίνατε και ομαδάρα ρίχνοντας 6 σε ενα πεθαμένο ΟΦΗ!

Αν θες να δείς δείγμα της ομάδας σου, να το δούμε κόντρα στον ΑΡΗ. Εκεί θα δούμε τι απίδια πιάνετε.

Όσο για την ΑΕΚ.... για μένα δείχνει τώρα κάποια σημάδια ξεπιάσματος. Είναι φανερό οτι θέλει δουλειά ακόμα η χημεία της ομάδος και κυρίως οι αυτοματισμοί στον άξονα.

Επιτέλους έχουμε και τερματοφύλακα και φορ... για να δούμε τι θα κάνουμε.

Gandalf
    Καλημέρα.
    Συγνώμη αλλά είδες πουθενά να γράφω καμιά φανφάρα για υπερομάδα και λοιπά ωραία???
    το παιχνίδι το είδα με τον ΟΦΗ.ναι όντως ψόφιοι ήταν.αλλά απ'την άλλη να μη χαρώ που έριξα 6?
    δεν είπε κανείς ότι γίναμε Βραζιλία.
    Όσο για το παιχνίδι με τον Αρη.πιστεύω ότι θέλουμε αρκετό ακόμα χρόνο για να πούμε ότι δένουμε.

για την ΑΕΚ.
    άκουγα πότε πότε στο ράδιο τη μετάδοση.εξ'ου και το σχόλιο "μάτωναν στας Καλογρέζας".
    ψέμματα είναι?
    ότι λες εσύ για την ομάδα σου,ισχύει και για τους 3 μεγάλους...
    στον Ολυμπιακό αλλάχτηκε το 80% του υλικού....

αν και το να κάνεις quote τον εαυτό σου είναι "κάπως",παρόλα αυτά επειδή έπεσε ολίγον απο γαργάρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Αγαπητέ καθηγητά διαιτησίας κύριε iriniaa
    θα κάνετε ένα κόπο να σχολιάσετε με το μοναδικό καυστικό σας ύφος,τα δυο πέναλτυ που έπνιξε σήμερα ο διαιτητής στο Καραϊσκάκη?

λέω γω τώρα..:a13:

φίλε gauros...

To παιχνίδι της ΑΕΚ το είδα απο το SSP1.

Εκείνο που είδα όπως και άλλες φορές είναι μια αδυναμία στον άξονα. Αλλά απο τα άκρα αν αναλογιστείς οτι έγιναν 7 ευκαιρίες μόνο στο πρώτο 20λεπτο και απλά δεν είχαν την τελική φάση (που είναι και θέμα τύχης ...μην ξεχνάς οτι αποκρούει και πάει στο δοκάρι μετά! )η ΑΕΚ είναι ήδη αρκετά επικίνδυνη για όποιον Ελληνικό αντίπαλο σταθεί απέναντι της.

Η αδυναμία όμως είναι στον άξονα της που δεν έχει την σωστή ισορροπία (για μένα). Ούτε ο Ζήκος ούτε ο Ενσαλίβα έδειξαν σημάδια δημιουργίας και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούν για να ανοίγονται οι μπαλιές στο κέντρο και να μην ανεβαίνουν τα πλάγια με Αρουαμπαρένα και Ράμος , αφήνοντας την άμυνα εκτεθειμένη πολλάκις (οχι τόσο με τον Ατρόμητο αλλά με άλλες....)

Επίσης ο Ατρόμητος έπαιξε με τα ρολά κατεβασμένα... ούτε ενας παίκτης μπροστά. Κλωτσάτε γιατί χανόμαστε! Αν στήσεις λοιπόν 11 παίκτες στην περιοχή , οχι μπάλα δεν περνάει... ούτε παίκτης καλά - καλά.

Παρόλα αυτά όμως αν είδες το 2ο goal της ΑΕΚ αλλά και μερικές φάσεις ακόμα θα είδες οτι τα πλάγια μας, είναι κυριολεκτικά φωτιά. Κέρδος επίσης και οι Μπλάνκο και Μάχο. Για τον Μπλάνκο μόνο μακάρι να βγώ λάθος αλλά τον βλέπω αποκλεισμένο απέναντι σε αμυντικούς γρήγορους και σωματώδεις (βλ. Γερμανούς και Άγγλους αμυντικούς).

Για τον ΟΣΦΠ τον οποίο έβλεπα εναλλάξ σε φάσεις... ισχύει οτι είπα απο την αρχή. Πολύ καλό υλικό για ομάδα και λίγος ο προπονητής. Ακόμα και απο αυτόν τον ΟΦΗ, εισέπραξε στην άμυνα 2 goal. Μάλιστα το πρώτο με παίκτη που πηδάει μόνος του στο κέντρο της άμυνας!!!

Τρομερός και πάλι ο Γκαλέτι. Απο την πρώτη στιγμή που ήρθε έδειξε δείγματα. Όλο το κέντρο του ΟΣΦΠ ήταν στηριγμένο επάνω του και μόνο με double team ικανών παικτών μπορεί ίσως να περιοριστεί. Δεν νομίζω οτι υπάρχει ανασταλτικό χαφ , στην Ελλάδα που μπορεί μόνος του να τον περιορίσει.

Κατα τα άλλα όμως φίλε τα ίδια... το κέντρο σας αδύναμο...μονοπρόσωπο και μονοδιάστατο. Μοναδική αλλαγή οτι παίξατε επιτέλους με φορ και είχε βάρος η επίθεση. Επιμένω πάντως πως θέλω να σας δώ με ΑΡΗ και Λάρισσα που είναι ομάδες δυνατές.

Το ίδιο όπως είπες ισχύει και για την δική μου ομάδα, μιας και Ατρόμητος , Σάλτσμπουργκ, δεν είναι ομάδες που σου βάζουν εμπόδια ισχυρά στην κατάσταση που είναι.

Καλημέρα μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    gandalf ειδες σημερα οτι δεν επαιζαν οι τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος, Τόζερ και Πλιάτσικας, καθώς επίσης και Σέζαρ και Καφές (εκτός φυσικά των γνωστών απόντων Λαγού, Γεωργέα, Καπετάνου, Αλεξόπουλου και Χετεμάι) και οι Ριμπο, Μαντουκα, Μανου ηταν σε κακη κατασταση λογο ελαφρων τραυματισμων?????????????

το οτι κερδισαμε αυτο το παιχνιδι ειναι ενα +3 και τιποτα περισσοτερο!!!!! (αρα 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ)

btw Ο Ζεραλντο Αλβες ηταν σε 3 παιχνιδι πολυ καλος και ο Δελλας ΑΡΧΟΝΤΑΣ... ο Μαχο σταθερος....
    ....

για οσους νομιζουν οτι δε θα εχουμε αμυνα φετος....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δεν νομίζω οτι υπάρχει ανασταλτικό χαφ , στην Ελλάδα που μπορεί μόνος του να τον περιορίσει.

Υπάρχει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	newego_large_t_881_434738_type11104.jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	13,1 KB 
ID:	105817
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

idi,...

το ξέρω οτι είχαμε απουσίες, αλλά αυτό πλέον δεν αποτελεί και τεράστια δικαιολογία ώς άλλοτε. Υποτίθεται οτι οι παίκτες που κάνουν παιχνίδι όπως είναι ο Ζήκος και ο Ενσαλίβα ήταν εκεί.
    Επίσης το οτι το συμπέρασμα δεν περιμένα μόνο απο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να το βγάλω.

Είναι εμφανές απο τα φιλικά , απο το παιχνίδι με την Σεβίλη, απο το παιχνίδι ακόμα και με τον Ατρόμητο.

Οτι βλέπω λέω. Υπάρχει αδυναμία μοιράσματος μπαλιάς στον άξονα παρόλο που έχουμε Ριβάλντο και Λυμπερόπουλο.

Τα άκρα όπως είπα πετάνε ακόμα και με Μανού, Σέζαρ σχεδόν απόντες.

Παρόλα αυτά θεωρώ οτι είναι ακόμα νωρίς και περιμένω με την σειρά μου κάποιο δυνατό παιχνίδι με ανάλογη ομάδα για να δώ αποτελέσματα. Με την Σάλτζμπουργκ σίγουρα ήταν ενα παιχνίδι καλό , αλλά εκεί ας πούμε οτι εκείνοι δεν ήταν σε καλή μέρα.

Είπαμε είναι νωρίς ακόμα.

όσο για το αν μπορεί ο Ενσαλίβα να αναχαιτίσει τον Γκαλέτι, επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου οτι μπορεί να το καταφέρει μόνος του.

Gandalf

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    i

όσο για το αν μπορεί ο Ενσαλίβα να αναχαιτίσει τον Γκαλέτι, επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου οτι μπορεί να το καταφέρει μόνος του.

Gandalf
    Κοίταξε.....Το ότι είναι μεγάλος παίχτης ο Γκαλέτι,δεν το αμφισβητεί κανείς.Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένας παίχτης έχει την ικανότητα να πάρει παραμάζωμα τον προσωπικό του αντίπαλο.(Μιλάμε για ομάδες ανταγωνιστικές πάντα.)

Οι περιπτώσεις αυτές σίγουρα δεν βρίσκονται στην Ελλάδα.Ο Ενσαλίβα είναι πολύ γρήγορος και ξέρει και μπάλα,τόση ώστε,κατά τη γνώμη μου,να μην υπάρχει αντίπαλος ικανός να τού πάρει την ταυτότητα.
    Πιστεύω ότι θα είναι υποψήφιος για MVP τής χρονιάς στην ΑΕΚ φέτος.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Πιστεύω ότι θα είναι υποψήφιος για MVP τής χρονιάς στην ΑΕΚ φέτος.

BLANCOOOOOOOOOOOOOOO BLANCOOOOOOOOOOOOOOOOO

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	400_kasdf.jpg 
Προβολές:	51 
Μέγεθος:	15,6 KB 
ID:	105826

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;