Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    ΥΓ: Trooper συμφωνω με αυτα που εγραψες αλλα παρεξηγήσεις πιστευω συμβαινουν αρκετες κατα καιρους στην ιστοσελιδα,αμα δεν γνωρισεις καποιον απο κοντα και διαβαζεις μονο καποια ελαχιστα περιστατικα που του εχουν συμβει μπορει να σχηματισεις λανθασμενη αποψη για εκεινον.
    Το ξερω οτι αμα σκοτωθω δεν θα χαρουν καλα παιδια ειναι.
    αλλο παρεξηγηση και αλλο τα στηνω, τα παω, πλακωνομαι στις μπουνιες ειμαι ο ετσι, ο γιουβετσι και ο κοκορετσι και δε συμαζευεται.
    τροποι καλης συμπεριφορας χρειαζονται (δλδ παιδεια) τοσο εδω μεσα οσο και εκει εξω (χωρις να σημαινει οτι θα φλωρεψεις.και οταν εχεις τροπους και αυτοσεβασμο το δειχνεις παντου.εδω απο τα μεχρι στιγμης δεν δειχνεις να εχεις τροπους.ουτε εδω μεσα ουτε εκει εξω.για αυτο αλλωστε και σε προετρεψα να αλλαξεις νοοτροπια.σκεψου λιγο ολα αυτα που σου εχω γραψει...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αλλο παρεξηγηση και αλλο τα στηνω, τα παω, πλακωνομαι στις μπουνιες ειμαι ο ετσι, ο γιουβετσι και ο κοκορετσι και δε συμαζευεται.
    τροποι καλης συμπεριφορας χρειαζονται (δλδ παιδεια) τοσο εδω μεσα οσο και εκει εξω (χωρις να σημαινει οτι θα φλωρεψεις.και οταν εχεις τροπους και αυτοσεβασμο το δειχνεις παντου.εδω απο τα μεχρι στιγμης δεν δειχνεις να εχεις τροπους.ουτε εδω μεσα ουτε εκει εξω.για αυτο αλλωστε και σε προετρεψα να αλλαξεις νοοτροπια.σκεψου λιγο ολα αυτα που σου εχω γραψει...
    Γιωργο νομιζω οτι ειναι εδω μαζι μας γιατι θελει να καταλαβει.

Eγω ολους σας συμπαθω (και με τα παιδια που εχω μιλησει ασχημα) γιατι ειστε ατομα που αγαπατε την μοτοσυκλετα οπως και εγω,μερικες φορες κανω λαθη και εγω οπως ολοι, η πανω στα νευρα λεω μια κουβεντα παραπανω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Γιωργο νομιζω οτι ειναι εδω μαζι μας γιατι θελει να καταλαβει.
    Γιατι εμεις που ειμαστε καιρο εδω τι καταλαβαμε;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Γιατι εμεις που ειμαστε καιρο εδω τι καταλαβαμε;
    Πολυ περισσοτερα απ'οτι φανταζομασταν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πολυ περισσοτερα απ'οτι φανταζομασταν.

+ Μπόλικα!

Τρουπ, respect! Ελπίζω να πιάσουν τόπο τα λόγια σου!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82

Eγω ολους σας συμπαθω (και με τα παιδια που εχω μιλησει ασχημα) γιατι ειστε ατομα που αγαπατε την μοτοσυκλετα οπως και εγω,μερικες φορες κανω λαθη και εγω οπως ολοι, η πανω στα νευρα λεω μια κουβεντα παραπανω.

Εισαι ωραιος ρε!!!!!!!

Γεια σας παιδια και απο μενα. Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης. Πολλες φορες βλεπω κατι τετοια thread στα οποια λεει καποιος κατι κ κατευθειαν ολοι τον αρπαζουν κ αρχιζουν να του τα χωνουν κ οτι δν σεβετε τπτ κ να τον κρινουν χωρις καν να τον ξερουν. Αυτο πιστευω ειναι πολυ ασχημο. Στο θεμα τωρα, ρε παιδια ολοι μηχανοβιοι ειμαστε εδω μεσα κ στους περισσοτερους εδω μεσα αρεσουν οι μηχανες για το γκαζι, την ευελιξια, τα παιχνιδια που μπορεις να κανεις κτλ. Δν πιστευω οτι υπαρχει καποιος ο οποιος θα παρει μηχανη κ θα πηγαινει στην ακρη του δρομου σαν αμαξι. Αν κανει κατι τετοιο τοτε την εχει μονο για μοστρα κ οχι γιατι πραγματικα του αρεσει. Δλδ θελετε να μου πειτε ολοι εσεις που του λετε να κοψει τις @@ κ καλα, οτι εσεις δν εχετε γκαζωσει ποτε την μηχανη μεσα στην πολη για να την πειτε σε ενα αμαξι? Τωρα που λετε οτι θα σκοτωθει κ θα κανει....... Τα περισσοτερα ατυχηματα με μηχανες ειναι επειδη θα πεταχτει καποιος απο κανενα στενο η θα περασει ο αλλος με κοκκινο η συνηθως θε ερθει ο αλλος απο πισω κ θα σε κοπανησει. Πιστευετε οτι για να συμβει αυτο το ατυχημα παιζει ρολο το αν γκαζωνεις η ντριφταρεις η κανεις σουζες? Σπανια εχω ακουσει για καποιον να σκοτωθηκε οταν εκανε σουζα η οταν ντριφταρε..... οποτε ας μην κανουμε ολοι τους Αγιοιυς μεσα στο φορουμ που. Ολοι μας ειμαστε εδω επειδη αγαπαμε τις μηχανες κ οι περισσοτεροι απο εμας αγαπανε κ ολα αυτα το οποια μπορεις να κανεις με μια μηχανη. Φιλικα Δημητρης
    Live For Speed. Ride To Live!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  2. Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?
    από agelosmarinis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 161
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 15:18
  3. τι θα γινει με μας τους χωματερους??
    από taxydromos στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 64