Εγω θελω την απανω δεξια!![]()
pic.jpg
Εγω θελω την απανω δεξια!![]()
pic.jpg
Aς σβησει καποιος αυτο το θρεντ γιατι μου βγαζει Δεν έχετε εισαχθεί στο σύστημα και λοιπες παπαριες....
ειναι γιατι πηγες να βαλεις αγγελιες περαν των κλασσικων μηχανων/ανταλλακτικων/αξεσουαρ αναβατη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Aς σβησει καποιος αυτο το θρεντ γιατι μου βγαζει Δεν έχετε εισαχθεί στο σύστημα και λοιπες παπαριες....
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Μπαρδον; Που....πως...ποτε.....το ξερεις αυτο; κι αν το ξερεις που το θυμασαι; Ουτε η μανα μου δε θυμαται τετοιες λεπτομερειες για το παρελθον μου!![]()
![]()
Που'σαι παντως, για το σπιτι που ψαχνεις, εχω ενα διαρι, ρετιρε, διαμπερες, με θεα στην ακροπολη (αν εισαι ψηλος :a13: ), με παρκινγκ για μοτο ή κουτι, και με 2 σταθμους μετρο, 3 σουπερ μαρκετ, 4 γυμναστηρια και 3 μοτομαγαζα σε ακτινα 300μ.
Οταν αποφασισω να μετακομισω θα σε ειδοποιησω! :a5:![]()
![]()
![]()
![]()
τι πες παλι ρε τρελε??Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ειναι γιατι πηγες να βαλεις αγγελιες περαν των κλασσικων μηχανων/ανταλλακτικων/αξεσουαρ αναβατη!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[φωνη Procter απο police academy,mode=on]Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Μπαρδον; Που....πως...ποτε.....το ξερεις αυτο; κι αν το ξερεις που το θυμασαι; Ουτε η μανα μου δε θυμαται τετοιες λεπτομερειες για το παρελθον μου!![]()
![]()
Που'σαι παντως, για το σπιτι που ψαχνεις, εχω ενα διαρι, ρετιρε, διαμπερες, με θεα στην ακροπολη (αν εισαι ψηλος :a13: ), με παρκινγκ για μοτο ή κουτι, και με 2 σταθμους μετρο, 3 σουπερ μαρκετ, 4 γυμναστηρια και 3 μοτομαγαζα σε ακτινα 300μ.
Οταν αποφασισω να μετακομισω θα σε ειδοποιησω! :a5:![]()
![]()
![]()
![]()
move it, move it, MOOOOOVE IT!!!!
[/φωνη Procter απο police academy,mode]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()