Kι εμένα....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γιαννη χαλαρωσε εγω γραφτηκα οταν ποσταρα εδω,θα εισαι μεσα να μου το θυμηθεις.
Μου ηρθε και το μαιλ το καλο.:smilea:
Kι εμένα....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γιαννη χαλαρωσε εγω γραφτηκα οταν ποσταρα εδω,θα εισαι μεσα να μου το θυμηθεις.
Μου ηρθε και το μαιλ το καλο.:smilea:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αλλος ένας μέσα
Τυχαία ήμουν στο Βικενετ στις 12:30 το βραδυ οπου είδα το ποστ του CD.
Καλά το έπαιξε στο ξαφνικό αλλά τα τηλέφωνα σπάσανε μετά :hypnotize κι οποιος πρόλαβε, πρόλαβε για μια ακόμα φορα
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Αν ολα πανε καλά με τις υποχρεώσεις μας, θα ανεβουμε κι εμεις εκείνο το Σαβ/κο!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Εγώ θα είμαι Σέρρες το Σ/Κ της 28ης Οκτωβρίου...
Τί Σ/Κ δηλαδή που θα κάνουμε 3ήμερο πίστας από
25-26-27 και επιστροφή στις 28....
alex
Άντε και σε είδαμε και στην τουβου, και την απονομή....Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
Αν ολα πανε καλά με τις υποχρεώσεις μας, θα ανεβουμε κι εμεις εκείνο το Σαβ/κο!
να είμαστε όλοι καλά και καιρού επιτρέποντος θα είμαστε παρέα όλοι μαζί στο Π,Σ,Κ της 28ης !!!
*san ο Διάτσίδης εκτός της πρώτης ομάδας, όντως δεν ανέφερε ονόματα.
Να είσαστε πάντα καλά και να συνεχίζετε με το ίδιο πάθος
Μπράβο σε όλη την ομάδα και κυρίως στην san που προσπάθησε και τα κατάφερε καταπληκτικά ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Το μπράβο ανήκει στους Ζαφ, Κο Γιάννη και athanha που με ανέχτηκαν και φέτος στην όμαδα τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να εχω και παλι αυτή την υπέροχη εμπειρία του 6ωρου.
Οτι κι αν γράφεται στα Forum για μένα ειναι η μόνη διοργάνωση που μου δίνει τη δυνατότητα να πάρω άρωμα αγώνων!
Επλίζω να τα πουμε απο κοντά στα τέλη Οκτωβρίου........
alex
Eγώ άκυρος τελικά....
Δουλειά εκείνο το σ/κ
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εεεε φφφφφφφανταστικέ συμφορουμίτη, πως θα γίνει να πάρω τη θέση σου, εε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Eγώ άκυρος τελικά....
Δουλειά εκείνο το σ/κ
Τα λεφτα μπηκαν στης 13.30, στον υπνο μου ειδα οτι δεν προλαβα, ευτυχως ολα καλα.
2 βδομαδες μειναν.
Νικολα κριμα ...........................δεν θα γευτω τελικα τα λατρευτα συκωτακια.
Γιαννη θα χει θεσεις.
Λες Παναγιώτη? για να δούμε... θα ξέρω μέχρι την τετάρτη? γιατί παίζει και καλό παρεάκι για αυτό το σκ, ωστόσο ο καιρός για αυτό το σκ φαίνεται να τα χαλάει ...
Όντως έχει καλή παρέα πάνω αυτό το ΣΚ αλλά με τα προγνωστικά του καιρού και αυτή η παρέα καλό θα ήταν να ψάξει να βρει καμια θέση της τελευταίας στιγμής στον Ανεμο-Βικενετ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Λες Παναγιώτη? για να δούμε... θα ξέρω μέχρι την τετάρτη? γιατί παίζει και καλό παρεάκι για αυτό το σκ, ωστόσο ο καιρός για αυτό το σκ φαίνεται να τα χαλάει ...
Το μαρούλι έπεσε...11 και σήμερα για αναχώρηση...
Zepyre τα λέμε πάνω..
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Στο S ακι.Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Zepyre τα λέμε πάνω..
Έχω κάνει δήλωση συμμέτοχης και μου έχουν στείλει απάντηση πως οι θέσεις είναι πλήρες...ξέρει κανένας από έδω αν παίζει να με ειδοποιήσουν? Επίσης αν με ειδοποιήσουν για να συμμετάσχω ,παίζει επίσης κάποιος να έχει κενή θέση (και καλή διάθεση) στο τρείλερ να με βοήθησει να αναίβω και εγώ και εννοείται να συμμετάσχω στα έξοδα διαδρομής?
Aν δεν κάνω λάθος, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα πληρωμών, οπότε θα ξέρουν και πόσες ακυρώσεις έχουν. Σε περίπτωση που μπεις μέσα από τη λίστα αναμονής θα σε ειδοποιήσουν.
Για θέση σε τρέϊλερ, δύσκολο το βλέπω να βρεις.