Γι'αυτό λέω όταν έρθει η ρημάδα η μέρα να μας δω.....![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
μα το θεο δεν υπηρξα για τπτ ποιο σιγουρος στη ζωη μ...:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καταλαβες τπτ? εγω οχι νυσταξα :rotflmao:![]()
![]()
1) πρεπει να νυσταζεις ειλικρινα πολυ:rotflmao:
2) δεν καταλαβα χριστο απ οσα ειπες![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
μην βιαζεσε μικρα παιδια ειμαστε ακομα
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: παω για υπνο κλεινουν τα ματουλια μου εδω και 2 ωρες παναθεμα σας :rotflmao:ωραια ηταν ομως !
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ωραια ηταν ομως !![]()
![]()
οντως...![]()
αντε νυστες και προσεχε μη δεις κανα ωτολμα στον υπνο σ τον ματιαξαμε τον ανθρωπο!\
:rotflmao:
εσυ τι γελας ρε νηπιο?
ειμαι κωλογριααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σταματα να ποσταρεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην βιαζεσε μικρα παιδια ειμαστε ακομα
Τελικά τι είσαι EVI? Ηλικιακό σοκ μου φαίνεται...![]()
αστη ρε νυσταζει γι αυτο...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Τελικά τι είσαι EVI? Ηλικιακό σοκ μου φαίνεται...![]()
απαντω πολυ μετρημενα νομιζω και απλα -δεν χρειαζεσαι λεξικο να με καταλαβεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
δε μου απαντησες εβαλες φατσουλες και απλως μου ειπες τι συμβαινει
εγω αλλο σε ρωτησα τι θα κανεις ΕΣΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΚΑΡΕΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΙΝ
αρα
δε κερδιζεις τπτ σορυ :rotflmao:![]()
οσο για το > τι θα κανεις ΕΣΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ
???????????
ΠΟΥ ΠΙΚΑΡΕΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΙΝ
????????????????????????????????????
μαλλον δεν εχεις διαβασει ολο το θρεντ -οποτε τι να απαντησω (που ειναι η μπαλα?! )
εγω δεν σχολιασα καμια κατασταση τετοια- σχολιασα την αντιμετωπιση των παιδιων προς τους γονεις... καλα οι γονεις δεν εχουν /ειχαν γονεις? φυτρωσαν?
το πως αντιμετωπιζει ενας γονιος μια οποιαδηποτε κατασταση απορρεει απο τα δικα του βιωματα και δεν γινεται να το κρινουμε εδω -δεν θα κρινεις εσυ τους γονεις μου ή εγω τους δικους σου
μπορουμε ομως να 'δουμε' λιγο τη θεση του dolma σαν ''δικη'' μας και να δωσουμε αν μπορουμε ή θελουμε μια απαντηση σαν παιδια - ειναι πιο λογικο τωρα?
το πως βαδιζω σαν γονιος ειναι δικο μου θεμα και πολυ λεπτο - συμβουλη δεν δινω ,δεν εχω
ειμουν κι εγω ομως παιδι καποτε και τωρα που τα βλεπω 'απο την αλλη πλευρα' επετρεψε μου να εχω καλυτερη αποψη
εσυ σαν γυναικα/μανα καποια στιγμη θα αναθεωρησεις πολλα....
![]()
![]()
![]()
Καλά.... α και που'σαι μη φύγεις πάω να φέρω το γρύλο!![]()
Άντε καληνύχτα
Είναι μια υπέροχη κοπελιά με μπόλικα όνειρα που χρειάζονται (οπως ολα τα όνειρα) πολύ δουλειά για να γίνουν πραγματικότητα. :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Τελικά τι είσαι EVI?......
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+675 and more...Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
απαντω πολυ μετρημενα νομιζω και απλα -δεν χρειαζεσαι λεξικο να με καταλαβεις!
οσο για το > τι θα κανεις ΕΣΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ
???????????
ΠΟΥ ΠΙΚΑΡΕΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΙΝ
????????????????????????????????????
μαλλον δεν εχεις διαβασει ολο το θρεντ -οποτε τι να απαντησω (που ειναι η μπαλα?! )
εγω δεν σχολιασα καμια κατασταση τετοια- σχολιασα την αντιμετωπιση των παιδιων προς τους γονεις... καλα οι γονεις δεν εχουν /ειχαν γονεις? φυτρωσαν?
το πως αντιμετωπιζει ενας γονιος μια οποιαδηποτε κατασταση απορρεει απο τα δικα του βιωματα και δεν γινεται να το κρινουμε εδω -δεν θα κρινεις εσυ τους γονεις μου ή εγω τους δικους σου
μπορουμε ομως να 'δουμε' λιγο τη θεση του dolma σαν ''δικη'' μας και να δωσουμε αν μπορουμε ή θελουμε μια απαντηση σαν παιδια - ειναι πιο λογικο τωρα?
το πως βαδιζω σαν γονιος ειναι δικο μου θεμα και πολυ λεπτο - συμβουλη δεν δινω ,δεν εχω
ειμουν κι εγω ομως παιδι καποτε και τωρα που τα βλεπω 'απο την αλλη πλευρα' επετρεψε μου να εχω καλυτερη αποψη
εσυ σαν γυναικα/μανα καποια στιγμη θα αναθεωρησεις πολλα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια σφουγγαριστρα παιδια τρεχουν τα σωροπια!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Είναι μια υπέροχη κοπελιά με μπόλικα όνειρα που χρειάζονται (οπως ολα τα όνειρα) πολύ δουλειά για να γίνουν πραγματικότητα. :smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλο έλεγα εγώ αλλά οκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Είναι μια υπέροχη κοπελιά με μπόλικα όνειρα που χρειάζονται (οπως ολα τα όνειρα) πολύ δουλειά για να γίνουν πραγματικότητα. :smilea:![]()
Όλοι έχουμε όνειρα τα οποία θέλουν πολύ μα πάρα πολύ ζόρι για να γίνουν πραγματικότητα
άσε που πολλές φορές στο τέλος μπορεί να ναυαγήσουν...
σωστα..Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Όλοι έχουμε όνειρα τα οποία θέλουν πολύ μα πάρα πολύ ζόρι για να γίνουν πραγματικότητα
άσε που πολλές φορές στο τέλος μπορεί να ναυαγήσουν...![]()
καλη σας νυχτα και χαλαρα.....![]()
(καποιοι βεβαια εφυγαν πολυ νωρις - γιατι δεν θερισαν οτι εσπειραν?)
υγ. και βεβαια δεν εννοω την EVI....
καλη νυχτα και σε σενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
καλη σας νυχτα και χαλαρα.....![]()
(καποιοι βεβαια εφυγαν πολυ νωρις - γιατι δεν θερισαν οτι εσπειραν?)
υγ. και βεβαια δεν εννοω την EVI....
ωραια κουβεντουλα καναμε σημερα...![]()
keep walking![]()
![]()