Το Breva το πήρα τον Απρίλιο.
Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 2 χρήστες με Breva750 και ένας με Breva1100 αν θυμάμαι καλά.
Το Breva το πήρα τον Απρίλιο.
Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 2 χρήστες με Breva750 και ένας με Breva1100 αν θυμάμαι καλά.
ε??? αν μπορουσες ηθελα να μου ελεγες αν συναντησες κατι καπιο προβλημα![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
Ήταν κανένας απο σας Ρόδο το καλοκαίρι?
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
GUZZISTA ego eimai aftos pou evlepe o After stin Italia na pernaei me to Mostro kai eskize to sovrako tou...
Ta Guzzi einai orea (paroti ego den 8a epairna) alla den exoun gazi,exoun afton ton palindromiko-aristerodexio kradasmo,pou emena den mou aresei.Exo filo kai me ex-Caramba..kali fasi alla poli synergeio.
Sta proigoumena pou egrapses minimata..den exeis dikio gia ta Japan,poloude efkolotera apo polla italika kai kurios to Guzzi (stin italia kenourgio Guzzi exo dei mono ena edo kai polla xronia)kai exoun ligoteri texnologia apo ta Japan.
An esena aresei den nomizo oti exei provlima kanenas mas...
Sizitisi na ginete na perna i ora edo stin filaki....
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
apisteytos!!!!εχω πεθανει στα γελια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ποιος αυτός ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μου αρεσει που ο δημοσιογραφος τον καταλαβαινε κ εθετε κ ερωτησεις πανω σε αυτα που ελεγε!!! κοκκαλο ηταν ο τυπος?:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Φιλε guzzista με ελκυει και μενα η μαρκα του mandello dell' lario αν και μεχρι τωρα ειχα μονο γιαπωνεζικα μηχανακια. Εχω φτασει δυο φορες να τα ακουμπησω στο αετοπουλο, μια πριν μερικα χρονια για την V11 που ειχα διαβασει και ενα γαματο test του Ντανη φωτου στο motosport (η ΒΙΒΛΟΣ). Ομως κατι μια εκτακτη οικονομικη αναγκη κατι η ιδιοκτησιακη κριση της εταιριας το ξανασκεφτηκα τωρα με ιδιοκτητρια την Piaggio και αφου ξαναμαζεψα καποια φραγκα το σκεφτωμαι παλι. Παω μαλλον για το δικο σου griso 850. Ιστορικος αυτος ο κυβισμος για τα guzzi. H μονη μου αναστολη ειναι αυτη που αφορα την πολυθρυλιτη αξιοπιστια των guzzi και των ιταλικων γενικοτερα, για πες μου αν θες εσυ πως εισαι στον τομεα αυτο.Οχι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα επειδη εχω την ταση να τα παντρευωμαι τα μοτερια (δεν θα πουλησω το vtr μου ) να ξερω που θα βαδισω. thanx.
Φίλε χλωμό το βλέπω να σου απαντήαει ο Guzzista...Αρχικά δημιουργήθηκε από manos187
Φιλε guzzista με ελκυει και μενα η μαρκα του mandello dell' lario αν και μεχρι τωρα ειχα μονο γιαπωνεζικα μηχανακια. Εχω φτασει δυο φορες να τα ακουμπησω στο αετοπουλο, μια πριν μερικα χρονια για την V11 που ειχα διαβασει και ενα γαματο test του Ντανη φωτου στο motosport (η ΒΙΒΛΟΣ). Ομως κατι μια εκτακτη οικονομικη αναγκη κατι η ιδιοκτησιακη κριση της εταιριας το ξανασκεφτηκα τωρα με ιδιοκτητρια την Piaggio και αφου ξαναμαζεψα καποια φραγκα το σκεφτωμαι παλι. Παω μαλλον για το δικο σου griso 850. Ιστορικος αυτος ο κυβισμος για τα guzzi. H μονη μου αναστολη ειναι αυτη που αφορα την πολυθρυλιτη αξιοπιστια των guzzi και των ιταλικων γενικοτερα, για πες μου αν θες εσυ πως εισαι στον τομεα αυτο.Οχι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα επειδη εχω την ταση να τα παντρευωμαι τα μοτερια (δεν θα πουλησω το vtr μου ) να ξερω που θα βαδισω. thanx.
Βγήκε βόλτα πέρυσι με βροχή και έκτοτε δεν το έχει ξεπεράσει (όχι αυτός)......
![]()
You BETA believe...
Μετά έγινε ότι έγινε και με την ομάδα..Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Φίλε χλωμό το βλέπω να σου απαντήαει ο Guzzista...
Βγήκε βόλτα πέρυσι με βροχή και έκτοτε δεν το έχει ξεπεράσει (όχι αυτός)......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Μετά έγινε ότι έγινε και με την ομάδα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:o
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
........άλλαξαν πλέον και λέγονται bordello dell' larioΑρχικά δημιουργήθηκε από manos187
Φιλε guzzista με ελκυει και μενα η μαρκα του mandello dell' lario αν και μεχρι τωρα ειχα μονο γιαπωνεζικα μηχανακια. Εχω φτασει δυο φορες να τα ακουμπησω στο αετοπουλο, μια πριν μερικα χρονια για την V11 που ειχα διαβασει και ενα γαματο test του Ντανη φωτου στο motosport (η ΒΙΒΛΟΣ). Ομως κατι μια εκτακτη οικονομικη αναγκη κατι η ιδιοκτησιακη κριση της εταιριας το ξανασκεφτηκα τωρα με ιδιοκτητρια την Piaggio και αφου ξαναμαζεψα καποια φραγκα το σκεφτωμαι παλι. Παω μαλλον για το δικο σου griso 850. Ιστορικος αυτος ο κυβισμος για τα guzzi. H μονη μου αναστολη ειναι αυτη που αφορα την πολυθρυλιτη αξιοπιστια των guzzi και των ιταλικων γενικοτερα, για πες μου αν θες εσυ πως εισαι στον τομεα αυτο.Οχι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα επειδη εχω την ταση να τα παντρευωμαι τα μοτερια (δεν θα πουλησω το vtr μου ) να ξερω που θα βαδισω. thanx.![]()
![]()
άστο καλλίτερα ...........
Ποιος εδεσσαικος και μλκιες.Ο Μπαμπινιωτης με Moto Scuzzi ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
ποιο moto guzzi ειχες οδηγησει εκει στην ιταλια ε???? απλα αυτο που μου την σπαει ειναι οτι ορισμενει εδω μεσα εχουνε παρει ενα Z και πιστευω πως ειναι απειρει οδηγηκα και απλα λενε οτι πηρανε μια μηχανη και λενε πωσ ειναι αυτη και τπτ αλλο αλλα δεν ειναι ετσι ωμοσ και ουτε εγω λεω πωσ ειναι μονο το μοτορι μου καλο απλα ψαχνω να βρω και αλλουσ που να εχουν τα ιδια μοτορια με εμενα καταλαβατε ολοι σας δεν εχω τπτ να μοιρασω με κανεναν απο εσας γιατι δεν σας ξερω κιολας και ουτε εσεισ εμενα και δυστηχως ειναι κριμα που δεν προτιμαμε πολυ τα ευρωπαικα μηχανακια και μονο γιαπωνεζικα κριμα αλλα μην σας φανει παραξενω ολες οι μηχανεσ που ειχα πριν ηταν γιαπωνεζικες ολεσ απλα ειπα να αλλαξω λιγο να δω τι γινετε και απο την ΔΥΣΗ μερια ευχαριστω πολυ παντος μεσα απο της κουβεντες που κανετε και ας μου την λετε κιολας δεν με πειραζει μαθαινω κιολας πραγματα για τα οπια δεν ξερω φιλικα :-) MOTO GUZZISTA![]()
![]()
![]()
Χαλαρα φιλαρακι,εδω ολοι μηχανες καβαλαμε κι αν ρωτησεις τον καθενα η μηχανη του ειναι η καλυτερη.Τωρα αν κανει η γενια τον αντρα...
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Πάντως με τη Breva να πλησιάζει τα 16000 km, κι έχοντας κάνει το Αθήνα-Λαμία-Αθήνα ν φορές για τη δουλειά, οι εντυπώσεις μου είναι από άριστες μέχρι άριστες.
Ούτε με το service παίζει κάτι περίεργο. Το μηχανάκι είναι αξιόπιστο (και το griso που ρωτάς ίδιο κινητήρα φοράει), τα σέρβις χαμηλού κόστους και αν δεν το παρατήσεις εντελώς και το προσέχεις ελαφρώς δε σου ζητάει τίποτα ιδιαίτερο.
Με το ατυχημα ενος ανθρωπου κανετε πλακα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Μετά έγινε ότι έγινε και με την ομάδα..![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο.
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Δεν ξερουν ρε ΤαξιαρχηΑρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Με το ατυχημα ενος ανθρωπου κανετε πλακα?
Μπραβο.
Είναι φανερό πως δε κατάλαβες σε τι πράγμα αναφέρθηκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Με το ατυχημα ενος ανθρωπου κανετε πλακα?
Μπραβο.
Τέλος πάντων. Πιο ατύχημα;
http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ