ΡεΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
μια σφουγγαριστρα παιδια τρεχουν τα σωροπια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
ξέρω τι λεω και το εννοώ.
(το ίδιο κι' ο Γιώργος)![]()
ΡεΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
μια σφουγγαριστρα παιδια τρεχουν τα σωροπια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
καταλαβαινω ρε νικολη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ρε![]()
...
![]()
![]()
πλακιτσα να γινεται...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
καταλαβαινω ρε νικολη...![]()
![]()
πλακιτσα να γινεται...![]()
![]()
![]()
Άντε αμε και 'συ για :ZZZ: γιατί το πρωί δε θα έχεις σηκωμό (πω πω σα μπαμπάς μίλησα).
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
(πω πω σα μπαμπάς μίλησα).
τωρα παω μπαμπα..
:rotflmao:
![]()
αντε καληνυστες κ σε σενα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
καλη σας νυχτα και χαλαρα.....![]()
(καποιοι βεβαια εφυγαν πολυ νωρις - γιατι δεν θερισαν οτι εσπειραν?)
υγ. και βεβαια δεν εννοω την EVI....
εχουμε και δουλεια το πρωϊ mister!![]()
(ειπαμε ειναι σκληρη η ζωη εκει εξω)
οσο για το θεμα επειδη παιρνει αλλες διαστασεις...το Ναυπλιο οντως δεν ειναι μακρια![]()
ενδεικτικα:
-¨το πως αντιμετωπιζει ενας γονιος μια οποιαδηποτε κατασταση απορρεει απο τα δικα του βιωματα και δεν γινεται να το κρινουμε εδω -δεν θα κρινεις εσυ τους γονεις μου ή εγω τους δικους σου¨
με λιγα λογια εσυ αντιμετωπιζεις ή θα αντιμετωπισεις την κατασταση με τα παιδια σου συμφωνα με τα βιωματα που ειχες απο τους δικους σου γονεις??? μηπως οι καιροι αλλαζουν?? λεω μηπως!
-¨το πως βαδιζω σαν γονιος ειναι δικο μου θεμα και πολυ λεπτο - συμβουλη δεν δινω ,δεν εχω
ειμουν κι εγω ομως παιδι καποτε και τωρα που τα βλεπω 'απο την αλλη πλευρα' επετρεψε μου να εχω καλυτερη αποψη¨
το πως βαδιζεις σαν γονιος θα το δεις αν κανεις αυτα που λες χωρις κανεις να ειναι στεναχωρημενος-καταπιεσμενος-μονοφθαλμος κ.λ.π
μου φαινεται επισης οτι εχεις ξεχασει λιγο πως ειναι οταν εισαι παιδι...ή εφηβος....ή καποιος 23αρης (ντολμας) που θελει να παρει μηχανη.
οι ανησυχιες ΑΝ εκφραζονται με σωστο τροπο ισως κατι να μπορει να γινει.
![]()
Δηλαδή για να τα πάμε λίγο από την αρχή..Το παλληκάρι μας ρώτησε πως μπορεί να ΠΕΙΣΕΙ τους γονείς του για να πάρει ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ μηχανή.
Εμείς του απαντήσαμε πως προτιμότερο από το να είναι δέσμιος της και αφού είναι 23 χρονών άρα όχι ανήλικος να την πάρει με δικά του λεφτά πιάνοντας μια δουλειά . Στο δε διάστημα που θα μεσολαβήσει θα έχει σκεφτεί και μελετήσει το θέμα καβαλάω μηχανή και ποια μηχανή θα καβαλάω .
Αφού λοιπόν επικαλείται κόλλημα με σπουδές κ.λ.π τότε εγώ θα του έλεγα προς το παρών να βολευτεί με το αμάξι που του παρέχουν οι γονείς του . Αφού το μυαλό του και οι ώρες του είναι απόλυτα περιορισμένες λόγω διαβάσματος θα έχει χρόνο για μηχανή;
Στη τελική μένει σπίτι του άρα είναι ακόμα προστατευόμενο μέλος κάτω από τη επίβλεψη των δικών του και θα ήταν υποχρέωση του να μην επιχειρεί να τους συγχύζει.
Για εμένα τα αγαθά κόποις κτώνται.
Αν τώρα πήρε ως μήνυμα ότι τον κράξαμε τότε πολύ παρεξηγιάρης είναι και με κάνει να καταλήγω στο συμπέρασμα πως είναι κακομαθημένος. Τέλος δεν νομίζω πως για το φόρουμ μας τίθεται θέμα πως και πως να αποκτήσουμε μέλη . Δεν λέω πως μας περισσεύουν αλλά ο σκοπός και η λειτουργία του φόρουμ δεν έγκειται σε τέτοιους τρόπους προσέγγισης μελών .
άσε ψηλέ όταν γύρναγα εσύ ακόμα πήγαινεςΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Nα φανταστώ οτι μένεις με τον μπαμπα και την μαμα ?![]()
![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
μέσα είσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
sovara milas?:rotflmao:
ke i manoula tou exi ka8e proi etimo to galataki me tis fetoules psomi me voutiraki ke marmelada
to mesimeri to xriso tis 8a fai kokinisto tis manoulas me patatoules...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke otan fevgi:mitera 8a ime sto xristianiko kentro me ton apostolo..
:rotflmao: :rotflmao:![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
σιγά ρε άντραΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
kala kano ke protimao tis ginekes gia parea
ine pio antres apo sas re flori ke lougres...
όλοι είμαστε γκει και εσύ είσαι ο γαμιάς
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Egw den tous rwthsa...tous to eipa...
phga phra kai twra to synh8izoun siga siga...kai eimai kai 8yliko ;p
an 8es poly na pareis, mhn akouseis kanenan...8a to metaniwseis meta....
έχεις ήδη πτυχίο αλλά δεν υπάρχει το αντίστοιχο emoticon να το συνοδέψειΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
to kaimeno epistimon telioni...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ouf glitosame ke apo afton..:wacko:
ama pari aftos mixani 8a paro ego ptixio emporikou aftosxediasmou..![]()
:rotflmao: :rotflmao:
chiao bella![]()
![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
άλλαξε χώρα ρεεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Δεν νομίζω οτι δίνεις την πραγματική διάσταση στο θέμα .
Αλλού είναι το πρόβλημα που δυστυχώς στην Ελλάδα απο ότι έχω καταλάβει έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εχουμε και δουλεια το πρωϊ mister!![]()
(ειπαμε ειναι σκληρη η ζωη εκει εξω)
καλημερα !! *βλεπω αρχισες πρωι πρωι τη σκληρη δουλεια! (κανε μου...παρεα....)
οσο για το θεμα επειδη παιρνει αλλες διαστασεις...το Ναυπλιο οντως δεν ειναι μακριαχαλαρα σε 1.10' θα τα λεμε απο κοντα....
ενδεικτικα:
-¨το πως αντιμετωπιζει ενας γονιος μια οποιαδηποτε κατασταση απορρεει απο τα δικα του βιωματα και δεν γινεται να το κρινουμε εδω -δεν θα κρινεις εσυ τους γονεις μου ή εγω τους δικους σου¨
με λιγα λογια εσυ αντιμετωπιζεις ή θα αντιμετωπισεις την κατασταση με τα παιδια σου συμφωνα με τα βιωματα που ειχες απο τους δικους σου γονεις??? μηπως οι καιροι αλλαζουν?? λεω μηπως!
οταν λεμε βιωματα γιατι πρεπει ντε και καλα να εμπλεκονται οι γονεις μεσα? εσυ δικα σου βιωματα δεν εχεις? ( εεεεχεις !!) οταν ερθει η ωρα σε 15-20 χρονια απο τωρα να απαντησης στην ερωτηση, τοτε μιλαμε....
-¨το πως βαδιζω σαν γονιος ειναι δικο μου θεμα και πολυ λεπτο - συμβουλη δεν δινω ,δεν εχω
ειμουν κι εγω ομως παιδι καποτε και τωρα που τα βλεπω 'απο την αλλη πλευρα' επετρεψε μου να εχω καλυτερη αποψη¨
το πως βαδιζεις σαν γονιος θα το δεις αν κανεις αυτα που λες χωρις κανεις να ειναι στεναχωρημενος-καταπιεσμενος-μονοφθαλμος κ.λ.π
πιστεψε με ! ! ΟΛΕΣ οι σχεσεις ειναι καταπιεστικες σε καποια μορφη τους - μπορει ας πουμε εσυ με την κοπελα σου να περνατε ομορφα (για σενα)αλλα ποτε δεν θα εισαι σε θεση να ξερεις αν αυτη καταπιεζεται - κι αν μαλιστα αρχισεις να ανυσηχεις για το πως νοιωθει....θ αρχισεις να καταπιεζεις τον εαυτο σου ! ! !
μου φαινεται επισης οτι εχεις ξεχασει λιγο πως ειναι οταν εισαι παιδι...ή εφηβος....ή καποιος 23αρης (ντολμας) που θελει να παρει μηχανη.
σαν χθες μου φαινεται ! !
οι ανησυχιες ΑΝ εκφραζονται με σωστο τροπο ισως κατι να μπορει να γινει.
απο τη μερια του παιδιου??
![]()
![]()
πες τα ρε kaps...Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Δηλαδή για να τα πάμε λίγο από την αρχή..Το παλληκάρι μας ρώτησε πως μπορεί να ΠΕΙΣΕΙ τους γονείς του για να πάρει ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ μηχανή.
Εμείς του απαντήσαμε πως προτιμότερο από το να είναι δέσμιος της και αφού είναι 23 χρονών άρα όχι ανήλικος να την πάρει με δικά του λεφτά πιάνοντας μια δουλειά . Στο δε διάστημα που θα μεσολαβήσει θα έχει σκεφτεί και μελετήσει το θέμα καβαλάω μηχανή και ποια μηχανή θα καβαλάω .
Αφού λοιπόν επικαλείται κόλλημα με σπουδές κ.λ.π τότε εγώ θα του έλεγα προς το παρών να βολευτεί με το αμάξι που του παρέχουν οι γονείς του . Αφού το μυαλό του και οι ώρες του είναι απόλυτα περιορισμένες λόγω διαβάσματος θα έχει χρόνο για μηχανή;
Στη τελική μένει σπίτι του άρα είναι ακόμα προστατευόμενο μέλος κάτω από τη επίβλεψη των δικών του και θα ήταν υποχρέωση του να μην επιχειρεί να τους συγχύζει.
Αν τώρα πήρε ως μήνυμα ότι τον κράξαμε τότε πολύ παρεξηγιάρης είναι και με κάνει να καταλήγω στο συμπέρασμα πως είναι κακομαθημένος. Τέλος δεν νομίζω πως για το φόρουμ μας τίθεται θέμα πως και πως να αποκτήσουμε μέλη . Δεν λέω πως μας περισσεύουν αλλά ο σκοπός και η λειτουργία του φόρουμ δεν έγκειται σε τέτοιους τρόπους προσέγγισης μελών .
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αν ηταν γκομενα βεβαια δεν υπηρχε τετοιο θεμα τωρα...σωστα?? το φορουμ και καθε φορουμ δεν μαζευει μελη αλλα ουτε διωχνει - το ζητουμενο καμια φορα ειναι η συμπεριφορα και ποσο .....φασιστας νοιωθεις την δεδομενη στιγμη !! ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
πολυ σωστα και ομορφα διατυπωμενη αποψη! μακαρι να ειχες απαντησει εσυ αντι αλλων...
Αν τώρα πήρε ως μήνυμα ότι τον κράξαμε τότε πολύ παρεξηγιάρης είναι και με κάνει να καταλήγω στο συμπέρασμα πως είναι κακομαθημένος. Τέλος δεν νομίζω πως για το φόρουμ μας τίθεται θέμα πως και πως να αποκτήσουμε μέλη . Δεν λέω πως μας περισσεύουν αλλά ο σκοπός και η λειτουργία του φόρουμ δεν έγκειται σε τέτοιους τρόπους προσέγγισης μελών .![]()