Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 194

Θέμα: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κατ' αρχήν να σάς ευχαριστήσω,αν και ήμουν σίγουρος για το άμεσο ενδιαφέρον σας.Τα παιδιά που έφυγαν δεν τα γνώριζα προσωπικά.
    Αυτό που με καίει-και καίει κι εσάς-είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε στούς γονείς να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ν' αφήνουν τα παιδιά τους να οδηγούν χωρίς δίπλωμα!Είναι φοβερό ρε πούστη μου αν το σκεφτείς αλλά είναι η πραγματικότητα δυστυχώς!

Την ερχόμενη Δευτέρα θα έρθω στο Δέλεαρ να τα πούμε κι από κοντά.Μέχρι τότε προσπαθείστε να βρείτε μια μέρα που να μπορείτε όλοι και μόλις γίνει αυτό,θα ενημερώσω τον Δήμο και τον σύλλογο γονέων να μοιράσει φυλλάδια με το σκοπό αυτής τής συγκέντρωσης.
    Επαναλαμβάνω,την ημερομηνία θα την ορίσετε εσείς.Απλά ο Δήμος ζητάει να μην γίνει σε λιγότερο από 15 μέρες από σήμερα.
    Παιδιά...να είστε πάντα καλά.

Μέσα! Κι ΑΝ συμφωνείτε ΟΛΟΙ και δεν το δείτε αρνητικά θα κάνω προσπάθεια για δημοσιογραφική κάλυψη.
    Τα λέμε στο επόμενο Δέλεαρ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Αυτό που με καίει-και καίει κι εσάς-είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε στούς γονείς να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ν' αφήνουν τα παιδιά τους να οδηγούν χωρίς δίπλωμα!Είναι φοβερό ρε πούστη μου αν το σκεφτείς αλλά είναι η πραγματικότητα δυστυχώς!

[/B]

μα το διπλωμα σε πειραξε εσενα μεσα στο πορο? η οτι ειναι ξεκρανωτα και πανε οπου φυσα ο ανεμος γιατι ο μπαρμπας θα τους βγαλει αθωους οτι και να γινει????

και οτι λογο αυτης της γενικης χαλαρότητας στην επαρχια δε ξερουν και ουτε ποτε θα μαθουν τπτ αλλο για αυτα τα ριμαδιατα 2 τροχα?

θα παμε αλλα αν περιμενεις εμεις να βρουμε μια ημερομινια δε θα την βρουμε ποτε πες εσυ 2 ημερομηνιες να βγει ψηφοφορια ετσι λεω εγω γιατι θα γινει και αυτο σαν κατι αλλα που ξεκινησατε και πηγαν 10000000 σελ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οποτε πεις ηρθα βαγγο !!!!

ειναι κατι που ο πατερας μου κανει πολυ καιρο τωρα σαν πρωην εκπαιδευτικος και ειναι κατι που μπορω να κανω και εγω δεδομενου και του εκπαιδευτικου μου εργου !!!!!!!!!!

απλα σφυρα και εφτασα !!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Άρα λοιπόν να κλείσει μια ημερομηνία όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε έγκαιρα και να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε και τις δουλειές/ρεπό μας. Μιλάμε για μετά τις 11 Οκτώβρη (αν σκεφτούμε ότι 14 είναι Κυριακή) μιλάμε προφανώς για τις 15/10 και μετά!

Ας ξεκινήσει ένας ένας να λέει πότε μπορεί για να καταλήξουμε σε κάποια ημερομηνία! Εγώ είμαι ελεύθερη μέχρι τέλος του μήνα (εκτός απροόπτου!)
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Πολύ καλή κίνηση. Μπράβο.
    Μάκης

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ................................
    Επαναλαμβάνω,την ημερομηνία θα την ορίσετε εσείς.Απλά ο Δήμος ζητάει να μην γίνει σε λιγότερο από 15 μέρες από σήμερα.
    Παιδιά...να είστε πάντα καλά.

Προτεινω να ειναι μια καθημερινη πρωι και να παμε σε Σχολεια.

Αν ψαξουμε να βρουμε ποια μερα βολευει τον καθενα μας θα γινει ενας κακος χαμος.

Οριζουμε λοιπον μια μερα (σε συνεννοηση με τον Δημο σας) και ειμαστε εκει απ' τα χαραματα, για να επισκευτουμε τα Σχολεια και να μιλησουμε με τους γονεις.

Το "προγραμμα" και ο συντονισμος θα πρεπει να γινει απο καποιους του Δημου ή καποιους "ντοπιους" που θα εχουν ενημερωσει τους "στοχους".

Προσωπικα θα ερθω με πληρη εντουραδικο εξοπλισμο και θα ηταν απαραδεκτο να ερθει καποιος, απο οσους θελουν να βοηθησουν, με κατι λιγοτερο απο ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ !!!

Σε αντιθετη περιπτωση, καλυτερα να ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ρε συ Χρήστο, δεν έχω παντελόνι. Τι θα πει αυτό? Ότι δεν μπορώ να βοηθήσω?????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

θα παμε αλλα αν περιμενεις εμεις να βρουμε μια ημερομινια δε θα την βρουμε ποτε πες εσυ 2 ημερομηνιες να βγει ψηφοφορια ετσι λεω εγω γιατι θα γινει και αυτο σαν κατι αλλα που ξεκινησατε και πηγαν 10000000 σελ
    Εύη,δεν μπορώ να ξέρω τίς υποχρεώσεις σας,γι' αυτό και το αφήνω σ' εσάς το θέμα τής ημερομηνίας.Πώς να το κάνω εγώ αυθαίρετα αυτό το πράγμα;
    Το θέμα είναι να βρεθεί κάποια χρονική στιγμή που να μπορούν όλοι όσοι θελήσουν να έρθουν.
    Όσο για το πρώτο σκέλος αυτών που είπες,νομίζω ότι οι γονείς είναι που πρέπει να αρχίσουμε.Όταν είσαι 14 και 15,απλά δεν πρέπει να οδηγείς.Το κράνος και ο εξοπλισμός έρχονται μετά το δίπλωμα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Προτεινω να ειναι μια καθημερινη πρωι και να παμε σε Σχολεια.

Αν ψαξουμε να βρουμε ποια μερα βολευει τον καθενα μας θα γινει ενας κακος χαμος.

Οριζουμε λοιπον μια μερα (σε συνεννοηση με τον Δημο σας) και ειμαστε εκει απ' τα χαραματα, για να επισκευτουμε τα Σχολεια και να μιλησουμε με τους γονεις.

Το "προγραμμα" και ο συντονισμος θα πρεπει να γινει απο καποιους του Δημου ή καποιους "ντοπιους" που θα εχουν ενημερωσει τους "στοχους".

Προσωπικα θα ερθω με πληρη εντουραδικο εξοπλισμο και θα ηταν απαραδεκτο να ερθει καποιος, απο οσους θελουν να βοηθησουν, με κατι λιγοτερο απο ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ !!!

Σε αντιθετη περιπτωση, καλυτερα να ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ.
    simfono me ton xristo

ala as perimenoume oli mia sinantisi gia na to organosoume kalitera
    min leme oti mas katevi grafte ta se ena xarti na ta sizitisoume

ke apo edo 8elo na parotrino ke neoterous apo emena ke ton xristo na simetexoun min mas doune san tous mpampades tous pou to pezoun sosti ke i8iki

an kapios neoteros 8eli na simetexi ke den kseri ti na pi min anisixi 8a ton voi8isoume emis
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Πολύ ωραία κίνηση Βαγγέλη !

Το ΣΚ 6 κι 7 του Οκτώβρη θα είμαι κι εγώ Αθήνα, αν λοιπόν πέσω μέσα σ'εκείνες τις μέρες θα έρθω μετά χαράς στον Πόρο να δώσω κι εγώ το κατιτίς μου με την παρουσία μου !

Αν δεν.. η σκέψη μου μαζί σας κι όλες μου οι ευχές για καλή επιτυχία στο πλευρό σας !!

:a19:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    βρισκουμε ημερομηνια και μαζευομαστε ολοι και παμε ολοι μαζι λεω εγω τωρα

βγαζει καποιος μια ΄΄εκδρομη΄΄ μεχρι το πορο με στασεις η δε ξερω τι φτανουμε μια ωρα νωριτερα πινουμε ενα καφε (ανθρωποι ειμαστε) και ξεκναμε με προγραμμα .

νομιζω.

εγω παντως θα ειμαι εκει!!!!! βαγγελη βρες ενα 2 ατομα και κανονιστε το μην ειμαστε ολοι μαζι! το ξαναλεω θα γινει μια τρυπα στο νερο

αυτα

δε ξαναμεταδιδω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

den 8a vris ena panteloni?:rotflmao: :rotflmao:

ipame kalo paradigma pliri eksoplismo ke prepi na er8is opos dipote ke na vroume panteloni gia sena opos dipote

den nomizo oti iparxi kalitero paradigma apo sena
    prepi na ise eki
    me pliri eksoplismo
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Vangeli64 τα συγχαρητήριά μου για την κίνηση! Πέρυσι που επισκέφτηκα το νησί σου μπορώ να πω οτι με φόβισε η κατάσταση που επικρατεί ιδίως με τις ενοικιαζόμενες γουρούνες που τις δίνουν σε όποιον να'ναι
    Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά η κατάσταση μου δεν μου το επιτρέπει. Ευχαρίστως όμως να βοηθήσω με φωτογραφίες και ακτινογραφίες με τα αποτελέσματα πτώσης με 60 km/h φορώντας ολόκληρο τον προστατευτικό εξοπλισμό...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Καλή η ιδέα σου μόνο φρόντησε να στοχευσεις στις μικρές ηλικίες γιατί από την εφηβεία και μετά δύσκολα αλλάζουν τα μυαλά.

Το κακό είναι ότι στην επαρχεία και ειδικά στα νησιά η κατάσταση είναι όντως πολύ δύσκολη αφού όλοι γνωρίζονται μεταξύ του με αποτέλεσμα καταστάσεις σαν αυτές που ανέφερες.

Go ahead πάντως αν και για άλλη μια φορά πρέπει να υποκαταστήσουμε το κράτος σε αρομδιότητες που αυτονόητα έπρεπε να αναλαμβάνει το ίδιο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Αν και σ' απαντησε ηδη ο Αφρο...

Προφανως και ΔΕΝ μπορουμε να παμε να μιλαμε για ασφαλεια, χωρις εμεις να ΜΗΝ ειμαστε το ΑΠΟΛΥΤΟ παραδειγμα!

Φανταζομαι οτι μεχρι τοτε κατι θα βρεθει απο εξοπλισμο που σου λειπει... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ρευστά είναι τα πράγματα στους δρόμους
    από jp79 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 13:30
  2. τα πραγματα οπως θα ειναι το 2100
    από ftsmf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 17:29
  3. Πώς ειναι τα πράγματα στις δουλειές σημερα;