Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Ελαφρώς στραβώμενες δισκοπλάκες ....

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

Ελαφρώς στραβώμενες δισκοπλάκες ....

....ισιώνουν ???? Υπάρχει κάποια καλιμπρά σχετική ή να πιασώ την βαριοπούλα ??? Ελαφρώς εννόω πως οπτκά δεν φαίνεται το πρόβλημα και αν ακουμπήσεις την δισκοπλάκα σε κάποια ευθεία επιφάνεια 6 σημεία εφάπτονται και 2 εχούν ενα χιλιοστό αέρα ....Σώζεται ????

Θανκξ
    Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος
    Μπα...

ειναι σε καλη κατασταση ή εχουν "νυχι"?

αν ειναι μονο το νυχι στραβο πλανιζονται

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Ελαφρώς στραβώμενες δισκοπλάκες ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    ....ισιώνουν ???? Υπάρχει κάποια καλιμπρά σχετική ή να πιασώ την βαριοπούλα ??? Ελαφρώς εννόω πως οπτκά δεν φαίνεται το πρόβλημα και αν ακουμπήσεις την δισκοπλάκα σε κάποια ευθεία επιφάνεια 6 σημεία εφάπτονται και 2 εχούν ενα χιλιοστό αέρα ....Σώζεται ????

Θανκξ

Τελος....... Παμε για αλλες....

Αρτιμελής... ακόμη. Το avatar του/της eXJey
    Αλλες μεταχειρισμενες. Εμενα το ζευγαρι μου στοιχισε 100 ευρω με τα περαστικα.

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=46091
    Αποστόλης

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eXJey
    Αλλες μεταχειρισμενες. Εμενα το ζευγαρι μου στοιχισε 100 ευρω με τα περαστικα.

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=46091
    Εμένα τόσο μου ζήτησαν για τη μία
    Modenas Kriss 125

Μην πολυεμπιστεύεστε τις μεταχειρισμένες διότι κατά το πλείστον είναι στραβωμένες και δεν φαίνονται με το μάτι ..Την έχω πατήσει στο ΧΤ600Ε δύο φορές . Στο τέλος πήγα και αγόρασα τη γνήσια ( για μπροστά μιλάω ) και ησύχασα .

Ελαφρώς στραβώμενες δισκοπλάκες ....
    Αλλαξέ τις με ελαφρά πηδηματακια... (οχι μεταχειρισμένες... τζαμπα λεφτα...)

"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Μην σε ψήσει κανένας να ρεκτιφιάρεις δισκόπλακες...αυτά γίνονται μόνο στις μαντεμένιες των αυτοκινήτων...στις μοτό απλά τις αλλάζεις...

Παλαιό μέλος
    Να ρωτήσω και εγώ κάτι

Έχω και εγώ ψιλοστραβώσει την μπροστά

Σε πόσο καιρό περίπου θα κλάψω για την δαγκάνα αν συνεχίσω να την χρησιμοποιώ

θα διαλύσω και άλλα εξαρτήματα

δεν παίζει μια για αγορά καινούριας απλός θέλω να ξέρω τη χαλάω για να κλαίω από τώρα ανάλογα

το ξέρω ότι κάνω βλακεία δεκτές και βρισιές στο όνομα της οδικής ασφάλειας

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Θανκξ
    alakse tis me kanenan pou to aresoun ta edo:rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω....πηγα εχθες σε γνωστο μαγαζι για φρενα στην Καλλιροης....γιατι μου ειχαν πει και μενα οτι παω για δυσκοπλακες....ο τυπος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται και οποιος λεει οτι με λιγο ελαχιστο στραβωμα ειναι για πεταμα ειναι ασχετος....ετσι μου ειπε ετσι σου λεω....εμενα το μονο που με προβληματιζει ειναι μηπως αρχισει μια ανιση φθορα στα τακακια...θα δουμε με τον καιρο.........
    NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikmak3
    Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω....πηγα εχθες σε γνωστο μαγαζι για φρενα στην Καλλιροης....γιατι μου ειχαν πει και μενα οτι παω για δυσκοπλακες....ο τυπος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται και οποιος λεει οτι με λιγο ελαχιστο στραβωμα ειναι για πεταμα ειναι ασχετος....ετσι μου ειπε ετσι σου λεω....εμενα το μονο που με προβληματιζει ειναι μηπως αρχισει μια ανιση φθορα στα τακακια...θα δουμε με τον καιρο.........
    η άνιση φθορά στα τακάκια είναι σίγουρη...
    κυκλοφορούσα με στραβωμένη δισκόπλακα ενα χρονο....ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα η δαγκάνα αλλά ποτέ δεν ξέρεις ρε ακραίες συνθήκες πως θα συμπεριφερθεί....φυσικά τα τακάκια από τη μεριά της στραβωμένης δισκόπλακας φαγώθηκαν αλλά αυτό είναι το λιγότερο....
    εγώ ήταν τόσο στραβωμένες που το ένιωθες και στη μανέτα του φρένου....(το γνωστό κλωτσιματάκι σε απότομο φρενάρισμα)....
    ο πρώην μηχανικός μου με ειχε συμβουλέψει να μην έχω τίγκα τα υγρά φρένων (στο πάνω όριο δηλαδή) γιατί σε περίπτωση έντονου φρεναρίσματος μπορεί να ασκούταν μεγάλη και ανισόρροπη πίεση στα έμβολα με απροσδιόριστα αποτελέσματα.... δεν ξέρω αν ισχύει αυτό....ας μιλήσουν οι μηχανικοί....
    αν έχεις τα λεφτά άλλαξε την κατευθείαν....δεν αξίζει τον κόπο η ανασφάλεια που νιώθεις με μέτρια φρένα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αυτοί οι σχετικοί μηχανικοί υπογράφουν μια υπεύθυνη δήλωση του νομου 105 οτι δεν αυξάνεται η απόσταση φρεναρίσματος στη μοτό σας λόγω στραβής δισκόπλακας?

Αν τους έλεγε το ίδιο η αντιπροσωπία για την μοτό τους ενώ ισχυε η εγγύησης της θα λέγαν ευχαριστώ και θα έφευγαν?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αυτοί οι σχετικοί μηχανικοί υπογράφουν μια υπεύθυνη δήλωση του νομου 105 οτι δεν αυξάνεται η απόσταση φρεναρίσματος στη μοτό σας λόγω στραβής δισκόπλακας?

Αν τους έλεγε το ίδιο η αντιπροσωπία για την μοτό τους ενώ ισχυε η εγγύησης της θα λέγαν ευχαριστώ και θα έφευγαν?
    σίγουρα αυξάνεται αισθητά η απόσταση φρεναρίσματος....ένα χρόνο οδηγούσα με στραβή δισκόπλακα και κρατούσα τουλάχιστον διπλάσιες αποστάσεις....

αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του το είπε αυτό ο μηχανικός....έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να καλύπτει την δισκόπλακα η εγγύηση γιατί κάλλιστα μπορει να ισχυριστεί οτι φταις εσύ....πχ απο ξεχασμένο λουκέτο κτλ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Μην σε ψήσει κανένας να ρεκτιφιάρεις δισκόπλακες...αυτά γίνονται μόνο στις μαντεμένιες των αυτοκινήτων...στις μοτό απλά τις αλλάζεις...
    Ούτε στα αυτοκίνητα γίνετε! Οχι χωρίς πρόβλημα θερμοκρασίας (υπερθέρμανση) με ότι συνεπάγετε!

Καινούργιες και το κεφάλι σου ήσηχο!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δισκοπλακες μαργαρίτα
    από TheOneAB στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2018, 09:42
  2. δισκόπλακες για XX
    από CyBeRseXX στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 10:10