pedia to katalavame oloi oti ine kali idea
ke oloi simfonoume oti ine kali idea
min to grafete enas enas:rotflmao:
osi 8elete na simetexete grafte idees se ena xarti ke elate na tis sizitisoume
pedia to katalavame oloi oti ine kali idea
ke oloi simfonoume oti ine kali idea
min to grafete enas enas:rotflmao:
osi 8elete na simetexete grafte idees se ena xarti ke elate na tis sizitisoume
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Μόλις πριν μια ώρα έγινε ατύχημα με γουρούνα!!!!!!Ξένοι τουρίστες.Το κέρατό μου μέσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Πέρυσι που επισκέφτηκα το νησί σου μπορώ να πω οτι με φόβισε η κατάσταση που επικρατεί ιδίως με τις ενοικιαζόμενες γουρούνες που τις δίνουν σε όποιον να'ναι
Τούς τίς νοικιάζουν με διαβατήριο!!
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
apo tora na po oti 8a xriastoume ke kagkoures stin parea ke kalo ine na kanoume ena show of protou milisoume na min mas perasoun gia ksenerotous
exo tin tasi na ime organotikos ke sinergasimos gia afto 8a protino na pame poli eki ke na kanoume fasaria protou milisoume
min nomizoun oti exoun na kanoun me malakes ksenerotous
opios 8eli na er8i gia mpougio as er8i ke 300 mixanes na skasoume eki kalo ine
na tous figoun ta sagonia
8a tous milisoume gia tin asfalia oxi gia ton ka8osprepismo
oxi pos na min kanoun tipota gia na min xtipisoun ola pos na ma8oun na ta kanoun sosta ek tou asfalous mia ali diastasi na ine elef8eri ke asfalis
i zoi ine gia na toin zoume oxi gia na fovomaste na tin zisoume
mipos ke.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αν και σ' απαντησε ηδη ο Αφρο...
Προφανως και ΔΕΝ μπορουμε να παμε να μιλαμε για ασφαλεια, χωρις εμεις να ΜΗΝ ειμαστε το ΑΠΟΛΥΤΟ παραδειγμα!![]()
Φανταζομαι οτι μεχρι τοτε κατι θα βρεθει απο εξοπλισμο που σου λειπει... :wacko:
Είναι πολύ απίθανο να μας διαβάζουν τα παιδιά που πάμε να συμβουλέψουμε; Καλός ο πλήρης εξοπλισμός, αλλά αν η Ιωάννα, π.χ., δε φοράει "παντελόνι" για να πάει στη δουλειά κάθε μέρα, και πάρει ένα μόνο και μόνο για να πάει στον Πόρο, τι νόημα έχει να τους πει "το φοράω κάθε μέρα"; Στηριζόμαστε στο ότι δε θα πεταχτεί το Χ παιδί να πει "ρε αφού το κανονίζατε στο μοτό να ντυθείτε ρομπότ και να έρθετε, ποιον κοροϊδέυετε, κι εσείς τα ίδια κάνετε..";
Οχι; Δε λέω να πάμε ξεβράκωτοι.. αλλά να αγοράσει κάποιος παντελόνι για το "φαίνεσθαι" νομίζω είναι υπερβολή. Πάνω από όλα, με τα παιδιά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.
safety doesn't happen by accident
Συμφωνώ απολύτως!Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
8a tous milisoume gia tin asfalia oxi gia ton ka8osprepismo
oxi pos na min kanoun tipota gia na min xtipisoun ola pos na ma8oun na ta kanoun sosta ek tou asfalous mia ali diastasi na ine elef8eri ke asfalis
i zoi ine gia na toin zoume oxi gia na fovomaste na tin zisoume
mipos ke.....![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
ke mesa sto spiti kiklofori me to vraki ke to kseroume ala den to kanoume 8ema...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Είναι πολύ απίθανο να μας διαβάζουν τα παιδιά που πάμε να συμβουλέψουμε; Καλός ο πλήρης εξοπλισμός, αλλά αν η Ιωάννα, π.χ., δε φοράει "παντελόνι" για να πάει στη δουλειά κάθε μέρα, και πάρει ένα μόνο και μόνο για να πάει στον Πόρο, τι νόημα έχει να τους πει "το φοράω κάθε μέρα"; Στηριζόμαστε στο ότι δε θα πεταχτεί το Χ παιδί να πει "ρε αφού το κανονίζατε στο μοτό να ντυθείτε ρομπότ και να έρθετε, ποιον κοροϊδέυετε, κι εσείς τα ίδια κάνετε..";
Οχι; Δε λέω να πάμε ξεβράκωτοι.. αλλά να αγοράσει κάποιος παντελόνι για το "φαίνεσθαι" νομίζω είναι υπερβολή. Πάνω από όλα, με τα παιδιά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke eki den pame na diksoume tis paraspondies pou oloi kanoume
ala pio ine to mast...
ke as vlepoune oti 8eloune
otan milas gia to sosto prepi na to dixnis kiolas
den 8a pame na tous poume to sosto ine na forame to mplou tzin mas gia na min koroidevoume tous eaftous mas...
:rotflmao: :rotflmao:
esi pistevis oti afta pou kseroume ta kanoume i 8a mas akousoun ke apo tin epomeni ora 8a forane oloi eksoplismo?:rotflmao:
meriki an8ropoi exete tetragonisi toso poli tin logiki sas pou tora gia alagi tin presarete kiolas na gini filo xarti
min grafete ala tetia edo kanonizoume ala
Δεν ξέρω αν μάς διαβάζουνε,αλλά έστω κι έτσι να γίνει(να αγοράσει κάποιος εξοπλισμό γι' αυτόν τον σκοπό)μετράει πολύ,ίσως και περισσότερο από κάποιον που ήδη έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Δείχνει ότι πιστεύει σ' αυτό που κάνει.![]()
moto perpetuo
hasta luego.
fisika ke to paradigma me to vraki exi xioumoristiko xaraktira
Βαγγέλη...
Πρώτον ΜΠΡΑΒΟ για την ιδέα και την πρωτοβουλία
Δεύτερον με τιμά που με συμπεριέλαβες, υπολόγιζέ με για οτι χρειαστείς, θα αρχίσω να το δουλέυω λίγο
Τρίτον θα βόλευε να είναι ένα διήμερο Κυριακή-Δευτέρα, τη μία μέρα για μια γενική εκδήλωση, την άλλη για τα σχολεία
Και παλι μπράβο![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μακάρι να μπορούσα και εγώ να βοηθήσω, αλλά βρίσκομαι σε ένα άλλο μακρινό νησί. Πάντως αυτό που έχω να πω είναι το εξής : Ξεκινάει μια πολύ σωστή κίνηση και ιδέα η οποία μπορεί να έχει και συνέχεια!!! Το βασικό είναι στη τελευταία λέξη : ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Ας είναι μόνο η αρχή για τέτοιου είδους ενέργειες από εμάς εδώ πέρα. Μπορούμε να πάμε και σε άλλα μέρη, πέρα από το Πόρο. Ακόμα και μέσα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο..Γενικά όλες τις μεγάλες πόλεις. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
![]()
Συμφωνώ με τον αφρο. Μην παραμυθιαζόμαστε ότι θα κυκλοφορήσουν με δερμάτινα και κροκόδειλους στην πλάτη. Σκοπός είναι να υποψιαστούν λίγο και μακάρι κάποιοι απ΄αυτούς να τσιμπήσουν και κανένα κρανάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
Vanda οι περισσότεροι από μας δεν κυκλοφορούμε με full εξοπλισμό στην καθημερινότητα μας, κυρίως για πρακτικούς λόγους.
Μακάρι να είχα το κράνος και την φόρμα μου απ΄την πτώση στα Μέγαρα ρε γαμωτ.... Μια χαρά θα ήταν για την περίσταση.
o poros ine mia klisti kinonia ke teties ine ke ligo piso me tin pliroforisi ke exoun amesi anagki apo afti ke i kinonia tous energopioite efkolaΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μακάρι να μπορούσα και εγώ να βοηθήσω, αλλά βρίσκομαι σε ένα άλλο μακρινό νησί. Πάντως αυτό που έχω να πω είναι το εξής : Ξεκινάει μια πολύ σωστή κίνηση και ιδέα η οποία μπορεί να έχει και συνέχεια!!! Το βασικό είναι στη τελευταία λέξη : ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Ας είναι μόνο η αρχή για τέτοιου είδους ενέργειες από εμάς εδώ πέρα. Μπορούμε να πάμε και σε άλλα μέρη, πέρα από το Πόρο. Ακόμα και μέσα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο..Γενικά όλες τις μεγάλες πόλεις. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
![]()
se megales polis 8a fame stisimo stin oura stin grafiokratia sta politika simferonta ke ala dina ke iparxi ke amesi prosvasi stin pliroforia...
ine alios ke den apef8inomaste se ka8e pedi ala se neous pou asxolounte me to a8lima
den 8a kavalisi ka8e pedi motosikleta
Αν κανονιστεί για Κυρ-Δευτέρα 7-8 Οκτ......... θα είμαι Σέρρες. Sorry guys. Για άλλες μέρες είμαι μέσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τρίτον θα βόλευε να είναι ένα διήμερο Κυριακή-Δευτέρα, τη μία μέρα για μια γενική εκδήλωση, την άλλη για τα σχολεία
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
...Πάνω από όλα, με τα παιδιά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.
Συμφωνω απολυτα.Ωστοσο καλο ειναι αυτα που θα πειτε να σχεδιαστουν και να ειπωθουν απο τους πιο εμπειρους .Να μιλησουν οι λιγοι κι ολοι οι αλλοι να ειναι-ειμαστε πολλοι μετρημενοι.Το μυνημα να ειναι σαφες.
Εχω να φερω κι ενα κρανακι ,καλοταλαιπωρημενο απο πτωση.2-3 τετοια αντικειμενα θα ηταν χρησιμα.Οπως επεισης και 2-3 πανεξυπνες διαφημισεις για την χρηση κρανους.Ειχα δει μια αγγλικη με εναν τυπο που χτυπησε το κεφαλι του στο ντουλαπι της κουζινας (2,4Km/h).
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
πολυ καλή ιδέα βαγγέλη και με οτι μπορω να βοηθησω θα το κανω στο μτερο που περνάπο το χερι μου!
θεωρω οτι θα χρειαστεί καταρχήν να καθοριστεί ποιοι θα πανε (και καλλα αντε και παμε ολοι..) και πιο σημαντικά ποιοι θα μιλησουν! να καταληξουμε σε ΤΙ θα πουμε και ΠΩΣ θα το πουμε/παρουσιασουμε...
μια προετοιμασμένη κουβέντα ενδεχομένος με την υποστήριξη οπτικοακουστικού υλικού θα ειναι σφώς καλυτερη απο μια ''αναρχη'' συναθρηση μηχανοβιων.
και σε οτι λεει ο αφρο...αν και συμφωνω με την ουσια των λεγομένων του, καλο θα ηταν θα αποφεχθουν ''ασχημες'' ή ''θορυβοδεις'' εμφανίσεις οχι γιατι ειναι αυτο που αποκαλεί καθοσπρεπισμός αλλα γιατι φοβάμε οτι η εικόνα που θα δωσουμε θα ακυρώσει την ουσια της κινησης! δεν λεω να μας δουν ως αρνακια και φλουφληδες αλλα ΠΡΕΠΕΙ να μας παρουν στα σοβαρα....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!