Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 194

Θέμα: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    apo tora na po oti 8a xriastoume ke kagkoures stin parea ke kalo ine na kanoume ena show of protou milisoume na min mas perasoun gia ksenerotous

exo tin tasi na ime organotikos ke sinergasimos gia afto 8a protino na pame poli eki ke na kanoume fasaria protou milisoume

min nomizoun oti exoun na kanoun me malakes ksenerotous

opios 8eli na er8i gia mpougio as er8i ke 300 mixanes na skasoume eki kalo ine
    na tous figoun ta sagonia

8a tous milisoume gia tin asfalia oxi gia ton ka8osprepismo
    oxi pos na min kanoun tipota gia na min xtipisoun ola pos na ma8oun na ta kanoun sosta ek tou asfalous mia ali diastasi na ine elef8eri ke asfalis

i zoi ine gia na toin zoume oxi gia na fovomaste na tin zisoume
    mipos ke.....

+10000000..........

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ελα ρε Λυκε δεν καταλαβαινεις γιατι ?

Αφου μπηκε ο Αρχοντας και ανελαβε και ρολο διαχειριστη ομαδας κτλ.

Ειπα να μην το γκινιασω αλλα αφου ανελαβε ο κανιβαλος πρωτοβουλια καλυτερα θα ηταν να πηγαιναμε ολοι εκει με εξοπλισμο και να πλακονωμαστε στης μπουνιες να δουμε ποσο καλο κανει ο εξοπλισμος.

Αφρο δεν χρειαζεσαι τπτ καντω μονος σου, τους χαρακτηρισμους σου γιατι δεν τους λες καμια φορα απο κοντα στο δελεαρ?
    na sou po re file pragmatika pou zis esi?
    edo vlepis ti ginete i zis mia terastia monaksia opou kanis oti 8elis?
    ke afto gia to delear pou kolai?
    giati sto delear 8a me ekanes nta?
    na er8o na me kanis nta na sou perasi:rotflmao: :rotflmao:
    ala ama me ekanes nta pistevis oti kati 8a alaze ke den 8a isoun apo out mexri kirie filaki to stomati mou...:rotflmao: :rotflmao:

ase mas ke exoume spoudeotera pragmata apo sena na asxoli8oume:rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Είναι πολύ απίθανο να μας διαβάζουν τα παιδιά που πάμε να συμβουλέψουμε; Καλός ο πλήρης εξοπλισμός, αλλά αν η Ιωάννα, π.χ., δε φοράει "παντελόνι" για να πάει στη δουλειά κάθε μέρα, και πάρει ένα μόνο και μόνο για να πάει στον Πόρο, τι νόημα έχει να τους πει "το φοράω κάθε μέρα"; Στηριζόμαστε στο ότι δε θα πεταχτεί το Χ παιδί να πει "ρε αφού το κανονίζατε στο μοτό να ντυθείτε ρομπότ και να έρθετε, ποιον κοροϊδέυετε, κι εσείς τα ίδια κάνετε..";

Οχι; Δε λέω να πάμε ξεβράκωτοι.. αλλά να αγοράσει κάποιος παντελόνι για το "φαίνεσθαι" νομίζω είναι υπερβολή. Πάνω από όλα, με τα παιδιά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.

+10000000000............

Είσαι όμως βρε Αφρο, αστέρι στην επικοινωνία. Ας το βουλώσουμε λοιπόν, να μαζευτούμε να πας. Απόψεις να βρούμε, όχι απόψεις δε θέλουμε.. 7 σελίδες και ούτε το αδιαμφισβήτητο "να τα πούμε έξω" δε συμφωνήθηκε.

Καλό βόλι.
    safety doesn't happen by accident

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Προχθές εδώ στον Πόρο,στο νησί που τα πεύκα ακουμπάνε στη θάλασσα....στο νησί που κανένας δεν φοράει κράνος.....στο νησί που οι γονείς βραβεύουν τα 14χρονα βλαστάρια τους με μηχανάκια.....στο νησί που η λέξη εξοπλισμός δεν υφίσταται,δύο παιδιά 21 και 26 χρονών ακούμπησαν για πάντα τα κορμιά τους κάτω από τα κυπαρίσσια,μετά από σύγκρουση τών μηχανών τους.
    Αυτός έτρεχε,αυτή δεν πρόσεχε και τα παπάκια που οδηγούσαν συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να κλείσουν δύο σπίτια.

Γυρόφερνα πολύ καιρό στο μυαλό μου να πάω να βρω Δημάρχους,Λυκειάρχες και Γυμνασιάρχες,με σκοπό να γίνει μια προσπάθεια να βάλουμε μια στάλα φιλότιμο στούς ηθικούς αυτουργούς τών ατυχημάτων,που έχουν το θράσσος να αποκαλούνται γονείς.
    Σήμερα,γεμάτος θυμό,το έκανα.Θυμό γιατί έμαθα την αντίδραση κάποιου σκατοκέφαλου πατέρα όταν ο 15χρονος γιος του τού είπε"με γράψανε".
    Πήγε λοιπόν ο μπουρτζόβλαχος στον διοικητή τής αστυνομίας και τού λέει..."Τον βλέπεις τον χάρτη;Διάλεξε που θές να πάς.Δείξε μου με το χέρι σου ένα σημείο κι έφυγες".Τέλος πάντων.......

Πρόθεσή μου είναι να έρθετε,όσοι νομίζετε πως μπορείτε,καλεσμένοι τού Δήμου και τού συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και να πείτε πέντε πραγματάκια σε όλους εμάς τούς πανηλίθιους γονείς,μήπως και γίνει κανένα θαύμα και αρχίσουμε να παίρνουμε τη ζωή μας και τη ζωή τών παιδιών μας στα σοβαρά.
    Νομίζω πως αν δούνε δυο τρείς ομιλητές ντυμένους με φουλ εξοπλισμό,με φωτογραφικό υλικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,να τονίζουν το αυτονόητο(!)ίσως θα μπορέσει να γίνει κάτι.
    Δεν ξέρω ποιοί από σάς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο,ανεξαρτήτως υποχρεώσεων.Το να μιλάς δηλαδή από το βήμα και μπορέσεις να έχεις την ανάλογη μεταδοτικότητα,είναι ένα ένα χάρισμα,δεν είναι;
    Από το λίγο που σάς ξέρω,πιστεύω ότι αυτό το έχουν ο Νostra,ο Captain Haddock,o Tai,o gixxerpap o crs-k και τέλος πάντων πιστεύω πως το έχετε πολλοί.
    Λοιπόν,ο δήμος αναλαμβάνει τα οδοιπορικά σας και,αν χρειαστεί και διανυκτέρευση,μού το λέτε και καθαρίζω.
    Η ομιλία αυτή θα γίνει κάποιο απόγευμα που θα επιλέξετε εσείς και είναι η πρώτη φάση.Η δεύτερη και πιο δύσκολη θα είναι με τα παιδιά.
    Λέω πιο δύσκολη γιατί θα πρέπει να γίνει το πρωί στο σχολείο.Αν βέβαια(και πιθανότατα)κάτι τέτοιο είναι αδύνατον,δεν πειράζει.Ας γίνει με τούς γονείς μόνο.Υπάρχει και ένας πολύ καλός δάσκαλος οδήγησης εδώ που μετά χαράς θα συμμετάσχει.
    Το λοιπόν,σκεφτείτε το και πείτε μου.Αν μπορεί να οργανωθεί,σε όχι λιγότερο από 15 μέρες από σήμερα,θα είναι μια πολύ ωραία κίνηση.
    Και φυσικά αν έχετε και κάποιες άλλες ιδέες για την όλη φάση,ευπρόσδεκτες.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Λοιπόν ας ανοιχτεί ένα thread με το ποιός μπορεί να παρευρεθεί στον Πόρο και με το πότε θα είναι η πρώτη συνάντηση για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες. Δεν χρειάζονατι πολλές κουβέντες και πολύ βαβούρα!

Εγώ είμαι μέσα και οι γνώσεις μου είναι κυρίως μηχανολογικές όπως επίσεις και εμπιρικές σε σχέση με μικροατυχήματα (γνωστό αυτό) και ασάλειας όταν είσαι εξοπλισμένος σωστά!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σε λίγο θα το κάνετε σαν το ανέκδοτο με τον γρύλλο....
    Το κάνατε.....

Και εις άλλα με υγεία.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το κάνατε.....

Και εις άλλα με υγεία.....
    Δεν μου δινεις και ενα λινκ να δω ποσο μοιαζει?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Να πω το εξής:

Έχω πάθει πλάκα με το μέγεθος τής κινητοποίησης.!!Ειλικρινά,όταν πόσταρα αυτό το thread,δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο.
    Σύμφωνα δηλαδή με υπολογισμούς και αν όλα πάνε καλά,μιλάμε για πάνω από 50 μηχανές.
    Εγώ δηλαδή στο μυαλό μου είχα 3-4 μηχανάκια...5-6 άτομα και τώρα μιλάμε για λαϊκό προσκύνημα!!

Παιδιά είναι πολύ συγκινητικό αυτό που κάνετε.Απλά,κρατείστε μόνο τα θετικά αυτής τής προσπάθειας.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Είσαι όμως βρε Αφρο, αστέρι στην επικοινωνία. Ας το βουλώσουμε λοιπόν, να μαζευτούμε να πας. Απόψεις να βρούμε, όχι απόψεις δε θέλουμε.. 7 σελίδες και ούτε το αδιαμφισβήτητο "να τα πούμε έξω" δε συμφωνήθηκε.

Καλό βόλι.
    file edo den ine zapio na mazevoume apospis sintaksiouxon
    ke kala ine osi den 8a simetexoun energa na pernoun podi
    ke na milane na simetexoun osi 8eloun na voi8isoun
    tis dikeologies sas ke tous logous pou den 8elete na voi8isete den tis 8eloume
    den katigoroume kanenan gia tis epiloges tou

oute 8eloume na sizitisoume oti dipote asxeto

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΒΑΓΓΕΛΗ!!! Στο ξαναλέω!
    Άνοιξε ξεχωριστό τόπικ ΤΩΡΑ!
    Πόσταρε συγκεκριμένη ημερομηνία ως πρόταση να βρεθούμε και να έρθουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ με ιδέες όπως πολύ σωστά έκανε την πρώτη κίνηση ο ζέφυρος.
    Κάντο ΤΩΡΑ αλλιώς θα χαθεί η προσπάθεια.
    Το ξέρω γιατί έχει ξαναγίνει.
    Κάντο φίλε τώρα! Να δούμε επιτέλους και... ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακολουθούμε.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αν είναι να πάμε Πόρο ω14-15 οκτώβρη (Βαγγέλη πες αν είναι ΟΚ σαν ημερομηνίες) λέω να συναντηθούμε μία και μόνη φορά για τις λεπτομέρειες. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο περισσότερο πράττουμε. Τι λέτε για συνάντηση 5/10 (μια βδομάδα νωρίτερα) ??
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

to anigo ego me greeklish giati o alximistis ine kiria ke fovate

re sniper metafrase to please

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Βαγγέλη όρισε ημερομηνία

Και αν δεν μου έχει έρθει ακόμα η φόρμα θα πάω να πάρω μια ολόσωμη με 300 ευρά που έχω βρει σε προσφορά
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Βανζελ

Αν μπορω να κανω εγω κατι πειτε το (οταν, αμα και εφ οσων οργανοθειτε) και παιδες
    μη ξεχνατε, ολο αυτο γινετε για να δουν καπιοι το σωστο και το ασφαλες
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ρευστά είναι τα πράγματα στους δρόμους
    από jp79 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 13:30
  2. τα πραγματα οπως θα ειναι το 2100
    από ftsmf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 17:29
  3. Πώς ειναι τα πράγματα στις δουλειές σημερα;
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ