Αχ τι να πείτε... Προσπαθώ να σας καταλαβαίνω.
Τρελός πόνος να έχεις πάρει το πιο "γρήγορο" μηχανάκι το οποίο μπορεί να πατήσει λακούβα και να κοπεί στα 2.
Είναι ένα θέμα...
Τρελός πόνος να έχεις πάρει το πιο "γρήγορο" μηχανάκι το οποίο μπορεί να πατήσει λακούβα και να κοπεί στα 2.
Είναι ένα θέμα...
www.clubcsl.com
Ενα η δυοΑρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Είναι ένα θέμα...![]()
αποφασισε αρχοντα
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Είναι ένα θέμα...
τυχερος εισαι που δεν εβγαλα φωτο τις μπουκαλες μου οταν σκασανε οι τσιμουχες και ολα αυτα απο τα σουζιδια
δε σπαει ουτε απο σουζες ουτε απο ενδο ουτε απο ατομοτα φρεναρισματα....
τωρα αμα τρακαρεις με 200 ι πεσει στο τοιχο ι το πατισει φορτηγο οπως ειπε ενας.... μου το πατησε φορτιγο και εσπασε το πλεσιο ε τι θες να κανει ρε μεγαλε να σπασει ι ροδα απο το φορτηγο ???
εδω εχει ατομα που τα φτιαχνουν 190 και 200 αλογα ροδα και δε σπανε τα πλεσια...
Του Κώστα το Κ5 στην ευθεία έσπασε πάντως....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
δε σπαει ουτε απο σουζες ουτε απο ενδο ουτε απο ατομοτα φρεναρισματα....
τωρα αμα τρακαρεις με 200 ι πεσει στο τοιχο ι το πατισει φορτηγο οπως ειπε ενας.... μου το πατησε φορτιγο και εσπασε το πλεσιο ε τι θες να κανει ρε μεγαλε να σπασει ι ροδα απο το φορτηγο ???
εδω εχει ατομα που τα φτιαχνουν 190 και 200 αλογα ροδα και δε σπανε τα πλεσια...
www.clubcsl.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Του Κώστα το Κ5 στην ευθεία έσπασε πάντως....
δισκολο να το πιστεψω αυτο...
το ειδες με τα ματια σου δλδ ?
Καλά οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
δισκολο να το πιστεψω αυτο...
το ειδες με τα ματια σου δλδ ?
Το παιδί είναι φίλος.
Με τα παιδιά (Mike και Blitz) που έχουν τα carbon K6, και είμαστε πολύ φίλοι, συζητάγαμε για το θέμα (το παιδί είναι καλός φίλος των παιδιών) και μάλλον οφείλεται σε κάτι άλλο το "κρακ" στην ευθεία.
Τώρα, κάτι άλλα που έχουν κοπεί στο άσχετο (όπως το Κ7 πριν μερικές μέρες) δεν είμαι σίγουρος άν είναι το ίδιο θέμα.
www.clubcsl.com
ειλικρηνα αυτο το θεμα με τα πλεσια τα βαρεθηκα... δε κανω αλλη συζητηση
σκεψου μονο ενα πραγμα... ποσα gixxer κυκλοφορουν... ειδικα τα κ7 που ξερω καμια 20αρα διαφορετικα μονο εγω αλλα ποσα εχει που δε τα ξερω... μονο στιν θεσσαλονικη
Δεν γινεται να ΣΠΑΝΕ ετσι στα καλα καθουμενα....
και ξες τι αλλο ειναι παραξενο... οτι ακουω συνεχεια εκοψε πλαισιο εκοψε πλαισιο.... αλλα παντα το γραφει αλλος και λεει ενος φιλου το gsxr επαθε αυτο και αυτο γιατι ποτε δε το λεει ο ιδιος οτι του κοπηκε το πλεσιο ? και πως κτλ κτλ κτλ![]()
egw aposo kserw padws to pio "dynato" GSXR einai to K5 kai meta to K6 ta opoio vgazei elafrws pio liga alogaΑρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
στην σειρά GSXR1000 τα Κ5/6 σε σχέση με τα Κ7 έχουν κάποιες διαφορές??
to K7 pernei aloga dyskolotera apo ta K5, K6
sas metaferw kai to post enos filou (nick:rossi) apo to dragster.gr
o opoios einai arketa psagmenos epi tou thematos
////////////////////////////////////////////////
Πήρα τηλ γνωστό δυναμόμετρο που μετράει όλα τα δημοσιογραφικά μηχανάκια αλλά και πάρα πολλά ιδιωτών. Με αυτά που άκουσα πήγε να μου πέσει το ακουστικό απο τα χέρια...
Κ7 Stock 161,2Ps
K7 Arrata Full System 162,7Ps
K7 Stock 160,7Ps
K7 Yoshimura κοντά τελικά που δίνουν δώρο 160,9Ps
Η μόνη διαφορά ηταν στην απόδοση της καμπύλης που γέμισαν κάποια σημεία. Στο τέρμα της καμπύλης η διαφορά ηταν ανύπαρκτη ακόμα και στην πρώτη μοτοσικλέτα η οποί αμάλιστα συμμετέχει και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ταχύτητας. Αντίστοιχα διάφορα Κ5 με μέσο όρο 160Ps ξεπερνούν τα 168 και πλησιάζουν τα 170 με εξάτμιση και φίλτρο.
Φυσικά ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και ακόμα και οι ίδιοι δεν ξέρουν πως να το εξηγήσουν... Ενώ τα Κ1-2, Κ3-4, Κ5-6 έπαιρναν τόση δύναμη, το Κ7 δεν παίρνει άλογο όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο μηχανικός του συγκεκριμένου μαγαζιού.
//////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////
Ακριβώς τα ίδια έλεγα πέρσι κι εγώ......Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ειλικρηνα αυτο το θεμα με τα πλεσια τα βαρεθηκα... δε κανω αλλη συζητηση
σκεψου μονο ενα πραγμα... ποσα gixxer κυκλοφορουν... ειδικα τα κ7 που ξερω καμια 20αρα διαφορετικα μονο εγω αλλα ποσα εχει που δε τα ξερω... μονο στιν θεσσαλονικη
Δεν γινεται να ΣΠΑΝΕ ετσι στα καλα καθουμενα....
και ξες τι αλλο ειναι παραξενο... οτι ακουω συνεχεια εκοψε πλαισιο εκοψε πλαισιο.... αλλα παντα το γραφει αλλος και λεει ενος φιλου το gsxr επαθε αυτο και αυτο γιατι ποτε δε το λεει ο ιδιος οτι του κοπηκε το πλεσιο ? και πως κτλ κτλ κτλ![]()
Μέχρι που συνέβη στον περίγυρο μου (Maron & Blitz είναι επίσης φίλοι) και πείστηκα.
Του χρόνου θα άλλαζα μηχανάκι, ήδη από πέρσι ήξερα τι θα πάρω, φυσικά GSXR γιατί έχω δει με το 600 Κ4 τι μηχανάκια είναι, πραγματικά με κλειστά μάτια θα το έπαιρνα. Ούτε τεστ, ούτε γνώμες φίλων, ούτε τίποτα δεν με ενδιέφερε, με του που ξεπλήρωνα το 600 έπαιρνα τον επόμενο μήνα το 1000. Αλλά όχι ρε φίλε, να έχουν συμβεί 2 περιστατικά σε φίλο φίλου που είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ GSXRάκηδες και να πάω μετά να πάρω κι εγώ....... Απλά δεν παίζει το πράμα αυτό!
Και καλά να πεις εγώ έχω φράγκα και δεν με νοιάζει να σπάσει, θα πάρω άλλο, οκ, δεκτό (αν και πόσοι είναι αυτοί που δεν τους νοιάζουν 15000?...) αλλά αν, λέω αν, χτύπα ξύλο και κουνήσου από τη θέση σου, σου σπάσει σε καμιά παρατεταμένη στον Μπράλο πχ με καμιά 200άρα τι κάνεις? Και πες ζεις να πεις την ιστορία, ποιος θα σε πιστέψει ότι έπεσες γιατί έσπασε και δεν έγινε το ανάποδο?!?
Το έψαξα πολύ φίλε, και σε τοπικά και σε ξένα φόρουμ, πίστεψε με, το γεγονός ισχύει. Δυστυχώς.
Το παιδί το λένε Κώστα Τσ.... (δεν γράφω το επίθετό του για προφανείς λόγους).Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Στείλε μου με ένα pm το τηλ. του να σε πάρουμε τηλ. παρέα.
Και δεν είναι φίλος φίλου. Είναι φίλος, κοινώς πάμε για καφέ, για φαγητό, για Motogp κτλ. κτλ.
Εκτός άν έγινα και ψεύτης ξαφνικά.
www.clubcsl.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ακριβώς τα ίδια έλεγα πέρσι κι εγώ......
Μέχρι που συνέβη στον περίγυρο μου (Maron & Blitz είναι επίσης φίλοι) και πείστηκα.
Του χρόνου θα άλλαζα μηχανάκι, ήδη από πέρσι ήξερα τι θα πάρω, φυσικά GSXR γιατί έχω δει με το 600 Κ4 τι μηχανάκια είναι, πραγματικά με κλειστά μάτια θα το έπαιρνα. Ούτε τεστ, ούτε γνώμες φίλων, ούτε τίποτα δεν με ενδιέφερε, με του που ξεπλήρωνα το 600 έπαιρνα τον επόμενο μήνα το 1000. Αλλά όχι ρε φίλε, να έχουν συμβεί 2 περιστατικά σε φίλο φίλου που είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ GSXRάκηδες και να πάω μετά να πάρω κι εγώ....... Απλά δεν παίζει το πράμα αυτό!
Και καλά να πεις εγώ έχω φράγκα και δεν με νοιάζει να σπάσει, θα πάρω άλλο, οκ, δεκτό (αν και πόσοι είναι αυτοί που δεν τους νοιάζουν 15000?...) αλλά αν, λέω αν, χτύπα ξύλο και κουνήσου από τη θέση σου, σου σπάσει σε καμιά παρατεταμένη στον Μπράλο πχ με καμιά 200άρα τι κάνεις? Και πες ζεις να πεις την ιστορία, ποιος θα σε πιστέψει ότι έπεσες γιατί έσπασε και δεν έγινε το ανάποδο?!?
Το έψαξα πολύ φίλε, και σε τοπικά και σε ξένα φόρουμ, πίστεψε με, το γεγονός ισχύει. Δυστυχώς.
καλα ολα αυτα... αλλα εσυ πως το εξηγεις το αλλο..
οτι εγω ξερω πολλα ατομα που τρακαραν κτλ με κ5 κ6 και κ7 και τπτ δεν επαθε το πλεσιο.....
πριν κανα μηνα που ητανε τα dragster στο πολυκαστρο... πηγε ενα παιδι με κ6 2 η ωρα το βραδυ επειδη οι μλκσ δε κλεισανε τι πιστα... αυτος τιν ειδε ανοιχτη και μπικε να δοκιμασει το μηχανακι του... εμεις κοιμομασταν στις σκηνες και ακουμε το μηχανακι και ξυπναμε το δινει μια κανονικα... και το δινει μια μετα αναποδα... πηρε δλδ αναποδα τι πιστα και επειδη το εδωσε παραπανω απο οσο επρεπε... δε προλαβε να σταματησει και επεσε πανω στις κελκιδες με 200+++ τρελες τουμπες εκανε το μηχανακι και αυτος επαθε μεγαλη ζημια....παλευει για τη ζωη του τωρα... ηρθαν ασθενοφορα κτλ τον πηραν μετα...
παμε και βλεπουμε το μηχανακι εμεις μετα... οταν λεω δεν ειχε μεινει τπτ τπτ.... ολα σπασμενα... αλα το γαμημενο το πλεσιο δεν εσπασε....
δεν ηθελα να το πω αυτο το παραδηγμα... αλλα...
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Φωτό την ώρα που προσγειώνεται υπάρχει..;Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ΧΜΜΜΜ... ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΕΕΕΕΕ...![]()
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ?![]()
![]()
![]()